38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülyacım, çift çizgi deyince sanki bir an idrarda gebelik testi yapmışsın sandım, sonra bir daha dikkatlice okudum, ovulasyon testiymiş, neyse erken sevinç oldu......... darısı gerçeğine......

Daha 10 gün önce kimyasal gebelik olduya benim badenur.Ama biliyorum çift çizgi deyince insanın aklına gebelik geliyorçDarısı tüm isteyenlere canım.

erverdi bak hep yağmura kızıyordum bu sefer sana kızacağım alsanaalsanasmile yağmur sen kurtuldun bak sıranı devrettin yerimseniben 2 çizgi yumurta çatlamak üzere ve hemen üst üste çalışma demek çünkü 2 çizgiyi yakaladıktan sonraki 3. gün çatlıyor genelde yumurta ve orada hazır sperm lazım döllemek için. yumurta çatladığı gün ilişki olursa yetişemeyebilir. spermler 10 saat yol alıyorlarmış yumurtaya varmak için. yumurta da 12-24 saat arası yaşıyor. haliyle hemen çatlamadan önce ilişkiyi yapmak gerekiyor. inşallah sen de küsmezsina.s.

Son düzenleme:
Hülya'cım,

Harika, yakalamışsın çizgiyi, erken yapmakla iyi etmişsin, geçen ay ben de şans eseri yakalamıştım, erken başlamakta fayda var testlere. Herşey güzel gönlünce olsun, bu ay uğurlu gelsin sana inşallah.

Patikler'cim, gerçekten enteresan bir rüyaymış. ınşallah bu sefer tamamına erecek güzel rüyalar görerek beklersin test gününü. Müjdeli haberlerle gelsin o gün umarım.

ee arada bulaşacak biri lazım değil mi? :jeyyar:
uğraş valla hiç farketmez. bazı insanlar minik bir laf eder alınacak ve kırılacak büyük bir sonuç bulabilirsin içinde. bazı insanlar da kocaman laf eder ama kırılacak hiç bişi bulamazsın. çünkü söyleyen kişiye bağlıdır herşey. sen bu konuda çoktann sınıfı geçti artık ne dersen de küsmem kiolumunekankayizsmile

yok be yavrucum gülüyorum ben seni okurken şimdi.denizcim nerden bileyimben hiç preesit denemedim ki arkadaşım.hani yumurtalarımız aynı günlerde diye söyledim hülya ya.hem senin yağmur sesiyle ne alıp veremediğn var.o gukem değilmiydi:jeyyar:

sen vur vur öğrtmenin vurduğu yerde gül bitermiş..adam oluruz belki.!
yani çift çizgiden sonra yumurta çatlayabilir öylemi?ama ben yumurtamı göreceğim ultrasonda ne zaman çatlayacağını bileceğim.öyle değil mi?senin bu dediğin preesitçilere.

kızarmıyım hiç sana.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey(bu sırnaşık şey ben oluyorum bu arada)kaydirigubbakcemile5

bu arada benim de bugün 14. günüm. bugün yarın yumurta varsa şayet çatlama zamanı. ben ovülasyon testi yapmadım test alamdım bile ama çalışıyoruz valla dişimizi tırnağımıza takarak azmediyoruz:))) bakalım

yahuuu kızlar anlaşılmasın dedim adını söylemedim.yediğim mındık madem di.malum site hamile doldu dikkat etmek lazım artık.umarım kimse anlamamıştır...hamilelerrrrr.birşey çakmadınız değil mi?

Yağmursesi, kolaylıklar canım. Ancak yine de ovulasyon testlerinden almanı öneririm. 28-29 gün arası periyodlarım benim, bu ay 10. günde yakaladım çift çizgiyi, Hülya'nın da 8. günde çıktı. ıçine kurt düşmesin tabii, bu ayki çabalarla gelsin de inşallah, olmazsa bir sonraki ay bu testlerden edinmeni tavsiye ederim.

Evet Yağmur, bu ay geçmiş ama al bencede. Bak benimde 26-14 = 12 gün olmalıydı en geç 15-16 gün çiftti.

Kendi denediklerimde de hep en geç 14 gün bitirirdim, demekki neymiş alınacakmış

:)))ay karamel demekki neymiş haydi hep beraber ALINACAKMIŞ:)
Heredacım aslına bakarsan bu ay çok ümitsizim ya o yüzden takip etmek bile istemedim inan. preseed imde bitti önümüzdeki aya hep preseed hem ovülasyon testi alacağım.
ben de erken çatlar diye naptımm 1.çalışma 11 ,gün ikinci çalışma 13. gündü. 14,15,16 da devam edecek çalışma:)) bir de böyle deneyelim.

selam kızlar bugün işe gittim tabii uzun zamandır gitmediğim için birikmişlerle uğraştım gelemedim. yoruldum şimdi eve geldim. geçmişi okuyum geliyorum.

Yağmursesi, önlemler güzel alınmış Harika. ınşallah beklentilerini aşan mükemmel bir haber alırsın iki hafta sonra.

15. güne gerek yok kasma bir dolu bir boş yeter. Hergün baklava börek bile yenmez :))))))))) Mideyi dinlendirmek lazım

sorma karamel dün gece eşim yazılı sorusu hazırlıyordu işim var gelemem dedi. ben de kaprist yaptım çocuk mocuk istemiyorum diye. oda geldi garibim. çalışmadan sonra kalktı adam saat 1.30 a kadar soru hazırlamış. tabi ben yattım uyudum. onunla işim bitince şimdi gidebilirsin dedim yattım uyudum. bana söylene söylene gitti salona:))))
ayy ne tuhaf bunlar ya olay doğal seyrinden çıktı resmen görev haline geldi.
olmaz karamel im ya benim yumurtam 12 saatten fazla yaşamıyorsa ya eşimin sper mi uzun ömürlü değilse noooluur noollmaz( hey allam sanki olacakta kistim kapı gibi duruyorken)

yağmur sesi boşver kapı gibi kisti.oldumu yarası iltihabı kisti miyomu olanın da kapı gibi bebeği oluyor kapı gibi de doğuruyorlar.dün ne konuşulmuştu kaderle ilgili.olacaksa olacaktır.değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…