38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ne güzel yapmışsın arkadaşına..sen de hayırlısı ile sağlıkla alacaksın . Evet artık 5 ayı dolu dolu doldurdum galiba. Hareketlendiler ben de hissediyorum ama bu dönemin klasiği bugün hareket etmedi galiba ya da az hareket etti bir şey mi oldu tripleri var..illa telaşlanacak bir şey bulunur itinayla :))

iyi geceler waters ahh gene mesajımı görmedin:) bu kaçıncı görmediğin mesajımguclubacismile
valla sorma erverdi maşallah nerden alıyorsun bu enerjiyi. hayranım cidden

Yağmur'cum hangi mesajını görmedim, ben senin mesajlarını hep okurum. Kimyasal gebelikle ilgili yeni arkadaşa cevap vermişsin onu da gördüm atladığım bir mesajın mı vardı, öyleyse özür..geriye dönük baktım ama cevap yazmam gereken mesajını göremedim, uzun değil ise tekrar yazar mısın ?

Waterss arkadaşım sen nasılsın.Bu aralar 5.ayın içindesin herhalde.Yarıyı geçtin mi?
Benim bugün daha 23.günüm.Belirti falan yok.Geçen ay bugünlerde varmıydı onu da bilmiyorum.Crinone jel kullanırken adet de olunmuyormuş.Adetimin geçtiğini de bilmiycem tabi.Beklemedeyim yani.Erverdi benden önde ama inşallah önce ondan müjdeli haberi alırız canım.

merhaba kızlar günaydın herkese

merhaba hoşgeldin. doktorlari çok takma. biraz da sen kendi kendinin doktoru olacaksın artık. be kayıpların için genetik inceleme falan yapılmıştır herhalde? bu yaşlarda da gebelik mümkün tabii. bu topikte 40 yaş üstü tüple veya doğal hamile kalan ve bebeğini kucağına alan arkadaşlar oldu. ben 39 yaşında hamile kaldım eşimle daha yeni tanışmıştım bu ne dedim koştum aldırdım. 41 yaşında kaldım ama tam eşimin işlerinin kötü gittiği dönemdi ben mahvoldum ev bark da gidecek diye komalardaydım. çok ağır psikiyatrik ilaçlar içiyordum o bebek de o nedenle alındı. son 2 yıl da 1 tarafımı yırttım olsun diye. 2 tüp bebek sonucu 1 kimyaşal 1 de düşük oldu. tüpün bana faydası eşimin spermlerinin 20 milyonun altında olduğunu görmem oldu. bu nasıl olur eski eşinden çocuğu var ben 2 kere doğal hamile kaldım diye araştırınca son 2 yıldır içtiği anti depressanlar yüzünden olduğunu buldum. o ilaçlarını bıraktı çinko ve e vitamini içti. ben ne bulursam içtim diyeceğim ama en çok buğday çiminin ve hayıt tohumunun faydasını gördüğümü düşünüyorum. kürtaj sonrası 2 ay sadece 2 folikül varken ve fsh 17 iken kürler sonucu folikül sayısı 5-6 ya çıktı fsh 12 ye düştü. e2 yi düşürmek için internette bulduğum calsium d glucarate içtim e2 de fazla düştü son 25 di. fsh 12 e2 25 ken preseed de kullanarak hamile kaldım. okumuşsundur başta boş kese sandık. dün kürtaj için gittiğimde dr bebeği gördü kalp atışını duydu. inşallah bu sefer devam eder diyorum.

sağol esteryacım. inşallah sağlıkla devam eder canım. sadece çok korkuyorum korkudan ölüyorum keşke korku için bulunmuş bir ilaç olsa diyeceğim. tabii olacak olan olacak. hayırlısı

hülya cım dr sana cirone jel i progesteronunu ölçtüde mi verdi ölçmeden mi? yabancı sitelerde 40 yaş üstü bir bayanın da kayıpları olmuş. gebeliği öğrendikten sonra progesteron almaya başlıyormuş ama geç kalıyormuş. progesteronu düşük çıkmış. o da adet 14. günden sonra kullanmaya başlamış. böylece hamile kalmış ve devam etmiş. inşallah sana da faydası olur canım

yok Hülya yok.bende ümit yok.senin olsunbenimki geldi gelecek.ağrılarım başladı.ama ben çok iyiyim.önümde yeni bir serüven heyecan var.onu da yaşayacağım.tamam.

Zaman yaşlanır,umutları eskitir
Yine umutlanırım
Sevdalar geçer,yıkılır yenilir
Yine ayaklanırım

Alıştım sanırken acılara
An olur ,bazen, tutamam kendimi
Delirir isyanım
Bu garip fani beden,bu deli ruh,benim
Atamam satamam dert benim,dertler benim
Bu acı kızgın hüzün
Kırık düşler benim
Susamam susturamam
Söz benim sözler benim.

kızlar bu şarkı sözü bana bir arkadaştan hatıra idi.sizinle paylaşıyorum ve kaçıyoruuummm.hoşçakalın.herkes hoş ve mutlu kalsın.

Yok Deniz'ciğim progesteronu ölçtürmedi de geçen ay kimyasal gebelik olunca tedbir amaçla günde bir kez kullan dedi.Ovulasyon sonunda kullanmaya başladım işte.12-14 gün kullandıktan sonra gel beta hcg'ye bakalım dedi.Aslında cuma günü 12.gün olacak ama ben pazartesi gidicem tahlil için.

oohhh ne kebapmışım vay anası. nasıl öyle gördüysen beni. bi defa içki muhabbeti oldu kızım ya o da sen atladın kendin gibi alkol ve sigara konusunda sosyal içici birini buldun diye makarna. ama sana birşey söyliyim mi hayatta en zor soruların cevabı çok basittir. bırakırsın kurtulursun. ben sigarayı 18-20 yıldır içiyorum ve her ay bırakıyorum şimdi tedavi olmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım. içersem bana salak derler bırak milleti ben kendime gerzek muamelesi yaparım. bırakana kadar çok zor olan şey bırakınca çok kolay oluyo. darısı başına canım. eğer hamile kalırsan sende bırakacaksın eses canım. yani seve seve diyelim olur mu?lülülülülülü

günaydın canım. waters tarif et lütfen şu duyguyu ilk ne zaman hissettin hareketi biliyorum tarif edilmez ama çok merak ediyorumm.

hülyacım günaydın. biliyomusun ben aşılamada ve ilk tüp de jele rağmen gününde kartı yedim. yani bebek varsa yardımcı oluyor ve kanamayı engelliyor bence, yoksa reglini geciktirdiğini düşünmüyorum ben. ne dersin?boshayallersmile

iyiyim canım , ne olsun çok rahat bir dönemdeyim keyif yapıyorum valla işyerinde
karamelcim günaydın bol keyifler sana hayatım. gerçi şu hava insana şöyle bir keyif yaptırmıyor ama neyse. keyiflerin devamını dilerim şekerim. yanında da bi kahve yap kendine bari. benim için de içvereliniortak

Alabama canım ben de dr'a dedim ama ısrarla jeli kullanırken adet olmazsın diyor.Ben de biliyorum jel kullanırken adet olanı da neden öyle dedi bilmiyorum gerçi benim günüme daha var.

Alabama canım ben de dr'a dedim ama ısrarla jeli kullanırken adet olmazsın diyor.Ben de biliyorum jel kullanırken adet olanı da neden öyle dedi bilmiyorum gerçi benim günüme daha var.

bu arada herada kindersms bade canım aşağıda gördüklerim size de günaydınnnn

canım günaydın,
geçmişi oku oku bitiremedim... bugün bende heyecan var, 11-12 gibi embriyologtan bilgi alacağım.... korkuda var... umutta var tabiii... ilk defa 10 yumurta çıktı.... ben bunu buğday çimine bağlıyorum... bakalım kalitelide olacaklar mı? sen nasılsın? dün güzel haberlerinle mutlu olduk... ayrıca tek olmasına da sevindim... ikizlerde hamilelik daha sorunlu oluyor... en hayırlısı böyleymiş...

Günaydın arkadaşlar,

Badenur'cum, güzel haberlerini alırız bugün inşallah. Heyecanlıdır beklemek, inşallah mükemmel döllendiklerini haber alırsın.

Alabama'cım, nasılsın, mide bulantıların ne alemde? Kolaylıklar diliyorum canım.

Patikler arkadaşım, sen nasılsın?

Esterya'cım, dün yazamadım kusura bakma, büyük oğlun daha iyidir umarım. Maşallah, az kaldı senin de Ömercik'i (senin sevdiğin ismi ben de çok sevdim) kucaklamana. Sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım.

Ben şimdilik kaçarım arkadaşlar, herkese sevgiler (Karamelito seni de öptüm çok)..

günaydın hülyacım, bende alabama gibi, ilk denememde, test yaptırmaya gideceğim gün regl oldum, sanki hiç jel kullanmıyor gibi, gününde.... o nedenle adeti geciktirmiyor.
ayrıca ben jelin çok etkin olmadığını düşünüyorum, belki o 12 günlük sürede jel değilde, iğne kullanmalı, doktorumda söyledi iğne kullanmak en doğrusu diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…