38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yavrubalina iyi olmuş diğer branş dr larının kontrolünden geçerek en azından kalp ve eskiden tansiyon probleminin olduğu ama sadece ağırlığından kaybederek bu tam olarak çözülebilir mi orada kafam net değil, tabili bu konuda bir uzman diyetisyen bulup başlamakta fayda ama vücudun ödem toplamaya devam etmemeli , ilki 20. haftadan sonra ister istemez ödem turmaya başlayacak vücut ama öncesinde olanı da atmak iyi olur. Dahiliyeci ne dedi? tüp bebek yapan dr un verdiği hormonlardan kaynaklanabilir mi ?

Bir de bağışıklık sistemi için İmmünoloji bölümünden de bir dr 'a gözüksen mi acaba ? nedenini bulana kadar biraz çabalamakta fayda var. Ödem artmasın diye.

Herşey yolunda girecektir, şu anki 10 kg nin çoğu vücudun tuttuğu su dur ?

Deniz Bulut seni anlıyorum çünkü bebeğimiz kolay gelmedi ve her adımdan şüpheleniyorsun haklı olarak ben de aynı duygulardaydım ama 14. haftayı devirince rahatlayacaksın. Ense pilisi, burun büyüklüğü ve femur kemiği uzunluğu gibi 12. haftada dr unun sana vereceği bilgiler ile ikili testteki yaş hariç biyokimyasal değerler seni rahatlatacaktır AS öncesi, ben de sonucu beklerken bu yazdığım parametrelerin olumlu sonuçlarını yanıma alarak bekledim, senin de öyle olacak ve göreceksin sonucu hep beraber kutlayacağız burda. Biraz rahat ol, ve içinde bir bebeğin olduğunu düşünüp gülümse her zaman. Darısı diğer arkadaşların başına.

Kesinlikle yemekle ilgili değil,inan. Yiyerek 1 ayda 9 kg.alamamki zaten, hani yesem diyeceğimki yedim aldım bu kiloları...Her zaman yediğim kadar, öyle aman aman bi iştah artmam da olmadı .Bir şekilde vücudun şişiyor, seni zayıflatırsak dengeleriz mantığı kurdu ama bişeyler eksik sanki ne bileyim...

Fazla yumurta alınmasından kaynaklanmıyor zira son OPU işlemi Aralık ayındaydı, şu son 1 aya kadar da en ufak bir kilo alımı,şişme vs yoktu.6.haftaya girdiğim günlerde balonla şişirilmişim gibi şişmeye başladı elim yüzüm.

Sevgili Erverdi OHHS ile ilgili çok şey okudum bugünlerde ama o hep yumurta toplama sonrası oluşuyormuş, ben artık gerçekten vücudun hamileliğe direnci diye düşünmeye başladım, tıp bana son cevap olarak kilo ver deyince, aklıma bundan başka birşey gelmez oldu...
Tüp doktorum bütün tetkiklerden birşey çıkmadıysa haftada bir gel bana dedi son kontrolümde.
Ben bugün yine de içime sinmeyince tüp doktorumdan farklı birine de görünmek isteyip Acıbadem Bakırköy'e riskli gebelik uzmanı Melih Gündüz'e gittim, o da tahlil, tetkik sonuçlarıma bakıp sağlıklı bir insandan bile daha iyi sonuçlar bunlar, ilk kez görüyorum bu durumu dedi. Haftaya tekrar gelmemi istedi.
İlgin için sağol, çok iyi geldi....

Sevgili waterss,önümüzdeki hafta tüp doktorumla randevum var,dönüşte Bahçeci'ye gidip Murat Bey'le konuşayım istiyorum bakalım o böyle bir hasta ile karşılaşmış mı.
Günde 3 doz tansiyon ilacı başlattım, umarım nisbeten iyi gelir.
Herşey yoluna girecektir değil mi arkadaşım, girsin lütfen.....

günaydın hanımlar herkese günaydın.
günaydın PATıKLER günaydın.sana da günaydın.bugün de senin gönlünü yapalım.
bugün ne isteyelim.bugün bir türlü dermanı bulunamayan dertlere ilaç isteyelim derman isteyelim.inşallah bugün birinin olsun derdinin dermanı bulunur.biz isteyelim.görmesek te bilmesek te belki olur.evet.
bugün bugün ;açıklanmayan bilinmeyen dertlere şifa istiyorum Allahım.nerede var ise........görüşmek üzere.

Kızlar günaydın, yavrubalina gerçekten durumun sıkıntı verici ama lütfen öncelikle çevreyi bir gözardı et. Şu anda önemli olan senin ve bebeğin sağlığı.

Bunlar yemeden aldığın kilolar, seni zayıflatarak ödemin ağırlığını dengeleme çok mantıklı değil gibi. Önemli olan ödemin yok olmasına çalışmak yoksa ağırlık dengeleme değil ki konu.

O yüzden bence herhangi bir diyetisyen yerine tedavine devam edeceğim jinekologun tavsiye edeceği yada birlikte çalıştığı diyetisyenle devam rtmrk mantıklı gibi duruyor uzaktan.

Hülyacığm stres yapma iltihapsa da biliyorsun ki çok kolay çözümü var. Önemli olan senin bunu farkemiş olman. Gerisi zaten tedavi edilir.

Alabama, senin kontrol ne zamandı unuttum kusura bakma.

KıNDERSMS;al bu sana geliyor.sen istedin.
Kırıkhandaki kırıkçı kırçıl kargın kırgın kırıkçısı kırmızı kırda kıkır kıkır kıkırdayarak Kırımlı kıkırdakçının kızıl kırlangıçlarını kışın kırlardaKırgızlı kırpıntıcı kırışık Kırımtovun kırıkkıraklarıyla besliyormuş...

ben bir kerede söyliyorum.sen misin beni görmüyorlar diyen?

Günaydın kızlarr güzellerkaydirigubbakcemile5
Erverdicim
ah tatlım ben bunu oku oku zor söyledim
sen bir kerede maşallah sanaolumunekankayizsmile
bide bebek yapsak sositososito tam olucak dimi

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN

tam ekranı açtım hayatımdaki en popüler insan geldi İĞNECİ ... günaydın diyemedim bir türlü... birde azıcık moralim bozuk diyeceğim kızmayın ama... karnımda adet sancıları başladı yine... akşamdan beri var... daha önce negatif sonuç aldığımda da böyle olmuştu. Kasıklarda birşey yok, olsa sevinicem ama yok... doktora sordum, adet sancılarını progesteron iğneleri yapar dedi......... ama içim rahat değil...

Canım öncelikle çokkkk geçmişolsun, uzman bir diyetisyenin sorununu çözeceğine inanıyorum, ayrıca kalp, tansiyon vs. çıkmaması iyi olmuş, onlarda zor şeyler... başta seni biraz üzüp hırpalayacak ama yoluna mutlaka girecektir mutlaka , canını sıkma.
ayrıca sana söylenenlere de hiiiçççççççç aldırma, inan hamile olsam bana kim ne derse desin umurumda olmazdı. çoğu insan zaten fuzuli konuşmayı sever, konuştuğunun karşısındakini nasıl etkileyeceğini düşünmeden konuşur.... hiç sevmem öylelelerini ama ne yapabiliriz her yerde var onlardan. onlara göremi ayarlayacağız mutluluğumuzu yaşamayı.... bana da herkes sen çok zayıfsın, onun için hamile kalamıyorsun diyorlar, zayıflığım yüzünden çocuk taşıyamazmışım, falan falan........ hem de bunu öyle zamansız yerlerde duyuyorumki... bıktım... neyse hormon ilaçları biraz kilo almamı sağladıda sesler azaldı. Ama hamile kalınca bunlara kulaklarımı tıkayıp, doyasıya sevincimi yaşayacağım, sen de hiiiç takma...

badenur belirtilere takılma moralini bozma diyeceğim ammmaaa takılmamak mümkün değil hayırlısını dilemekten başka çare yok.

canım günaydın,
ben ilk denememde kullanmıştım, ama bende öyle parça jeller gelmedi, adet kanamamda jele rağmen testi yaptıracağım gün azıcık başladı, ertesi gün tam olarak adet sökülmüştü zaten.

canım ne kadar zor biliyorum ama sık dişini. o ağrılar tüp tedavisinin önceki hormonların ve progesteronun yan etkileri olabilir. adet ağrısı için çok erken. zaten test gününden önce adet olunmuyor pek. hatta test gününden birkaç gün sonra ancak olunuyor. sen dışarı çıkıyor musun? artık riskli günlerin geçti çık azıcık dolaş. olacağına varır. pazar günü 10. günün. sonuç belli olmuş olur. ama sakın idrar testi yapma. ben denedim. çıkmıyor çok yanıltıyor. azıcık daha sık dişini

canımcım, dün çıktım biraz, bugünde çıkmayı planladım, evet iğneleri bırakmadan adet olunmuyor ama artık vücudumun sinyallerinden yorum çıkarabiliyorum...inşallah yanılıyorumdur... noooluuur yanılan ben olayım... çok istiyorum yanılmayı... idrar testi yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. 10. gün kan testi yaptırayım o halde, iki gün önce olacak ama eğer hamilelik varsa sıfırın üzerinde bir sayı çıkar... sıfır çıkarsa zaten 12. günde olsa değişmez diye düşünüyorum. yanılıyor muyum???

merhaba BADENUR;

haklısın...artık vücudumuzu çok iyi anlar olduk.umarım bu sefer yanıltır seni.bak Denize o yok bu yok derken maşallah şimdi herşeyciği belli bebeğinin.benim naçizane fikrim 10 günü bekleyen 1 gün daha bekler 12nci günü beta hcg ni yaptır derim.son zamanda da katlamaya başlayabilir boşuna üzülmüş olursun.karar verici sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…