günaydın kızlarrrr bugün biraz işim var aralarda girmeye çalışcam.
waters canım sonuçlara çok sevindim içimiz rahatladı. darısı başımıza olsun inşallah :)) eee benim için ne hissediyosun kuzum söylememişsin. kız mı ? erkek mi ?
karamel ve herada niye az geliyosunuz sizi merak ediyorum.
yağmurcum sen de öyle ama sabah sabah beni çok güldürdün allahda seni güldürsün canımmm.
Maaşallah güzel gidiyorsunuz böyle de devam eder zaten ikili testten sonra 16 hafta içinde cinsiyetler belli olur..hep beraber göreceğiz. Bana senin ki kız gibi geliyor. Annesi gibi savaşçı, tuttuğunu koparan bir kız gibi , tabi hayırlısı.
Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.
kızlar kızlar ciğerim sızlar neler kaynattınız bugün?benim koci mesai kalınca geçiverdim pc başına.hem okuyum hem yazıyiiim
DENİZ BULUT;17 mayıs mı?hah! güldürme beni.sen o zamana kadar durabilirmisin?hiç zannetmem kesin 2 kere gidersin.bilemedim.1 kere gidersin.orda görmeye zilliyi ya da tosunu.maşallah 3üncü resme geçmişsin çizelgede.olursa banada yaparsın bir resimcik.
HIIII şimdi anlatayım artık.kızlar,güzeller.sabahtan başka bir işim vardı önce onu hallettim.sonrasında eyüp camiisinin yolunu tuttum.abdestimi almıştım.girdim bayanların bölümüne.kalabalıktı.uygun bir yere geçtim.yanımda uzun etek getirmiştim.2 rekat Allah rızası için namaz kıldım.sonra çıkardım kağıdımı.birkaç bölüme ayırmıştım isimleri.hamileleri,hamile adaylarını,bebeği olanları ve artık uğramayanları.hepinize hepimize ettim duamı.kalabalıktı ama ben yalnızdım.ağladığımı farketmemişlerdir.biraz hocayı dinledim.sonra çıktım.oradan mısır çarşısına uğradım.bakın şimdi güldüreceğim sizi.komik geleni yani.o peynir nasıl bu peynir iyi mi derken.oooooo bir güzel peynir ziyafeti çektim kendime.aldım ama sonra.
haaa bu arada güzel bir haber aldım.çok keyiflendim.sınavdan 69 almışım.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance::dance::dance:sonrasında küçük bir market alışverişi.artık sızdım diyebilirim.gelince de dooğru mutfak.işte böyle güzeller.hep acılarımızı paylaştık çoğunlukla..ben sınav sevincimi neredeyse bebek sevincim gibi paylaşıyorum sizinle.ne yapalım acı da bizim tatlı da.insanız.hepsi bizim.bu sözü hiç unutmıyacağım.inşallah hepimiz için EN KÖTÜSÜ GERİDE KALDI
hoşçakalın güzeller.dökülüyorum.uzanacağım.Kinder borcum olsun attırırım ya da yazarım sana bişeyler bir ara.herkese iyi geceler
waters canım sonuçlara çok sevindim içimiz rahatladı. darısı başımıza olsun inşallah :)) eee benim için ne hissediyosun kuzum söylememişsin. kız mı ? erkek mi ?
yağmurcum sen de öyle ama sabah sabah beni çok güldürdün allahda seni güldürsün canımmm.
dua çok yerinde bende aaynısını diyorum
bebeğini kaybetmen çok kötü bende 2 aylık düşük yaptım ondan sonrasını görmedik
yüzde 50 şans %20 e kadar bir sürede düştüki[/QUOT
Canım yaşasaydı 6 yaşında bir oğlum olacaktı,ben de böyle çocuğum olmuyor diye kahrolup,doktor doktor gezmeyecektim.
Hayıslısıyla Mayıs'ta inşallah aşılamayla hamile kalırım , hepimiz için olumlu sonuçlar diliyorum.
Her kadının anne olmayı hakettiğine inanıyorum...
Merye ben 5.5 aylık hamileyim, 24. haftanın içine girdim. 41 yaşıdayım doğal yolla hamile kaldım darısı başına. Benim cevap tablomun altında kaç haftalık olduğumu gösteren bir çizelge var oradan da görebilirsin.[/QUOTE]merhaba canm e çok güzel iyi geçmesi canım sen kaç aylık hamilesin
sağol canım merakın için :1hug: önemli birşey yok ay sonu ya yoğunlaşma başladı, birazda üşütmüşüm keyfim yok.
kızlar ben geldimmm aslında sabahdan gittim ama anca buraya gelebildim. hafta başı biraz yoğundu. herşey gayet güzelmiş 8 hafta 5 günlükmüşüz. sata göre 2 gün öndeyiz boyumuz da 2 cm 8 mm herşey mükemmel dedi doktorumuz. bebeğin eşide oluşmaya başlamış dedi. 19 mayıs haftasında 2li test zımbırtısı yapılması gerekiyormuş . ancaaaaaaaaak benim doktor bir yıl önce geldiği Londraya geri dönüyormuş. reddedemeyeceği bir teklif almış. hafta sonu itibarıyla yok kendileri. bu kötü oldu benim için. ayrıca öğrendim ki benim sağlık sigortam limitsiz annelik teminatını belli hastanelerde veriyomuş yani acıbadem defteri benim için kapandı. memorial olduğu için sanırım ordan devam edeceğim. diğer hangi hastaneler olduğunu da öğrenip sonradan değiştirebiliriz ama sanırım memorial olacak. işte standar birtakım testler istedi o işi halletmem lazım. işte böyle kızlar
deniz bulut;o dediklerini bilmiyorum.ben heterozigot homo zigot ve faktör leyden tahlilleri yaptırmıştım.kromozom analizleri dışında.taşıyıcı heterozigot çıkmıştı bende.tüp ilaçları yan etki yapınca anlaşıldı.tamin edilemez çok şiddetli başağrısı.ve görme kaybı yaşamıştım.hamile kalırsam doğuma kadar iğne olacağımı biliyorum...ne de güzel söyledim heee .....doğuma kadar:dance::dance::dance:
forumun eskilerinden birinden duymuştumDİLE GELEN ELE GELİR
Kimbilir?
kızlarr benim bugün 15. günüm. 13. gün test yaptım 2. çizgi silikti. 14. gün yani dün 2. çizgi netti çalıştık bugün 15. gün 2. çizgi hepten gitmiş. sadece bir gün olurmu bu ovülasyon ya sadece dün çalıştık kaçırdık tüh görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?