38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım doktorluk mesleği hakkında olumsuz konuşmak istemiyorum ama bugüne kadar sayısız profa gittim ama geldiğim noktada geriye bakıyorum da her kafadan bi ses çıkmış inanın onlar bu işi bizim kadar iyi bilmiyolar, bilgilerini bizde deniyolar hepsi bu tabi operasyonel işlemleri hariç

herkes bi sebep söyledi, ama genel kanı yaş dolayısıyla artık çok geç kaldığım hamile kalmamın imkansız olduğu, ben de onlara inat habire kalıyorum bi de doğurabilmeyi başarabilsem

canım benim Yaradanım mutluluğunu daim etsin, sevincini bebeciğini kucağına alıp cennet kokusunu içine çekerek taçlandırsın inşallah...

yağmurcuğum olur mu ya ben yıllarca eşimi ikna etmeye çalıştım ikna ettim bir kaç yumurta takibi bir aşılama bir tüp bunlar negatif ikinci tüpde oldu. ayrıca ben herşeyi geçtim hiç ama hiç hamile kalmadım bir evlilik sonra bitiş sonra ikinci eşimin hayatıma girmesi evlilik öncesi ilişki ve evlilik dört yıl e insan bi kere bile mi hamile kalmaz. hiç ama hiç korunmamış bir kadın olarak. ohoooo ben tıbbın bana çare olmayacağını düşünmeye başlayalı çok olmuştu. ne zaman buraya geldim ilk muhabbetim eşimin izin vermemesiydi geçen yıl burda bana söylenen kocanı ikna et ne yap ne et tüp deneydi biliyor musun? çok şükür oldu ama inan hiç kolay olmadı. ben hamile kaldığımdan çok hamile kalabildiğime sevindim en çok.

arkadaşlar merhaba, sitenize yeni üye oldum ve bu yaşta hamile hanımlar olduğunu öğrenmek beni çok umutlandırdı, demek hala umut var, beni de aranıza kabul edermisiniz?

Hoşgeldin myendlesslove tabi umut var, umudumuzu biz hiç bir zaman yitirmiyoruz burda. Ben de bu topic'e Kasım ayında girdim herkes çok iyi ve yardımcı senden , benden birileri. Sen de hamilelikler yaşamışssın okudum şanssızlıklar olmuş, bu topic sana da uğur getirsin. Hamile kalabiliyor olman çok iyi ve neden sağlıklı bir gebeliğin başlamasın. Ben de 41 yaşındayım. Son durumunu etraflıca anlatıp sorular sorabilirsin kim o konuda tecrübelisi ise çok doyurucu ve yardımcı cevaplar alacağına da eminim tekrar hoşgeldin.

artık neredeyse bi kere hamile kalsamda sonu ne olursa olsun demeye başlamıştım cahilce belki ama bunu düşündüm.

boşver dr ları.onlar çok biliyorlar.o yüzden her giden hamile dönüyor!!

korkma korkma patlamaz elinde..bişeycik olmaz.ben 18 yıllık evliyim.ne patladım ne öldüm.ama halaa sürünüyorum bu yolda.sora sora bağdat bulunurmuş.kısmette varsa eğer,bulacağız.değil miki şöööyle derin bir nefes alabiliyoruz.ölmedikçe yumurtacıklarda bitmedikçe halaa şansımız vardır.öyle say.

Merhabalar sevgili waterss, aynı yaştayız demek. hamile olup olmadığını sorsam ayıp etmiş olurmuyum?

canım benim Yaradanım mutluluğunu daim etsin, sevincini bebeciğini kucağına alıp cennet kokusunu içine çekerek taçlandırsın inşallah...

amin canım saolasın. peki neden sen hamile kalmayı başarıyorken sana olmaz imkansız diyorlar. yumurta varsa sperm varsa niye bebek olmasın. ayrıca tübe niye karşı eşin benimkide karşıydı da.

peki aranızda kendiliğinden hamile olan var mı arkadaşlar ve hamileliği devam eden?

Ben kendiliğinden hamile kaldım myendlesslove, ovülasyon testi ve sperm dostu preseed denen ve ovülasyon döneminde kullanılan bir kayganlaştırıcı kullandığım ilk ay hamile kaldım ama tabi jinekolojik hamile kalmana engel bir problem yoksa bu ikisi doğal hamileliğe çok büyük yardımcı oluyor. Sen sorunundan varsa eğer tabi bahsedersen yardımcı olabiliriz. Deniz Bulut arkadaşımız da doğal yoldan hamile kaldı o da bazı doğal besin desteklerle ve benim kullandığım ürünlerin desteği ile hamile kaldı.

amin canım saolasın. peki neden sen hamile kalmayı başarıyorken sana olmaz imkansız diyorlar. yumurta varsa sperm varsa niye bebek olmasın. ayrıca tübe niye karşı eşin benimkide karşıydı da.

ne biliyim hayatım ben istemem öyle cırt bebek diyo başka bişey demiyo, bazen öyle sinirleniyorum anlatamam, saplantılı bu konuda, tabi önceki evliliğnden boyunca iki oğlu var o yüzden çok da bi özlemi yok benim gibi, napalım biz de çok sevdik diye sesimizi çıkaramıyoz, bu gidişle tek başına çabalayarak hamile kalan ilk kadın ben olcam herhalde:sm_confused:

ay inanmıyoruuuuuuum alkisalkisalkis

ben ilk defa geçen ay kullandım ovulasyon testini ve hamile kalmayı başardım ama devamı gelmedi yazık ki. :1no2:kimyasal gebelik geçiriyorum halen adetle atmayı bekliyorum. daha şimdiden sabırsızlanıyorum yeni dönem için ama hemen olma ihtimaliolur mu bilmiyorum

yok canım yok.tek değilsin.bu tüp işleirnde olsun tedavide olsun maalesef iş bize düşüyor.erkeklere sadece son anda düşen 5 dk lık bir görev.ceremeyi biz çekiyoruz.yalnız değilsin bu konuda.hem öyle cırt bebek te nasıl oluyormuş yaa.burada yıllar oldu daha cırtlatamadık bizdelikafadulden

Son düzenleme:
Neden ayıp olsun, hamileyim 20 hafta 6 gün oldu bugün..bir önceki mesajımda nasıl olduğunu açıkladım oradan bakabilirsin.

tebrikler :teytey: Mevlam kucağına almayı da nasip etsin tez zamanda inşallah herşey gönlünce olsun.

bu arada ben bu hafta sonu buğday çimi suyu içme olayına başlayım istiyorum, tabletlerine pek güvenemiyorum o yüzden organik buğday ektirdim çimleri çıkmaya başladı şimdi bide çim sıkma makinası almayı düşünüyorum ne dersin faydası olur mu, yabancı sitelerde çok revaçta, ama biz de pek bilinmiyor, bir depolen, çörek otui, tarçın üçlemesine başlayım istiyorum ama onun da kist oluşturup, östrojeni aşırı yükseltme durumu olabiliyomuş galiba, benim dikkat etmem lazım, malum fsh ı düşürüyoruz ama e2 50 yi 60 ı geçerse gene olmuyor hamilelik, öyle bir hassas terazi ki dengede tutabilene aşkolsun

anacım biz de tüp bebk deyince kıyameti koparıyor o yüzden tüp bebeğin adı cırt bebek kaldı. zannediyor ki hemen çocuk oluyor, millet ne sıkıntılar çekiyo o da gerçekleşirse, kumar gibi bişey ama bizimki dinlemek bile istemiyor napalım bu da benim kaderim demek ki dedim kabullendim artık

tüm bu süreçte onun tek katkısı spermiogram için hastaneye gittiğimizde o beş dakkasını vermesi oldu, onda da sanırsın içeri girip 9 ay 10 gün kalmış da çocuğu doğurmuş gibi bi sıkıntı ile çıktı içerdendelikafadulden

kızlar yaaa;hababam sınıfını izliyorum da.Adile Naşit müdür odasına girer padişah hanımı kıyafeti içindedir.Mahmut Hoca sorar sen ne roldesin diye cevap=4ncü kel Mahmutun karısıyım...hahahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…