38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

badenur belirtilere takılma moralini bozma diyeceğim ammmaaa takılmamak mümkün değil hayırlısını dilemekten başka çare yok.

evet canım, sadece hayırlısını istiyorum...

merhaba erverdi, evet en doğrusu dediğin gibi ama hem merak, hemde inanki iğneler kalçalarımı mahvetti, yapılış biçimimi bilmiyorum ama mosmor oldu... inşallah bende yersiz karamsarlık yapıyorumdur, bende yanılırım....

o vücudunun tepkilerine fazla güvenme derim. benimkinin tepkilerine göre (göğüs sızısı hariç) halen hamile olmamam gerekirdi. her ultrasona titreyerek hatta neredeyse ağlayarak elimde mendille falan giriyorum dr bebeği gösterip kalbi atıyor dediğinde rahatlıyor ve inanamıyorum. bence de 10. günü varsa 5 den yüksek bir değer çıkabilir. 0 çıkıp sonra pek arttığını görmedim. sadece çok düşük bir değer çıkıp seni endişelendirebilir ama sonra hızlı katlanır. ya da allah korusun 20-40 gibi 10. gün için iyi bir değer çıkar ama bir de bakmışsın kimyasaldır 12. gün değer düşer. böyle olan arkadaş da gördüm. ama kendisi de ne yazık ki çok sabırsız biri olarak bekle demenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. bekleyebilsem ben 1-2 hafta bir sonraki ultrasonu beklerim değil mi yerimseniben

erverdi yeni ultrason planı olmaz olur mu. çok çok az belirti yaşayan bir hamile olarak hergün ultrason planı yapıyorum. sonunda bakırköye zincirleyecekler beni. allah sonumu hayır etsin sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

Hülya cım geçmiş olsun bende kullandım jelden ama dediğin gibi bi şey olmadı çok ilginç şimdi geçti mi peki devam ediyormu:teselli:

Sağol arkadaşım.akşam da bir miktar geldi ama bugün yok herhalde.Doğru düzgün kanama da yok kist mi oluştu nedir anlamadım.Bugün hormon tahlili için kan verdim bakalım onlar nasıl çıkıcak.

kızlar bugün yokum.gitmeden birkaç satırı sizlerle paylaşmak istiyorum

DENEMEYE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE ASLA YENİLMİŞ DEĞİLSİNİZ
Elinizden geleni yaptığınızda,başaramamak ayıp değildir.Amaçsız ve risk almadan yaşamak ayıptır.Amaçlarımız yoksa,uğruna emek vereceğimiz hiçbirşeyimiz yok demektir;bizi gelişmeye ve şu anki durumumuzdan daha iyi olmaya zorlayacak bir şeyimiz yok demektir.Büyük şeyler için çabalayarak başarısız olmak,çabalayacak ve başaracak hiçbirşeyi olmamaktan daha iyidir.

BAŞARISIZLIK SİZ İZİN VERMEDİĞİNİZ SÜRECE ''SON'' DEĞİLDİR
Geçmişte ya da şimdi başarısız olmanız gerçeği,başarısız olmaya devam edeceğinize inanmanız için bir neden değildir
Mesaj şudur;Bırakmadığınız ve denemekten vazgeçmediğiniz sürece asla yenilmiş değilsiniz.Başarısızlıklarımızdan işlerin nasıl yapılmayacağını öğrenirizEdison ampulu keşfetmek için yaptığı binlerce denemede başarılı olamamıştı

son okuduğum kitaptan alıntılar bunlar.mesaj denemeye devam diyormesaja bir yerde katılıyorum.ama benim şahsi düşüncem;
bırakmak ,vazgeçmek ya da başka uyaranlara dönmek yenilgi değildir sadece tercihtir.(insan zamanla nasıl da değişiyor)

umarım bu gün tatlı hoş sohbetler olur.okurken yazarken keyifli vakit geçirirsiniz.kendinize iyi bakın.hoşçakalın

Selam Arkadaşlar,

Çok şükür dönebildim; uzunca bir müddet bir yere gitmem vallahi. Geçmişi okuyamadım ama Hülya'cım test yaptırmışsın, inşallah güzel çıkacak test sonuçları.

Badenur'cum, haydi çoğu gitti azı kaldı.

Waterss'çım, koşturma devam herhalde, kolaylıklar diliyorum canım.

Karamelitom, neredesin yahu?

Deniz Bulut, ne dersen de, çok güzel zamanlara geldin, bundan sonrası da güzel gelişecek, çok inanıyorum ben.

Alabama'cım, az kaldı hayırlısıyla doktora, yüzün gülerek çıkacak o muayeneden eminim.

ısmini saymadıklarıma da merhaba ve sevgiler diyorum...

Öğlene yetiştirmem lazım gelen işler var; öğleden sonra gelir, arayı kaparım kızlar.

merhaba erverdi, evet en doğrusu dediğin gibi ama hem merak, hemde inanki iğneler kalçalarımı mahvetti, yapılış biçimimi bilmiyorum ama mosmor oldu... inşallah bende yersiz karamsarlık yapıyorumdur, bende yanılırım....

Badenur arkadaşım kalçalrındaki morluklar için lasonil jelle ovarsan çok rahatlatıyor ağrıyı da hafifletiyor haberin olsun.Bana ilk denememde hemşire söylemişti gerçekten iyi geliyor.

Herçıtıra günaydınnn , waters,erverdi, herada, yağmur, kinders, patikler, esterya , deniz, roniş, hazer, yavruş, unuttuklarım affola.

uçabildin mi herada ?

Hülyacığm stres yapma iltihapsa da biliyorsun ki çok kolay çözümü var. Önemli olan senin bunu farkemiş olman. Gerisi zaten tedavi edilir.

Alabama, senin kontrol ne zamandı unuttum kusura bakma.
canım günaydın pazartesi gideceğim doktora. banada zaman geçmiyor :))

günaydın canım
badecim adet sancısı için erken bencede. inşallah hamilesin adet sancısı hamilelik belirtisi olabilir öyle yoralım. kasık dediğin yer tam olarak neresi benim de kasıklarımda ağrı olmadı eğer farklı bir yerse adet sancısı sıkıntısı çektiğim yer yumurtalarımın olduğu bölge . bence moralleri bozmayalım. kendini nasıl iyi hissedeceksen o zaman yap testini. ancak baştan düşük çıkıyı sonrada kimyasal mı ya düşerse diye endişe ediyorsun en güzeli gününde kan testi. ama yinede sen bilirsin. biliyosun ben 9.gün idrarda baktım ve silik çıkmıştı.bu kişiden kişiye değişiyor.

günaydın canımm adetin tam sökülmedi değil mi hülyacım. doktora gitmeyi düşünüyor musun? bence git baksın bakalım neymiş iltihap mı ? nedir yani? merak ettim çünkü avuç avuç diyorsun. ihmal etme bence. beni sormuşsun ben dün ve bugün iyiyim çok şükür. halsizlik fena değil. çabuk yoruluyorum. dün akşam çok fena şiştim. kalbim yavaşladı sanki. neyse gazmış sonra rahatladım. umarım 3 aydan sonra herşey normal olur.. bir tarafım hala senin için inşallah hamiledir diyor olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Heredacığım hoşgeldin canım.Akşam haberlerde Londra'dan dönüşler haftalar alabilir demişti üzülmüştüm ben de daha dönemiycen diye.ıyi olmuş sakın ayrılma uzun zaman buralardan.

Badenur'cum, bu beklemek insanı yiyip bitiriyor haklısın 0-10 arasında bir değer çıkarsa zaten negatif demektir sonuç , onun üzerindeki değerler için. 12. gün yine yaptırıp katlayıp katlamadığına bakman lazım. Karar senin..ama bekleyebiliyorsan bekle derim. Patron sensin..

Hoşgeldin Herada'cım. Yarın 23 Nisan tatil iyi oldu , 3 gün anca atarsın bu stresi..Umarım bir daha böyle aksilikler olmaz.

ah Hülya cım ben o iğnelerden 15 gün oturamadım ama daha sonra iğne yerine başka bir şey verdiler ben onu kullanmıştım

Badenur arkadaşım kalçalrındaki morluklar için lasonil jelle ovarsan çok rahatlatıyor ağrıyı da hafifletiyor haberin olsun.Bana ilk denememde hemşire söylemişti gerçekten iyi geliyor.

Hülyacım sağol canım, hemen alıp süreyim, iyi oldu vallahi........

canımcım, güzel hamile arkadaşım, seninde pazartesi günü iyi güzel haberlerle döndüğün gün olacak, içini ferah tut... her şey aşama aşama güzel geçecek, kendine güven, bebeğine güven, hiç kötüyü kondurma, zaten bunun içinde hiçbir nedenin yok... güzel başladı, 9 ay güzel geçecek, sana gerekn sabır ... o nuda mantığınla, ruhunla zaten başarıyorsun.
benim sancılar hani oluyor ya rahimde, karında.... yumurtalıklarda pek bişey hissetmedim, sanki sökülme öncesi gibi şeyler hissediyorum... amannn diyorum bazen... neyse onu yaşayacağım... bazende işte yinemi diyorum yinemi...

watress'cim kendini yoruyormusun? biraz koşturduğunu okudum, sen bununda dozunu ayarlarsın, her zaman öyle güzel dengeler oluşturuyorsunki...
evet 12 gün en mantıklısı... ama en azından 11 olsun ... 1 gün daha az iğne yemiş olurum... hadi gel anlaşalım yerimseniben

HERADA hoş geldin, çalıştığım dönemde bende bölge müdürlüklerine giderdim, çok yoruluyor insan... sağ salim döndün sevindik...

HÜLYAcım bence de doktora gitmende fayda var, en azından kafandakileri, içindekileri atarsın, hafiflersin.

Denizcim o mendilleri bırak, güle oynaya gir ultrasonlara ... ne güzel şu ana kadar herşey yolunda... öylede gelişecek, ne olur tadını çıkar yahu... tamam haklısın korkmakta ama... şimdi tadı tuzu herşeyi yerinde... maşallah diyelimmmmm...
ben son günlerdeki duygu ve mantık arasındaki dengelerime göre hareket edeceğim. ama 11. günden önce yaptırmam arkadaşlar söz.

Herada'cım Hoş geldiiiinn....
Alabama canım sana da merhaba,
Erverdi canım bu günü bana hediye ettiğin için çookkk teşekkür ederim ... Beni mutlu ettiiiinnn..
Karamel'im sen nasılsın?
Hülya'cım ben de o jeli kullandığımda parçacıklar düştü ancak regl olduğumda böyle birşey olmadı. Zaten dr.unla konuşmuşsun mutlaka bir cevabı olacaktır.
Badenur'cum belirtileri kafana takmamaktan başka bir çaren yok.. Hem pozitif düşün lütfen...
Kindersms sen nasılsın arkadaşım?
Yavrubalina hamilesin ya... Bu dünyanın en güzel şeyi... Kilo'na mutlaka bir çare bulunacaktır...
Deniz'cim, Waterss'cim sizleri de çok öpüyorum...
Yağmur Sesi, Roniyam ve Esterya... hepinize selamlar...

Kızlar ben dün negatif sonucumu görüşmek üzere doktoruma gittim. Gitmişken de yumurta var mı yok mu diye baktırdım. Dün 11.günümdü. P.tesi tekrar gel bakalım dedi. Hesap ettim 16.güne geliyor p.tesi. Bana kalsaydı 13. ve 14.günler çok önemli deyip değerlendirirdim. 16.günü pek umursamazdım. O nedenle ovulasyon takip veya yumurta takibinin çok çok önemli olduğunu bir kez daha anladım. Bir tane normal bir tane de daha küçük bir yumurtam varmış. ışte böyle arkadaşlar... Ben artık yumurta takibi yaptırmaya karar verdim.. Belki de böyle turnayı gözünden vururum :):):)

İnşallah arkadaşım 2.bebeğin kendiliğnden gelir inşallah.Tüp denemesinden hemen sonra ovulasyon hormon yüklemesinden dolayı mutlaka kayıyor arkadaşım iyiki kontrole gitmişsin canım.

selam canım, iyi yapmışsın her ayı değerlendirmek lazım,
peki sadece ovulasyon testiyle takip etsek bunu , yeterli olmaz mı? yoksa doktor kontrolünde olmak daha mı iyi??

Karamelitom, neredesin yahu?

alinin küllahını veliye, velininkini aliye giydiriyorum :) tekrar hoşgeldin külzedem.

patiklerim, bence iyi fikir yumurta takibi, ovülasyon, preseed ama şunu unutma dr. um bile bunu bir yapalım 2 yi kendin becereceksin diyor yani stres azalacak demek istiyor o yüzden lütfen stres yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı olsun patikblercim iyi yapmışsın. inşallah vuracaksın turnayı gözünden. sen bu arada ovulasyon testi de yapacak mısını peki? yani çok da geç olmasın 16.gün kaçırmamak adına??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…