hülyacım, çift çizgi deyince sanki bir an idrarda gebelik testi yapmışsın sandım, sonra bir daha dikkatlice okudum, ovulasyon testiymiş, neyse erken sevinç oldu......... darısı gerçeğine......
senin adına çok sevindim.şimdi çift çizgi yumurtanın çatlamak üzere olduğunu mu gösteriyor.yoksa büyümekte olduğunu mu? o halde ödev var öyle mi?
ben de takip yapıyorum.benim yumurta dün 12 mm idi.3 gün sonra yine dr dayım.berabere mi sayılırız ne!kaydirigubbakcemile5
bugün hücre yenileyici yemiş yiyeceğim.belki faydası olur:1rolleyes:
deniz bulut senin günah keçinde benim ama napim arkadaşım sen iyi ol da önemli değil:)
uğraş valla hiç farketmez. bazı insanlar minik bir laf eder alınacak ve kırılacak büyük bir sonuç bulabilirsin içinde. bazı insanlar da kocaman laf eder ama kırılacak hiç bişi bulamazsın. çünkü söyleyen kişiye bağlıdır herşey. sen bu konuda çoktann sınıfı geçti artık ne dersen de küsmem kiolumunekankayizsmileee arada bulaşacak biri lazım değil mi? :jeyyar:
erverdi bak hep yağmura kızıyordum bu sefer sana kızacağım alsanaalsanasmile yağmur sen kurtuldun bak sıranı devrettin yerimseniben 2 çizgi yumurta çatlamak üzere ve hemen üst üste çalışma demek çünkü 2 çizgiyi yakaladıktan sonraki 3. gün çatlıyor genelde yumurta ve orada hazır sperm lazım döllemek için. yumurta çatladığı gün ilişki olursa yetişemeyebilir. spermler 10 saat yol alıyorlarmış yumurtaya varmak için. yumurta da 12-24 saat arası yaşıyor. haliyle hemen çatlamadan önce ilişkiyi yapmak gerekiyor. inşallah sen de küsmezsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?