Günaydın kızlar
Deniz Bulut guzel haberine cok sevindim , Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
Gunaydın Erverdicim guzel bir gun diliyorum sana her daim neseli :)
Waterscim uzun zamandır selamlasamadık sende 5. ayı bitirmissin masallah :) Benim oglum iyi masallah kıpırdanıp durmakta :)
Dusuk yapip hamile kalmak icin zamanın dolmasını bekleyenler diye bir topigimiz var orda benimle aynı yasta olan bir arkadasım dogum yaptı dun aksam hastanede ziyaret ettim , ayy bi gorseniz oglu o kadar tatlıkı Allah uzun omurler versin hayırlı bir evlat olsun, nasıl heyecanlandım sanki kendim dogurmus gibi :)
iyi geceler waters ahh gene mesajımı görmedin:) bu kaçıncı görmediğin mesajımguclubacismile
valla sorma erverdi maşallah nerden alıyorsun bu enerjiyi. hayranım cidden
Hülya'cım senden de yakında haberler bekliyoruz umarım güzel bir haberde senden gelir.
Bu arada Yağmur sesi sende de bir şeyler olabilir gibi, geçenlerde okuduğum bir yazından acaba mı diye içimden geçti.
Erverdi'cim sen de bu ay doğal ve takviyeli çalışanlardandın sende inşallah güzel haber verirsin. Allah dualrını kabul hayata ve olaylara bakışın, sevinçlerin, bu kadar bekleyişine rağmen halen mutlu ve olaylara güzel bakabilmen, bizler için okuduğun dualar bir bebekle inşallah taçlandırılır.
Karamel'cim bu ay beklemede biliyorum bir sonraki aya o da geliyor.
Herada'da canım sende doğal denemelere devam edenler arasındaydın herkesi bazen takip ederken zorlanıp karıştırabiliyorum , senden de bir gün o güzel haber çıkacak ve buradan hep birlikte kutlayacağız.
Günaydın kızlar
canım doktorluk mesleği hakkında olumsuz konuşmak istemiyorum ama bugüne kadar sayısız profa gittim ama geldiğim noktada geriye bakıyorum da her kafadan bi ses çıkmış inanın onlar bu işi bizim kadar iyi bilmiyolar, bilgilerini bizde deniyolar hepsi bu tabi operasyonel işlemleri hariç
herkes bi sebep söyledi, ama genel kanı yaş dolayısıyla artık çok geç kaldığım hamile kalmamın imkansız olduğu, ben de onlara inat habire kalıyorum bi de doğurabilmeyi başarabilsem
ah yağmucum hergün yeni bişey öğrene öğrene prof olduk zaten şaka bi yana bizim durumuzda çok kişi fsh ı düşürmeye çalışıyo ama hedef sadece bu olmamalı çünkü bu öyle bi terazi ki, fsh ile e2 sivrisinek rüzgar misali birinin çok olduğu yerde öbürü azalıyo. o yüzden tek taraflı düşünmeyeceksin doğal mekanizmada, hcg 3. gün fsh maksimum 10 a kadar olmalı e2 de maksimum 60 ı geçmemeli, 40 dan da az olmamalı. oysa kullanılan pek çok bitkisel ya da hormonel tedavide yumurtalıklar uyarılyor fsh düşürülüyor ama e2 gereğinden çok arttığında hiç bişeye yaramadığı gibi bi de üstüne üstlük nurtopu gibi kistlerinoluşyo sonra hadi bakalım onlarla uğraş filan yani
Deniz Bulut guzel haberine cok sevindim , Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
Gunaydın Erverdicim guzel bir gun diliyorum sana her daim neseli :)
Waterscim uzun zamandır selamlasamadık sende 5. ayı bitirmissin masallah :) Benim oglum iyi masallah kıpırdanıp durmakta :)
Dusuk yapip hamile kalmak icin zamanın dolmasını bekleyenler diye bir topigimiz var orda benimle aynı yasta olan bir arkadasım dogum yaptı dun aksam hastanede ziyaret ettim , ayy bi gorseniz oglu o kadar tatlıkı Allah uzun omurler versin hayırlı bir evlat olsun, nasıl heyecanlandım sanki kendim dogurmus gibi :)
Waterss arkadaşım sen nasılsın.Bu aralar 5.ayın içindesin herhalde.Yarıyı geçtin mi?
Benim bugün daha 23.günüm.Belirti falan yok.Geçen ay bugünlerde varmıydı onu da bilmiyorum.Crinone jel kullanırken adet de olunmuyormuş.Adetimin geçtiğini de bilmiycem tabi.Beklemedeyim yani.Erverdi benden önde ama inşallah önce ondan müjdeli haberi alırız canım.
Waterss arkadaşım sen nasılsın.Bu aralar 5.ayın içindesin herhalde.Yarıyı geçtin mi?
Benim bugün daha 23.günüm.Belirti falan yok.Geçen ay bugünlerde varmıydı onu da bilmiyorum.Crinone jel kullanırken adet de olunmuyormuş.Adetimin geçtiğini de bilmiycem tabi.Beklemedeyim yani.Erverdi benden önde ama inşallah önce ondan müjdeli haberi alırız canım.
Karamelim cnm benim nasılsın tatlı arkadasım
Sana da günaydın canım.
hülya cım dr sana cirone jel i progesteronunu ölçtüde mi verdi ölçmeden mi? yabancı sitelerde 40 yaş üstü bir bayanın da kayıpları olmuş. gebeliği öğrendikten sonra progesteron almaya başlıyormuş ama geç kalıyormuş. progesteronu düşük çıkmış. o da adet 14. günden sonra kullanmaya başlamış. böylece hamile kalmış ve devam etmiş. inşallah sana da faydası olur canım
oohhh ne kebapmışım vay anası. nasıl öyle gördüysen beni. bi defa içki muhabbeti oldu kızım ya o da sen atladın kendin gibi alkol ve sigara konusunda sosyal içici birini buldun diye makarna. ama sana birşey söyliyim mi hayatta en zor soruların cevabı çok basittir. bırakırsın kurtulursun. ben sigarayı 18-20 yıldır içiyorum ve her ay bırakıyorum şimdi tedavi olmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım. içersem bana salak derler bırak milleti ben kendime gerzek muamelesi yaparım. bırakana kadar çok zor olan şey bırakınca çok kolay oluyo. darısı başına canım. eğer hamile kalırsan sende bırakacaksın eses canım. yani seve seve diyelim olur mu?lülülülülülüalabacım valla şaşırdım şekerim. nebilim ben seni ilk tanıdığım da sigara içen akşamları romantik köşelerde rakısını yudumlayan bi hatundun tez günde maşallah herşeyi kesip bir de hamile kalınca herşey kolay oldu sandım dı:)
günaydın canım. waters tarif et lütfen şu duyguyu ilk ne zaman hissettin hareketi biliyorum tarif edilmez ama çok merak ediyorumm.Ne güzel yapmışsın arkadaşına..sen de hayırlısı ile sağlıkla alacaksın . Evet artık 5 ayı dolu dolu doldurdum galiba. Hareketlendiler ben de hissediyorum ama bu dönemin klasiği bugün hareket etmedi galiba ya da az hareket etti bir şey mi oldu tripleri var..illa telaşlanacak bir şey bulunur itinayla :))
Yağmur'cum hangi mesajını görmedim, ben senin mesajlarını hep okurum. Kimyasal gebelikle ilgili yeni arkadaşa cevap vermişsin onu da gördüm atladığım bir mesajın mı vardı, öyleyse özür..geriye dönük baktım ama cevap yazmam gereken mesajını göremedim, uzun değil ise tekrar yazar mısın ?
hülyacım günaydın. biliyomusun ben aşılamada ve ilk tüp de jele rağmen gününde kartı yedim. yani bebek varsa yardımcı oluyor ve kanamayı engelliyor bence, yoksa reglini geciktirdiğini düşünmüyorum ben. ne dersin?boshayallersmileWaterss arkadaşım sen nasılsın.Bu aralar 5.ayın içindesin herhalde.Yarıyı geçtin mi?
karamelcim günaydın bol keyifler sana hayatım. gerçi şu hava insana şöyle bir keyif yaptırmıyor ama neyse. keyiflerin devamını dilerim şekerim. yanında da bi kahve yap kendine bari. benim için de içvereliniortakiyiyim canım , ne olsun çok rahat bir dönemdeyim keyif yapıyorum valla işyerinde
bu arada herada kindersms bade canım aşağıda gördüklerim size de günaydınnnn
Alabama canım ben de dr'a dedim ama ısrarla jeli kullanırken adet olmazsın diyor.Ben de biliyorum jel kullanırken adet olanı da neden öyle dedi bilmiyorum gerçi benim günüme daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?