38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok heyecanlıyım herada, birazda gergin...
ilk denemde sadece 1 tane embriyo oluşmuştu... 1. kalitede....
ikincide hiç yok,
üçüncüde 2 tane ama 2. kalite
şimdi sıra dördüncüde... geçmişteki korkular hepsi canlandı şimdi...
ama bu sefer çok emek verdim, çok araştırdım, çok şey uyguladım... bu seferde iyi bir döllenme bölünme olmazsa, artık olmuyor diyeceğim... kısmette yok demekki...

Alabama canım ben de dr'a dedim ama ısrarla jeli kullanırken adet olmazsın diyor.Ben de biliyorum jel kullanırken adet olanı da neden öyle dedi bilmiyorum gerçi benim günüme daha var.
demekki doktorun bebişin konduğuna emin ki öyle diyo. sen adet olmadığın da ne düşüncen bebek var demekki dicen aaa jel engelliyodur demicen anlaştık mı?

hadi hayırlısı acayip merakla pozitif bir şekilde embriyologlardan çok güzel haberler bekliyorum hatta aynen senin emin olduğun gibi ben de eminim iyi haberler vereceğine. bugün çok keyifli olacak badecim. saat de 11 olmuş gibi hadi hayırlısı canımmm olumunekankayizsmile

herada mide bulantısı sürekli var ve mide rahatsızlığı. akşam kesiliyo bitek. ama allahtan beni kusturmuyor. böyle uzaylı gibi dolaşıyorum. canım bişi yapmak istemiyo. tabi şikayet yok çok şükür halime diyom. işler yoğun galiba sana kolay gelsin datlımm

tamam canım sayenizde biraz kendime geldim bu arada aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı, ben de hala tık yok da

Love arkadaşım aramıza hoşgeldin.Tam yerini buldun canım.Ben geçen ay adetimin 3.günü hormon tahlili yaptırmıştım.Fsh:17,5 e2:70,9 çıkmıştı ve aynı ay hamile kaldım ama kimyasaldı oldu tabi.Sen kimyasal gebelik geçirip adet mi olmadın öyle anladım ama.Ben kan tahlili yaptırıp beta hcg 11 küsur çıkmıştı ve yarınsı günü de adet olmuştum.

sağol canımcım, ararım birazdan... iyi ya da kötü paylaşırım... hayırlısı olsun diyorum..

az önce doktorum aradı... haberler kötü arkadaşlar... 10 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi çıkmış... 1 tanesi döllenmiş, diğerlerinde henüz gelişme yokmuş........... yarına kadar o bir tane 6-8 hücreli olursa cumaya transfer edilecekmiş... olmazsa transfer yok ... ben tükendim artık, bıktım artık, yoruldum artık.... 10 yumurtada çıksa sonuç yine aynı........... kalite yok... endolu ortamdan bu hale geliyor dedi doktor... yüreğimdede bitii, kafamdada bitti...... olmuyor ... 30 kerede denesemde olmayacak.... çok çaba sarfettim, artık inancım yok.

ohh maşallah milleti öpüp kokluyon ısırıyon falan ama bak bizi sorduğun yok küstüm küstümmmmkaydirigubbakcemile

canım kendini hırpalama belki o döllenen iyi bölünmeye devam eder, umut olur sana hemen yılmak yok.

Hepimiz nasıl mücadele ediyoruz. Lütfen hemen koyma kendini

Badenur'cum, evet haklısın çok sayıda yumurta toplandı ama dur bakalım hemen öyle bitti, gitti, yok..vs. Şu an döllenen bir tane var, döllenmeye devam eder hepimiz duacıyız, buna şimdi bugün biraz sıkıntı yaparsın kafanı dağıtmaya çalış yarına odaklandık bekliyoruz. Transferin Cuma günü hayırlısı ile olur inşallah daha bekleyeceğimiz 2 hafta var öyle baştan kapıp koyma kendini.

Ellerinden sımsıkı tutuyorum senin hayırlsını diliyorum ve duacıyım, sen de dualarını eksik etme bugün.

hiç beklemiyordum çok üzüldüm. inan kendim için olan sevincim ümitlerim yarım kaldı. ne desem şu an üzüntünü azaltmaz. yarını bekleyelim canım. belki o tek embriyo bölünmeye ve yoluna devam eder. belli mi olur. allahtan ümit kesilmez. bak benim durumuma bazen mucizeler olabiliyor. bakarsın bölünür bakarsın bitti dediğin an kendi gelir. hayat bu. devam ediyor.

Badenur cum
dur bi bakalım tatlım inşallah o bir tane bölünürde güzel olursa allahım inşallah oda sana yeter arkadaşım sen sakın üzme kendini emi arkadaşım dur bi bekleyelim bakalım benimde 3.denememde 1 taneydi sabırla bekleyelim arkadaşım olumunekankayizsmile
1 tane olsun seninle olsun inşallah tatlım

yağmursesi
tatlım nasılsın sigara yok dimi?
sana söylerken ben bugün öğlen bi tane içtim manyakmıyım bilmem ki ahh ahh şu bebekler gelsede öpüp koklasak şunları poposuna bi şaplak atsak nerdeydin şimdiye kadar diyeeboshayallersmile

Alabama'cım, ben bu sefer 16. hafta bitince hissettim ilkinde 18-19. haftalarda anladım. İlerleyen haftalarda bebek büyüdüğü ve yeri daraldığı için çok ciddi tekmeler hisssediyorsun. 16+0 da amniyosentez olduğum günün akşamı hissettim dr um AS den dolayı rahim hassaslaştığından erken hissetmeye başlaman normal dedi. İlk gebeliğimde AS yi 18. hafta bitiminde olmuştum. Bir pıt diye itme oluyor içerde ama çok zayıf ve çelimsiz. Gaz dolaşması ile karıştırılır diyorlar ama ben gaz nasıl olur biliyorum ve ayırt edebiliyorum. Bu pıtlar ilk hissettiğinde 1 sn kadar tek vuruş şeklinde oluyor bir , iki hafta böyle olur ama sakın o günlerde bugün , şu gün hiç hissetmedim olmadı deme çünkü illa hissedeceksin diye bir şey yok. Panik yapma yani benim 21 hafta bitti mesela dün bir , iki kez sanki hissettim bugün daha bu saate kadar farkına varmadım bu ve bunun gibi şeyler olabilir ama daha ileri aylarda her gün hissetmek gerekir diye düşünüyorum. Yani en az 10 -12 haftan var hissetmek için biraz daha bekleyeceksin.

ah ah waters nolur dua ette bizde tadalım bu duygularıııeyvahedigeldismile

Dur arkadaşım ya niye hemen kendini bırakıyorsun ki.Tamam morali bozulur insnın da bir toparlan silkelen de kendine gel canım ya.Şu anda bir tane döllenmiş yumurtan var onun için umut etme zamanı.Hem şu ana kadar gelişme yok dediği iki tanesinden de daha umudu kesmemişler ben öyle anladım.Hem normalde bir embriyoda yeterli biliyorsun.Benim arkadaşımda da endometrium vardı onlar da çok çaba harcadılar ve sonunda bebeklerini kucağına aldı hem de ikiz oldu onun.Şu anda inşallah daha iyi hissediyorsundur kendini.Şu anda hepimiz senin için dua ediyoruz arkadaşım yarın iyi haberler gelicek inşallah.Gelmezse de daha zamanı gelmemiş demekki belki kendiliğindir gelecek onun içindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…