38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Buğday çimi hayat iksiri ben fertilite üzerine olumlu etkilerini bilmiyordum 1.5 sene içtim hamile kalınca bıraktım ama fertilite üzerine çok olumlu etkileri olduğunu Deniz Bulut arkadaşımız araştırdı ve fsh ını onla düşürdü. Bu arada diğer kürleri bilmiyorum kullanan arkadaşlar cevaplarlar. Temennilerin için teşekkür ederim darısı başına umutsuzluk yok ona göre.

tamam canım sayenizde biraz kendime geldim bu arada aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı, ben de hala tık yok da

alabacım valla şaşırdım şekerim. nebilim ben seni ilk tanıdığım da sigara içen akşamları romantik köşelerde rakısını yudumlayan bi hatundun tez günde maşallah herşeyi kesip bir de hamile kalınca herşey kolay oldu sandım dı:)

hay allah bişi daha öğrendim. ben aralık ocak döneminde tarçın çörek otu bal yemiştim 14 tatilde de çikolata kistim ortaya çıktı öncesinde hiç bir prof bunu söylememişti bana. benim kistte bu üçlüden olmuş olmasın:sinifsinif:

ah yağmucum hergün yeni bişey öğrene öğrene prof olduk zaten şaka bi yana bizim durumuzda çok kişi fsh ı düşürmeye çalışıyo ama hedef sadece bu olmamalı çünkü bu öyle bi terazi ki, fsh ile e2 sivrisinek rüzgar misali birinin çok olduğu yerde öbürü azalıyo. o yüzden tek taraflı düşünmeyeceksin doğal mekanizmada, hcg 3. gün fsh maksimum 10 a kadar olmalı e2 de maksimum 60 ı geçmemeli, 40 dan da az olmamalı. oysa kullanılan pek çok bitkisel ya da hormonel tedavide yumurtalıklar uyarılyor fsh düşürülüyor ama e2 gereğinden çok arttığında hiç bişeye yaramadığı gibi bi de üstüne üstlük nurtopu gibi kistlerinoluşyo sonra hadi bakalım onlarla uğraş filan yani

benim fsh bir sefer 12.5 ları gördü sonra 10 lardaydı en son üç ay önce e2 de 55 ti en son 50 idi. cumartesi 3. günüm olacak reglinin iyi bilendim valla cuma hale hanıma gideceğim cumartesi de tahil vermeye. aslında hormonlar çok kötü de değil ama olmuyor işte.2.5 cm çikolata kistim var o mu etken bilmiyorum ama olmuyor işte...senin fsh kaç?

AAHHHHHHHHHHŞİMDİ YARIN OLMAZ ŞİMDİ
HEMEN ŞİMDİ ŞİMDİ
BEBEĞİM OLMALI ŞİMDİ
ÇİLLİ BOM BOM BOM
ÇİLLİ BOMBOMBOM:teytey::teytey::teytey

bugünü 23 nisan ilan edecektim.ama vakit geç oldu.artık 23 nisana kaldı.(2 bebeğmiz bir de yolda var ya)
Deniz,Alabama,Badenur sizden söz ediyorum.türkün aklı kaçarken gelirmiş misali biraz geç oldu.

Yaaa süpersin Erverdi, neşeni buradan hissediyorum . Allah nazardan saklasın hep böyle neşeli ol, enerjine hayranım.

iyi geceler waters ahh gene mesajımı görmedin:) bu kaçıncı görmediğin mesajımguclubacismile
valla sorma erverdi maşallah nerden alıyorsun bu enerjiyi. hayranım cidden

teşekkürler waterss,teşekkürler yağmur.Allah bana ben size...diyorum ya çocuk ruhluyum diye.ondan olabilir.
alın ispatı:geçen hafta yazlık spor bir ayakkabı beğendim.ilk olarak spor ayakkabı alacağım bu arada..kundura giyerdim hep.neyse anlatıyorum.beğendim.baktım biraz küçük gibi..ama çok güzeldi yaaaa.aklım kaldı.....sordum 36 ya da 37 si yokmu diye.demezlermi yok diye.orada çaktım davayı.meğer çocuk ayakkabısıymışşşşşşşşşşşşş

Yaaa süpersin Erverdi, neşeni buradan hissediyorum . Allah nazardan saklasın hep böyle neşeli ol, enerjine hayranım.

hayat böyle işte waterss;bir iyi bir kötü..yaşamalı doya doya.geçen hafta evde süründüm ağrım vardı.şimdi de böyle işte.ne yapalım acısı da bizim tatlısı da...istesek te kaçamayız zaten.en iyisi mi biz sıkı tutalım onu.

Deniz Bulut guzel haberine cok sevindim , Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

Gunaydın Erverdicim guzel bir gun diliyorum sana her daim neseli :)

Waterscim uzun zamandır selamlasamadık sende 5. ayı bitirmissin masallah :) Benim oglum iyi masallah kıpırdanıp durmakta :)

Dusuk yapip hamile kalmak icin zamanın dolmasını bekleyenler diye bir topigimiz var orda benimle aynı yasta olan bir arkadasım dogum yaptı dun aksam hastanede ziyaret ettim , ayy bi gorseniz oglu o kadar tatlıkı Allah uzun omurler versin hayırlı bir evlat olsun, nasıl heyecanlandım sanki kendim dogurmus gibi :)

canım benim ne güzel birşey yapmışsın.öpüyorum seni.güle güle büyütsün bebeğini arkadaşın.hayırlı geleceklerde.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…