waters canım inşallah kızının doğumgünü bana ve alabama ya uğurlu gelir.kaydirigubbakcemile3onun niyeti de 17 sine randevu almak sanırım
boshayallersmile anladım canım yumurta sayın ve kalitesi iyiyse sanırım aşılamayla tutar senin bu ay hmilelik haberini alabiliriz o zaman sositososito
şimdi pazartesi kontrol 5 gün klomen tedavisi hadi bakalım hem de fiyat olarak ne kadar uygundur vereliniortak
Yumurta sayım ve kalitesi iyi.İnşallah tutar benim de,yine de ilkinde çok büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadağımdan , kendimi mümkün olduğunca kaptırmamaya çalışacağım.
Fiyat çok cüz'i demişti, bu P.tesi günü soracağım canım.Sana da söylerim fiyatını.
İnşallah tutarda Şubat-2010'da hayırlısıyla alırım bebişimi kucağıma.Daha herşey belirsiz canım,inşallah hepimiz yavrumuzun kokusunu doya doya koklarız çokalkisalkisalkis yakında...
şubat 2011 demek istedin değilmi kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canım umarım her şey yolunda gider mademki büyük bir problem yok keşke önce aşılama yaptırsaydın tüpün eziyeti çok olumunekankayizsmile
Erverdi gelmedi dimi
gelseydi bi dörtlük atardı ortaya opuyorumnanaktan
evet giden doktorum 17si iyidir demişti bende memorialdeki randevumu 17 sine alacağım. ama haftaya banu hanımla tanışmaya gideceğim.5 mayısda giderim tam 10 haftalık oluruz inşallah. denizcim sen cizelgeni güncelledin mi? ben güncelleyip bir gün öteye almıştım şimdi bi gün daha attı. nolcak böyle önden gitmesi normal mi acaba? beklenen doğum tarihi de aralıkdan kasıma doğru kaymış mı oluyo yani? :uhm:
Arkadaslar ben de size Anadolu Saglik Merkezi ve Prof. Dr.Aydin Arici'dan bahsedeyim. Hos ben hala tedavideyim ama cok umutsuz hastalardan iyi sonuc aldigini biliyorum. Cok pozitif bir doktor(en son yumurtalarimin kendiliginden catlama riski oldugunu soylediginde hafiften beni korkuttuysa da yaklasimi cok nazik ve ilgili)...Hastane CIDER uyelerinden 3000 TL aliyor(yumurta toplama ve transfer icin) ilaclari siz oduyorsunuz. Benim ilaclar yaklasik 2000 TL tuttu. 3000 TL yi kredi kartina 3 taksit yapiyorlar. Yumurta toplama ve trnsfer GEBZE deki hastanede yapiliyor, ama doktor kontrolleri Suadiye'de de yapabiliyor.
.
Bu arada benim OPU bugundu, 7 tane yumurtam toplandi, 5 i daha iyi gorunuyor dedi doktor ama gorecegiz bakalim neler olacak.
waters canım inşallah kızının doğumgünü bana ve alabama ya uğurlu gelir.kaydirigubbakcemile3onun niyeti de 17 sine randevu almak sanırım
Evet işte bu hayatın gizemi.Ben Nisanın 8'inde Bahçeci-Umut tüp bebek merkezinde transferim yapıldığında Allah'a şöyle dua etmiştim, 2 embriyom transfer edildiğinnde. ''Allahım eşim ve bana akıl-beden ruh sağlığı yerinde, hayırlı ve güzel evlat-evlatlar nasip et..'' Demek ki böylesi hayırlı imiş.İçimdeki üzgünlük ve kızgınlığı böyle hafifletmeye çalışıyorum.Çünkü benim doktorum ALİ MESUT transferi yapamadı maalesef,ben bunu an be an yaşadım.Allah aşılamamı olumlu sonuçlandırır inşallah.Hepimizin emeklerini,dileklerini yüce Allahım kabul eder inşallah.süprizzzzz
Sebebi belirsiz interfilite imiş.Bende de eşimde de herhangi bir problem yok, evlenir evlenmez hamile kalmış,doktor hatasıyla bebeğimi kaybetmiş ve aldırmıştım,birdaha da olmadı,hepsi bu.
Doktor şansın %50 demişti bana, yumurtalarım vs.kaliteli ve çok sayıda olduğundan,sonradan ne olduysa,%20 denildi.Kesinlikle devam et dedi Mustafa Bahçeci ile görüştüm ben sonuç negatif olunca,Haziran da kullanılacak ilaçları verdi ,eşim ve bana yapılacak tahlil isimlerini verdi Temmuz'da tekrar yaparız , şansın yine de çok yüksek dedi bana.Mutlaka gel vazgeçme en kötü ihtimal ilk 3'te tutar dedi,ama tabii garanti vermiyor ki.
Benim transfer sonrası kan tahlili beta hcg:0,100 çıktı,5 in altında biliyorsun başarısız transfer yani doktorun hatası,ama baştan imzalatıyorlar 3 sayfa sözleşmeyi,alıyorlar parayı ,sonrası ya tutarsa...
O yüzden Kemal Beye aşılama yaptıracağım ben bu ay.eyvahedigeldismile
Kanbar cım inşallah inşallah tutar :Saruboceq:
tutarsa alırım tabiki opuyorumnanaktan
senin sorunun neydi tatlım peki ne dediler sana bahçecide :teselli:
Arkadaslar ben de size Anadolu Saglik Merkezi ve Prof. Dr.Aydin Arici'dan bahsedeyim. Hos ben hala tedavideyim ama cok umutsuz hastalardan iyi sonuc aldigini biliyorum. Cok pozitif bir doktor(en son yumurtalarimin kendiliginden catlama riski oldugunu soylediginde hafiften beni korkuttuysa da yaklasimi cok nazik ve ilgili)...Hastane CIDER uyelerinden 3000 TL aliyor(yumurta toplama ve transfer icin) ilaclari siz oduyorsunuz. Benim ilaclar yaklasik 2000 TL tuttu. 3000 TL yi kredi kartina 3 taksit yapiyorlar. Yumurta toplama ve trnsfer GEBZE deki hastanede yapiliyor, ama doktor kontrolleri Suadiye'de de yapabiliyor.
Bu arada benim OPU bugundu, 7 tane yumurtam toplandi, 5 i daha iyi gorunuyor dedi doktor ama gorecegiz bakalim neler olacak.
yok canım ben çizelgeme ellemedim. adet tariine göre o. 20. haftaya kadar bebek ultrasonda genelde -+3 adet ile uyumlu gidermiş. asıl ondan sonra ırka cinse bünyeye vs göre ileri gidip geri kalmalar başlarmış. bebek büyüdükçe doğum tarihi tekrar hesaplanırmış. şu an geri kalmsınlar da gerisi pek önemli değil.
[waters
Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.
amin o kadar dua ediyorumki allah bilir artı k top onda hani diyorya allah duanız olmazsa ne değeriniz var ve vermeyi istemezse istemeyi vermezdi diye söylenir ya bizde ona bize verdirinceye kadar yalvaracağız.
bir hikaye anlatayım çocukları olmayan bir çift hz musa nın yanına gider ve derlerki ya musa sen allah ile konuşuyorsun onunla konuşunca allahtan bize çoçuk vermesini dile biz uzun zamandır evliyiz ve çocuğumuz olmuyor bize çocuk versin de derler.hz musa tamam der .allahın yanına varınca ey rabbim falanca aile senden onlara çocuk vermeni diliyorlar der . allah ta cevap verir:söyle onlara ben onların kaderine çocuk yazmadım ve bunlar benden çocuk istemekten vzgeçsinler çocuğu unutsunlar. hz musa ailenin yanına döner ve allahın onların için söylediğini onlara söyler
aradan uzun bir zaman geçer hzmusa derki ya şu ailenin bir halini sormaya gideyim bakayım nasıllar diye .yanlarına gider ve bakarki onların çok şirin yavruları var
der ki musa sizin çocuğunuz var hani allah size çocuk vermeyecekti nasıl oldu be der
aile cevap verir allah bize sizin kaderinize koymadım dedi ama biz yılmadan herhün gün her zaman ona dua ettik dualarımıza ve isteyimize dayanamdadı ve bize çocuğumuzu bağışladı
benc hanımlar güzel bir hikaye sizi bilmem ama ben çok sevdim ben sevdim
Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.
kızlar kızlar ciğerim sızlar neler kaynattınız bugün?benim koci mesai kalınca geçiverdim pc başına.hem okuyum hem yazıyiiim
KİNDER;evet canım bu sabah ta ben çiçeklerle karşılandım.güzel oluyormuş.hoşuma gitti.hemde taaaa seulden miş gelen çiçekler.gönderen sağolsun.çıktım canım çıktım sabahtan evden bayağı yoruldum.yazacağım..bir bakayım sizlere.ne olmuş ne bitmiş.
Erverdimmm a.s.
canım benim elline ağzına yüreğine sağlık tatlım allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:
şekerim hem gezmişin hem peynirleri yemişin ohh ohh sen şimdi toksundur opuyorumnanaktan
ne güzel bi şey yaptın bugün eminim rahatlamışşındır manevi olarak
ayrıca sınavın içinde yürekten tebrik ediyorum maşallah buyrunnnnnnnnn
artık seni kimse tutamaz guclubacismile
Erverdi'cim beni unutmuşsun :sinifsinif:inşallah eyüp sultanda da dua etmeyi unutmamışsındır bana...
Canım allah kabul etsin ve tez zamanda hepimizin dileklerini yerine getirsin inşallah... Ağzına sağlık, bu arada sınavında da başarılı olmuşsun... Harika..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?