38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada hoşgeldin. sanırım giderken de bir çalışma olmamıştı sizde. yani bu ayı boş geçirdin. inşallh öbür aya artık kısmet. sen doktor görüşmeleri için hala bekleyecek misin doğal denemeye devam mı diyorsun?

patikler yavru balina değildi kimdi sebebsiz infertilite olup 7 mikro üstüne doğal hamile kalan? yani bazen olunca oluyor. ümidi kesmemek lazım.

alabama güzelim inşallah sen de pazartesi bebeğini çok iyi ve büyümüş göreceksin. zaten belirtiler devam ediyorsa (biraz olsun) sorun yoktur. inşallah pek belirti olmasa da bende de yoktur :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Patiklercim bencede en iyisi bu galiba yumurta takibi yapıp bu bebeği yakalamak
çok iyi yapmışşın canım benimde bugün 12.gün bende gitsemmi acaba?

ohaoldumsmile

Erverdi'nin güzel satırlarına.... ben de bir arkadaşımın gönderdiği umut şiirini ekliyorum sizlere....

Uyanmak; yeni bir sabaha, yeni bir yaşama ….
Türküler söylemek göz bebeklerinde umarsız yarınlara..
Elinin tersiyle itip geçmişi, koyuvermek kahkahayı bahara…
Umudu bitmemiş şiirler yazmak yarınlara…

Pencereme bir kuş konmuş sabah sabah….
Bana baharın geldiğini anlatıyor aceleyle ,
Sordum.. nereye geldi bahar! gönlüme mi? gezegene mi?
Gözlerine iyi bak dedi, içinde kaybetmedigin umutlarına….

Badenurr
canım sen merak etme hamilleik belirtise aynı regli belirtisi gibiymiş olacakmış gibi ağrı sancı ama inaşallah olmayacaksın :Saruboceq:

Badenurr
canım sen merak etme hamilleik belirtise aynı regli belirtisi gibiymiş olacakmış gibi ağrı sancı ama inaşallah olmayacaksın :Saruboceq:

kısmetimde varsa olacak canım, yoksa yapacak birşey yok, de desem gerisi bahane... hepimizin yüzü gülsün bu yolda.... uğruna savaş verdiğimiz şey ne para ne pul, hepsinden değerli, hepsinden önem taşıyan birşey, hiçbirşey yerini doldurmuyor. hani bu yolda ne kadar acı çeksekte, yıpransakda vazgeçmiyoruz... başka birşey için olsa asla bu yolda bu kadar çaba sarfetmeyiz, hatta anında vazgeçeriz. annelik duygusu çok yenilmez bir bir duygu. off gene duygulandım bak şimdi.

Sağolun bayanlar, hepinize tek tek teşekkür ediyorum, vallahi döndüğüme acayip mutlu oldum...

Waterss'çım, evet arkadaşım, bir de oturduğum yerin imkansızlığı nedeniyle gitmeden önceki gece ve geldiğim gece de eve gidemediğimden, iki seyahat da iki gün arayla olduğundan, bugün hesap yaptım, son 13 günde sadece bir gece evimde kalmışım. Acayip özledim vallahi, biraz işleri toparlayıp erkence eve kaçayım diyorum artık.

Karamelito'cum, taslakların hazırlıkları olmasın o ağrılar. En kötüsünü getirme hemen aklına.

Sevgili Deniz Bulut, çalışmalar yarım kaldı diyeyim, tamamı olunca birşey olmuyor, yarısıyla bir iş çıkar mı hiç sanmıyorum. Gerçi bu konuda çok büyük konuşmuşum demek de isterim hani.. Neyse, doktor görüşmelerine gitmem lazım ama hiç gelmiyor içimden. Bir iki ay daha böyle geçecek sanırım.

İnşallah arkadaşım 2.bebeğin kendiliğnden gelir inşallah.Tüp denemesinden hemen sonra ovulasyon hormon yüklemesinden dolayı mutlaka kayıyor arkadaşım iyiki kontrole gitmişsin canım.

Canım doktorum, hiç belli olmaz belki de bu ay kendiliğinden hamile kalırsın dedi. Oh oh bu cümleyi duymak bile insanı mutlu ediyor... :)

selam canım, iyi yapmışsın her ayı değerlendirmek lazım,
peki sadece ovulasyon testiyle takip etsek bunu , yeterli olmaz mı? yoksa doktor kontrolünde olmak daha mı iyi??

Tabiiki ovulasyon takibi ile olabilir. Ama belki o ay hiç yumurta yoksa o ovulasyon testleri de boşa gidiyor, çünkü maliyeti az değil. Ama dr.'a gittiğinde var mı yok mu kesin bilgi veriyor, sen de ona göre bir plan yapıyorsun... Örneğin ben bu ay 9.günümde ovulasyon takibine başladım. Bu durumda ikinci paketi de almam gerekecekti. Eee Fortel'de 2 paketi 100 TL. Hele Özel sigorta varsa dr.'a gitmek çok mantıklı bence..

Tamam canım yapmam. :):):)

hayırlısı olsun patikblercim iyi yapmışsın. inşallah vuracaksın turnayı gözünden. sen bu arada ovulasyon testi de yapacak mısını peki? yani çok da geç olmasın 16.gün kaçırmamak adına??

Evet evet yapacağım. Şu ısmarladıklarımla beraber gelenlerden. Madem elimde var kullanayım diyorum....

Karamelito'cum, taslakların hazırlıkları olmasın o ağrılar. En kötüsünü getirme hemen aklına

Kül prensesi, aklıma iyi kötü birşey getirmesemde hissettiriyor kendini bu batma.

Taslakların hazırlığı diyorsunda hap içerken taslak olur mu acaba ?

Geçen ayda sol battı, bu ayda ancak kist sağda ne iş ?

Tamam tuttum bu külprensesi'ni. Külzede'den daha iyi valla

Hap içerken niye taslak olmasın ki, neticede adet olduğunda o taslaklardan gelişmiyor mu yumurtalar. Belki birilerinin öne fırlamısını engelliyordur hem, hepiciği benzer boyutlarda mini mini oluşuyorlardır. Valla senin doktorun en iyisini bilecektir; hemen cevap vermiyor muydu maillerine, atsana bir mail, bakalım ne diyecek. Nacizane tavsiyem olsun..

oyyy oyyy külzede'yi beğenmemişmiş ,prenses olunca atlamış opuyorumnanaktan

valla kardeşim, hemen cvp veriyorda ne yazacağım ki geçende dedim solum ağrıdı bu niye sağda diye ağrıyla kisti bağdaştırma dedi.

Şimdi sorsamda az kaldı nasılsa geldiğinizde bakacağız diyecek .:a015:

Ben nasılsa bu tüpte bebek tamam diye fazla takmıyorum (pozitiflikten öleceğim) :roflol:

Tamam ama kist bu diye kafana takmayacaksan bekle diyeyim o zaman. Evet, ben de çok inanıyorum mayıs müjdelerinden birinin senden geleceğine.

Şimdi ama yaratıcılığın almış başını gitmişken, Külprensesini beğenmeyeyim de neyi beğeneyim, di mi ama?

karamelcim pazar günü ilaçlar bitiyorsa belki de o regl olcam sancısıdır hani geliyo ya bikaç gün önceden??
inşallah tüm kist mist ne varsa hepsi deh deh olsun bu ay. mayısda güzel haberler alalım hepinizden :)) aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…