38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

SEVGıLı BADENUR;git gönlünce tatilini yap.kafanı boşalt.kendini iyi hissettiğinde biz buradayız.herşey gönlünce olsun..

Badenur'cum, güzel arkadaşım elimden bir şey gelmemesinin, bir şey yapamamnın çaresizliğini yaşıyorum. Okurken ayrı yazarken ayrı ağlıyorum, şu anda teselli etmek anlamsız. Evet burada çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk ortak bir payda altında toplandık. Güzel bir tatil sana ve eşine iyi gelecektir, gelecekse Allah nasip ettiyse tüpsüz de gelir, gelmiyorsa onda da bir hayır vardır diyeceğiz.

Anneciğine Allah'tan rahmet diliyorum nur içinde yatsın , sen iyi ol ki o da bunu hissetsin..sonuçta sen onun biricik kuzususun ve senin üzgün olduğunu hisseder , o nedenle iyi yaparsınız eşinle biraz kafa dinlersiniz tatile çıkmakla.

Bu sıkıntınla hiç birimizi unutmayıp yazmışsın sana hamilelikle ilgili bilgilerimi aktaracağım inşallah diğer arkadaşlarda hep beraber sana tecrübelerimizi aktaracağız sen bir toparlan gel. Senin de yazdığın gibi Allah'a çok şükür sağlık problemleri ile uğraşmıyoruz güzel bir amaç için uğraşıyoruz ama sağlığımız yerinde halen genciz ve hayat her şeyiyşe yaşamaya değer, henüz bir şey bitmedi....Seni kocaman sarıyorum ve öpüyorum canım arkadaşım .:1hug:

Herada, erverdi, patikler, waters, alabama, karamel, esterya, hazer ve herkese selam. Hepimiz icin herseyin en guzel en hayirlisi olsun insallah.
Hepinizi opuyorum

Sevgili Roniyam kızını kucağına almana sayılı günler kalmış ne güzel , senin zilli çok tekmeliyor ama inan çok arayacaksın o tekmeleri özleniyor ama son bir ay da en zorlusu ruhun bedenine dar geliyordur. Sezeryana karar vermişsin, hayırlısı olsun. Yarım epidurali tavsiye ederim o anı kaçırma derim. Benim ilkinde normal doğum ile başladılar suni sancı olmadı yarım epidural ile yine o anı gördüm, ameliyathaneye kamera almışlardı onlar teklif etti bizde getirmiştik hayata ilk bakışını ve ağlamasını kaydettiler ama malesef ben o filmin üzerine bir kısmına yanlışlıkla başka bir kayıt aldım çok üzülmüştüm ama başı ve sonu yine var ama en güzel yerleri gitmişti.

ısmi belli oldu mu ?

Belki birbirimizin yanında geçip gittik..ne garip değil mi? belki bu topikte yzıştığımız arkadaşlarla bir yerde karşılaşmış ve geçmiş olabiliriz. Bu arada geçmiş olsun antibiyotiğe başlamışsın neyse bu problemi düzeltmek gerekiyor önemli önümüzdeki ay başlarsın yumurta takibi yaptırsan önümüzdeki ay madem ovülasyon testinde göremedin, uzun uzun ödev yapmak gerçekten manevi olarak çok yıpratıcı.

Son düzenleme:
slm herkese , uzun süredir sizi takip ediyorum.inan yaşadıklarınız tek anlamıyla büyük başarı.sizler tek tek hamile kaldıkça kendim kalmış kadar sevindim.herkesi allah tamamına erdirsin.
beni de tabi:)

slm herkese , uzun süredir sizi takip ediyorum.inan yaşadıklarınız tek anlamıyla büyük başarı.sizler tek tek hamile kaldıkça kendim kalmış kadar sevindim.herkesi allah tamamına erdirsin.

Merhaba Nur, bazen güzel, bazen üzücü pek çok olay yaşıyoruz ama omuz omuza olmak, birbirimizden destek almak bize güç veriyor. Çünkü bu herkesle paylaşamayacağımız paylaşssak da pek anlaşılamayacağımız bir konu. Sen de hoş geldin umarım sen de bir an önce bebeğine kavuşanlardan olursun.

kısaca kendimden bahsedeyim sizlerden farklı olarak bir kızım bir oğlum var ama çok kötü bir evlilikten sonra boşanıp sevdiğim kişiyle evlendim şimdi üç senedir istiyorum ama olmadı daha sonra araştırmağa başlayınca sorunun bende ve yaştan dolayı olduğu öğrendim çok üzüldüm diyemem çünki hiç aklıma olamayaçagını düşünmedim

nur07;hoşgelmişsin aramıza.a.s.

Alabama, hamileliginin saglikla ve mutlulukla devam etmesini dilerim. Memorial ile ilgili genelde olumlu seyler duyuyorum, umarim siz de memnun kalirsiniz, gelismeleri yazarsaniz sevinirim.

Hereda, evet, ovulasyon testi ve preseed kullanimi benim icin yeni olacak ama henuz temin edemedim. Denemeye deger...

Hulya, oglusuna gecmis olsun, umarim simdi daha iyidir.

Altinyununuscum, tedavin hayirli ve ugurlu olsun. Doktorun normal dediyse hic olumsuz bir sey dusunme lutfen, en iyi takibi yapan su asamada O. Icini ferah tut, esit bolunmeleri demek bir cok Grade 1-embriyoya sahip olmak demek ki bu harika!

Deniz bulut, doktor gousrmesinden sonra umarim icin daha cok rahatlamistir sanki yazdiklarindan oyle anladim ki bu cok sevindirici.

Roniyam, ne guzel yakinda bebek geliyor. Bu bana simdi hayal gibi geliyor. Umarim saglikli bir sekilde yakinda bebeginize kavusursunuz, haberlerinizi bekliyoruz.

Erverdi, tesekkurler, seni izlemeye devam edecegim.

Vanilya, umarim her sey yolunda gidewr.

Nur, hosgeldin!

Badenur, yazdiklarini okurken kendimi aglamaktan geri koyamadim ve seni o kadar iyi anliyorum ki...Anneciginin ruhu sad olsun, eminim seni izliyordur ve sana anne olman icin hala dua ediyordur. Tatil fikri cok iyi, biraz ortamdan ve dusuncelerden uzaklasmak iyi gelecek. Her basarisiz tedavi sonrasinda ZAMAN bize en iyi ilac, bir sure sonra kendini hazir hissetiginde eminim yeniden baslarsiniz. Anne olma icgudusu o kadar kuvvetliki her yenilgiden sonra bir silkelenip yeniden basliyor insan...Cok guzel bir tatil diliyorum.

Sevgiler herkese...

günaydın herkese
hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı iyi dilekleriniz için.öğlen izmir'de kontrolüm var.gece uyumadım desem heyecandan inanır mısınız?daha doğrusu dünden beri vakit geçmedi bir türlü.
badenur,diyecek fazla bir sözüm yok.tam 6 kez olumsuzu yaşayan biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki....ne ilginçtir ilk şoktan sonrada tekrar tedavi planı yapılır.sen en iyisi bir güzel tatilini yap dinlen.anneciğinin de toprağı bol olsun nur içinde yatsın.gözlerim doldu inan benimde okurken.allah sabır versin sana.

Kızlar günaydın,

Baedenur canım, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum. Ne desek seni teselli etmek mümkün değil. Üzüntünü içine atma lütfen, dibine kadar yaşa ve geride bırak. Umut bir şekilde genlerimize işlemiş ne yapsakta umudu içimizden atamayız. Güzel bir tatil yap, daha umutlu ve daha güçlü olarak seni bekliyoruz. Anneciğine de Allahtan rahmet diliyorum

Roniyam'cığım minik roni seni zorluyor ha :)))) At kızım sıkı bir tekme anneciğine doya doya hissetsin seni.

Herada'm o güneş birgün doğacak ve lütfen direk kendini sınırlayıcı kararlar alma

Günaydın Arkadaşlar hihoyyyt

Erverdim erkenci arkadaşım benim bu çiçeklerde sana a.s.
altınyunus cum buda sana erkenci olduğun için a.s.

Badenuru okuyunca içim parçalandı ne kadar üzüldüm. Sabah okudum ben dün yazılanları
allahım bizler çok güçlüyüz ki yaşıyoruz bu olayları sakın ha ki isyan etmeyelim buda bizim sınavımız başrırsak eğer bi bebek gelir eğer ki olmassa hayırlısı buymuş deriz ah ah Badenurum burda olsan bi sarılırdım sana ama yılmadan devam edersek eğer ki hayırlıysa allah bize nasip edecektir :1hug:

Altınyunus, canım inşallah kontrolün güzel geçer ama aklıma takılan ızmir'de büyükşehir bir sürü tüp bebek merkezi var niçin kendini ıstanbul diye hırpaladın ki. Çok zor ve zahmetli bir iş. Stresi 2 ye katlıyor.

günaydın herkese

zarpandit memorial ı sormuştun sanırım. ben acıbadem hariç hemen tüm hastanelerle görüşmüş buradan da hepsini cok sıkı takip etmiş biri olarak memorial ı öneriyorum. içlerinde hastayı en sıkı takip edip işi en az şansa bırakmaya çalışan kişiye uygun protokol uygulayan bir merkez. tabii burada tedavi planlarsan gel aklındaki birkaç yerle görüş. sonra kafan daha rahatlamış olarak karar verirsin a.s

BADENUR u okudum simdi gozlerim doldu kalbim sıkıstı bir fena oldumm..
Dualarım seninle ve tum bebek icin emek verenlerle olacak arkadasım..

Allah yardımcınız olsun..

Badenur'cum canım benim, çok çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum... Zaten ne desek de boş. Tamam ağla ama lütfen abartayım deme. Çünkü üzülerek maalesef hiçibir şey değişmiyor... Allah yazdıysa öyle veya böyle olacaktır ve inşallah da yazmıştır. Deniz Bulut hepimize en güzel örnek gerçekten. Seni sımsıkı sarıyorum arkadaşım. Bir bakmışsın bu günleri unutmuşsun ve içinde yine yeni umutlar doğmuş... Olacağı da bu zaten... Göreceksin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…