- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
saol bitanem darısı başına inşallah hepinizin hayırlısıyla allah dileklerini versin. evet canım biliyorum hepiniz beni kayıtsız şartsız desteklediniz ve benden bidünya çok emin oldunuz. inşallah herşey güzel olacak. bu yolk kesesini çok bilmiyorum sanırım şimdi beslenme için bağlantı sağlıyor. ama görülmesi çok iyi birşey mi ki bunu atlamadınız olmasa kötümüydü yani? bunu biraz araştırayım.
Karamelito, neredesin kardeşim yahu, özledim valla)
şimdi şu ana kadar susan ben (özelden bazı arkadaşlarla konuşmuştum bunun dışında susan ben :)) ) şu ana kadar neler olduğunu anlatayım. şu ana kadar fazla konuşmama nedenim geçen tüpte o kadar konuştum o kadar başınızı ağrıttım ki şimdi de aynısını yapmayayım durum tam belli olsun öyle konuşayım düşüncesiydi. hatta bu kadar ümit verdikten sonra sizlere sizlerin de ümidini kırmak istemedim. ben kötü haber vereceksem ben vermeden 1-2 hamilelik haberi gelsin burası şenlensin istedim. eşimle aram bozuktu ve ben bu konuda pes etmiştim bebek için de çekmeyeceğim vazgeçtim demiştim. 20 nisanı beklemeye başlamıştım mahkemeye başvurmak için. geçen ay son görev çalışmamızın üstüne (sonra zaten başka birşey olmamıştı) 28. gün adet olmuştum. yalnız 2 gün ve çok az kanamalı geçmişti. neyse kan bitip 30. gün göğsüm ağrıyınca test yapıp hafif 2. çizgiyi görüp kan testi yaptırmıştım. sonu. 593 mü neydi. bundan sonra bende hafif göğüs ağrısı dışında belirtilerde bir değişiklik olmadı. ne vajinal akıntıda artış ne kasık ağrısı vs. ben 10 gün önceki cumartesi rastgele en yakındaki ve randevu alabildiğim doktora gittim. doktor (ist cerrahiden aytun hn. bahçeci tüp bebekte falan da çalışıyor bu konularda bilgisiz değil) 6 haftalık keseyi gördü ama boştu. ne yolk sac ne bebek. ben bunu şu an almam 1 hafta daha bekleyelim siz kontrole kürtaja hazırlıklı olarak gelirsiniz önce ultrasonda bakarız bebek yoksa alırız dedi. rahimde de hafif bir kanamalı bölge vardı. ben de tamam bekleyelim ama bundan birşey çıkmaz bende hiçbir belirti yok dedim. progestan vermişti telefonda 2. tüp doktorum onu keseyim mi dedim. dr da kullanın bir zararı yok ki dedi. ben de kanamayı engellemez mi dedim. o da engeller dedi. ben de keseyim kendi düşecekse bari kendi düşsün dedim. dr da tamam dedi. geçen cumartesiye randevu aldım. cuma günü de eşime söyledim. bari gelsin hastanede eşyalarımı beklesin diye. o da hafta sonu şehir dıiında olacağını hafta içine almamı söyledi. ben de randevumu bugüne aldım. bu arada eşim pazar akşam döndüğünde iş durumlarının biraz değiştiğini ortak bulduğunu mal alımı fuarlar kira vs için nakit sıkıntısı kalmadıdığını eve de yardım yapabileceğini biraz daha denememizi söyledi. ben pek niyetli olmadım çünkü 4 senelik beraberliğimizde beni çok çok üzdü. neyse bu sabah yine kavga ederek doktora gittik. doktor acil sezeryene girmiş kafeteryaya geçtik tel geldi doktor dönmüş. eşime sen böreğini ye çayını iç sonra gel dedim ben çıktım. dr ultrasonla baktı ve ne gördü : bebek! 7 hafta 1 günlük. tam adet tarihimle uyumlu. yolk sac da var. kalp atımı da dinletti. geçen sefer göstermişti dinlememiştim bu sefer ilk defa dinledim. ilk defa bir doktorun yanında ağladım. ben nasıl olur hala belirti yok hiçbirşey yok buda mı yaşamayacak dedim. dr tamam kötü deneyimleriniz olmuş ama şu an kese düzgün kalp atımı var yolk sac var rahimdeki kanama geçmiş ve şu an artık buna göre hareket edeceğiz şu an için bebek var dedi. kan verdim. tektar progesteron coraspirin ne olur ne olmaz diye fragmin (bahçeci ekolünden gelenler pıhtılaşmaya karşı bunu baştan veriorlar) aldım geldim. hem sevinçten ağlıyorum hem de korkudan bir tarafım üç buçuk atıyor. şaşkınım.
canımsın biliyorum bilmez miyim? inşallah herşey güzel olacak desteğin ve inancın için çok teşekkür ederim. darısı en ennn kısa zamanda başına inşallah hepinize tüm isteyenlere allah mutluluklarını versin başka bi dileğim yok inan.Selam Arkadaşlar,
Geçmişi okuyup geleyim, Alabama'cım, güzel haberini okumak için girdim ve gördüm de. Çok şükür, bundan sonrası da güzel gelişsin, sağlıkla kucakla bebişini inşallah.
biliyorum canım çok şükür lekelere rağmen çok güzel sonuçla evime gelebildim. sizin gibi tatlı insanlarla bu mutluluğumu paylaşabildiğim için çok mutluyum. saol bitanem herşey için saol. doğru bir olsun bizim olsun yupppiiii.Alabama'cım çok şükür kendini de gördün bir tane olsun bizim olsun yeğenimiz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kucağında da gör. Hafif lekelenmelerde yapacağını biliyorsun artık..bunlar geçici..çok sevindim tebrikler..
.
yolk sac ı tıp ta çok iyi açıklayamıyor ama plesenta oluşana kadar kesede gözüküp sonra kaybolan birşey. olması iyi birşey olmaması ise bebek büyük olasılık gidecek demek.
kanamaları hiç takma canım. benim de hep kahverengi lekelenmem oldu bugüne kadar. hatta cumartesi biraz çok geldi ben sevindim. tamam bebek yok kese kendi düşecek kürtaja gerek kalmayacak diye :roflol:hatta bugün sinirlenerek gittim doktora neden benim bir kesem bile düşmüyor millet ne güzel düşük yapıyor ben neden kürtaj olup duruyorum diye !!! yani bebek duracaksa duruyor. ben düşsün diye progesteron içmedim dinlenmedim bir kalkıp zıplamam eksikti (onu da düşündüm) ama bugün rahimdeki kanamalı bölge bile kendi kendine düzelmişti. neymiş kahverengi lekelenmeleri takmıyormuşuz. ama tabii şimdi bebeği biliyorum ya acaba ben de takmaya başlasam mı delikafaduldendelikafadulden
denizcim saol sayende mutluluğumu yaşayabiliyorum. senden kötü haber gelseydi mutluluğum bölünecekti. çok şükür herşey yolundaymış. artık sende hayata ve kendine olan bakış açını değiştir ve mutluluğunu yaşa kendince türlü türlü abudik gubidik düşüncelere girme. hayat sana cömert davrandı sende lütfen pozitif ol. tamamen umutlarını kaybetmeden umutsuz olma çünkü yarın herşey farklı olabiliyormuş gördünmü? allah tamamına erdirsin ve bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşallah. inan kendim kadar sevindim.
canımsın biliyorum bilmez miyim? inşallah herşey güzel olacak desteğin ve inancın için çok teşekkür ederim. darısı en ennn kısa zamanda başına inşallah hepinize tüm isteyenlere allah mutluluklarını versin başka bi dileğim yok inan.
biliyorum canım çok şükür lekelere rağmen çok güzel sonuçla evime gelebildim. sizin gibi tatlı insanlarla bu mutluluğumu paylaşabildiğim için çok mutluyum. saol bitanem herşey için saol. doğru bir olsun bizim olsun yupppiiii.
oh be deniz artık sende aramızdasın başka ne dedi doktorun boyu posu neymiş birdaha ne zaman gidiyorsun doktora. kocan naptı? aranız düzeldi mi? bırakın kavgayı gürültüyü mutluluğunuzu yaşayın emi
bade yakında gelir inşallah ve inşallah güzel uykulardan uyanınca güzel mutlu haberler alır allahın izniyle inşallah :Saruboceq:
Alabama'cım çok şükür kendini de gördün bir tane olsun bizim olsun yeğenimiz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kucağında da gör. Hafif lekelenmelerde yapacağını biliyorsun artık..bunlar geçici..çok sevindim tebrikler..
Deniz Deniz ben ne diyeyim sana...Allah tamamına sağlıkla erdirsin. Nasıl sevindim..bu bebek sana ve eşine hayatınızda en güzel günleri yaşatsın.
Bugün sen ve Alabama ile çok güzel haberler aldık devamı da gelecek inşallah. Sen de bir mucizeyi gerçekleştirdin..hihoyyyt bugün en güzel gün senin için bir de doğurup eline alacağın gün tekrar tebrikler öpüyorum..
Deniz inanmıycaksın ama senden bu haberi bekliyordum.Çifte sevinç oldu bugün gözüm yaşardı inanki okurken tam bir mucize olmuş inşallah hamileliğin sonuna kadar gidecek ve size uğur getirecek.Eskiler hep öyle der.Bebek yeni bir şans yeni bir kısmettir derler.Benim eniştem ablamın eşi ilk bebekleri doğana kadar işsizdi.Doğumdan sonra sınava giridi ve gümrük muhafaza memurluğunu kazandı ki sen iyi bilirsin yıl da o zaman 1982 falan.Bebek onlara çok şanş getirmişti.İnşallah seninki de öyle olur eşinin işleri açılır ve bir daha maddi problem olmaz ve işler iyi gider canım.Hani belirti belirti diyordun hepsi yalanmış demek ki.Olacak oldu mu belirtisiz de oluyormuş demekki.
Deniz Bulut
canım inan gözyaşları içinde okudum yazını.şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum.bu sefer olacak inşallah.artık bebkte varoooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyytmaşallah maşallah maşallah.merakla bekliyordum haberini.sabah bir girmişsin çıkmışsın yazmadan:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
hadi Badenur sıra sende.bak forum şenlendi.hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Badenur'cum, güzel haberlerin devamı senden gelsin. Rahat bir OPU olsun
Deniz Bulut, gözün aydın, sağlıkla tamamına ersin.
Karamelito, neredesin kardeşim yahu, özledim valla)
Deniz Bulut, hayırlı olsun.
Badenur, rahat bir OPU kaliteli yumurta diliyorum.
maşallah pirinç tanene ama artık o pirinçten büyük bir cm olmuş fasulye olmuş annesi lütfen yani. allah tamamına erdirsin artık bundan sonra allaha emanetiz. erverdi de var. erverdi de hülya ile aynı tarihte hemen hemen. hayırlısı olsun inşallah sırayla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.:Saruboceq:sağol canım valla ultrason resmi elimde hala şaşkın bakıyorum. pirinç tanesinin kafası falan belli. hafta olarak bir 7 hafta 0 gün bir de 7 hafta 1 gün yazıyor (adet tarihime göre de 7 artı 0 bugün). boy 0,944 cm. inşallah böyle şaşırtarak sevinçten ağlayarak geldiği gibi devam eder ve sonunda da sevinçten ağlayarak kucağıma alırım.
ben senden emindim zaten. hatta kendi kötü haberimi yazmadan önce senin güzel haberini yazmanı planlamıştım. inşallah birlikte devam ederiz.
badenur inşallah bir dolu yumurtan toplanır. ilk sırada sen ve sanırım hülya doğal bekliyor sizler varsınız:dance:
alabama cım güzel haberler almışşın canım çok sevindim
inşallah patiklercim inşallah o günleri de görürüz. hayal ettim sen tarif edince. gözümün önüne geldi. :)) saol canım teşekkür ederim.olumunekankayizsmileAlabama'cım canım benim çok çooook sevindim. O fasülyen bir gün sana bir bakmışsın yaşına gelmiş ve anne diye koşarak sarılacak...Tekrar kutluyorum canım benim.
Deniz'cim lütfen bu mucizeye inanmaya devam et.. Ne kadar olumlu düşünürsen o kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Çok çok sevindim arkadaşım.
Badenur'cum inşallah güzel bir OPU geçirirsin ve bize de güzel haberler verirsin...
Dualarım sizlerle canlar....
maşallah pirinç tanene ama artık o pirinçten büyük bir cm olmuş fasulye olmuş annesi lütfen yani. allah tamamına erdirsin artık bundan sonra allaha emanetiz. erverdi de var. erverdi de hülya ile aynı tarihte hemen hemen. hayırlısı olsun inşallah sırayla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.:Saruboceq:
saol canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere. allah hiçbir isteyen anne adayını boş bırakmasın inşallah.
sağol canım. inşallah mucizem devam edecek. sen de canım inşallah 2. bebeğini geç de olsa kucağna alacaksın. sadece denemekten vazgeçme kaydirigubbakcemile5Alabama'cım canım benim çok çooook sevindim. O fasülyen bir gün sana bir bakmışsın yaşına gelmiş ve anne diye koşarak sarılacak...Tekrar kutluyorum canım benim.
Deniz'cim lütfen bu mucizeye inanmaya devam et.. Ne kadar olumlu düşünürsen o kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Çok çok sevindim arkadaşım.
Badenur'cum inşallah güzel bir OPU geçirirsin ve bize de güzel haberler verirsin...
Dualarım sizlerle canlar....
sağol canım. inşallah mucizem devam edecek. sen de canım inşallah 2. bebeğini geç de olsa kucağna alacaksın. sadece denemekten vazgeçme kaydirigubbakcemile5
Deniz'cim yaaa.... ben yine seninle benimle ilgili biraz konuşmak için yanına uğramak istiyorum tabi bu Güneşli'den fırsat bulabilirsem. kaydirigubbakcemile3
deniz bulutttt zilli görüyon mu haberi valla tüylerim diken diken oldu demekki neymişşşşşşşşşşşşş sen de herşeyi bilmiyormuşsun hehe boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?