38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kindersms teşekkür ederim.Bunlar da sana.a.s.
karamel69,ızmir'de gitmediğim merkez kalmadı.Sizler çok şanslısınız bu konuda.Az çok tecrübelerle doktor çırağı olduk zaten bilirsiniz, ama inan burada ki merkezler yetersiz çoğu durumda.Ha hamile kalan yok mu var tabii ki.Ama 25-30 yaş...ya da erkek faktörü vs. bende yaş 36 fsh 11-12 yumurta var,embriyolar kaliteli ama inan hiçbir merkeze embriyo traşlama yaptıramadım.Gerek yok diyorlar neye göre gerek yok????
Ben pıhtılaşma sorunum ve hipoglisemim olduğunu kendi çabalarımla buldum.Pıhtılaşma olduğu halde ızmir'de yaptığım son denemede doktor heparine gerek bile görmedi.Liste uzar gider vs vs.
Evet düşününce zor ama sonunda kucaklayacağım mutluluğu düşününce vız gelip tırıs gidiyor zorluklar inan.:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese günaydın.
Şimdi Badenuru okudum çok kötü oldum.Annesini kaybettiğini bilmiyordum.Her olumsuz tedavi ona annesini hatırlatıyor tabi.Bahtsız arkadaşım.Bugünler de geçecek arkadaşım.Sen şimdi tatilini yap.Kafanı boşalt ve umutla aramıza dön arkadaşım.Biz buralarda çabalıyor olacağız sıra kimde hiçkimse bilmiyor Allah'tan başka.Bu bir savaş.Kazanan kaybeden var tabiki ama yılmak yok sonuna kadar tamam mı canım.

Deniz Bulut arkadaşım senin de haberler iyi.Bak dr'un da demiş.Düşücek bebek düşer diye fazla takıntı yapmamak lazım.Bence senin bebeğin çok sağlıklı ve inatçı ve bana da erkek gibi geliyor biliyor musun.Hadi senden hep böyle olumlu şeyler duyalım canım.

Kızlar ben de dün dr'a gittim.sağ kasığımda ayakta kalınca ağrım oluyor diyordum dr da orada kistin var dedi.17,5 mm imiş.Fonksiyonel kist dedi.Kendiliğinden geçer dedi.ağrın artarsa gelirsin dedi.Rahim temiz atmış ne var ne yok.Bu ay henüz büyüyen yumurtam yokmuş.Erken daha dedi.Her zaman bugünlerde görünmezmiş.Hormonlar iyi dedi.Sorun yokmuş.E2'nin yüksekliği kiste bağlı olabilirmiş.

Canım benim doğru haklısın burada merkez çok umarım şansını burada yakalarsın ama gerçekten çok yorulacakasın izin alıp burada kalsaydın hem rahat olurdun hemde tatil gibi olurdu zaten stresli bir olay yaşıyoruz bide böyle uzun uzun git geller yorar insanı
senin sorunun tutunamama değil mi?
Memoriala mı gidiyorsun onlar bu konuda gerçekten iyiler guclubacismile
bide bahçeçideki murat beye git istersen o bütün testleri yapıp senin beslenemeni dahil ayarlıyor boshayallersmile

kidersms, evet sorunum tutunamama.Bahçaciden Süleyman beye gidiyorum.Önce ki doktorum Enver Kurt'tu.Kimyasal gebelik yakaladım.Devamı da gelmedi zaten.
Murat beyin istediği bütün testleri yaptırdım ben ızmir'de.Sadece pıhtılaşma çıktı.Daha öncesinde de hipoglisemi tesbit edilmişti zaten.Beslenmeme hep dikkat ederim.
Memoriali hiç düşünmedim ben.ınşallah düşünmek zorunda da kalmam.ılk tedavimde ilk kontrolden sonra dönmemiştim ben.Ama bu sefer uzun protokol yumurtalar yavaş büyüyor.Muhtemelen sadece toplamaya geleceğim.Transferde embriyolar ilk defa 5. güne bekletilecek.Yaşarlarsa transfer olacak.Anlayacağınız ya herro ya merro dedik bu sefer....

merhaba ALTINYUNUS; çok güçlü olmalısın.izmirden buralara tedaviye gelmeyi göze aldığına göre.kutlarım seni.bizim de burada birbirimizden alacağımız güce ihtiyacımız var.dilerim tedavin olumlu sonuçlanır.emeğinin karşılığını alırsın.evet..dr larda bir tuhaf..biz araştırır olduk artık eksiğimizi.biz bulmaya çalışıyoruz sanki.bende dr umdan kromozom analizi istemiştim.bir türlü yanaşmıyordu gerek yok filan.en son transfer iptalimden sonra kendim gittim yaptırdım eşime de kendime de.şükür birşey çıkmadı.ama eğer baştan daha kromozomlarda bozukluk varsa defalarca denemek te ne kadar mantıklı olabilirdi?dr unun kan pıhtılaşman olduğu halde heparine gerek görmemesi de ilginç!
gücüne hayran oldum.daha sık uğra.haberdar et.

VANıLYA;çatlatma iğneni olmuşsundur.yarın da toplıyacaklar.hadi hayırlısı.yarın için tatlı uykular.güzelliklere uyanışlar olsun

KıNDER SÜPRıZ YUMURTA;.çiçeklerin geldi.teşekkürler.al bu sana
Şavşatlı Şaban Şarkışlalı şipşakçı Şekip Şişhaneşden şeytankuşunu şiş şiyeyi şişlemiş şiye keşişe şiş demiş

DENıZ BULUT;ismini Azim mi koysam demişsin.eh hiç fena olmaz.o kadar uğraştan sonra.hem erkek ismi de.gönlündeki de buydu değil mi?

RONıYAM;güzel dileklerin için teşekkürler

BADENUR;belki şimdi yolculuktasın.gönül kırıklıklarını burada bırak.güzel bir tatil yap.elindne geldiğince deşarj ol.sonra da şarjını pilini doldur.dön aramıza.çok uzun sürmesin lütfen....destekçilerimden biri eksik olmasın.benim de bu ay güce morale ihtiyacım var.hoş kal hoşçakal.şiirlerine ihtiyacım var.gönül arkadaşım

kızlar unuttuklarım varsa affola.şimdi çıkarım.hepinizi sarıyorum.yarın hepinizi eyüpsulatana götüreceğim.bakalım hangimiz nasipleneceğiz duamdan.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

esterya, ben lucrinle beraber 21. günden itibaren günaşırı fragmin vuruyorum.Transferle beraber hergün olacak.Gebelik yakalarsak 9 ay allahın emri zaten biliyorsun....
erverdi, ben hep buradayım zaten.Sizleri okuyorum ama yazacak gücüm, sözüm olmuyor bazen.Evet güçlü olduğumu söylüyor herkes.Dile kolay 7. tedaviye başladım.sayısız aşılamam hsg ve histereskopilerim!! var.4 YIL ÖNCE DE HASBEL KADER AŞILAMAYLA YAKALANMIŞ ıKıZ VE 8. HAFTADA SONLANMIŞ BıR DE GEBELıK....
Neyse bunlar geçmişte kaldı.Ne enteresan birbirimizin yüzünü görmüyoruz ama ne çektiğimizi anlıyoruz.En çok da insanın yanında anlayan birilerinin olması güzel.
Teşekkürler....

Allah hakkında hayırlısını versin canım. Peki İzmir'de yaptıramadığım traşlama İstanbul'daki bu denemende yapılıyor mu?

Günaydın bayanlar,

Hülya'cım, geçmiş olsun canım. Fonksiyonel kist gerçekten önemli birşey değil, kendiliğinden geçer gider. Bu ay yumurta takibi yaptıracak mısın canım?

Altınyunus, herşey gönlünce olsun arkadaşım. Bu tedaviyle yüzün gülsün umarım.

Karamelito, Karamelito, ne güzel demişsin bana. ınşallah diyeyim

Hülya'cığım baksana kendi kendimizin doktoru olduk. Sanada DK hapı verdi mi yoksa doğal seyrine mi bıraktı ?

karamel69, en azından güvenli bir yerdeyim.Gerek görülürse yapılacak.Ama heparine bile gerek görmeyen, transfer masasından direk ayağa kaldırıp wc ye hemşireler eşliğinde gidilen ızmir'de ki son transferden sonra herşey farklı bana ıstanbul'da...
esterya, üzüldüm.Aynı kaderi paylaşmışınız demek ki...
herada, teşekkür ederim.Hepimizin yüzü gülsün dilerim.

Sana da Günaydın canım.Bu ay yumurta takibi yaptırmıycam vanım.Ovulasyon testiyle preseed denemeyi düşünüyorum bu ay canım.Senin adete ne kadar kaldı?Adet sonrası dr'a gitmeyi düşünüyorum demişsin.

göbek adını koyacağım oğlumun anası nasılsın bakayım :1hug:

iyiyim karamelam cok sukur dun bebisimin 3 d li goruntusunu gordum cok tatlı masallah :) yanaklar simdiden tombis tombis bi gorsen :)

ama kocamla kavga ettim dun aksam , bebegin fotografını kız kardesine benzetti bende hic sevmem kendisini cok arkamdan dolap cevirdi , bende kustum kocama kardesine benzetti diye konusmuyorum

Yok canım DK hapı vermedi gerek yok dedi.Kendiliğinden gider bence de.Senin hap bitti.regl belirtileri ne alemde.

cuma'ya gelir diye düşünüyorum. valla canımcım, bende hiç regl belirtisi olmaz geleceği gün gelir. gençliğinden beri öyledir hiç ağrım sızım olmazdı.

oy oy yerim ben onun yanaklarını

vay demek halaya benzetti babamız, ama unutma kız hala'ya oğlan dayı'ya çeker.

Küsermişte alınganlığı tutmuş halimenin :1hug:

anladım canım inşallah istedikleri büyüklüğe ulaşırlar
benimde son tedavim bahçecide oldu fakat ilaçlar mı az geldi anlamadım tam olgunlaşmadılar ve yumurtalar toplanmadı canım:sinifsinif:

Şavşatlı Şaban Şarkışlalı şipşakçı Şekip Şişhaneşden şeytankuşunu şiş şiyeyi şişlemiş şiye keşişe şiş demiş

Erverdi cim sayende çok düzgün konuşmaya alışac şekerim süpersinn ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…