38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam Kızlar,

Alabama'cım, gözün aydın canım ya. Ne güzel haberlerle dönmüşsün, maşallah. Bundan sonrası da kolaylıkla, sağlıkla devam edecek hayırlısıyla. Doktorunun gidiyormuş demek, üzücü tabii ama güvenle kendini teslim edeceğin bir doktor bulursun. Memorial demişsin zaten ki ne kadar titiz olduklarını hepimiz biliyoruz. ıçini rahat tut, güzel anne.

Kindersms'cim, geçmiş olsun canım.

Zapandit, bence yumurta takibi ya da ovulasyon testi ve preseed hepimizin yapması gerekenler. O kadar okuduk ve duyduk ki sizin normal yollarla olmaz, hatta çocuğunuz olmaz denenlerin doğal yoldan gebe kaldıklarına. Edinmekte fayda var...

Hülya'cım, güzel bir haftasonuymuş ama oğluşuna çok geçmiş olsun diyorum. Bu bahar geçişleri zorlu, havanın güzelliği aldatıyor. Kolayca toparlansın inşallah.

Yağmursesi güzelim, doktora gideceksen niye çarşambayı bekliyorsun ki?

Vanilya, harika haberler canım. Çarşamba ver emanete bebişleri, birkaç güne de al gel, yüzünü güldürsün bu tedavi inşallah. Dualarımız seninle.

Esterya'cım, iyi olduğunuza sevindik. Az kaldı hayırlısıyla. Nasıl gidiyor hazırlıklar.

Deniz Karayurt'çum, gelmişsin, Alp'i öp benim için bol bol. Evet canım ya, bu küller yüzünden bir günlük gezi 6 günlük bir kabusa dönüştü ama döndüm Allah'a şükür.

Altınyunus, hayırlı olsun tedavin arkadaşım. Doktorun normal demiş, en güzeli de eşit büyümeleri. Hayırlısıyla bebeklerin olarak dönsünler sana inşallah.

Karamelito, geldim yoksun,aaaaaaaa

Erverdi'cim, senin de az kaldı tedaviye hayırlısıyla. Herşey gönlünce gelişsin.

Deniz Bulut, nerelerdesin arkadaşım, ne haberler?

Waterss'çım, detaylı ultrasona az kaldı. Mükemmel haberlerle döneceğine eminim arkadaşım.

Unuttuklarım, atladıklarım varsa affola arkadaşlar. Herkese sevgiler...
 
Son düzenleme:

ben sana ne diyeyim? kızım senin bu ay 3 folikülün yok muydu? 1 tanesi de antral folikül. o büyüyüp gelişecek bu ay işte. sen baştan şans vermeyip çalışmazsan zavallı antral ne yapsın! kötükedihüso

Deniz kontrole gittin mi canım.
gittim geldim canım şimdi anlatıcam. oğlun nasıl? umarım çabuk toplanır. sen de kist mi iltihap mı var diye (bence tertemiz) doktora gitmiyor muydun?


oo bakıyorum arayı kapıyouz ne o 8+5 olmuşsun:dance:maşallah herşey iyiymiş inşallah herşy iyi gidecek

Gittim, cok sukur duruyorlar. Bu aksam insallah catlatma ignemi olup, carsamba sabah yumurtalari doktora teslim edecegim sonrasi Allaha kaliyor.
gözün aydın. inşallah perşembe de kaliteli döllendikleri haberini alacaksın

kızlar merhaba nasılsınız okuyamadım geçmisi biz iyiyiz cok sukur
aman iyi gidin. darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

bana 2 kısa yapıldı ilkinde 9 gün 2. de 11 belki 12 gün iğne yapıldı. merak etme büyürler daha. herşey normal.

bugün rıza madazlıya gittim. bebek iyi günüyle uyumlu 8+6 haftlık. bu 8. hafta mı 9. hafta mı olur dedim (internette 9 diyor) o biz 8 deriz bitince 9 a başlarsınız dedi. doktoru sevdim sıcak geniş mantıklı biri. düşük için bildiğimiz şeyi söyledi. bir bebek düşecekse siz ne yapsanız düşecektir ve zaten öyle olması daha da iyidir doğal seleksiyondur düşmeyecekse de siz ne yaparsanız yapın düşmez. kalp atımı olunca riskin % 3 e düştüğünü 12. hafta bitince de 1000 de bire düştüğünü söyledi. 12. haftanın 16-17. haftanın ve 22. haftanın gelişim takibi için önemli olduğunu söyledi ve 3-4 hafta sonraya çağırdı. doğal olarak ben 3 hafta sonraya 17 mayıs a randevu aldım delikafaduldenprogesteron asprin için tüp doktorları verir bence farketmez istiyorsanız kullanın dedi. yediğinize içtiğinize aynen devam edin bebek için farketmez dedi. ben sormadım kendi saçınızı da boyatabilirsiniz dedi. hatta diğer doktorların dediği cinsel ilişkide bulunmayını bulunabilirsiniz şeklinde söyledi. yani kısaca doktora göre gidecek bebek gideektir kalacak bebek de siz ne yapsanız kalacaktır (aslında bende de öyle oldu kanama varken boş kese sanırken kendi düşsün diye progesteronu kestim hiç dikkat etmedim ama düşmedi). sadece salak gibi rapor vs gerektiğinde cerrahpaşanın doktoru olduğu için rapor yazabiliyor mu yoksa ssk li bir hastane doktoru mu bulsamı konuşmadım. neyse bir sonraki görüşmeye. 17 mayıs randevum da iyi geçecek inşallah :Saruboceq:
 
Son düzenleme:
herada kibar kadın ne güzel herkesi hatırlamışsın herkesi yazmışsın. maşallah ne hafıza. ama her zamanki gibi ser verip sır vermiyorsun sen ne yapıyorsun? bu ay bir görüşme var mı? doğal deneme devam mı?
 
Kizlar selam herjese
Deniz Karayurt canim iyiyim ben, minik roni de iyi galiba cunku habire tekme atip duruyor. Artik tekmeleri canimi acitiyor. Normalde haziran 10 gibi dogumum ama ben bu canavarin hic o kadar bekleyecegini sanmiyorum, cunku artik cok sikistiriyor beni.
 
Herada, erverdi, patikler, waters, alabama, karamel, esterya, hazer ve herkese selam. Hepimiz icin herseyin en guzel en hayirlisi olsun insallah.
Hepinizi opuyorum
 
Roniyam, selam canım. Az kaldı hayırlısıyla kavuşmana minik kızına. Herşey gönlünce olsun.

Deniz Bulut'çum, gözün aydın arkadaşım. Maşallah güzel gelişiyor herşey. Olumlu düşünmeye başlamışsın ki harika. Bundan sonrası da harika gelişecek eminim. Doktor da iyiymiş gerçekten. Benim doktorum da derdi, 'kalacak bebek kalır, gideceğe biz ne yapsak boş diye'. Senin minik süper azimli, sımsıkı tutunuyor annesine, maşallah, sağlıkla kucaklayacaksın da, eminim.

Beni sorma. Koştur koştur doktora giden ben, hiç ama hiç içimden gelmiyor bir tedavi daha ama el mecbur. Regli olunca bir gideyim bakayım diyorum ama tedaviye değil. Tekrar doktora gitme fikrine alıştırayım diye. Acele etmeyeceğim; bu deneyeceğim son tüp olacak, kararım bu. Tekrar bir döllenmeme durumu yaşarsam, neyine devam edeceğim ki. Bir şekilde gelecekse, gelir diyorum. Çabaladım da ne oldu. Kasvetten değil ama, aksine moralim gayet iyi. Kendimi hazır hissettiğimde denerim bir daha, sonbahara kalmam gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.
 
Son düzenleme:
merhaba kızlar;nasılız?umarım herkes iyi keyifler yerindedir.
HÜLYA;canım oğluna geçmiş olsun...evet bu havalara çok dikkat etmek gerek.akşam üzeri dr a gidecektin.yazarsın bekliyorum

ALABAMA;canım çok sevindin.ne güzel haber getirmişsin.2 cm olmuş he.maşallah annesi.güle güle büyüt.denizle waterssın gittikleri dr sanırım işinde ehil bir dr muş.yine onlarla konuşup fikir alabilirsin testler konusunda.hayırlı olsun dileğine teşekkürler

BADENUR dan yine ses çıkmamış!

YAĞMURSESİ;sanki seni kararsız görüyorum.dr a gitsemmi gitmesemmi havası var gibi

ZARPANDİT; ben memoriale karar vermeden birkaç tüp merkeziyle görüşmüştüm.yaptığım araştırmalar ve oradaki ilk görüşmemden aldığım izlenimle orada denemeye karar verdim.gelişmelerden haberdar ederim merak etme.bunun için buradayız zaten.benim sonuç ne olursa olsun izlenimlerimi aynen yansıtacağım

VANİLYA;çatlamamışlar he..yerlerinde duruyorlarmış yumurtacıklar.çarşamba sabahı bırakıcaksınb yavruları emin ellere.hayırlısıyla sana dönerler inşallah.çarşamba günü eyübe gideceğim.unutmıyayım diye herkesin ismini yazacağım.olan olmayan herkese dua edeceğim.hakkımızda hayırlısı

DENİZ BULUT;maşallah haberler iyi.hep böyle gitsin.hayırlısıyla herşey iyi geçecek inşallah.Allah bugünleri de gösterdi ya.
HERADA da uğramış selamını aldım kabul ettim.hepimize hayırlı tedaviler olsun
 
ARKADAŞLAR MERHABA,
hepinize şuan yürekten birkaç söz söylemek istiyorumn. öncelikle teşekkür ediyorum... bu denemesürecnde her anımı paylaşarak bana destek olduğunuz için.... zor zamanlarda insanın yalnız olmadığını bilmesi çokçk önemli, herşeyden değerli... hele bunlar seni anlayan insanlarsa çok daha önemli... tarifsiz... burada z zaman zaman seviniyorsun, savaşan taraf kazanıyor deyip, umutlarını dahada besliyorsun... zaman zamanda yıkılan tarafı görüp "hadi kalk yolumuza devam edelim" diyorsun... bben eminimki hepimiz, bu yolda kaybedenleri değilede, kazananları görmeyi daha çok istiyoruz... ben de bugün size güzel bir haber verebilmeyi çok isterdim. Ama olmadı, sonuç 2.0 çıktı. kalçalarımın biri gün daha delinmesini istemedim ve testimiyaptırdım.m... görülüyorki, yarın yaptırsaydım da sonuç değişmezdi.. Ne diyebilirim ki, patikler gibi, "önümüze bakmak lazım diyebilmeyi" çok isterdim... çok üzgünümm.... 4. yenilgi çok ağır geldi... çünkü çok sıkı hazırlanmıştım... ama sildim gözyaşlarımı... şu an buz gibiy im... aynada gözlerim tuhaf
bakıyor buben miyim ? diyorum... etimi kesseler acımaz misali hiç bir şey hissetmiyorum,
önceki denememde çok isyan etmiştim, ertesi gün annemi kaybetttim, onunla son paylaştığım bu üzüntü olmuştu, ""ne olur bir lokma yemek ye diye yalvarmıştı, anne beni rahat bırak, bir akşam yemek yemezsem ölmem demiştim"... aramızda geçen son cümle buydu... içimdeki pişmanlık hiç bitmiyor ve bu ani ölümdeki payım ne acaba diye düşünüyorum hep... şimdi isyan etmiyorum, çünküdaha büyük bir felaketten korkuyorum. sadece hahyırlısı buymuş diyorm...Yenilgiyide kabul etmiyorum, ama bedenim ve ruhum yok yıprandı... biraz konuyu unutmam lazım. eşimle acele tatil planlamaya çalışıyoruz. olursa yarın ya da öbürgün hemen... sonrasında da bir kaç günde Mersin'deki teyzemin yanına gitmek istiyorum. bir süre size katılamayabilirim... amahep aklımda olacaksınız... burada yüzler olmasada yüreklervar, aynı acıyı yaşamışgüzel yürekler... ekrandan yansıyan kelimelerin rengini görebiliyorsun, sıcaklığı hissedebiliyorsun. Ben burada sayenizde hem çok bilgi edindim, hem de arkadaş, dost olmanın tadına vardım... "bizi yalnızca biz anlıyoruz" deyip huzurbuldum... hamile arkadaşlarım satırlarımı hüzünlü bulup üzülmesinler... Yola devamedenler umutsuzluğa kapılmasnlar...Hepimizin kısmeti, kaderi ayrı ayrı... bizimkisi yine de güzel tatlı bir savaş... Tüp bebek grubuyuz... Bizden çok daha şanssız, yaşam mücadelesi veren insanlar var... onu düşünüp avunuyorum.
Alabama, çok sağlam bastım arkadaşım ama yine olmadı...
Erverdi, yaşama sevincin hiç azalmasın arkadaşım, neşen solmasın, hep böyle ısıt etrafını....
Deniz, umudumun bittiği yerde seni hatırlamam lazım...
Patikler, önümüze bakmak lazım demek istiyorum senin gibi.. ama şu an kendimde o ışığı göremiyorum.
Karamel, aklım sükutu sever diyorsun, benim de gözlerim yaşı pek sever oldu be arkadaşım.
Herada, 40 gün arayla aynı üzüntüyü yaşamışsın ve güçlüsün, bende düzelicem elbet...
Hülya, artık tekrarlardan korkuyorum arkadaşım, ama vazgeçtim demek değil bu...
Waters, gönlü güzel, özü güzel arkadaşım, senden hamilelik bilgileri alamadım, ama borcunolsun tamam mı?
kinders, aynı amaçtı bizi buluşturan şeker arkadaşım...
yağmursesi, yeğenini benim yerimedekokla...
Yavrubalina, vanilya herşey güzel gelişsnninşallah......
roniyam, acılar paylaştıkça küçülüyor, sevinçlerde paylaştıkça büyüyor arkadaşım... senin, denizin, alabamanın, waters'in, aray'ın,esteryanın sevincinde buluşucaz elbet. sonra diğer arkadaşların... sonra belki de benim...
Rüzgar deniz, hazerözlem ... unuttuğum kimse varmı ??? varsa lütfen affet olur mu? aklım karışık...
hepiniz dostlarımsınız... herkeste ayrı bir güzellik gördüm ben...
öpüyorumkucaklıyorumhepinizi, savaş güçlerimi kaybettim, yeniden o gücü bulup geleyim...
biraz özleyin beni.
öpüyorum hepinizi.........
 

Badenur'cum,
bu zorlu bir savas ama seninki kesinlikle yenilgi degil. Seni baska bir zamanda bekleyen baska birsey var eminim buna. Sana siki siki sarilip ic huzuru diliyorum, sen elinden geleni yapiyorsun, biliyorum ki yapmaya da devam edeceksin hem de hic isyan etmeden. Hamdolsun senin ve esinin sagligina, herseyden onemlisi bu. Kimbilir ne guzel surprizler var onunde? Guzel guzel tatilini yap ferahlamis olarak don diliyorum.
 

Canim ne diyecegimi bilmiyorum. Sozun bittigi yerdeyim. ama sunu bil cok sukur sagliklisin seni seven deger veren bir esin var. varsin bebek olmasin. bazen bu isi cok bartip buyuttugmuz dusunuyorum. Artik bizde takinti oldu. Tabiiki anne olmak guzel bir duygu olsa gerek ama olmamak da dunyanin sonu degil Allah bterinden saklasin arkadasim. Dedigin gibi bir sure unut herseyi, git tatil yap, kafani dinle. Sonra o gucu kendinde bulursan denersin bulamazsan da dedigim gibi dunyanin sonu degil. Allah sana kocana saglik versin, sevginizi artirsin. Canim arkadasim lutfen cok uzulme ve unutma hayat mucizelerle doludur. Belki hic ummadigin bir anda, kafandan cikarip attigin anda minik bebegin mucize yapip kendiliginden gelecektir sana.
Cok opuyorum seni, sevgiyle kal. Kendini hazir hissettiginde aramiza katil yine ama hicbir sey icin kendini zorlama lutfen
 
minik roniye isim buldunuz mu? doğumu orada hep doğal tercih ediyorlar seninki nasıl olacak doğal mı?

Deniz bulutcum hetseyin yolunda olmasina cok sevindim, umarim ikili test de iyi sonuclanir.
inşallah canım. iyi bir sonuç amniosentezden önce beni oldukça rahatlatacak. ama benim herkesin ve doktorun dediği gibi olacak olan olacak. bekleyip göreceğiz. hayırlısı hepimiz için.


herada canım istediğin kadar bekle ama 1 denemeden daha vazgeçme. belki aşılama da tüp kadar olmasa da yoruyor ama belki 1 aşılama denersin. kk da çok okudum 2-3 denemede hiç yumurtası dölenmeyip sonra başaranları. sadece umutsuz olma ve erken bırakma. unutma genelde azmeden başarıyor. ay ben de çocuğun adını azim mi koysam :roflol:
 

Deniz Bulutcum hic sorma. Doktorum bana normal dogum yapmam icin cok israr etti. Sezeryanin zararlarini anlatti. ama ben cok israra edince sezeryanda karar kildik. Bir turlu neden bu kadar israrci oldugumu anlayamadi ama sonunda kabul etti. Ben once bebegim ve bu benim son sansim dedim. Bebegimi hicbir sekilde tehlikeye atmak istemiyorum dedim. Yani anlayacagin sezeryan olucam
 

canım okurken gözlerim doldu. acını inan hepimiz çok iyi anlayabiliyoruz. şu an ne desek ne yapsak boş. tatiline git kafanı azıcık boşalt az kendine gelince görüşürüz. bana da hayat mucizelerle dolu ediklerinde yok demiştim hem ilişki bitti hem deneme gücüm bitti ve bir tarafımla gülmüştüm. tam böyle dediğim ay hem de adet oldum sanıp başka bir hayatın plnlarını yaparken bu bebek geldi. inşallah kısa sürede toparlanıp dönersin aramıza. sevgiyle kal çok öpüyorum :teselli:
 

hımm demek orada da ısrar edince sezeryen yapan doktorlar var. tabii doktora göre henüz gençsin 40 altısın bir sağlık poblemin yoksa da neden sezeryen olsun değil mi? neyse sonunda bebek de vücüt da senin. kafan nasıl rahat olacaksa öyle yapacaksın. rahatlamana sevindim. hayırlısıyla minik roniyi kollarına almana az kalmış.
 
Badenur'cum,

Sen de gayet iyi biliyorsun ki üzüntünü derinden paylaşıyoruz ve seni çok ama çok iyi anlıyoruz. Çok iyi düşünmüşsünüz, tatile gitme planı yapmakla. Dediğin gibi, Allah bunu unutturacak başka dertler vermesin. Anneciğine de Allah'tan rahmet diliyorum. Sen iyi oldukça ruhu da hissedecektir, hiç meraklanma.

Bizim zilliler nazlı çıktı ne yapalım. Belki bir denemeye daha gerek kalmadan, kendisi sürpriz yapar gelir, belli mi olur.. Kafanı boşalt, uzaklaş gerçekten de ama bizi çok ihmal etme. Çok öperim, kendine iyi bak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…