hayırrrrr :çok üzgünüm: aynı
Şimdi gidiyorum.
Akşam haberlede izlersiniz beni, hatunların kilo yazışmalarından sonra bunalıma girip "giriş katından intihar girişiminde bulundu"diye.
arkadaşlar.....tüp bebekte trasfer sonrası belirtiler neler.bügün 8.gün.lütfeeen
Tuttum senin doktoru Badenur, ben ona gideyim
arkadaşlar.....tüp bebekte trasfer sonrası belirtiler neler.bügün 8.gün.lütfeeen
haklısın.özür dilerim.acemi kişinin hali başka olur.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim boyum baya bi kısa anacım. o yüzden 55 kilo bana fazla . boyumu hiç sölemiyorum ama size kıyak yapayım. ama bigün buluşalım derseniz töbeler olsun gelmem bilesiniz. içinizde minancık kalırım.bücürüm ben bücürr:))) 155 boyum( sinifsinif: kime çektim bilmiyom. ailede en kısa benim . ((ve bu boya ideal kilo 47 ama ben 55 im. görüyorsunuz .gs -fb maçında top diye beni kullanacaklar yakında ((
sana bisi diymi yagmurcum benim butun halalarım teyzem falan hep en fazla 160 fakat ben 173 kızkardedim 176 erkek kardesim 190 :) buyuk oglumda 16 yasında simdiden 1.82 falan :)
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim boyum baya bi kısa anacım. o yüzden 55 kilo bana fazla . boyumu hiç sölemiyorum ama size kıyak yapayım. ama bigün buluşalım derseniz töbeler olsun gelmem bilesiniz. içinizde minancık kalırım.bücürüm ben bücürr:))) 155 boyum( sinifsinif: kime çektim bilmiyom. ailede en kısa benim . ((ve bu boya ideal kilo 47 ama ben 55 im. görüyorsunuz .gs -fb maçında top diye beni kullanacaklar yakında ((
karamelim daha cocugun ilk ismini bulamadık biliyormusun ? ama gobek adı hakkı senin her turlu onerine acıgım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?