38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

olmayacak inşallah. bu sefer ben senden çok ümitliyim. 10 tane yumurta elbet birkaçı iyi döllenir. o kadar kür uyguladın elbet faydası olmuştur. bakarsın blast aşamasına giderler. hem bu sefer opu falan gönlündeki hastanede oldu. inşallah uğurlu gelecek. yarın iyi haberler vereceksin bize. ümitle bekleyeceğim.

Badenur çok güzel bir haber bu.... Eminim içinden birçoğu kaliteli bölünecektir. Git gide yolları aşıyorsun... İnşallah böyle güzel adımlarla gideceksin canım benim...

canım benim çok sağol, 2 tane çıksa ona bile çok mutlu olurum herhalde... çünkü benim derdim hep kalite oldu... tabii bu kadar yumurtada ilk defa çıktı.. yılmak yok, senden de en kısa zamanda hamle bekliyorum...

maşallah arkadaşıma nede güzel haberler vermiş hadi gelsin bakalım döllenmiş yumurtalar zemuszemus
ayy ya bende başlasam mı önümüzdeki ay kızlar uff korka korka başlarım artık

korkma canım, başla sende ... zaman o kadar değerliki... böyle arka arkaya belki bütün yaz hamile kalmayan olmayacak...

hülyacım, güzel yüreğine sağlık... allah herkesin gönlüne göre versin canım...

selam arkadaşım, hayırlısı ile inşallah canım...
bugün güzel bir haber daha aldım... belki sen tanıyor olabilirsin... bu gruptan eskilerden... ARAY.... yakında kızı geliyor... şu an sürekli yatıyor... ama bebek ve anne gayet iyi... Alllah nazarlardan saklasın.... sağlıkla kucağına alacak inşallah ... çok az kaldı... o da hepimize çok güzel bir umut.... umuttan öte çok güzel bir gerçek...

BADENUR;misafirim vardı yeni girdim.haberini müjdelerle bekliyorduk.10 tane yumurtan olmuş.ne güzel.hamileler kervanına katılmaya az kaldı.gönlündeki muradı alırsın inşallah.hoşçakal.sevgiyle kal.

çok teşekkürler canım... hayırlısı ise allah nasip etsin... hepimize... bu kervanda hepimiz yer alalım ... herkesin yüzü gülsün.

Arkadaşlar cevap yazmadığım kimse kaldı mı bilmiyorum, lütfen atladığım varsa kırılmasın... söylesin onu ayrıca kucaklarım...

şu an biraz sarhoşum hala... sevinçte var tabii... biraz da endişe...
doktorum Prognex iğne kalçadan, 8 saate bir estrofem, prednol ve tetra verdi, birde corasprin.... şimdilik biraz ağrım var...
sayının fazla olmasını kürlere bağlamalı mıyım acaba? sonra DHEA içtim... bakalım kalitelide olursa mutlaka bunlarda bir keramet var diyeceğim.
hepinizi öpüyorum... opuyorumnanaktan
sağolun varolun...

ben varımmmmmmmmmmmmmmmm bakkk parmağımı kaldırıyorum ama görmüyorsunkaydirigubbakcemile3 önemli değil ki böyle şeyler maşallah tek tek sabırla da yanıt veriyorsun:)

deniz merhaba arkadaşım....Ne kadar mutlu oldum,ne kadar sevindim anlatamam..Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,Allahım nazardan saklasın....Beni hatırlarmısın bilmem,2.tüplerimizi aynı sıralarda olmuştuk...Sen o zaman da belirtilere takmıştın...Lütfen bu sefer takma canım olur mu?

ben varımmmmmmmmmmmmmmmm bakkk parmağımı kaldırıyorum ama görmüyorsunkaydirigubbakcemile3 önemli değil ki böyle şeyler maşallah tek tek sabırla da yanıt veriyorsun:)

tatlım atlamışım... senin daha güzel sonuçların, kocaman kocaman yumurtaların olsun inşallah... canı gönülden diliyorum...

böyle birşey işte...

Bugün bir umut var içimde...
Bir çocuğun annesine duyduğu sevgi kadar temiz
Bir ihtiyarın hayatı kadar yorgun
Yaşama dair bir kaç sözden oluşan
Yaşanacak yeni bir hikaye olmaya hazır
Bir hayal kadar boş
Bir hakikat kadar gerçek...

hatırlamaz mıyım. sabahtan beri sen aklımdasın. ben kürtaj olurken falan sen neredeyse 12 hafta olmuştun ve belirtilere takılmayın bende hala belirti yok diyordun. hatta nikini unuttum şu bursa acıbadem başlığına baksam bulur muydum diye düşündüm. artık belirtileri dinlemiycem elimden geldiğince bunu öğrendim.:1rolleyes: geçmişe baktım hamileliğin sağlıkla devam ediyormuş çok sevindim. inşallah darısı başıma artık. boshayallersmile

güzel hamişim, inanki ben hesaplamadan hesaplamışsın... harikasın... bende inanıyorum canım bu sefer daha ümitliyim... heyecan dorukta... dua et bana ... hamilelerin duası kabul olurmuş...

Dua etmez miyim Badenur'cum, yarına güzel haberler getireceksin daha da şenleneceğiz. Bir sürü bebeğin olacak inşallah kardeşlerini dondurursun inşallah istediğinde hazır olurlar.

Patikler, arkadaşım sen nasılsın ? biraz sıkıntılı günler geçirdin ama atlattın değil mi? moralleri yükseltiyoruz bak, yola devam edeceğiz. Tedavili veya tedavisiz inşallah emeklerinin karşılığını alacağına ümidim sonsuz. Deniz azm etti, yılmadı usanmadı gerekeni yaptı ve Allah yardımcısı oldu, şimdi seninde öyle olacak kendimizi bırakmıyoruz tamam mı ? seni de sevgiyle sarıyorum.

Deniz Bulut'cum, doğal takviyeler, kürler ve preseed in çok büyük faydaları oldu sen bize bunu gösterdin pek çok arkadaşa doğal yoldan olabiliyorsa nasıl olabileceğini gösterip moral vermen açısında da çok önemli bir örnek olduğunu düşünüyorum. Diğer doağl yolla devam eden arkadaşlar bundan yararlanarak onlarda emeklerinin karşılığını alacaklar inşallah.

Hülya'cım senden de yakında haberler bekliyoruz umarım güzel bir haberde senden gelir.

Bu arada Yağmur sesi sende de bir şeyler olabilir gibi, geçenlerde okuduğum bir yazından acaba mı diye içimden geçti.

Erverdi'cim sen de bu ay doğal ve takviyeli çalışanlardandın sende inşallah güzel haber verirsin. Allah dualrını kabul hayata ve olaylara bakışın, sevinçlerin, bu kadar bekleyişine rağmen halen mutlu ve olaylara güzel bakabilmen, bizler için okuduğun dualar bir bebekle inşallah taçlandırılır.

Karamel'cim bu ay beklemede biliyorum bir sonraki aya o da geliyor.

Herada'da canım sende doğal denemelere devam edenler arasındaydın herkesi bazen takip ederken zorlanıp karıştırabiliyorum , senden de bir gün o güzel haber çıkacak ve buradan hep birlikte kutlayacağız.

Yalnız bugün değil,hergün umut olsun içinde
bin çocuğun annesine duyduğu sevgi kadar saf ve temiz
bir ihtiyarın hayatı kadar dolu dolu
hayata dair birkaç değil.birçok sözün olsun
yaşanacak,evet yaşanacak bir hayat olmaya gebe
bir hayal kadar hoş ,tatlı,olağanüstü
düş gibi ruya gibi ama GERÇEK,GERÇEK olsun.................

iyi akşamlar waterss alabama açık görüyorum sizleri.nasılız?iyimiyiz hamileler?BADENUR'un bir güzellemesini yakaladım.bende acıcık attırıverdim.aşıkmıyım ne?hani ozanlar atışır yasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…