kızlar bugün yokum.gitmeden birkaç satırı sizlerle paylaşmak istiyorum
DENEMEYE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE ASLA YENİLMİŞ DEĞİLSİNİZ
Elinizden geleni yaptığınızda,başaramamak ayıp değildir.Amaçsız ve risk almadan yaşamak ayıptır.Amaçlarımız yoksa,uğruna emek vereceğimiz hiçbirşeyimiz yok demektir;bizi gelişmeye ve şu anki durumumuzdan daha iyi olmaya zorlayacak bir şeyimiz yok demektir.Büyük şeyler için çabalayarak başarısız olmak,çabalayacak ve başaracak hiçbirşeyi olmamaktan daha iyidir.
BAŞARISIZLIK SİZ İZİN VERMEDİĞİNİZ SÜRECE ''SON'' DEĞİLDİR
Geçmişte ya da şimdi başarısız olmanız gerçeği,başarısız olmaya devam edeceğinize inanmanız için bir neden değildir
Mesaj şudur;Bırakmadığınız ve denemekten vazgeçmediğiniz sürece asla yenilmiş değilsiniz.Başarısızlıklarımızdan işlerin nasıl yapılmayacağını öğrenirizEdison ampulu keşfetmek için yaptığı binlerce denemede başarılı olamamıştı
son okuduğum kitaptan alıntılar bunlar.mesaj denemeye devam diyormesaja bir yerde katılıyorum.ama benim şahsi düşüncem;
bırakmak ,vazgeçmek ya da başka uyaranlara dönmek yenilgi değildir sadece tercihtir.(insan zamanla nasıl da değişiyor)
umarım bu gün tatlı hoş sohbetler olur.okurken yazarken keyifli vakit geçirirsiniz.kendinize iyi bakın.hoşçakalın
Badenurr
canım sen merak etme hamilleik belirtise aynı regli belirtisi gibiymiş olacakmış gibi ağrı sancı ama inaşallah olmayacaksın :Saruboceq:
karamelito bitmedi mi haplar hala ??
İnşallah arkadaşım 2.bebeğin kendiliğnden gelir inşallah.Tüp denemesinden hemen sonra ovulasyon hormon yüklemesinden dolayı mutlaka kayıyor arkadaşım iyiki kontrole gitmişsin canım.
selam canım, iyi yapmışsın her ayı değerlendirmek lazım,
peki sadece ovulasyon testiyle takip etsek bunu , yeterli olmaz mı? yoksa doktor kontrolünde olmak daha mı iyi??
alinin küllahını veliye, velininkini aliye giydiriyorum :) tekrar hoşgeldin zülzedem.
patiklerim, bence iyi fikir yumurta takibi, ovülasyon, preseed ama şunu unutma dr. um bile bunu bir yapalım 2 yi kendin becereceksin diyor yani stres azalacak demek istiyor o yüzden lütfen stres yapma.
hayırlısı olsun patikblercim iyi yapmışsın. inşallah vuracaksın turnayı gözünden. sen bu arada ovulasyon testi de yapacak mısını peki? yani çok da geç olmasın 16.gün kaçırmamak adına??
Karamelito'cum, taslakların hazırlıkları olmasın o ağrılar. En kötüsünü getirme hemen aklına
patikler[/B] yavru balina değildi kimdi sebebsiz infertilite olup 7 mikro üstüne doğal hamile kalan? yani bazen olunca oluyor. ümidi kesmemek lazım.
Evet bence de.... Bu kısmet işi yaaaa. İnsan ne yaparsa yapsın allah yazdıysa oluyor....
Patiklercim bencede en iyisi bu galiba yumurta takibi yapıp bu bebeği yakalamak
çok iyi yapmışşın canım benimde bugün 12.gün bende gitsemmi acaba?
ohaoldumsmile
Kesinlikle git, insan birşeylerin var olduğunu görünce çok mutlu oluyor ve planını ona göre yapıyor. Bak mutlu olacaksın...
Kül prensesi, aklıma iyi kötü birşey getirmesemde hissettiriyor kendini bu batma.
Taslakların hazırlığı diyorsunda hap içerken taslak olur mu acaba ?
Geçen ayda sol battı, bu ayda ancak kist sağda ne iş ?
Canım doktorum, hiç belli olmaz belki de bu ay kendiliğinden hamile kalırsın dedi. Oh oh bu cümleyi duymak bile insanı mutlu ediyor... :)
Tamam tuttum bu külprensesi'ni. Külzede'den daha iyi valla
Hap içerken niye taslak olmasın ki, neticede adet olduğunda o taslaklardan gelişmiyor mu yumurtalar. Belki birilerinin öne fırlamısını engelliyordur hem, hepiciği benzer boyutlarda mini mini oluşuyorlardır. Valla senin doktorun en iyisini bilecektir; hemen cevap vermiyor muydu maillerine, atsana bir mail, bakalım ne diyecek. Nacizane tavsiyem olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?