• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ayy Erverdi'ciğim, canım benim.Özledim valla.

Teşekkür ederiz Erverdi teyzesi, inşallah seneye de ben, minik Erverdi'min 23 Nisan'ını kutlarım. Şarkı için de teşekkürler. Severim Volkan Konak'ı. Zaten sevmeyen yoktur herhalde.

Bu arada bugün Alp iyi uyudu, fırsat bu fırsat siteye gireyim dedim. Eskilere göz atıyordum. Senin coşkulu şiirlerini de gördüm:) Harkasın yine.

Herada'cığım kül prensesi olmuş. Deniz Bulut, Roni, Alabama herkes iyi çok şükür. 6 Mayıs'ta Hıdırellez var. İnşallah bir gün önce topice girip hatılatırım size de. Ben hepiniz için dilekte bulunacağım yine. Şimdiden çalışmalarıma başladım bile.

Alabama ile Denizimizde bebek var.biliyormusun?okudunmu oraları...kutlamalısın.ayrıca güzel sözlerin içinde ben teşekkür ederim

Selam Deniz Karayurt'çum,

Seni görmek ne güzel. Alp'imiz nasıl bakalım, bayağı büyümüştür herhalde yakışıklı. Havalar da güzelleşiyor, çıkıyorsunuzdur dışarı anne oğul sık sık herhalde. Çok öperim seni ve Alp'i...

Hıdrellez'den bahsettiğin iyi oldu canım, ben de atladım mı acaba diyordum. Hatırlıyorum annenin Hıdrellez çabalarının tez zamanda sonuç verdiğini :-)

Erverdi', bu ara hoşgeldin demiştin, atlamayayım. Hoşbulduk. Seneye 23 Nisan'ı doyasıya kutlayan ebeveynlerden oluruz biz de umarım...

Haydi iyi geceler kızlar. Yarın görüşürüz inşallah diyorum.

Karamelito, ihmal etmişsin burayı, bir daha olmasın, özleniyorsun vallahi :-)

Citir Kizlar Merhaba,

Burada pespese gelen hamile haberlerini almak gercekten cok sevindirici ve acikcasi bana da cok umut veriyor. Cok yazamasam bile zaman zaman sizleri takip etmeye calisiyorum.

Erverdi, biraz gec olacak cunku gec gordum, kusura bakma lutfen ama nick'imin anlamini sormussun. Babil mitolijisinde "Ay Tanricasi"demek. Ayni zamanda Elif Safak'in "Araf" isimli romanini okuyanlar varsa oradaki karakterlerden birinin adi.

Bugun bir arkadasimdan RUSEYM'in faydalari ile ilgili bir mail geldi buraya kopyalayacaktim ama pps uzantili oldugu icin yapamadim. Kesinlikle cok faydali, aktarlardan alip yemek lazim cunku marketten alinan ekmegin icinde kesinlikle yok. Ruseym, bugdayin embriyosuymus! Bizler de bu kadar embriyolarla ugrastigimiza gore, ruseym yersek bizim embriyolarimiza da faydali olacak diye dusundum. kaydirigubbakcemile3 Binbir turlu vitamin ve minarel iceriyor, bilgilendirme yazisini okuyunca hayat boyu yemek gerektigini dusundum.

Herkese iyi hafta sonlari dilerim.a.s.

Badenur ve Alabama, sanirim sonuc bekliyorsunuz, ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Umarim yakinda guzel haberlerle donersiniz.:CüvCüv::CüvCüv:

Yagmursesi, evet Isin Karaca harika bir ses!. Ben de cok begeniyorum.

Bir onceki sayfalarda miyomlarla ilgili endiselerinizden bahsetmisiniz. Ben de de vardi, tedaviye basladigimizda cok kucuklerdi fakat tedavi asamasinda yumurtalarimla birlikte buyuduler ve aldigim hormonal ilaclar onlari olumsuz yonde tetikledi. Tedavi sonrasinda kisa suren bir ikiz gebelik yasadim ve kendiliginden cok aci veren dusukle sonuclandi. O zamanlar doktorum dusuge miyomlarin neden olmus olabilecegini, embriyolara fazla yer vermediklerini soylemisti. Tabi bu herkeste farkli olabilir hepimizin bunyesi ayni degil fakat ben yasadigin kotu tecrubeden dolayi myomlarin kontrol altinda tutulmasi gerektigi kanaatindeyim.

Deniz Karayurt, hidrellez fikri cok iyi, ben de simdiden hazirliklara baslayayim. Benim annem de her yil mutlaka bir seyler yapar ve gerceklesir, bir beni dogurtamadi... Minik Alp ile keyifli zamanlar dilerim.

deniz bulut nasılsın?
ya ben kürtaj hayıt diyorum ama aklıma geldi KLOMEN birinci derecede suçlu bana göre. niye ekimde gittiğim dr çikolata kisti var demedi niye hale hanım şubat başında gittiğimde myom çok minik bişi var önemsiz dedi. sonra geçen gittiğimde büyümüş 12mm olmuş off ya üstüste bu kadar olumsuzluk mu gelişir...
kürtajdan yapışıklık vs oluyor ama miyom sanmam. ya vücut yapıyordur hormonal düzensizlikten ya hormonlar. klomen daha mantıklı. hayıt hafif doğal bir hormon düzenleyici. onun yaptığını hiç sanmam.

akşama nereye gidiyorsun Deniz?dr a mı?
doktora biraz geç oldu bakalım belki cumartesiye :roflol:

28 Nisan'da detaylı USG yapılacak o aklında kalmış demekki, bu da olsun bakalım. Deniz valla doğduğunda çocuğun senden çekeceği var dediğin gibi her hareketini neden böyle oldu diye takarsın..ama sonra geçer..çünkü insan takarsa tırlatır o kadar çok şey olabiliyor ki..

Multivitamin olarak Solgar kullanacaktın diye biliyorum, almadıysan elevit kullanmaya başla aslında folik aside hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyor ama sen folbiol alıyorsan elevit içme, elindeki multi vitamini bitir. Folbiol bittiğinde elevit'e geçebilirsin.

Yumurta rezervisini ne arttırır internetten araştırmak lazım ama ne azaltır biliyorum SİGARA... İçmiyorsun değil mi ? başka zaman olsa kesinlikle sormam çünkü çok antipatik bir soru içen için ama bu durum başka o nedenle baskıvari bir soru olarak kabul et. İçmek yok lütfen., azalttım falan, bugün bir tane içtim bunların hiç biri olmaz..:olmaz:

buraya kadar geldin waters inanıyorum bu detaylı ultrason da çok iyi geçecektir. inşallah biz de o günleri görürüz.
evet yağmur sigaradan bir ses gelmiyor?
multivitamin konusunda ne diyeceğim. boş kese değil de bebek olduğu anlaşılınca dr kabızlık var mı dedi ben de hafif ama ilaç alınacak gibi değil dedim. o da iyi kayısı ile falan çözülüyorsa sorun yok dedi. sonra da vitamin olarak elevit değil multi tabs diye bir vitamin verdi. ben de evde elevit olmasına rağmen hadi bunu içeyim dedim. derken benim peklik geçti ve neredeyse ishal gibi çıkmaya başladım. hele son 2 akşam süt müsli vs yediğimden resmen ishal oldum. bu nedir yaaa dedim hamileler peklik çeker ben bunda da tersim. neyse internete baktım yabancı sitelerde bir adam eşim bir süredir ishal internette içtiği ilaçları araştırdım ve bir tanesinin içindeki x maddesinin ishal yaptığını buldum diyordu. ben de multi tabs a baktım içinde o madde yok ama kocaman probiyotik bakteri içerir sindirim yardımcı olur yazıyor. dün multi tabs yerine elevit içtim bugün yine peklik başladı.
kısaca alabama ve diğer hamile adayları bu aylarda bağırsak çalışmasında zorluk yaşarsanız multi tabs için. işe yarıyor yerimseniben
Ayy Erverdi'ciğim, canım benim.Özledim valla.

Teşekkür ederiz Erverdi teyzesi, inşallah seneye de ben, minik Erverdi'min 23 Nisan'ını kutlarım. Şarkı için de teşekkürler. Severim Volkan Konak'ı. Zaten sevmeyen yoktur herhalde.

Bu arada bugün Alp iyi uyudu, fırsat bu fırsat siteye gireyim dedim. Eskilere göz atıyordum. Senin coşkulu şiirlerini de gördüm:) Harkasın yine.

Herada'cığım kül prensesi olmuş. Deniz Bulut, Roni, Alabama herkes iyi çok şükür. 6 Mayıs'ta Hıdırellez var. İnşallah bir gün önce topice girip hatılatırım size de. Ben hepiniz için dilekte bulunacağım yine. Şimdiden çalışmalarıma başladım bile.
merhaba denizkarayurt. özlettin kendini. minik alp i öp bizim için. hıdrellezi hatırlatman iyi oldu. ben de şu önümdeki testler iyi çıksın sağlıkla kucağıma alayım diye dileyeyim.

Günaydın Arkadaşlar,

Gece hiç uyumadım gibi birşey, dün anasınıfına giden yeğenimin gösterisi vardı, ona gittim, yanımda oturan bayan çıka çıka kadın doğum uzmanı çıktı.... içimi kararttı, hatta çürüttü diyebilirim. moralimi bitirdi resmen. 40 yaşına kadar hiç hamile kalmamış birinin tüp bebek şansı yok denecek kadar azdır, doktorlar hastayı kaybetmemek ve birkaç deneme gerçekleştirmek için bu olasılığı açıkça hiç bir zaman söylemezler dedi. beni çok sevmiş o yüzden yüzüme böylesine yıkıcı birşeyi güle oynaya, kızını alkışlaya alkışlaya söyledi. ne diyeyim, böylesine sevilmek pek işime gelmedi... beni çok üzdü.zaten umutlarım azalmış, tek bir belirti yakalamak için her saniye kendimi dinler olmuşum, bir de bunu duyunca, iyice üzüldüm. Eve gelince eşimle oturup konuştuk, hatta ağlaştık, doğru veya değil, duyduklarım beni çok üzdü. o da daha fazla yıpranmamı istemiyor, bende... bu son diyerek yola çıkmıştık, kararımız değişmeyecek. Şu an bana kızanlarınız olabilir, daha sonuçlanan birşey yok diye... ama 4. denemem ve vücudumu artık çok iyi tanıyorum... karamsarlık değil de, belki bazı şeyleri hissedebilmek. Bu güzel cumartesi sabahı okuyanların içini karartmış olabilirim, onun içinde ayrıca üzgünüm. neyse öptüm hepinizi.......

Günaydın kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun.

İnşallah büyüttüğümüz, büyüteceğimiz bebekler Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı Cumhuriyetçi insanlar olarak yetişirler.

Günaydın Arkadaşlar,

Gece hiç uyumadım gibi birşey, dün anasınıfına giden yeğenimin gösterisi vardı, ona gittim, yanımda oturan bayan çıka çıka kadın doğum uzmanı çıktı.... içimi kararttı, hatta çürüttü diyebilirim. moralimi bitirdi resmen. 40 yaşına kadar hiç hamile kalmamış birinin tüp bebek şansı yok denecek kadar azdır, doktorlar hastayı kaybetmemek ve birkaç deneme gerçekleştirmek için bu olasılığı açıkça hiç bir zaman söylemezler dedi. beni çok sevmiş o yüzden yüzüme böylesine yıkıcı birşeyi güle oynaya, kızını alkışlaya alkışlaya söyledi. ne diyeyim, böylesine sevilmek pek işime gelmedi... beni çok üzdü.zaten umutlarım azalmış, tek bir belirti yakalamak için her saniye kendimi dinler olmuşum, bir de bunu duyunca, iyice üzüldüm. Eve gelince eşimle oturup konuştuk, hatta ağlaştık, doğru veya değil, duyduklarım beni çok üzdü. o da daha fazla yıpranmamı istemiyor, bende... bu son diyerek yola çıkmıştık, kararımız değişmeyecek. Şu an bana kızanlarınız olabilir, daha sonuçlanan birşey yok diye... ama 4. denemem ve vücudumu artık çok iyi tanıyorum... karamsarlık değil de, belki bazı şeyleri hissedebilmek. Bu güzel cumartesi sabahı okuyanların içini karartmış olabilirim, onun içinde ayrıca üzgünüm. neyse öptüm hepinizi.......

Badenur'cuğum kadının (doktorun demek içinden gelmedi) bahsettiği konu istatiksel konular. İlla öyle olacak diye birşey yok. Yukarıdan izin çıkarsa o bebek mutlaka gelecektir.

Belki de bebeğini üzüyorsun lütfen kendini topla canım.

Günaydın Arkadaşlar,

canım hani biz burada istatistikleri boşveriyorduk? bak mesela alabamaya. o da tüpten önce hiç doğal hamile kalmamıştı değil mi? ve yaşı da 30 değil!
önce pazartesiyi-salı yı bekleyelim. şu sonucu bir alalım. olmazsa da hani başka bir doktora gidecektin. hani hem 1 kez daha deneme şansını konuşmak için? üstüne donasyonu da sorabilirsin. bunda genç bir kadının yumurtaları kullanıldığı için şans çok daha fazla oluyor. ne kadar yıprandığını biliyorum ama ne olur bırakma kendini :teselli:

KARAMEL,
DENİZ,

günaydın kızlar........ sağolun moral gücüsünüz.

Elbette başka doktora giderim, en azından miyomlarım için..... en azından yumurta takibi ile şans denemek için... ama tüp olayına artık ikna olmam çok zor... şu an donasyon ise maddi manevi uzak bir konu....

evet salı gününü sonucu almadan çok çabuk havlu attım..... bu yönümü sevmiyorum, bu süreçte her ne kadar zayıf bir profil çiziyor olsamda, son ana kadar direnen vazgeçmeyen biriyimdir. Bu özelliğimin yeniden canlanması için farklı bir ışık lazım bana.

KARAMEL,
DENİZ,

günaydın kızlar........ sağolun moral gücüsünüz.

Elbette başka doktora giderim, en azından miyomlarım için..... en azından yumurta takibi ile şans denemek için... ama tüp olayına artık ikna olmam çok zor... şu an donasyon ise maddi manevi uzak bir konu....

evet salı gününü sonucu almadan çok çabuk havlu attım..... bu yönümü sevmiyorum, bu süreçte her ne kadar zayıf bir profil çiziyor olsamda, son ana kadar direnen vazgeçmeyen biriyimdir. Bu özelliğimin yeniden canlanması için farklı bir ışık lazım bana.

inşallah o ışık bebek olarak gelmiştir sonucu bekliyordur. olmasa da başka bir dokordan alabilirsin o ışığı bu kadını boşver.
ben de habire doktora gidip bebeği haftasına uygun büyürken görüp rahatladım ama şimdi de 2 li testi ve 1/30 olasılıkla down sendromunu takmaya başladım. ama senin hislerim kuvvetlidir demen ve rüyanda bebeğimi görmüş olman moral veriyor bana. kendime geliyorum. ben yuzde 5 istatisliği yakaladım hamile kaldım herhalde şimdi de 29/30 u yakalayıp sağlıklı bebek dünyaya getirebilirim diyorum kaydirigubbakcemile5
topla kendini sonuç ne olursa olsun önce sağlıklı olalım hayat devam ediyor a.s.

inşallah o ışık bebek olarak gelmiştir sonucu bekliyordur. olmasa da başka bir dokordan alabilirsin o ışığı bu kadını boşver.
ben de habire doktora gidip bebeği haftasına uygun büyürken görüp rahatladım ama şimdi de 2 li testi ve 1/30 olasılıkla down sendromunu takmaya başladım. ama senin hislerim kuvvetlidir demen ve rüyanda bebeğimi görmüş olman moral veriyor bana. kendime geliyorum. ben yuzde 5 istatisliği yakaladım hamile kaldım herhalde şimdi de 29/30 u yakalayıp sağlıklı bebek dünyaya getirebilirim diyorum kaydirigubbakcemile5
topla kendini sonuç ne olursa olsun önce sağlıklı olalım hayat devam ediyor a.s.

senin bebeğinin down sendromlu olma ihtimali hislerime göre, benim şuan iki embriyo ile dördüzlere hamile olma ihtimalim kadar canım... o yüzden için rahat olsun tamam mı? tadını çıkar tadını... ne zaman bu testler ?

senin bebeğinin down sendromlu olma ihtimali hislerime göre, benim şuan iki embriyo ile dördüzlere hamile olma ihtimalim kadar canım... o yüzden için rahat olsun tamam mı? tadını çıkar tadını... ne zaman bu testler ?

bu dediğin de çok güldürdü beni.allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3yarın rıza madazlıya gidiyorum. o söyleyecek. 2 li test en erken 11. haftada yapılır diye yazıyor. salı günü 9+0 olarak 9. haftayı bitirmiş 10. haftadan gün almaya başlayacağım. herhalde 2 hafta sonraya çağırır. yarın akşam yazarım. valla bakarsın o iki embriyo da tutunur ve bölünür böylece 4 üz annesi olursun.delikafadulden gerçekten nedir acaba bunun olasılığı 10 milyonda bir mi? neyse bize sağlıklı tek bebek yeter. ben şimdi beşiktaş pazarına gezmeye gidiyorum. sonrası belli değil. hava çok güzel. doktoru bebeği falan boşverip azıcık tadını çıkaralım. olumunekankayizsmile

BADENUR merhaba,seninle daha önce konuşmamıştık ama sizi takip ediyorum...Ben şu anda 42 yaşındayım.68 doğumluyum...40 yaşında evlendim...1.denemede değil,ama 2.tüp denememde hamile kaldım...Şu anda da 35 haftalık hamileyim...Bu benim ilk gebeliğim...O bayan sana 40 yaşından sonra olmaz demiş olabilir ama biz istatistiki veri olmak zorunda değiliz canım bunu unutma lütfen...Belirti ararsan hiç bir belirtim olmadı,tek belirtim adet olmamaktı....Bir yerde okumuştum..Rahim dokusunun deniz gibi olduğunu,en ufak üzüntü,kaygı gibi durumlarda dalgalandığını,bununda olumsuzluklara sebep olduğunu yazıyordu...Bir arkadaşın olarak sana şunu söylüyorum..lütfen kendini çok dinlememeye çalış,buna imkan yok biliyorum ama lütfen kendini telkin et...Şunu asla unutma son yumurtamız kalana kadar kimse annelik hakkımızı elimizden alamaz..

Back
X