38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar günaydın opuyorumnanaktan

hamileler, hamilelik şüphesi yaşayanlar, sonuç bekleyenler, yeni tedaviye hazırlananlar herşey gönlünüzce olsun........
 
benim boyum 1.62, şuan 54 kiloyum, doktorum her gidişimde çok zayıfsınız diyor, ben de bön bön yüzüne bakıyorum...... bu konuyu çözebilmiş değilim :uhm:
 
arkadaşlar.....tüp bebekte trasfer sonrası belirtiler neler.bügün 8.gün.lütfeeen

arkadaşım biz herkese elimizden geldiğince her konuda yardımcı oluruz.

Ama önce bir merhaba de, bir kendini tanıt sonra sor sorunu. Böyle damdan düşer gibi hoş mu sence yada ne kadar yardım alabilirsin.

Üstelik bu sitede o kadar çok gebelik belirtisi konusu var ki, istersen biraz emek ver araştır hem vakit geçer.
 
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim boyum baya bi kısa anacım. o yüzden 55 kilo bana fazla . boyumu hiç sölemiyorum ama size kıyak yapayım. ama bigün buluşalım derseniz töbeler olsun gelmem bilesiniz. içinizde minancık kalırım.bücürüm ben bücürr:))) 155 boyum(sinifsinif: kime çektim bilmiyom. ailede en kısa benim .((ve bu boya ideal kilo 47 ama ben 55 im. görüyorsunuz .gs -fb maçında top diye beni kullanacaklar yakında((
 
Busenur hayırlı bekleyişler olsun. Gerçekten Karamel arkadaşımız doğru yazmış, bizler de anne olmaya çalışan insanlarız burada, danışma bankosu değiliz ki, bir merhaba demek zor olmazdı herhalde.

Diğer topic'leri okuyunca göreceksin ki belirtiler gerçekten belirleyici şeyler değil. Kasık ağrısı denir, lekelenme (yerleşme kanaması) yaşayanlar olur, ancak hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da çok, bu belirtileri yaşayarak hamile kalan da, ancak belirtilere rağmen negatif sonuç alan da. ınşallah gönlündeki gerçek olur, hamilelik müjdeni alırız. Çoğu gitmiş azı kalmış, kalan süreyi de rahat geçirirsin umarım.
 
arkadaşlar.....tüp bebekte trasfer sonrası belirtiler neler.bügün 8.gün.lütfeeen



bu sitede bu konuyla ilgili açılmış çok başlık var, oraya bakarsan çok daha fazla bilgiye sahip olursun, belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor zaten...... ama bildiğim ve inandığım en önemli belirti kasık ağrısı.
 

sana bisi diymi yagmurcum benim butun halalarım teyzem falan hep en fazla 160 fakat ben 173 kızkardedim 176 erkek kardesim 190 :) buyuk oglumda 16 yasında simdiden 1.82 falan :)
 
sana bisi diymi yagmurcum benim butun halalarım teyzem falan hep en fazla 160 fakat ben 173 kızkardedim 176 erkek kardesim 190 :) buyuk oglumda 16 yasında simdiden 1.82 falan :)


vayyy oğlumdu, büyük oğlum oldu :))) Maşallah delikanlıya


eee isim çalışmalarına ne zaman başlıyoruz esterya
 

kendine haksızlık ediyorsun bence canım........... Lokum gibiyim demelisin.... artık orta yaşa gelmişiz sıfır beden olmamızı, 36 bedene sığmamızı kimse beklemesin..... en cazibeli olduğumuz dönem.... bayanssulusmile
 
karamelim daha cocugun ilk ismini bulamadık biliyormusun ? ama gobek adı hakkı senin her turlu onerine acıgım :)
 
ya sorma badenurcuğum ben geçen yıl 34 beden giyiyordum. şimdi tam 38 beden. ayak numaram 35 ti şimdi 36 oldu. vercem ama ben bu kiloyu görürsün. bide işin ilginç tarafı hiç kilolu göstermiyorum sanki normal gibi duruyor kilom. nereme yapıştı bu kilo bilmiyorum.
esyeryacım benim baba tarafım kısa anne tarafım uzun annem 167 gibi.diğer kardeşler iyi bi ben çürük çıkmışım. diyorum ya yumurta kalitesizdi ya da spermmafoldumben geçmiş 20 yıl boyunca 10 cm topukludan aşağı hiç giymedim. ayak numaramda küçük ya yakışıyordu ay şimdi topuklu giyemiyorum taşıyamıyorum kilolarımı
 
Aklıma ne geldi Herada ve benim perşembe ya iyi kötü belli olma günü :)

Ama perşembe 1 Nisan hehehehe , şaka mı değil mi anlayamacaksınızhihoyyyt
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…