canım o an ilk aklıma gelen sendin zaten... hani film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden derler ya öyle.... ama konuşamadım anlatamadım... o çok emin bir edayla konuşurken, ben de o an yanaklarımdan ve kulaklarımdan sanki alev çıktı diyebilirim... bir iki gün önce DENİZ'le de aynı muhabbeti yapmıştım... ben bu güne kadar hiç hamile kalmadım demiştim... ben bu düşünceler içindeyken kadın resmen silahını çekip vurdu beni... en hassas olduğum, en merak ettiğim konudan.... neyse... geçti... bire karşı kaç kişiyiz burada... yakalarsak öperiz... adı Aynur, gerisini bilmiyorum......
Pazartesi güzel haberler getir, senin güzel haberlerine çok ihtiyacım var.
iyi çok şükür evet bu ara gelemedim annem vardı bende kaldı tatilde o yüzden canım. sende ay ortası gidiyomuşsun hayırlısı olsunmerhaba alabama..ne haber?çok oldu görüşmedik sanki
denizcim hoşgelmişsin, alpi benim için de öp mıncıkla. allah kolaylıklar versin. sağlıklar versin. sen iyi olda çocuk büyütmek kolay değil arada geliyosun hatrımızı soruyosun daha ne olsun.Evet Erverdi'ciğim,
Hani bir laf vardır ya "Can çıkmadan umut kesilmez" diye, çok doğru. Hatırlarsan benim çok az yumurtam çıkmıştı. Ama bu işler hiç belli olmuyor. Hatta söyledim mi daha önce bilmiyorum ama doğuma az bir zaman kala doktorlarımdan biri ile görüşmeye gidince bana "Bizi en çok sevindiren ve şaşırtan hasta siz oldunuz. Açıkçası sizin yaşınızdan dolayı hamile kalacağınızdan hiç umudumuz yoktu. Ne güzel şimdi doğum planı yapıyoruz" demişti. Yani hakikaten bu işler aslında yaşa, başa, yumurtaya, filan da bakmıyor. Olacağı varsa şartlar olumsuz da gözükse oluyor. Üstelik benimle o sıralarda tüp denemesi yapan gencecik bir arkadaşım vardı. Ne yazık ki hala deniyor. Yumurtalıkları çok yaşlıymış. Allah herkese yaşatsın önce sizlere tabi ki mutluluğu.
Bu arada Erverdi'ciğim her zamanki gibi cıvıl cıvıl neşe katıyorsun topice.
Canımmmm,
Evet ne yazık ki hamilelik boyunca endişe hiç ama hiç bitmiyor. Dediğin gibi yaşımız daha genç olsa ve dediğin gibi hoppadanak hanile kalabilsek belki bu kadar septik olmazdık. Ama yine de hamilelik çok çok çok güzel bir şeymiş. İnsan sonradan daha iyi anlıyor bunu. Gerçekten herkes prenses gibi davranıyor. O yüzden lütfen endişeyi asgariye indirip bu güzel anların zevkini çıkarmaya bak. Hatta Defne'ciğim hamilelik boyunca çok endişeliydi, biliyorsun. O da aynı şeyi söylüyor, "Endişelenmekten tadını çıkaramadık" diye. Alah'ın izniyle bu sefer yavruna sağ sağlim kavuşup bu sefer mutluluktan ağlayacaksın Deniz'im.
Bu arada bebeğe bakamam filan konusunu hiç dert etme. Sen mi bakamayacaksın bu kadar birikim ve kültürle. Eminim çok da iyi bir anne olacaksın. Evet ilk aylar zor oluyor bebek sana sen ona alışana kadar ama sonrası çok eğlenceli. Allah bütün arkadaşlarıma yaşatsın.
Tek kötü olan lohusa sendromu. Hamileliği birçoklarına göre sükunet içinde geçiren ben, doğumdan sonra resmen çıldırdım. En çok da kayınvalidem çıldırttı. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Ama herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Umarım sen hamileliğini de sonrasını da çok güzel geçirirsin Deniz'ciğim.
Bu arada bütün bütün bütün arkadaşlarımı çok çok çok öpüyoum. Hepinize tek tek bol şanslar diliyorum. Aramıza daha sonradan katılan arkadaşlardan da özür diliyorum isimlerini hatırlayamadığım için yazamıyorum.
kızlar ben geldimmm aslında sabahdan gittim ama anca buraya gelebildim. hafta başı biraz yoğundu. herşey gayet güzelmiş 8 hafta 5 günlükmüşüz. sata göre 2 gün öndeyiz boyumuz da 2 cm 8 mm herşey mükemmel dedi doktorumuz. bebeğin eşide oluşmaya başlamış dedi. 19 mayıs haftasında 2li test zımbırtısı yapılması gerekiyormuş . ancaaaaaaaaak benim doktor bir yıl önce geldiği Londraya geri dönüyormuş. reddedemeyeceği bir teklif almış. hafta sonu itibarıyla yok kendileri. bu kötü oldu benim için. ayrıca öğrendim ki benim sağlık sigortam limitsiz annelik teminatını belli hastanelerde veriyomuş yani acıbadem defteri benim için kapandı. memorial olduğu için sanırım ordan devam edeceğim. diğer hangi hastaneler olduğunu da öğrenip sonradan değiştirebiliriz ama sanırım memorial olacak. işte standar birtakım testler istedi o işi halletmem lazım. işte böyle kızlar
Gittim, cok sukur duruyorlar. Bu aksam insallah catlatma ignemi olup, carsamba sabah yumurtalari doktora teslim edecegim sonrasi Allaha kaliyor.
herada da yok bugün galiba, karamel, yağmur, vanilya, zarpandit5, kindersms, altınyunus, sizler nasılsınız
ya evet bitanem vallahi öyle çok şükür. darısı inşallah senin başına olsun. sen bitirdin mi hapları kırmızı kart ne zaman geliyo. bu arada anlarsın yaaaaa liderliğimiz için teşekkür ederiz. dün hayatımda ilk defa 6s lı oldum hehheh :))Oh çok sevindim canım ya 41 kere maşallah , hep böyle gidecek Allahın izniyle
yumurta, embrio vs derken, bak 2 li test zamanı bile geldi. Allah hep böyle keyifle devam ettirsin
ya evet bitanem vallahi öyle çok şükür. darısı inşallah senin başına olsun. sen bitirdin mi hapları kırmızı kart ne zaman geliyo. bu arada anlarsın yaaaaa liderliğimiz için teşekkür ederiz. dün hayatımda ilk defa 6s lı oldum hehheh :))
ay bende ilk kez yenilmedik diye kahroldum lennnn aykut'un dün kaleci olacağı tuttu.
hap bitti, herhalde cuma falan gelir.
inşallah tatlım inşallah sizler de inşallah bize tatlı haberler verin . evet doktor işi kötü oldu ama çok da diil ben zaten orda devam edemeyecek mişim sigortadan dolayı. herşeyin hayırlısı.Alabam canım hep böyle güzel haberler ver bize canım.Dr'unun gitmesi iyi olmamış ama olsun daha başlarda sayılırsın.Kendine iyi bir dr seçip doğumu da ona yaptırırsın canım.Hem de seni uzun süre takip etmiş olur.O halsizlik ve bulantı işi bende de öyle oluyordu annem de öyle diyordu bana bir gün iyi bir gün kötü oluyormuş o da.Hadi sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana canım arkadaşım.
hülya sana cvp yazdım ama görmedin herhalde, amann ilgilenmemiş gibi olmayayımda a.s.
herada da yok bugün galiba, karamel, yağmur, vanilya, zarpandit5, kindersms, altınyunus, sizler nasılsınız
herkese merhaba
alabama,sormuşun cevap vermeden duramadım okuyup okuyup çıkıyorum:))
ben tedavideyim arkadaşlar.perşembe ve ctesi kontrolüm vardı.İstanbul'daydım anlayacağınız.yarın ki kontrolümü izmir'de yaptıracağım.git gel uçakla da olsa beni yordu.
sağda birkaç solda daha fazla yumurtam var.uzun protokol uygulandı bu sefer bana.2 sene önce de uzun uygulanmıştı tam 11 gün iğne kullanmıştım.Yalnız yumurtalar yavaş büyüyor...böyle oluyordu değil mi?6 günlük enjeksiyon sonrası en büyük yumurtam 12,5 mm di.doktorum normal diyor yavaş ve eşit büyüorlar diyor.ama ne bileyim bilirsiniz işte bu durumları.kıssacası morale ihtiyacım var......bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?