38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yolk sac ı tıp ta çok iyi açıklayamıyor ama plesenta oluşana kadar kesede gözüküp sonra kaybolan birşey. olması iyi birşey olmaması ise bebek büyük olasılık gidecek demek.
kanamaları hiç takma canım. benim de hep kahverengi lekelenmem oldu bugüne kadar. hatta cumartesi biraz çok geldi ben sevindim. tamam bebek yok kese kendi düşecek kürtaja gerek kalmayacak diye :roflol:hatta bugün sinirlenerek gittim doktora neden benim bir kesem bile düşmüyor millet ne güzel düşük yapıyor ben neden kürtaj olup duruyorum diye !!! yani bebek duracaksa duruyor. ben düşsün diye progesteron içmedim dinlenmedim bir kalkıp zıplamam eksikti (onu da düşündüm) ama bugün rahimdeki kanamalı bölge bile kendi kendine düzelmişti. neymiş kahverengi lekelenmeleri takmıyormuşuz. ama tabii şimdi bebeği biliyorum ya acaba ben de takmaya başlasam mı delikafaduldendelikafadulden

bu kadar sulanmak yeter.ben kaçıyorum yine.bir ünite bitecek az kaldı.manevi olarak hepinizi sarıyorum denizin alabamanın sevincini paylaşıyorum.sarıldınız bilin.

Badenur'cum, güzel haberlerin devamı senden gelsin. Rahat bir OPU olsun

Deniz Bulut, gözün aydın, sağlıkla tamamına ersin.

Karamelito, neredesin kardeşim yahu, özledim valla )

denizcim saol sayende mutluluğumu yaşayabiliyorum. senden kötü haber gelseydi mutluluğum bölünecekti. çok şükür herşey yolundaymış. artık sende hayata ve kendine olan bakış açını değiştir ve mutluluğunu yaşa kendince türlü türlü abudik gubidik düşüncelere girme. hayat sana cömert davrandı sende lütfen pozitif ol. tamamen umutlarını kaybetmeden umutsuz olma çünkü yarın herşey farklı olabiliyormuş gördünmü? allah tamamına erdirsin ve bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşallah. inan kendim kadar sevindim.

Selam Arkadaşlar,

Geçmişi okuyup geleyim, Alabama'cım, güzel haberini okumak için girdim ve gördüm de. Çok şükür, bundan sonrası da güzel gelişsin, sağlıkla kucakla bebişini inşallah.
canımsın biliyorum bilmez miyim? inşallah herşey güzel olacak desteğin ve inancın için çok teşekkür ederim. darısı en ennn kısa zamanda başına inşallah hepinize tüm isteyenlere allah mutluluklarını versin başka bi dileğim yok inan.

biliyorum canım çok şükür lekelere rağmen çok güzel sonuçla evime gelebildim. sizin gibi tatlı insanlarla bu mutluluğumu paylaşabildiğim için çok mutluyum. saol bitanem herşey için saol. doğru bir olsun bizim olsun yupppiiii.

oh be deniz artık sende aramızdasın başka ne dedi doktorun boyu posu neymiş birdaha ne zaman gidiyorsun doktora. kocan naptı? aranız düzeldi mi? bırakın kavgayı gürültüyü mutluluğunuzu yaşayın emi

bade yakında gelir inşallah ve inşallah güzel uykulardan uyanınca güzel mutlu haberler alır allahın izniyle inşallah :Saruboceq:

sağol canım valla ultrason resmi elimde hala şaşkın bakıyorum. pirinç tanesinin kafası falan belli. hafta olarak bir 7 hafta 0 gün bir de 7 hafta 1 gün yazıyor (adet tarihime göre de 7 artı 0 bugün). boy 0,944 cm. inşallah böyle şaşırtarak sevinçten ağlayarak geldiği gibi devam eder ve sonunda da sevinçten ağlayarak kucağıma alırım.
ben senden emindim zaten. hatta kendi kötü haberimi yazmadan önce senin güzel haberini yazmanı planlamıştım. inşallah birlikte devam ederiz.
ahh kocayı yazmadım o yukarı çıktığında muayene bitmişti dr kan testini yazmış sağlık sigortasını falan konuşuyorduk dış kapıda. dr tebrik etti. benimki boş baktı. dr tabii siz kürtaja gelmiştiniz ben tebrik ediyorum ama bebek var ve iyi gözüküyor dedi benimki neden o zaman yok dedin kürtaj nereden çıktı dedi. hadi ona da baştan anlat. sonra benim oğlum var kız isterim diye buyurdu! ben de şimdi ona inat erkek istiyorum delikafadulden

badenur inşallah bir dolu yumurtan toplanır. ilk sırada sen ve sanırım hülya doğal bekliyor sizler varsınız:dance:

Son düzenleme:

Badenur'cum, güzel haberlerin devamı senden gelsin. Rahat bir OPU olsun

Deniz Bulut, gözün aydın, sağlıkla tamamına ersin.

Karamelito, neredesin kardeşim yahu, özledim valla )

Deniz Bulut, hayırlı olsun.

Badenur, rahat bir OPU kaliteli yumurta diliyorum.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. inşallah darısı başınıza. darısı başınıza derken valla bir sonraki kontrolde yine kalbi durmuş görücem diye ödüm patlıyor ama inşallah sonu da hayırlı gelecek bunun inanmak istiyorum. mucizeler hep filmlerde olur ya da başkalarının başına gelir derken inşallah benim de başıma geldiğine inanmak istiyorum :kedi:

Alabama'cım canım benim çok çooook sevindim. O fasülyen bir gün sana bir bakmışsın yaşına gelmiş ve anne diye koşarak sarılacak...Tekrar kutluyorum canım benim.

Deniz'cim lütfen bu mucizeye inanmaya devam et.. Ne kadar olumlu düşünürsen o kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Çok çok sevindim arkadaşım.

Badenur'cum inşallah güzel bir OPU geçirirsin ve bize de güzel haberler verirsin...

Dualarım sizlerle canlar....

maşallah pirinç tanene ama artık o pirinçten büyük bir cm olmuş fasulye olmuş annesi lütfen yani. allah tamamına erdirsin artık bundan sonra allaha emanetiz. erverdi de var. erverdi de hülya ile aynı tarihte hemen hemen. hayırlısı olsun inşallah sırayla hepimiz kavuşalım bebeklerimize.:Saruboceq:

alabama cım güzel haberler almışşın canım çok sevindim

saol canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere. allah hiçbir isteyen anne adayını boş bırakmasın inşallah.

inşallah patiklercim inşallah o günleri de görürüz. hayal ettim sen tarif edince. gözümün önüne geldi. :)) saol canım teşekkür ederim.olumunekankayizsmile

gerçekten pirinçten çıkmış fasülye olmuş değil mi?
hımm erverdiyi ben biraz daha arkadan geliyor sanıyordum. ne güzel sırada 3 kişi var demek. inşallah bizimkiler devam edecek ve hamiş dolacak burası opuyorumnanaktan

sağol canım. inşallah mucizem devam edecek. sen de canım inşallah 2. bebeğini geç de olsa kucağna alacaksın. sadece denemekten vazgeçme kaydirigubbakcemile5

sağol canım. inşallah mucizem devam edecek. sen de canım inşallah 2. bebeğini geç de olsa kucağna alacaksın. sadece denemekten vazgeçme kaydirigubbakcemile5

Deniz'cim yaaa.... ben yine seninle benimle ilgili biraz konuşmak için yanına uğramak istiyorum tabi bu Güneşli'den fırsat bulabilirsem. kaydirigubbakcemile3

deniz bulutttt zilli görüyon mu haberi valla tüylerim diken diken oldu demekki neymişşşşşşşşşşşşş sen de herşeyi bilmiyormuşsun hehe boshayallersmile

deniz bulutttt zilli görüyon mu haberi valla tüylerim diken diken oldu demekki neymişşşşşşşşşşşşş sen de herşeyi bilmiyormuşsun hehe boshayallersmile

hehee hee sevindin değil mi profösörlükten pratisyenliğe indim diye delikafaduldenneyse ben böyle yanılayım da vazgeçtim profesörlüğü tıp öğrencisi olayım yerimseniben neymiş efendim akıntısız da belirtisiz de hamilelik olabiliyormuş :dance:

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR

DENİZZZZZ, ALABAMAAAAA kızlar gözümüz aydın ............. işte böyle yaaaaaaaaaa .... canımcıklarım ikinizin haberide süper........ çok okuyamadım yarım yamalak okudum..... ama her ikiniz içinde sevindim........ mutluluğunuz hiç bozulmasın, hepimize bulaşsın.... alabama senin beklediğim gibi... sonucun güzel olacağını biliyordum...... ama denizzzzzzzz maşallaahhhhh...

Beni merak eden güzeller......... az önce operasyondan geldim, TAM ON TANE yumurtlamışım......... sabah 9 gibi son kontrolümü yaptı, herşey beklediğim gibi dedi, ben amanin ölçüleri nedir diye tekrar sormadım, oda söylemedi, gayet relaks, hemşirelerle kıkırdaşarak operasyona girdim. şu an mutluyum, doktor gelişmeleri kademe kademe arayıp bildiririm dedi........ 2 tane güzel döllenip bölünse yetecek bana ......... içim ferah ama... bu kadarı bile başarı... ben düşük dozun daha iyi geldiğine inandım........ ilk defa azalan doz ile bu kadar yumurtam oldu..........
şimdi azıcık birşeyler atıştırıp, ilaçlarımı alayım... sonra biraz yatayım.... hepinizi kucaklıyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…