waterss waterss.bak sende gelmişsin.duy haberlerimizi duy duy.bebek doluyor bebek burası maşallah maşallah.
oleyyy sendende bunları duydum ya tamamdır badecim. oldu bu iş şimdi bize mükemmel kalite yumurta lazım inanki bir tane olsun ama mükemmel olsun oldu bu iş. sende on tane alternatif var artık on ayakla yere güvenle basabilirsin tatlım. senden ricam dua oku.ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR
DENİZZZZZ, ALABAMAAAAA kızlar gözümüz aydın ............. işte böyle yaaaaaaaaaa .... canımcıklarım ikinizin haberide süper........ çok okuyamadım yarım yamalak okudum..... ama her ikiniz içinde sevindim........ mutluluğunuz hiç bozulmasın, hepimize bulaşsın.... alabama senin beklediğim gibi... sonucun güzel olacağını biliyordum...... ama denizzzzzzzz maşallaahhhhh...
Beni merak eden güzeller......... az önce operasyondan geldim, TAM ON TANE yumurtlamışım......... sabah 9 gibi son kontrolümü yaptı, herşey beklediğim gibi dedi, ben amanin ölçüleri nedir diye tekrar sormadım, oda söylemedi, gayet relaks, hemşirelerle kıkırdaşarak operasyona girdim. şu an mutluyum, doktor gelişmeleri kademe kademe arayıp bildiririm dedi........ 2 tane güzel döllenip bölünse yetecek bana ......... içim ferah ama... bu kadarı bile başarı... ben düşük dozun daha iyi geldiğine inandım........ ilk defa azalan doz ile bu kadar yumurtam oldu..........
şimdi azıcık birşeyler atıştırıp, ilaçlarımı alayım... sonra biraz yatayım.... hepinizi kucaklıyorum........
okeydirr tamam mesaj alınmıştır. artık ben senin dediğini yapcam söz...Valla arkadaşım sevincimden ben de yerimde duramadım, insan bir daha bir daha kendi hamile haberini alıyor gibi oluyor , emekler karşılığını vermeye başladı. Darısı sizlere herkes birer ikişer bu haberleri verir hiç bir ayımız boş geçmez inşallah..
Şimdi yeni hamileler kendilerini dinlemekle meşgul çok iyi biliyorum ama bir de ne var biliyor musun kendini dinleyerek geçirdiğin zaman da hamileliğin keyfini süremiyorsun..Bırakın keyfini çıkarın diyorum onlara sadece tedbiri elden bırakmayın, belirti belirti diye de kafayı yemeyelim lütfen.
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR
DENİZZZZZ, ALABAMAAAAA kızlar gözümüz aydın ............. işte böyle yaaaaaaaaaa .... canımcıklarım ikinizin haberide süper........ çok okuyamadım yarım yamalak okudum..... ama her ikiniz içinde sevindim........ mutluluğunuz hiç bozulmasın, hepimize bulaşsın.... alabama senin beklediğim gibi... sonucun güzel olacağını biliyordum...... ama denizzzzzzzz maşallaahhhhh...
Beni merak eden güzeller......... az önce operasyondan geldim, TAM ON TANE yumurtlamışım......... sabah 9 gibi son kontrolümü yaptı, herşey beklediğim gibi dedi, ben amanin ölçüleri nedir diye tekrar sormadım, oda söylemedi, gayet relaks, hemşirelerle kıkırdaşarak operasyona girdim. şu an mutluyum, doktor gelişmeleri kademe kademe arayıp bildiririm dedi........ 2 tane güzel döllenip bölünse yetecek bana ......... içim ferah ama... bu kadarı bile başarı... ben düşük dozun daha iyi geldiğine inandım........ ilk defa azalan doz ile bu kadar yumurtam oldu..........
şimdi azıcık birşeyler atıştırıp, ilaçlarımı alayım... sonra biraz yatayım.... hepinizi kucaklıyorum........
hehee hee sevindin değil mi profösörlükten pratisyenliğe indim diye delikafaduldenneyse ben böyle yanılayım da vazgeçtim profesörlüğü tıp öğrencisi olayım yerimseniben neymiş efendim akıntısız da belirtisiz de hamilelik olabiliyormuş :dance:
mail göndermiştim kaç tane bugün sana ben de diyorum niye cevap yazmıyo demek izinlisin:)
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR
DENıZZZZZ, ALABAMAAAAA kızlar gözümüz aydın ............. işte böyle yaaaaaaaaaa .... canımcıklarım ikinizin haberide süper........ çok okuyamadım yarım yamalak okudum..... ama her ikiniz içinde sevindim........ mutluluğunuz hiç bozulmasın, hepimize bulaşsın.... alabama senin beklediğim gibi... sonucun güzel olacağını biliyordum...... ama denizzzzzzzz maşallaahhhhh...
Evet Deniz'cim, sen bir akıntı olayına takmıştın bir de sivilcelere..ben de yazmaya çalışmıştım hiç belirti olmayabilir diye demek neymiş dediğin gibi belirtisizde olabiliyormuş..
tamam tamam vurmayın alsanaalsanasmile aaa acıdı ama. tek akıntı değil kasık ağrısı da yok. göğüsler de yarı sert yarı yumuşak ne olduğu belli değil. allah için sadece uyuyorum ama dün akşam 11 de yattım bu sabah 8 de gözlerimi açamadım
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR
Badenur'cum, sen de de haberler süper Allah tamamına erdirsin iyi transferler olsun. Hadi canım senden de güzel haberler, 12-14 gün sonra gelecek öyle hesapladım yani 29 Nisan civarları oluyor. Ayy senden önce hesap kitap yaptım. Yat dinlen şimdi keyfini çıkar, inşallah güzel döllenecekler.
Evet Deniz'cim, sen bir akıntı olayına takmıştın bir de sivilcelere..ben de yazmaya çalışmıştım hiç belirti olmayabilir diye demek neymiş dediğin gibi belirtisizde olabiliyormuş..
dur evden açayım
canım inşallah 2 değil daha fazlası kaliteli döllenecek. ne dedimdi ilerisi için kardeşler için de dondurulmuş yumurtaların olacak opuyorumnanaktan
Kizlar ne super bir gun ya. Pespese guzel haberler aldim.
Inanin sevincten gozlerim doldu. Hele Deniz bulutu nefesimi tutarak okudum. Masallah hepinize masallah.
Ee Deniz bulutcum artik pozitif ol ve hamileligin tadini cikart. Oglun olacak gibi hissettim bir an. Kocana artik bol bol naz yap, sana cektirdiklerini odet onazemuszemus
Alabama canim cok tebrik ederim, ne guzel duygudur o kalp atisini gormek.
Badenur sana da masallah, 10 yumurta super vallahi. Umarim hepsi dollenir.
Kizlar darisi herkesin basina, hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.
Mükemmel bir haber Badenur'cum. İnşallah kaliteli döllenişlerini de müjdeleyeceksin yarına. Yolun zorlu bölümü gitti, bundan sonrası kolay ve hayırlı bekleyişler olsun umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?