Günaydın arkadaşlar,
Badenur'cum, güzel haberlerini alırız bugün inşallah. Heyecanlıdır beklemek, inşallah mükemmel döllendiklerini haber alırsın.
Alabama'cım, nasılsın, mide bulantıların ne alemde? Kolaylıklar diliyorum canım.
Patikler arkadaşım, sen nasılsın?
Esterya'cım, dün yazamadım kusura bakma, büyük oğlun daha iyidir umarım. Maşallah, az kaldı senin de Ömercik'i (senin sevdiğin ismi ben de çok sevdim) kucaklamana. Sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım.
Ben şimdilik kaçarım arkadaşlar, herkese sevgiler (Karamelito seni de öptüm çok)..
demekki doktorun bebişin konduğuna emin ki öyle diyo. sen adet olmadığın da ne düşüncen bebek var demekki dicen aaa jel engelliyodur demicen anlaştık mı?Alabama canım ben de dr'a dedim ama ısrarla jeli kullanırken adet olmazsın diyor.Ben de biliyorum jel kullanırken adet olanı da neden öyle dedi bilmiyorum gerçi benim günüme daha var.
hadi hayırlısı acayip merakla pozitif bir şekilde embriyologlardan çok güzel haberler bekliyorum hatta aynen senin emin olduğun gibi ben de eminim iyi haberler vereceğine. bugün çok keyifli olacak badecim. saat de 11 olmuş gibi hadi hayırlısı canımmm olumunekankayizsmilecanım günaydın,
geçmişi oku oku bitiremedim... bugün bende heyecan var, 11-12 gibi embriyologtan bilgi alacağım.... korkuda var... umutta var tabiii... ilk defa 10 yumurta çıktı.... ben bunu buğday çimine bağlıyorum... bakalım kalitelide olacaklar mı? sen nasılsın? dün güzel haberlerinle mutlu olduk... ayrıca tek olmasına da sevindim... ikizlerde hamilelik daha sorunlu oluyor... en hayırlısı böyleymiş...
herada mide bulantısı sürekli var ve mide rahatsızlığı. akşam kesiliyo bitek. ama allahtan beni kusturmuyor. böyle uzaylı gibi dolaşıyorum. canım bişi yapmak istemiyo. tabi şikayet yok çok şükür halime diyom. işler yoğun galiba sana kolay gelsin datlımmGünaydın arkadaşlar,
Badenur'cum, güzel haberlerini alırız bugün inşallah. Heyecanlıdır beklemek, inşallah mükemmel döllendiklerini haber alırsın.
Alabama'cım, nasılsın, mide bulantıların ne alemde? Kolaylıklar diliyorum canım.
Esterya'cım, dün yazamadım kusura bakma, büyük oğlun daha iyidir umarım. Maşallah, az kaldı senin de Ömercik'i (senin sevdiğin ismi ben de çok sevdim) kucaklamana. Sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım.
Ben şimdilik kaçarım arkadaşlar, herkese sevgiler (Karamelito seni de öptüm çok)..
tamam canım sayenizde biraz kendime geldim bu arada aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı, ben de hala tık yok da
demekki doktorun bebişin konduğuna emin ki öyle diyo. sen adet olmadığın da ne düşüncen bebek var demekki dicen aaa jel engelliyodur demicen anlaştık mı?
hadi hayırlısı acayip merakla pozitif bir şekilde embriyologlardan çok güzel haberler bekliyorum hatta aynen senin emin olduğun gibi ben de eminim iyi haberler vereceğine. bugün çok keyifli olacak badecim. saat de 11 olmuş gibi hadi hayırlısı canımmm olumunekankayizsmile
herada mide bulantısı sürekli var ve mide rahatsızlığı. akşam kesiliyo bitek. ama allahtan beni kusturmuyor. böyle uzaylı gibi dolaşıyorum. canım bişi yapmak istemiyo. tabi şikayet yok çok şükür halime diyom. işler yoğun galiba sana kolay gelsin datlımm
az kaldı sık dişiniaradım 12 gibi tekrar arayın dediler, embriyolog yerinde değilmiş. bilmiyorumkismile
yok Hülya yok.bende ümit yok.senin olsunbenimki geldi gelecek.ağrılarım başladı.ama ben çok iyiyim.önümde yeni bir serüven heyecan var.onu da yaşayacağım.tamam.
Günaydın arkadaşlar,
az önce doktorum aradı... haberler kötü arkadaşlar... 10 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi çıkmış... 1 tanesi döllenmiş, diğerlerinde henüz gelişme yokmuş........... yarına kadar o bir tane 6-8 hücreli olursa cumaya transfer edilecekmiş... olmazsa transfer yok ... ben tükendim artık, bıktım artık, yoruldum artık.... 10 yumurtada çıksa sonuç yine aynı........... kalite yok... endolu ortamdan bu hale geliyor dedi doktor... yüreğimdede bitii, kafamdada bitti...... olmuyor ... 30 kerede denesemde olmayacak.... çok çaba sarfettim, artık inancım yok.
ohh maşallah milleti öpüp kokluyon ısırıyon falan ama bak bizi sorduğun yok küstüm küstümmmmkaydirigubbakcemile
az önce doktorum aradı... haberler kötü arkadaşlar... 10 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi çıkmış... 1 tanesi döllenmiş, diğerlerinde henüz gelişme yokmuş........... yarına kadar o bir tane 6-8 hücreli olursa cumaya transfer edilecekmiş... olmazsa transfer yok ... ben tükendim artık, bıktım artık, yoruldum artık.... 10 yumurtada çıksa sonuç yine aynı........... kalite yok... endolu ortamdan bu hale geliyor dedi doktor... yüreğimdede bitii, kafamdada bitti...... olmuyor ... 30 kerede denesemde olmayacak.... çok çaba sarfettim, artık inancım yok.
oohhh ne kebapmışım vay anası. nasıl öyle gördüysen beni. bi defa içki muhabbeti oldu kızım ya o da sen atladın kendin gibi alkol ve sigara konusunda sosyal içici birini buldun diye makarna. ama sana birşey söyliyim mi hayatta en zor soruların cevabı çok basittir. bırakırsın kurtulursun. ben sigarayı 18-20 yıldır içiyorum ve her ay bırakıyorum şimdi tedavi olmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım. içersem bana salak derler bırak milleti ben kendime gerzek muamelesi yaparım. bırakana kadar çok zor olan şey bırakınca çok kolay oluyo. darısı başına canım. eğer hamile kalırsan sende bırakacaksın eses canım. yani seve seve diyelim olur mu?lülülülülülü
günaydın canım. waters tarif et lütfen şu duyguyu ilk ne zaman hissettin hareketi biliyorum tarif edilmez ama çok merak ediyorumm.
hülyacım günaydın. biliyomusun ben aşılamada ve ilk tüp de jele rağmen gününde kartı yedim. yani bebek varsa yardımcı oluyor ve kanamayı engelliyor bence, yoksa reglini geciktirdiğini düşünmüyorum ben. ne dersin?boshayallersmile
karamelcim günaydın bol keyifler sana hayatım. gerçi şu hava insana şöyle bir keyif yaptırmıyor ama neyse. keyiflerin devamını dilerim şekerim. yanında da bi kahve yap kendine bari. benim için de içvereliniortak
Alabama'cım, ben bu sefer 16. hafta bitince hissettim ilkinde 18-19. haftalarda anladım. İlerleyen haftalarda bebek büyüdüğü ve yeri daraldığı için çok ciddi tekmeler hisssediyorsun. 16+0 da amniyosentez olduğum günün akşamı hissettim dr um AS den dolayı rahim hassaslaştığından erken hissetmeye başlaman normal dedi. İlk gebeliğimde AS yi 18. hafta bitiminde olmuştum. Bir pıt diye itme oluyor içerde ama çok zayıf ve çelimsiz. Gaz dolaşması ile karıştırılır diyorlar ama ben gaz nasıl olur biliyorum ve ayırt edebiliyorum. Bu pıtlar ilk hissettiğinde 1 sn kadar tek vuruş şeklinde oluyor bir , iki hafta böyle olur ama sakın o günlerde bugün , şu gün hiç hissetmedim olmadı deme çünkü illa hissedeceksin diye bir şey yok. Panik yapma yani benim 21 hafta bitti mesela dün bir , iki kez sanki hissettim bugün daha bu saate kadar farkına varmadım bu ve bunun gibi şeyler olabilir ama daha ileri aylarda her gün hissetmek gerekir diye düşünüyorum. Yani en az 10 -12 haftan var hissetmek için biraz daha bekleyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?