38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waterss waterss.bak sende gelmişsin.duy haberlerimizi duy duy.bebek doluyor bebek burası maşallah maşallah.

Valla arkadaşım sevincimden ben de yerimde duramadım, insan bir daha bir daha kendi hamile haberini alıyor gibi oluyor , emekler karşılığını vermeye başladı. Darısı sizlere herkes birer ikişer bu haberleri verir hiç bir ayımız boş geçmez inşallah..

Şimdi yeni hamileler kendilerini dinlemekle meşgul çok iyi biliyorum ama bir de ne var biliyor musun kendini dinleyerek geçirdiğin zaman da hamileliğin keyfini süremiyorsun..Bırakın keyfini çıkarın diyorum onlara sadece tedbiri elden bırakmayın, belirti belirti diye de kafayı yemeyelim lütfen.

oleyyy sendende bunları duydum ya tamamdır badecim. oldu bu iş şimdi bize mükemmel kalite yumurta lazım inanki bir tane olsun ama mükemmel olsun oldu bu iş. sende on tane alternatif var artık on ayakla yere güvenle basabilirsin tatlım. senden ricam dua oku.

okeydirr tamam mesaj alınmıştır. artık ben senin dediğini yapcam söz...

Badenur'cum, sen de de haberler süper Allah tamamına erdirsin iyi transferler olsun. Hadi canım senden de güzel haberler, 12-14 gün sonra gelecek öyle hesapladım yani 29 Nisan civarları oluyor. Ayy senden önce hesap kitap yaptım. Yat dinlen şimdi keyfini çıkar, inşallah güzel döllenecekler.

Evet Deniz'cim, sen bir akıntı olayına takmıştın bir de sivilcelere..ben de yazmaya çalışmıştım hiç belirti olmayabilir diye demek neymiş dediğin gibi belirtisizde olabiliyormuş..

mail göndermiştim kaç tane bugün sana ben de diyorum niye cevap yazmıyo demek izinlisin:)

dur evden açayım

canım inşallah 2 değil daha fazlası kaliteli döllenecek. ne dedimdi ilerisi için kardeşler için de dondurulmuş yumurtaların olacak opuyorumnanaktan

Evet Deniz'cim, sen bir akıntı olayına takmıştın bir de sivilcelere..ben de yazmaya çalışmıştım hiç belirti olmayabilir diye demek neymiş dediğin gibi belirtisizde olabiliyormuş..

tamam tamam vurmayın alsanaalsanasmile aaa acıdı ama. tek akıntı değil kasık ağrısı da yok. göğüsler de yarı sert yarı yumuşak ne olduğu belli değil. allah için sadece uyuyorum ama dün akşam 11 de yattım bu sabah 8 de gözlerimi açamadım

Badenur'cuğum gözün aydın canım inşallah çok kaliteli döllensin ve hayırlısı olsun

Mükemmel bir haber Badenur'cum. ınşallah kaliteli döllenişlerini de müjdeleyeceksin yarına. Yolun zorlu bölümü gitti, bundan sonrası kolay ve hayırlı bekleyişler olsun umarım.

Canım takılıyoruz işte..istediğin belirti olsun için rahat edecekse bebeğin sana verecektir anne ben buradayım işte diye.. ayyy..inşallah anne deyişlerini de duyacaksın arkadaşım..

Badenur çok güzel bir haber bu.... Eminim içinden birçoğu kaliteli bölünecektir. Git gide yolları aşıyorsun... ınşallah böyle güzel adımlarla gideceksin canım benim...

maşallah arkadaşıma nede güzel haberler vermiş hadi gelsin bakalım döllenmiş yumurtalar zemuszemus
ayy ya bende başlasam mı önümüzdeki ay kızlar uff korka korka başlarım artık

Badenur arkadaşım ne güzel haberler verdin sen de canım bugün ya.Her günümüz böyle olsun valla.ınşallah 10 yumurtanın en az yarısı sağlıklı döllenir de 2 embriyo tarnsferin olur.Hadi bol şans sana.

BADENUR;misafirim vardı yeni girdim.haberini müjdelerle bekliyorduk.10 tane yumurtan olmuş.ne güzel.hamileler kervanına katılmaya az kaldı.gönlündeki muradı alırsın inşallah.hoşçakal.sevgiyle kal.

Kizlar ne super bir gun ya. Pespese guzel haberler aldim.
Inanin sevincten gozlerim doldu. Hele Deniz bulutu nefesimi tutarak okudum. Masallah hepinize masallah.
Ee Deniz bulutcum artik pozitif ol ve hamileligin tadini cikart. Oglun olacak gibi hissettim bir an. Kocana artik bol bol naz yap, sana cektirdiklerini odet onazemuszemus
Alabama canim cok tebrik ederim, ne guzel duygudur o kalp atisini gormek.
Badenur sana da masallah, 10 yumurta super vallahi. Umarim hepsi dollenir.
Kizlar darisi herkesin basina, hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.

güzel hamişim, inanki ben hesaplamadan hesaplamışsın... harikasın... bende inanıyorum canım bu sefer daha ümitliyim... heyecan dorukta... dua et bana ... hamilelerin duası kabul olurmuş...

Roniyam, maşallah arkadaşım. Çoğu gitti azı kaldı. Zorlu geçiyormuş son günler, Allah kolaylıklar versin canım.

Ben kaçarım arkadaşlar. Görüşmek üzere, sevgiler.

dur evden açayım

canım inşallah 2 değil daha fazlası kaliteli döllenecek. ne dedimdi ilerisi için kardeşler için de dondurulmuş yumurtaların olacak opuyorumnanaktan

denizcim deme böyle çok havaya giriyorum.... bak ağzım kulaklarıma gidiyor geri gelmiyor aynen şöyle oluyorum... sırnaşık şey
sonra kötü düşersem, canım çok acır.... toplayamazsınız beni her parçam dağılır ondan sonra da böyle olurum -tatlicadiarzu-

sağol roniyam. bu seferki tüpsüz falan bu kadar şaşırtarak kendi geldi inşallah böyle devam eder. cinsiyet için çok erken hayırlısı ve sağlıklısı. ben her zaman kız istedim. ama yaşım ileri ya olursa inşallah 43 ün sonunda olacak erkek olsun diyorum. onlar kendini erken kurtarıyorlar ve yalnızlıktan çekmiyorlar aile aramıyorlar. neyse bir devam ettiğini göreyim de :Saruboceq: hala inanamıyorum.

Mükemmel bir haber Badenur'cum. İnşallah kaliteli döllenişlerini de müjdeleyeceksin yarına. Yolun zorlu bölümü gitti, bundan sonrası kolay ve hayırlı bekleyişler olsun umarım.

evet canım bundan sonrasından korkmuyorum, yeterki yarın hayırlı bir haber alayım, allah hepimizin yüzünü güldürsün, herkes muradına ersin... ama ne olursa olsun yılmak yok... bu kadar yumurtalayabiliyorsam yola devam herşekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…