tebrikler :teytey: Mevlam kucağına almayı da nasip etsin tez zamanda inşallah herşey gönlünce olsun.
bu arada ben bu hafta sonu buğday çimi suyu içme olayına başlayım istiyorum, tabletlerine pek güvenemiyorum o yüzden organik buğday ektirdim çimleri çıkmaya başladı şimdi bide çim sıkma makinası almayı düşünüyorum ne dersin faydası olur mu, yabancı sitelerde çok revaçta, ama biz de pek bilinmiyor, bir depolen, çörek otui, tarçın üçlemesine başlayım istiyorum ama onun da kist oluşturup, östrojeni aşırı yükseltme durumu olabiliyomuş galiba, benim dikkat etmem lazım, malum fsh ı düşürüyoruz ama e2 50 yi 60 ı geçerse gene olmuyor hamilelik, öyle bir hassas terazi ki dengede tutabilene aşkolsun
Buğday çimi hayat iksiri ben fertilite üzerine olumlu etkilerini bilmiyordum 1.5 sene içtim hamile kalınca bıraktım ama fertilite üzerine çok olumlu etkileri olduğunu Deniz Bulut arkadaşımız araştırdı ve fsh ını onla düşürdü. Bu arada diğer kürleri bilmiyorum kullanan arkadaşlar cevaplarlar. Temennilerin için teşekkür ederim darısı başına umutsuzluk yok ona göre.
hay allah bişi daha öğrendim. ben aralık ocak döneminde tarçın çörek otu bal yemiştim 14 tatilde de çikolata kistim ortaya çıktı öncesinde hiç bir prof bunu söylememişti bana. benim kistte bu üçlüden olmuş olmasın:sinifsinif:
AAHHHHHHHHHHŞİMDİ YARIN OLMAZ ŞİMDİ
HEMEN ŞİMDİ ŞİMDİ
BEBEĞİM OLMALI ŞİMDİ
ÇİLLİ BOM BOM BOM
ÇİLLİ BOMBOMBOM:teytey::teytey::teytey
bugünü 23 nisan ilan edecektim.ama vakit geç oldu.artık 23 nisana kaldı.(2 bebeğmiz bir de yolda var ya)
Deniz,Alabama,Badenur sizden söz ediyorum.türkün aklı kaçarken gelirmiş misali biraz geç oldu.
Yaaa süpersin Erverdi, neşeni buradan hissediyorum . Allah nazardan saklasın hep böyle neşeli ol, enerjine hayranım.
Deniz Bulut guzel haberine cok sevindim , Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
Gunaydın Erverdicim guzel bir gun diliyorum sana her daim neseli :)
Waterscim uzun zamandır selamlasamadık sende 5. ayı bitirmissin masallah :) Benim oglum iyi masallah kıpırdanıp durmakta :)
Dusuk yapip hamile kalmak icin zamanın dolmasını bekleyenler diye bir topigimiz var orda benimle aynı yasta olan bir arkadasım dogum yaptı dun aksam hastanede ziyaret ettim , ayy bi gorseniz oglu o kadar tatlıkı Allah uzun omurler versin hayırlı bir evlat olsun, nasıl heyecanlandım sanki kendim dogurmus gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?