kindersms teşekkür ederim.Bunlar da sana.a.s.
karamel69,İzmir'de gitmediğim merkez kalmadı.Sizler çok şanslısınız bu konuda.Az çok tecrübelerle doktor çırağı olduk zaten bilirsiniz, ama inan burada ki merkezler yetersiz çoğu durumda.Ha hamile kalan yok mu var tabii ki.Ama 25-30 yaş...ya da erkek faktörü vs. bende yaş 36 fsh 11-12 yumurta var,embriyolar kaliteli ama inan hiçbir merkeze embriyo traşlama yaptıramadım.Gerek yok diyorlar neye göre gerek yok????
Ben pıhtılaşma sorunum ve hipoglisemim olduğunu kendi çabalarımla buldum.Pıhtılaşma olduğu halde İzmir'de yaptığım son denemede doktor heparine gerek bile görmedi.Liste uzar gider vs vs.
Evet düşününce zor ama sonunda kucaklayacağım mutluluğu düşününce vız gelip tırıs gidiyor zorluklar inan.:ecrin_bebek:
kindersms teşekkür ederim.Bunlar da sana.a.s.
karamel69,İzmir'de gitmediğim merkez kalmadı.Sizler çok şanslısınız bu konuda.Az çok tecrübelerle doktor çırağı olduk zaten bilirsiniz, ama inan burada ki merkezler yetersiz çoğu durumda.Ha hamile kalan yok mu var tabii ki.Ama 25-30 yaş...ya da erkek faktörü vs. bende yaş 36 fsh 11-12 yumurta var,embriyolar kaliteli ama inan hiçbir merkeze embriyo traşlama yaptıramadım.Gerek yok diyorlar neye göre gerek yok????
Ben pıhtılaşma sorunum ve hipoglisemim olduğunu kendi çabalarımla buldum.Pıhtılaşma olduğu halde İzmir'de yaptığım son denemede doktor heparine gerek bile görmedi.Liste uzar gider vs vs.
Evet düşününce zor ama sonunda kucaklayacağım mutluluğu düşününce vız gelip tırıs gidiyor zorluklar inan.:ecrin_bebek:
Karamelito, Karamelito, ne güzel demişsin bana. ınşallah diyeyim
Benimde 9 . haftada sonlanmıs bir ikiz gebeligim var altınyunuscum
Günaydın bayanlar,
Hülya'cım, geçmiş olsun canım. Fonksiyonel kist gerçekten önemli birşey değil, kendiliğinden geçer gider. Bu ay yumurta takibi yaptıracak mısın canım?
Altınyunus, herşey gönlünce olsun arkadaşım. Bu tedaviyle yüzün gülsün umarım.
Karamelito, Karamelito, ne güzel demişsin bana. İnşallah diyeyim
Hülya'cığım baksana kendi kendimizin doktoru olduk. Sanada DK hapı verdi mi yoksa doğal seyrine mi bıraktı ?
göbek adını koyacağım oğlumun anası nasılsın bakayım :1hug:
Yok canım DK hapı vermedi gerek yok dedi.Kendiliğinden gider bence de.Senin hap bitti.regl belirtileri ne alemde.
iyiyim karamelam cok sukur dun bebisimin 3 d li goruntusunu gordum cok tatlı masallah :) yanaklar simdiden tombis tombis bi gorsen :)
ama kocamla kavga ettim dun aksam , bebegin fotografını kız kardesine benzetti bende hic sevmem kendisini cok arkamdan dolap cevirdi , bende kustum kocama kardesine benzetti diye konusmuyorum
kidersms, evet sorunum tutunamama.Bahçaciden Süleyman beye gidiyorum.Önce ki doktorum Enver Kurt'tu.Kimyasal gebelik yakaladım.Devamı da gelmedi zaten.
Murat beyin istediği bütün testleri yaptırdım ben İzmir'de.Sadece pıhtılaşma çıktı.Daha öncesinde de hipoglisemi tesbit edilmişti zaten.Beslenmeme hep dikkat ederim.
Memoriali hiç düşünmedim ben.İnşallah düşünmek zorunda da kalmam.İlk tedavimde ilk kontrolden sonra dönmemiştim ben.Ama bu sefer uzun protokol yumurtalar yavaş büyüyor.Muhtemelen sadece toplamaya geleceğim.Transferde embriyolar ilk defa 5. güne bekletilecek.Yaşarlarsa transfer olacak.Anlayacağınız ya herro ya merro dedik bu sefer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?