38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bluesuu arkadaşım iyiyiz.Sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır.hadi hayırlısı olsun bu ay inşallah çift çizgiyi yakalarsın.Ben preseed kullandığım 2. ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu.Şimdi yine denemeye devam tabi.

hülyacım çift çizgiyi yakaladım ve preseedı ilk kez kullandık bakalım..hayırlısı...sende inşallah en kısa zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin...hülya sanada sorayım..preseedı ne kadar miktar kullanıyorsun,,,,,*zemuszemus

karamel,patikler...sizlerde iyisinizdir umarım...karamel sen tüp bebeğemi hazırlanıyorsun şu an?dediğim gibi herzaman takip edemdiğim için burayı tam net bilemiyorum sizlerin naptığını ?

çift çizgi derken hamilelik çift çizgisinden bahsetmiştim canım.Ben preseedi fazla kullanmıyorum eşim istemiyor çünkü.Yarım bile doldurmuyorum aplikatörü.

kızlar selam,

Dr.dan geldim kist gitmiş. Yeni tedaviye başladım ilaçlarımı aldım.
Bu sefer çok hızlı büyüyorlar diye dozu düşürdü. Sık kontrol dedi sık gitmek bana pek uymadı ama orta yol bulduk.

hakkımda hayırlı olsun demekten başka birşey yok.

Alabama, bilgiler icin cok tesekkur ederim. Bunlar guzel yorgunluklar guzel halsizlikler olsun.

Ovulasyon testi ve preseed kullanan ve kullanacak olan arkadaslar bol sanslar , ben de deneyecegim ama henuz almadim.

Vanilya, haber bekliyoruz, umarim iyisindir.

Altinyunus, yumurtalarin toplanmistir simdi, toparlaninca gelismeleri bekliyoruz, umarim iyisindir.

kızlar merhaba;miafirim vardı şimdi geçirdim.bir bakıyiiim dedim.yeni haberler var mı diye
vanilya ile altınyunustan haber çıkmamış
karamel tedaviye başlamış hayırlısı olsun
bluesuu uğramış.seninde preesitle olan denemen hayırlı olsun bluesuu
zarpandit ,merhaba, müzikten de iyi not verirdim demişsin arkadaşım.orasını anlamadım.neyse iyi not iyi nottur.fazlası zarar etmez.şımartırzemuszemus
hülya sen nasılsın aşağıda gördüm.herkese selamlar

bluesuu ben kürlerin preseed in neyin faydası ne kadar tam birşey diyemiyorum ne varsa yaptığım için ama ben de hamile kaldığım ay 13-14-15. günler preseed kullanmıştım. eşimin sperm sayısı düşüktü ama anti depresanları bırakıp çinko-e vitamini içince artmıştı herhalde ama 40-50 milyonu aşmamıştır. ben de bu denemelerde 1,5-2 çizgisine kadar çekip kullandım. bu bile fazla geliyor vıcık oluyorsun. 3 çizgisine kadar çekin diye pazarlama amaçlı yazıyor olabilirler çok fazla bence.

çift çizgi derken hamilelik çift çizgisinden bahsetmiştim canım.Ben preseedi fazla kullanmıyorum eşim istemiyor çünkü.Yarım bile doldurmuyorum aplikatörü.

ah canım inşallah yaaaa..bende ovülasyonla bomuşum kafayı.....çift çizgi deyince hemen aklıma o geldi....olumunekankayizsmile

denizcim.....teşekkür ederim canım bilgin için....bende 3 gece kullandım..ben çift çizgiyi görünce başladım..bakalım hayırlısı...bana sen umut ışığı oldun..böyle 6 ay denemeyi düşünüyorum....ben ilk akşamı aplikatörün tamamını doldurdum ama berbat bişey oldu.sanırım spermlerin hepsi geri geldi.çünkü çok fazlaydı.sonraki geceler 3 e kadar doldurdum,o bile fazla geldi... onun için sizlere sordum....kaydirigubbakcemile5

karamel hakkında hayırlısı olsun.bu kaçıncı denemen?

kindersms
evet şekerim öğretmenim. çalışma saatleri kısa evet sabah 9 akşam 15. ama o altı saat inan 8 saate bedel. beynim patlıyor gürültü koşurturmadan.
demekki sen halen yaşlanmmaışsın. ben evde olmayı işimi yapıp miskinlik yapmayı daha güzel buluyorum. geçen hafta sonu hava o kadar güzeldi ben hiç çıkmadım dışarı mesela. ama yarın çıkarım büyük ihtimal...

bluesuu merhaba
ben hatırladığım kadarıyla aralıktan beri kullanıyorum preseed i. bu ayla 5 ay oldu.bazen iki bazen üçe kadar dolduruyorum. aplikatörün üstünde çukurluk var onu 2. seviye ile üstütste getiriyorum. ben bir yararını görmedim ama adam gibi yumurta olmayınca preseed napsın ki dimi?
ben gg dan almıştım 78 tl ye ama şimdi fiyatı 60 a düşmüş daha ekonomik. bak beş ay kullandım. üstelik bi çoğu da israf oldu. bazen aplikatörü doldurup kullanmıyorum bazen kullanıyorum beraber olamıyoruz. hatta dün gece aplikatörü doldurdum tuvalet kağıdı rulosunun içine koydum ki biyerlere değip mikrop kapmasın diye güya yatağa girmeden hazır ettim. o arada eşimle kavga ettik. ben yatağı terk ederken yakaladı beni barıştık ayy bi baktım ki benim preseed hep dökülmüş neyse yeniden hazırladım da işimize baktık:) benim preseedlerin başına hep bişiler geliyor yani:))

karamelim sana yazmıştım ama gitmemiş nasıl oluyor sa. kız maşallah sana zilli kisti attın hemencik bak tedaviye de başladı. ben halen yerimde bile saymadım geriye gittim. işallah bu sefer muradına erersin güzellik. sen regli oldun mu ki tedaviye başladın?

Merye, bu yaziyi daha once gormedim. Guvenilen bir doktora ve guvenilen bir hastaneye gitmekte fayda var + zaten endiselendigimiz bir cok sey var, bir de daha fazlasini dusunmeyelim bence...

canım merhaba kk da dolaşırken gördüm acaba gören var mı ne dersiniz diye merak ettim ilginç geldi ondan yani bunlar benim düşüncem değil

haklısın canım dr.güvenmeyince ne anlamı olurki tedavinin

Hayırlı olsun Karamel'cim. Bu sefer gelecek oğluşun inşallah..

ERVERDİ.....iyi dileklerin için teşekkürler.bakalım ovülasyon ve preseed ikilisini bu ay denedim....inşallah işe yarar...

Merhsaba bluesuu, topiğe hoş geldin. Ben de geçen Kasım ayında ovülasyon testi ve preseed'i ilk denediğim ay hamile kalmıştım, umarım sen de bu ay bize güzel haberler veirsin.

Roniyam nasılsın arkadaşım, az kaldı kızına kavuşmana , ismi ne olacak belli oldu mu ? :ecrin_bebek:

meryecim merhaba....evet canım ben bu işi çözdüm ve bu ay uyguladım...inşallah işe yaramıştır.ovülasyon testi yumurtanın çatladığı zamanı yani ovülasyon zamanını gösteriyor ve çift çizgi çıktığında preseed diye bir jel var.sperm dostu bir jel...bu jel spermlerin yumurtaya hızlı bir şekilde gitmesini sağlıyor...burda bu jelle hamile kalan arkadaşlar var.bende bakalım bu ay denedim,hayırlısı artık.....

waters....merhaba canım....evet seni o sıralar takip etmiştim ve çok mutlu olmuştum....senin bir çocuğun vardı sanırım....ona normal yollamı hamile kalmıştın?..benimde 13 yaşıda bir oğlum var..ona olan hamileliğim eşimin tedavi görmesiyle olmuştu.ama bu kez eşimin tedavisi işe yaramadı.sonra 1 aşılama,3 kezde tüp bebek denedik.onlardada şanssızlıklar geçirdik.3 tüpümde tuttu fakat düştüler.dr.um kendiliğindende gebe kalabilirsin diyor...bende bu kez 4.cü tüpü yaptırmadan 6 ay preseed ve ovülasyonu denemeye karar verdim.inşallah sizler gibi bende preseedla hamile kalırım....

yağmurcum...merhaba canım....demek peseedı 5 aydır kullanıyorsun...herşeyin hayırlısı.bakalım bende işe yarayacakmı bilmiyorum.bir ümitle kullanmaya başladım....tüp bebek yaptırdınmı sen hiç?ben preseedı resmi satış yerinden aldım.işim garanti olsun diye 130 tl...eğer aynıyda ordan bidaha almaya gerek yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…