- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
olmayacak inşallah. bu sefer ben senden çok ümitliyim. 10 tane yumurta elbet birkaçı iyi döllenir. o kadar kür uyguladın elbet faydası olmuştur. bakarsın blast aşamasına giderler. hem bu sefer opu falan gönlündeki hastanede oldu. inşallah uğurlu gelecek. yarın iyi haberler vereceksin bize. ümitle bekleyeceğim.denizcim deme böyle çok havaya giriyorum.... bak ağzım kulaklarıma gidiyor geri gelmiyor aynen şöyle oluyorum... sırnaşık şey
sonra kötü düşersem, canım çok acır.... toplayamazsınız beni her parçam dağılır ondan sonra da böyle olurum -tatlicadiarzu-
Badenur çok güzel bir haber bu.... Eminim içinden birçoğu kaliteli bölünecektir. Git gide yolları aşıyorsun... İnşallah böyle güzel adımlarla gideceksin canım benim...
Badenur'cuğum gözün aydın canım inşallah çok kaliteli döllensin ve hayırlısı olsun
maşallah arkadaşıma nede güzel haberler vermiş hadi gelsin bakalım döllenmiş yumurtalar zemuszemus
ayy ya bende başlasam mı önümüzdeki ay kızlar uff korka korka başlarım artık
Badenur arkadaşım ne güzel haberler verdin sen de canım bugün ya.Her günümüz böyle olsun valla.İnşallah 10 yumurtanın en az yarısı sağlıklı döllenir de 2 embriyo tarnsferin olur.Hadi bol şans sana.
Kizlar ne super bir gun ya. Pespese guzel haberler aldim.
Inanin sevincten gozlerim doldu. Hele Deniz bulutu nefesimi tutarak okudum. Masallah hepinize masallah.
Ee Deniz bulutcum artik pozitif ol ve hamileligin tadini cikart. Oglun olacak gibi hissettim bir an. Kocana artik bol bol naz yap, sana cektirdiklerini odet onazemuszemus
Alabama canim cok tebrik ederim, ne guzel duygudur o kalp atisini gormek.
Badenur sana da masallah, 10 yumurta super vallahi. Umarim hepsi dollenir.
Kizlar darisi herkesin basina, hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.
BADENUR;misafirim vardı yeni girdim.haberini müjdelerle bekliyorduk.10 tane yumurtan olmuş.ne güzel.hamileler kervanına katılmaya az kaldı.gönlündeki muradı alırsın inşallah.hoşçakal.sevgiyle kal.
ben varımmmmmmmmmmmmmmmm bakkk parmağımı kaldırıyorum ama görmüyorsunkaydirigubbakcemile3 önemli değil ki böyle şeyler maşallah tek tek sabırla da yanıt veriyorsun:)Arkadaşlar cevap yazmadığım kimse kaldı mı bilmiyorum, lütfen atladığım varsa kırılmasın... söylesin onu ayrıca kucaklarım...
şu an biraz sarhoşum hala... sevinçte var tabii... biraz da endişe...
doktorum Prognex iğne kalçadan, 8 saate bir estrofem, prednol ve tetra verdi, birde corasprin.... şimdilik biraz ağrım var...
sayının fazla olmasını kürlere bağlamalı mıyım acaba? sonra DHEA içtim... bakalım kalitelide olursa mutlaka bunlarda bir keramet var diyeceğim.
hepinizi öpüyorum... opuyorumnanaktan
sağolun varolun...
ben varımmmmmmmmmmmmmmmm bakkk parmağımı kaldırıyorum ama görmüyorsunkaydirigubbakcemile3 önemli değil ki böyle şeyler maşallah tek tek sabırla da yanıt veriyorsun:)
hatırlamaz mıyım. sabahtan beri sen aklımdasın. ben kürtaj olurken falan sen neredeyse 12 hafta olmuştun ve belirtilere takılmayın bende hala belirti yok diyordun. hatta nikini unuttum şu bursa acıbadem başlığına baksam bulur muydum diye düşündüm. artık belirtileri dinlemiycem elimden geldiğince bunu öğrendim.:1rolleyes: geçmişe baktım hamileliğin sağlıkla devam ediyormuş çok sevindim. inşallah darısı başıma artık. boshayallersmiledeniz merhaba arkadaşım....Ne kadar mutlu oldum,ne kadar sevindim anlatamam..Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,Allahım nazardan saklasın....Beni hatırlarmısın bilmem,2.tüplerimizi aynı sıralarda olmuştuk...Sen o zaman da belirtilere takmıştın...Lütfen bu sefer takma canım olur mu?
güzel hamişim, inanki ben hesaplamadan hesaplamışsın... harikasın... bende inanıyorum canım bu sefer daha ümitliyim... heyecan dorukta... dua et bana ... hamilelerin duası kabul olurmuş...
böyle birşey işte...
Bugün bir umut var içimde...
Bir çocuğun annesine duyduğu sevgi kadar temiz
Bir ihtiyarın hayatı kadar yorgun
Yaşama dair bir kaç sözden oluşan
Yaşanacak yeni bir hikaye olmaya hazır
Bir hayal kadar boş
Bir hakikat kadar gerçek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?