38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sonra da Deniz.....
artık kaçıyorum.yoksa sınıfta kalacağım.mola verdikçe bakacağım.hoşçakalın

saol erverdicim inşallah darısı senin ve tüm güzel anne adaylarımın başına. çok güzel bir duyguymuş. bunu yaşamak da nasip oldu. inşallah bade ve deniz de güzel haberlerle gelirler. iyi dersler canımcım kendine iyi bak.

Süper bir haber bu canım ya inan çok sevindim.Hadi güle güle büyüt fasülyeni.Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.Ben senin sağlıklı bir hamileliğin olduğunu biliyordum da yine dr'dan duymak farklı oluyor.Benim zaten bu kalp atışı hakkında fobim var.Çünkü 3 hamileliğimde de kalp atışını göremedim ben sadece oğlumda 6 haftalıkken pıt pıt atıverdi.Kese oluşuor yolk olşuyor kalp atışını alamıyorduk.Neyse senin adına çok sevindim canım.

herşey yolundaymış doktor öyle söyledi hatta mükemmel dedi. kalp atışını ekranda gördüm ya çok güzel ve enteresan bir duyguymuş allah bunu da yaşamayı nasip etti bize çok şükür. dün akşam saat yedi gibi kardeşimin kızarkadaşına oturmaya gidecektim wc ye girdim şokkkkk. birdenbire pempe bir lekeyle karşılaştım. dizlerim çözüldü hemen doktoru aradım. panik yapma olur böyle şeyler dedi. ağrı varmı yok. devamı gelirse kötü olabilir ama gelmeyebilir yarın bakalım herşey yerinde ve sağlıklıysa progestan desteği yaparız yoksa zaten ne olduğunu görüp ona göre davranırız. düşme olur kanama artarsa da yapacak birşey yok tıbben buna müdahale etmek doğru değil gibi birşeyler söyledi. bende akşam tekrarlamayınca biraz rahatladım. sabah kalktım yine yok bi oh çektim. sonra ya bismillah dualar okuya okuya doktora gittik. baktı ve bir tane gördü bana ve eşime de gösterdi. kalbi atıyordu onu görmek ne güzel bir duygu. etrafından kanamayla ilgili bir şey görmedi. olur böyle şeyler dedi. rahim gayet iyi dedi dış gebelik riski yok dedi. yolk kesesini gösterdi. progestana ve elevit vitamine devam dedi destek iğne vermedi.. iki hafta sonraya randevu aldık. eşimle çok mutlu bir şekilde hastaneden ayrıldık kızlar. ama dün akşam hiç korkmadığım kadar korktum. allah birdaha ne bana ne kimseye yaşatmasın inşallah.

Canım benim çok sevindim. Biliyorsun en baştan bu iş tamam demiştim. Yolk keseside varmış miniğin süper. Bence 9 ay sorunsuz ve keyifli olacak.

Dr crinone jeli 12-14 gün kullan sonra gel beta hcg'ye bakalım dedi de ondan.

Büyük sıkıntı atlatmışsın ama gerisi iyi gelmiş. Amin canım kimseye vermesin.

canım ben sana hiç kıyamam allah en kısa zamanda duymayı nasip etsin inşallah 19 nisan da testin pozitif sonuç versin mayısın ilk haftası da sen kalp atışlarını gör inşallah. :Saruboceq: hülyacım çok mutluyum ömrüm boyunca anne olmak istedim ben. daha 16 yaşındayken komşularımızın çocuklarının altını değiştirirdim bana bırakır oraya buraya giderlerdi. onların kokusunu çok erken aldım ben ama mutluluğu ikinci şansımda geç yakaladım. dört yıldırda istiyorum inşallah herşey gönlüme göre olur. allah ne istediysem verdi bana çok şükür. umarım devamı da güzel hayırlı sağlıklı olur.

Alabamam canım seni o kadar iyi anlıyorum ki iki tane kalp atısı olmayan gebelikten sonra su anda ki gebeligimde kalp atısı gorunce dunyalar benim olmustu..

Insallah Allah hayırlısıyla saglıkla tamamına erdirir arkadasım dualarımız seninle..

çok sevindim canım kuzumuz hayırlı olsun sonuna kadar böyle gitsin annesini üzmesin opuyorumnanaktan

Canım benim çok sevindim. Biliyorsun en baştan bu iş tamam demiştim. Yolk keseside varmış miniğin süper. Bence 9 ay sorunsuz ve keyifli olacak.

Büyük sıkıntı atlatmışsın ama gerisi iyi gelmiş. Amin canım kimseye vermesin.

saol bitanem darısı başına inşallah hepinizin hayırlısıyla allah dileklerini versin. evet canım biliyorum hepiniz beni kayıtsız şartsız desteklediniz ve benden bidünya çok emin oldunuz. inşallah herşey güzel olacak. bu yolk kesesini çok bilmiyorum sanırım şimdi beslenme için bağlantı sağlıyor. ama görülmesi çok iyi birşey mi ki bunu atlamadınız olmasa kötümüydü yani? bunu biraz araştırayım.

alabama valla çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu. 16 yaşından beri istiyordum diyince.bak allah sonunda yüzünü güldürdü. işallah dokuz ay boyunca da sağlıklı bir gebelik yaşarsın. demek tekmiş sıpa.maşallah tek olsun ama olsun...

canım saol çok şükür yaşadım o duyguyu hep hayalimde kurgulardım biliyo musun? gerçek oldu eşimle o mutluluğu canlısından yaşadık. amin canım benim de dualarım seninle, seninde hamileliğin sağlıkla devam etsin. tüm hamilelerin inşallah.

çok sevindim canım kuzumuz hayırlı olsun sonuna kadar böyle gitsin annesini üzmesin opuyorumnanaktan
saol bitanem amin inşallah. bende senin için diliyorum dua ediyorum inşallah mutluluklar seni bulsun devamı gelsin.

evet canım belki daha öncesi var ben 16 dedim altlarını değiştiriğim veletler şimdi 20-23 yaşında genç kız oldular. inşalah canım inşallah herşey güzel devam eder. evet tekmiş sıpa. doktor bir olması güzel dedi en iyi sonuç tek olması dedi. gerçi ben iki diyordum ama bir olmasına da sevindim. darısın senin de başına olsun hepinizin umutları fasulye olsun inşallah.

şimdi şu ana kadar susan ben (özelden bazı arkadaşlarla konuşmuştum bunun dışında susan ben :)) ) şu ana kadar neler olduğunu anlatayım. şu ana kadar fazla konuşmama nedenim geçen tüpte o kadar konuştum o kadar başınızı ağrıttım ki şimdi de aynısını yapmayayım durum tam belli olsun öyle konuşayım düşüncesiydi. hatta bu kadar ümit verdikten sonra sizlere sizlerin de ümidini kırmak istemedim. ben kötü haber vereceksem ben vermeden 1-2 hamilelik haberi gelsin burası şenlensin istedim. eşimle aram bozuktu ve ben bu konuda pes etmiştim bebek için de çekmeyeceğim vazgeçtim demiştim. 20 nisanı beklemeye başlamıştım mahkemeye başvurmak için. geçen ay son görev çalışmamızın üstüne (sonra zaten başka birşey olmamıştı) 28. gün adet olmuştum. yalnız 2 gün ve çok az kanamalı geçmişti. neyse kan bitip 30. gün göğsüm ağrıyınca test yapıp hafif 2. çizgiyi görüp kan testi yaptırmıştım. sonu. 593 mü neydi. bundan sonra bende hafif göğüs ağrısı dışında belirtilerde bir değişiklik olmadı. ne vajinal akıntıda artış ne kasık ağrısı vs. ben 10 gün önceki cumartesi rastgele en yakındaki ve randevu alabildiğim doktora gittim. doktor (ist cerrahiden aytun hn. bahçeci tüp bebekte falan da çalışıyor bu konularda bilgisiz değil) 6 haftalık keseyi gördü ama boştu. ne yolk sac ne bebek. ben bunu şu an almam 1 hafta daha bekleyelim siz kontrole kürtaja hazırlıklı olarak gelirsiniz önce ultrasonda bakarız bebek yoksa alırız dedi. rahimde de hafif bir kanamalı bölge vardı. ben de tamam bekleyelim ama bundan birşey çıkmaz bende hiçbir belirti yok dedim. progestan vermişti telefonda 2. tüp doktorum onu keseyim mi dedim. dr da kullanın bir zararı yok ki dedi. ben de kanamayı engellemez mi dedim. o da engeller dedi. ben de keseyim kendi düşecekse bari kendi düşsün dedim. dr da tamam dedi. geçen cumartesiye randevu aldım. cuma günü de eşime söyledim. bari gelsin hastanede eşyalarımı beklesin diye. o da hafta sonu şehir dıiında olacağını hafta içine almamı söyledi. ben de randevumu bugüne aldım. bu arada eşim pazar akşam döndüğünde iş durumlarının biraz değiştiğini ortak bulduğunu mal alımı fuarlar kira vs için nakit sıkıntısı kalmadıdığını eve de yardım yapabileceğini biraz daha denememizi söyledi. ben pek niyetli olmadım çünkü 4 senelik beraberliğimizde beni çok çok üzdü. neyse bu sabah yine kavga ederek doktora gittik. doktor acil sezeryene girmiş kafeteryaya geçtik tel geldi doktor dönmüş. eşime sen böreğini ye çayını iç sonra gel dedim ben çıktım. dr ultrasonla baktı ve ne gördü : bebek! 7 hafta 1 günlük. tam adet tarihimle uyumlu. yolk sac da var. kalp atımı da dinletti. geçen sefer göstermişti dinlememiştim bu sefer ilk defa dinledim. ilk defa bir doktorun yanında ağladım. ben nasıl olur hala belirti yok hiçbirşey yok buda mı yaşamayacak dedim. dr tamam kötü deneyimleriniz olmuş ama şu an kese düzgün kalp atımı var yolk sac var rahimdeki kanama geçmiş ve şu an artık buna göre hareket edeceğiz şu an için bebek var dedi. kan verdim. tektar progesteron coraspirin ne olur ne olmaz diye fragmin (bahçeci ekolünden gelenler pıhtılaşmaya karşı bunu baştan veriorlar) aldım geldim. hem sevinçten ağlıyorum hem de korkudan bir tarafım üç buçuk atıyor. şaşkınım.

Selam Arkadaşlar,

Geçmişi okuyup geleyim, Alabama'cım, güzel haberini okumak için girdim ve gördüm de. Çok şükür, bundan sonrası da güzel gelişsin, sağlıkla kucakla bebişini inşallah.

Alabama'cım çok şükür kendini de gördün bir tane olsun bizim olsun yeğenimiz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kucağında da gör. Hafif lekelenmelerde yapacağını biliyorsun artık..bunlar geçici..çok sevindim tebrikler..

Deniz Deniz ben ne diyeyim sana...Allah tamamına sağlıkla erdirsin. Nasıl sevindim..bu bebek sana ve eşine hayatınızda en güzel günleri yaşatsın.
Bugün sen ve Alabama ile çok güzel haberler aldık devamı da gelecek inşallah. Sen de bir mucizeyi gerçekleştirdin..hihoyyyt bugün en güzel gün senin için bir de doğurup eline alacağın gün tekrar tebrikler öpüyorum..

Deniz inanmıycaksın ama senden bu haberi bekliyordum.Çifte sevinç oldu bugün gözüm yaşardı inanki okurken tam bir mucize olmuş inşallah hamileliğin sonuna kadar gidecek ve size uğur getirecek.Eskiler hep öyle der.Bebek yeni bir şans yeni bir kısmettir derler.Benim eniştem ablamın eşi ilk bebekleri doğana kadar işsizdi.Doğumdan sonra sınava giridi ve gümrük muhafaza memurluğunu kazandı ki sen iyi bilirsin yıl da o zaman 1982 falan.Bebek onlara çok şanş getirmişti.İnşallah seninki de öyle olur eşinin işleri açılır ve bir daha maddi problem olmaz ve işler iyi gider canım.Hani belirti belirti diyordun hepsi yalanmış demek ki.Olacak oldu mu belirtisiz de oluyormuş demekki.

Deniz Bulut

canım inan gözyaşları içinde okudum yazını.şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum.bu sefer olacak inşallah.artık bebkte varoooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyytmaşallah maşallah maşallah.merakla bekliyordum haberini.sabah bir girmişsin çıkmışsın yazmadan:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

hadi Badenur sıra sende.bak forum şenlendi.hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

waterss waterss.bak sende gelmişsin.duy haberlerimizi duy duy.bebek doluyor bebek burası maşallah maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…