- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Bu arada bütün bütün bütün arkadaşlarımı çok çok çok öpüyoum. Hepinize tek tek bol şanslar diliyorum. Aramıza daha sonradan katılan arkadaşlardan da özür diliyorum isimlerini hatırlayamadığım için yazamıyorum.
günaydın kızlar,kinder süpriz yumurta patikler çetikler.sana da günaydın hepinize günaydın.günümüz aydın olsun.umuttan yaa bir gün olsun.yarın da badenurun günü olsun..gönül bahçemden size alın bir demet çiçeka.s.a.s.a.s.
DENİZKARAYURT;teşekürler denizkarayurt teşekkürler.hoş sözlerin için.
HÜLYA;uğramamışsın!herşey yolundamı.o gelen crinone topakları halaa devam ediyormu?adet bitiminde dr a gidecektin..gittin mi?yoksa yarın mı gideceksin?
BADENUR;uğramamışsın pek.yarın son gün..sık dişini .yarından sonra yaptır testini.idrarada da bakma sakın merak edip.varsa da görünmeyebilir.boşu boşuna üzersin kendini.sabah görüşmek üzere...hoşçakal
Kızlar ben bu ay ovulasyonda çift kırmızı göremedim 3 gündür silik kırmızı var geçmiş mi oluyor yumurtlama zamanı gelecek mi oluyor kafam karıştı :gitme:
bugün de 16.gün oldu yaaohaoldumsmile
Kızlar ben bu ay ovulasyonda çift kırmızı göremedim 3 gündür silik kırmızı var geçmiş mi oluyor yumurtlama zamanı gelecek mi oluyor kafam karıştı :gitme:
bugün de 16.gün oldu yaaohaoldumsmile
Karamel sen nerelerdesin?hiç uğramamışsın buralara.Bir günaydın demişsin o kadar.
Kindersms arkadaşım bugün testi tekrarladın mı canım.Bazen öyle kayma olabiliyor hatta bahar aylarında genelde oluyor.Bugün çift çizgiyi yakalayabilirsin.Sen 13.gün mü başladın testi yapmaya geç kalmış da olabilirsin adet döngün nasıl gerçi o önemli ama.
Ben sana demedim mi dr.'a git takip ettir diye, Geç de olmuş olabilir, henüz uvulasyon gününe de gelmemiş olabilirsin. Bence testi yarın tekrarla büyük ihtimalle daha ovulasyon gerçekleşecek gibi geliyor bana ...
evet dedin ben ne yaptım gitmedimm deliyim deliiimafoldumben
bu ayı da boşa geçirdim gene ahh ahh senağlama
valla eğer sinirlerin kaldırıyorsa (ki benim kaldırmıyor) 10-12-14-16 kesin ödev yapmalı.
Benim sinirlerim bozulduğu için yumurta takibi işime gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?