arkadaşlar herkese merhaba........nasılsınız?....hamile bayanlar,alabama,deniz,waters,(daha bilmediğim varmı bilemiyorum)..sizlerinde takip edebildiğim kadarıyla hamişlik iyi gidiyor....hereda,hülya 59,esterya.....sizler nasılsınız?(diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar sizlerde iyisiniz umarım.....)
Bluesuu arkadaşım iyiyiz.Sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır.hadi hayırlısı olsun bu ay inşallah çift çizgiyi yakalarsın.Ben preseed kullandığım 2. ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu.Şimdi yine denemeye devam tabi.
hülyacım çift çizgiyi yakaladım ve preseedı ilk kez kullandık bakalım..hayırlısı...sende inşallah en kısa zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin...hülya sanada sorayım..preseedı ne kadar miktar kullanıyorsun,,,,,*zemuszemus
oglan diyosunnn :)) hadi bakalımm hayırlısı olsun. sen ne alemdesin bakimm gelmedi mi kırmızılar ?işte böyle çok yorma kendini ama hiçbirşeyden geride kalma. hem tanış hem oğluşunu gör bakalım
hülyacım çift çizgiyi yakaladım ve preseedı ilk kez kullandık bakalım..hayırlısı...sende inşallah en kısa zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin...hülya sanada sorayım..preseedı ne kadar miktar kullanıyorsun,,,,,*zemuszemus
çift çizgi derken hamilelik çift çizgisinden bahsetmiştim canım.Ben preseedi fazla kullanmıyorum eşim istemiyor çünkü.Yarım bile doldurmuyorum aplikatörü.
bluesuu ben kürlerin preseed in neyin faydası ne kadar tam birşey diyemiyorum ne varsa yaptığım için ama ben de hamile kaldığım ay 13-14-15. günler preseed kullanmıştım. eşimin sperm sayısı düşüktü ama anti depresanları bırakıp çinko-e vitamini içince artmıştı herhalde ama 40-50 milyonu aşmamıştır. ben de bu denemelerde 1,5-2 çizgisine kadar çekip kullandım. bu bile fazla geliyor vıcık oluyorsun. 3 çizgisine kadar çekin diye pazarlama amaçlı yazıyor olabilirler çok fazla bence.
kızlar selam,
Dr.dan geldim kist gitmiş. Yeni tedaviye başladım ilaçlarımı aldım.
Bu sefer çok hızlı büyüyorlar diye dozu düşürdü. Sık kontrol dedi sık gitmek bana pek uymadı ama orta yol bulduk.
hakkımda hayırlı olsun demekten başka birşey yok.
Merye, bu yaziyi daha once gormedim. Guvenilen bir doktora ve guvenilen bir hastaneye gitmekte fayda var + zaten endiselendigimiz bir cok sey var, bir de daha fazlasini dusunmeyelim bence...
Roniyamcığım yazdıklarına katılıyorum Merye arkadaşımızın yaptığı alıntıda olduğu gibi çok hasta var en ufak başarısızlıkta hemen doktorlara veryansın eden. İş zaten tüp bebeğe gelmişse birşeyler demekki yolunda değil yaş,genetik bir sürü faktör arka arkaya diziliyor.
Her ne hikmetse hepimiz internet doktoru olup doktorları yargılar olduk. Öyle yanlışlar sık sık olmuyor mu ? "Doktorun niye böyle yaptı anlamadım, doktorun niye öyle önerdi hiç duymadım"
Doktorumuza güveneceğiz onun elinden geleni yapacağına inanacağız gerisi eğer alınında yazılmışsa gelir zaten. Ben sanmıyorum ki hiçbir doktor bilerek yalnış yapsın.
canım yaşım 38yıl+9ay artık 38 e mi bakarsın 39 a mı bilmiyorum :)) son sat 26 şubat ancak transferim13 mart da yapıldı. hadi çöz bakalım :))
tüpdeki doktor özkan öztürk ama ayrıldı. kadın doğumdaki doktorlar da arzu hanım, nil hanım vardı onlarda ayrılmış. arda beyi tanımıyorum canım.evet hastane gerçekten öyle. inşallah gelenler daha iyidir. benim bulantılarım var canım ancak istifra ettirmiyor çok şükür. gün be gün enerisiz ve enerjili oluyorum. çok şükür aslında sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum. enerjisiz olduğum zaman hiçbirşey yapasım olmuyor.
bu konu için kati konuşmak istemiyorum ama hiçbir sigorta bunu ödemez. çünkü bir yıl içinde üçbeş hatta daha fazla deneme yapılabilir. zaten de kendi sigortama sormuştum yok hiçbir kurumda yok demişlerdi canım.
ronişcim nasılsın ne alemdesin nasıl gidiyo güzel hamişimiz. bu yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. bu gel giti her iki türlü yaşadım meryecim. birince aynı bu düşünceler içindeydim. ikincide ise yanlış düşündüğümü farkettim. kimse kimsenin yumurtası spermi için bu kadar uğraşmaz. haa bin tane kurumdan birtanesinde bir kötü niyetli ileri vadade planları olan bir doktor çıkar arada birikisini araklar o ayrı ama bu düşüncelerle bu iş yürümez. allah herzaman doğru insanlarla karşılaştırsın. ama bizlerde dikkat ve alakayı elimizden bırakmayalım. benim eşim üç yıl sırf bu korkuları yüzünden yaptırmadı tüp bebek bana ama en sonunda yaptırmaya kalktığımızda aşılama ve iki tüp denemesindede doktor ve hemşireleri hiç rahat bırakmadı. etiket doğrumu bakıyım ismim yazıyomu eşiminki yazıyo mu karıştırmıyosunuz dimi dikkat edin. bi daha kontrol edin falan diye elinden geldiğince olaya dahil oldu. gerisi de allaha kalmış. ama ben ne zaman kendimi rahat bırakıp gerginliği bir kenara bıraktım o zaman sonucuma etki ettim ve pozitif oldu. ama ben laf olsun diye pozitif olmadım gerçekten pozitif oldum. eğer laf olsun diye pozitif olunsaydı birinci denememde de olurdum o yüzden hem pür dikkat hem pozitif olmayı öneriyorum. Farkındayım alıntı yapmişsın ama kendini bu alıntılarla gerginleştirme olur mu?
evet canım alıntı keşke yazmasaydım hanımların canını sıktı kusura bakmayın hanımlar
denizcim.....teşekkür ederim canım bilgin için....bende 3 gece kullandım..ben çift çizgiyi görünce başladım..bakalım hayırlısı...bana sen umut ışığı oldun..böyle 6 ay denemeyi düşünüyorum....ben ilk akşamı aplikatörün tamamını doldurdum ama berbat bişey oldu.sanırım spermlerin hepsi geri geldi.çünkü çok fazlaydı.sonraki geceler 3 e kadar doldurdum,o bile fazla geldi... onun için sizlere sordum....kaydirigubbakcemile5
canım merhaba sanki bu sorduklarını çözdün sana zahmet en baştan bi bana anlatsana sunu anladığımvulasyon testi alınır cift çizgi çıkarsa eşinle birlikte olmadan önce preseed diye başka bir ilaçmı kullanıyoruz ;ben sadece yumurtalık çatlamasıyla ilgili sanıyordum ve çift olunca berber oluyozr başka birşeyleri kaçırdım mı :iyice anlayınca kullanayım:enbuyukkk:
kızlar selam,
Dr.dan geldim kist gitmiş. Yeni tedaviye başladım ilaçlarımı aldım.
Bu sefer çok hızlı büyüyorlar diye dozu düşürdü. Sık kontrol dedi sık gitmek bana pek uymadı ama orta yol bulduk.
hakkımda hayırlı olsun demekten başka birşey yok.
ERVERDİ.....iyi dileklerin için teşekkürler.bakalım ovülasyon ve preseed ikilisini bu ay denedim....inşallah işe yarar...
arkadaşlar herkese merhaba........nasılsınız?....hamile bayanlar,alabama,deniz,waters,(daha bilmediğim varmı bilemiyorum)..sizlerinde takip edebildiğim kadarıyla hamişlik iyi gidiyor....hereda,hülya 59,esterya.....sizler nasılsınız?(diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar sizlerde iyisiniz umarım.....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?