alkışlıyorum seni yağmurunsesi ne güzel yazmışsın. inşalllah ennn kısa zamanda ellerin dolu dolu döneceksin hayatım. miss kokulun seni bulacak.
peki bu acı tecrübelerin sonunda şundan bundan diye bir sebep göstermediler mi araştırılmadı mı canım?
bende geç buldum mutluluğu 35 imde evlendim senin aksine hiiiiiçç bi kerecik bile hamile kalamadım ne yapsak ne etsek olmadı en sonunda ikinci tüp denememde allah nasip etti. ilk defa hamileyim ve bugün kalp atışını gördük inşallah devamı gelir. kızların dediği gibi umut bitmez anne olmak isteyen her kadın mutlaka anne olacaktır işte o kadar.ben bile hamile kaldıktan sonra ohhoooooho
arkadaşlar merhaba, sitenize yeni üye oldum ve bu yaşta hamile hanımlar olduğunu öğrenmek beni çok umutlandırdı, demek hala umut var, beni de aranıza kabul edermisiniz?
gittiğim doktorlar tüp bebeğin hiç bir anlamı olmayacağını söylediler yani benim için. zaten eşim de hiç sıcak bakmıyor bu olaya. o yüzden ben maalesef tek tabanca rus ruleti oynuyorum adeta her gebeliğimde, bi gün silah elimde patlayacak diye korkuyorum:çok üzgünüm:
Hoşgeldin myendlesslove tabi umut var, umudumuzu biz hiç bir zaman yitirmiyoruz burda. Ben de bu topic'e Kasım ayında girdim herkes çok iyi ve yardımcı senden , benden birileri. Sen de hamilelikler yaşamışssın okudum şanssızlıklar olmuş, bu topic sana da uğur getirsin. Hamile kalabiliyor olman çok iyi ve neden sağlıklı bir gebeliğin başlamasın. Ben de 41 yaşındayım. Son durumunu etraflıca anlatıp sorular sorabilirsin kim o konuda tecrübelisi ise çok doyurucu ve yardımcı cevaplar alacağına da eminim tekrar hoşgeldin.
canım benim Yaradanım mutluluğunu daim etsin, sevincini bebeciğini kucağına alıp cennet kokusunu içine çekerek taçlandırsın inşallah...
peki aranızda kendiliğinden hamile olan var mı arkadaşlar ve hamileliği devam eden?
amin canım saolasın. peki neden sen hamile kalmayı başarıyorken sana olmaz imkansız diyorlar. yumurta varsa sperm varsa niye bebek olmasın. ayrıca tübe niye karşı eşin benimkide karşıydı da.
Merhabalar sevgili waterss, aynı yaştayız demek. hamile olup olmadığını sorsam ayıp etmiş olurmuyum?
Ben kendiliğinden hamile kaldım myendlesslove, ovülasyon testi ve sperm dostu preseed denen ve ovülasyon döneminde kullanılan bir kayganlaştırıcı kullandığım ilk ay hamile kaldım ama tabi jinekolojik hamile kalmana engel bir problem yoksa bu ikisi doğal hamileliğe çok büyük yardımcı oluyor. Sen sorunundan varsa eğer tabi bahsedersen yardımcı olabiliriz. Deniz Bulut arkadaşımız da doğal yoldan hamile kaldı o da bazı doğal besin desteklerle ve benim kullandığım ürünlerin desteği ile hamile kaldı.
ne biliyim hayatım ben istemem öyle cırt bebek diyo başka bişey demiyo, bazen öyle sinirleniyorum anlatamam, saplantılı bu konuda, tabi önceki evliliğnden boyunca iki oğlu var o yüzden çok da bi özlemi yok benim gibi, napalım biz de çok sevdik diye sesimizi çıkaramıyoz, bu gidişle tek başına çabalayarak hamile kalan ilk kadın ben olcam herhalde:sm_confused:
iyi geceler alabama..tatlı uykular ossun.yarasın tosunaben kaçıyorum kızlar size iyi muhabbetler yarın okurum sizi. iyi gecelerrrr
Neden ayıp olsun, hamileyim 20 hafta 6 gün oldu bugün..bir önceki mesajımda nasıl olduğunu açıkladım oradan bakabilirsin.
yok canım yok.tek değilsin.bu tüp işleirnde olsun tedavide olsun maalesef iş bize düşüyor.erkeklere sadece son anda düşen 5 dk lık bir görev.ceremeyi biz çekiyoruz.yalnız değilsin bu konuda.hem öyle cırt bebek te nasıl oluyormuş yaa.burada yıllar oldu daha cırtalatamadık bizdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?