38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

[
denizkarayurt;merhaba........
ankara da deperm olmuş...iyimisiniz?

Anaam Erverdi'ciğim,
Kusura bakma geçmiş sayfaları okuyordum şimdi gördüm. Evet deprem çok korkuttu beni. Oğlanı ayağımda sallıyordum. Dolap yerinden oynadı. Çok korktum. Eşim daha eve gelmemişti. Hemen oğluma kucaklayıp balkona kaçtım. Ne mantıksız ama işte refleks. Elim ayağım zangır zangır titredi. Çok şükür atlattık. Sen nasılsın fıstığım.

karamel,patikler...sizlerde iyisinizdir umarım...karamel sen tüp bebeğemi hazırlanıyorsun şu an?dediğim gibi herzaman takip edemdiğim için burayı tam net bilemiyorum sizlerin naptığını ?

Canım merhaba, iyiyim.. Sen de preseed kervanına katılmışsın, hayırlı uğurlu olsun canım. Ben de şimdiye kadar iki ay kullandım, birinde zamanı iyi ayarlayamadım. Sonra tüp tedavisi ama olmadı. Bu ay yine kullandım. Ben de 3 e kadar dolduruyorum. Umarım faydasını görürüz... Sevgiler,

Hadi bakalım Karamel'im hayırlısı olsun. Burada hep beraber sevineceğiz inşallah...

Kızlar herkese merhaba,

BADENUR canım, çok üzüldüm. Söyleyeceğim bütün sözler kifayetsiz kalacak biliyorum. Ama ne olur yine de mümkün olabildiğince üzmemeye çalış kendini. Bu arada anneni kaybetmişsin. Ona da çok üzüldüm.Allah mekanını cennet etsin.

HÜLYA, crinone jelden sonra bende de topaklanma olmuştu. Hatta kanamada olduğu için o sıra kanamayla beraber topaklanma oluyordu.

ZARPANDıT canım,
Güzel çiçeklerin için çok teşekkür ederim. ınan gerçekten almış kadar oldum. Teşekkür ederim Zarpandit'ciğim, estağfurullah. Keşke Deniz Bulut'cuğum kadar bilgili olup da gerçekten faydam olsa. Ama her gece sizler için dua ediyorum. Ancak manevi olarak her an yanınızda hissediyorum kendimi. Çünkü hem yaş hem de gebe kalmamız zor olduğu için aynı sıkıntıları yaşadım. Topicteki her hamile bir umut ışığı oluyordu hepimize. O yüzden ben de kendimi buradaki arkadaşlarımın manevi desteklerine karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
Yumurtalık yaşlılığı mı, yumurta yaşlılığı mı. Demek ki yumurtasına yaşlı demiş doktor. Ne kadar bilgisiz olduğum bir kez daha ortaya çıktı. Üzgünüm seni de yanılttığım için. Dedim ya ben Deniz Bulut'cuğum kadar bilgili değilim.
Bu arada Alp de Zarpandit Teyzesi'nin ellerinden öper.

KARAMEL'ciğim,
Haklısın canım. ılk aylarda Allah'tan ailem hep yanımdaydı ama ona rağmen çok zorlandım. hiçbir şey yapamaz hale geldim. Neyse ki ikimiz de birbirimize alıştık.
Evet teyzesi Alp artık abi oluyor ve kardeşlerini bekliyor. Minik Karamel kardeşi de umarım bir an önce tüpe bile gerek kalmadan gelir.

DENıZ BULUT'cuğum,
Hatırlarsın bu sayfalara yazarken hepimiz çok umutsuzduk. Defne'ciğim,Roni'ciğim, sen. Çok şükür Allah bütün umutsuzların yüzünü güldürsün. Benimki de tüp olduğu için normal hamileler ayda bir gelirken biz 10 15 günde bir doktora çağrılıyorduk. Hakikaten süre uzun olunca insan huzursuzlanıyor. Son haftalarda bebek iki gün boyunca hiç kıpırdamadı gibime gelmişti. Benden çok annemler telaşlanıp hemen özel doktora götürdüler. Tabi büyüdüğü için yeri daralıyor ve hareketleri azallıyormuş meğerse.
Eşin gene aynı fikirsizlikte herhalde. Bu hödükler hiç adam olmaz.
Bu arada kaç aylık oldu. Cinsiyeti belli mi.Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah tamamına erdirsin.

RONıŞŞııM,
Sana de çokçok sevindim canım arkadaşım. Allah sağlıkla yavruna kavuştursun seni. Eminim doğumu iple çekiyorsun.Sezaryene karar vermişsiniz.Hayırlısı olsun.Doğum 10 Haziran gibiymiş. Maşallah 41 kere. Az zaman kalmış. Son aylar gerçekten dayanmak çok zor. Hem endişe artıyor, hem mutluluk artıyor,hem de bir an önce kavuşmak istiyorsun merak ediyorsun nasıl bir şey olduğunu.
Sanıyorum kızın olacak. ısmi belli mi. Gerçi öenmli olan sağlıklı olması. ısmiyle yaşasın.

ALABAMA,
Tebrik ediyorum canım. 41 kere maşallah.

WATERSS, ESTERYA
Nasıl gidiyor kızlar hamilelik. Ne olur tadını çıkarın bu günlerin her anını mutlu yaşamaya bakın.

HERADA'cığım,
Hoşgelmişsin canıııım. Alp'i yakışıklı bulduğun için çok teşekkür ederim. Valla ilk doğduğunda özellikle epey çirkindi. Ama ben doğar doğmaz hemen ellerini ayaklarını saydım, baktım eli ayağı yerinde. Ağlayarak şükrettim ve hepinize dua ettim.Aynı duyguları yaşayın diye. Ama dediğim gibi sağlıklı olması o kadar büyük bir mutluluk ki, çirkinliği güzelliğini hiç umursamadım. Ama şimdi ilk aylardaki fotolarına bakınca çok aham şaham olmasa da :) biraz daha güzelleşiyor haliyle. Tabi ki sağlıklı olması en büyük güzellik zaten.
Öpmez miyim Herada Teyzesi, Alp de seni kocaman öper.

Kızlar, Rüzgar Deniz, Serpil ve Defne giriyor mu hiç görmüyorum.

Hepinizi tek tek tek öpüyorum.

kayınvaldene geçmiş olsun. sen şimdi istanbulda mısın? şehir antalya yazıyor oraya dönecek misin? demiştin belki unutmuşum.

Denizim bulutum, ıstanbul'a üçlü tarama için gidip iki ay kalmıştık, sonra Antalya'ya geri döndük, şimdi 10 gündür kayınvalidem için Ankara'dayım... Tam leyleği havada gördü durumu yani, dilerim o leylekler bize bebiş getirira.s ...

merhaba hazerozlem;kötü kurdele gitmiş.sevindim.hadi güzel çiçekler açsın.....kayınvalidene geçmiş olsun.

Sağol tatlım :smiley-cool:

Yav, kızlar bence bu şüpheler çook yersiz, bir kere işin hukuki boyutu var, ayrıca ilgililerden biri yanlış birşeye niyetlense bile her aşamaya çok sayıda insan dahil oluyor, bence mümkün değil yani... Dediğiniz gibi bir de bunlara kafa takmayalımyerimseniben

Zarpanditim, özel sağlık sigortaları bu tarz uygulamaları hayati önemde görmediği için ödememeyi tercih ediyor, tıpkı sivilce tedavisi, kozmetik uygulamalar ve estetik operasyonlar gibi :sm_confused:...

Arda bey Riskli gebelik uzmanı ve amniyosentez ve ikili üçlü taramalarda çok iyi bir isim. Ofisi Acıbadem bağdat polikliniğinde ayrıca da kadıköy ve maslak acıbadem arasında mekik dokuyor. Demek ayrıldılar,bu kadar çabuk beklemiyordum, benim temmuzda kontrolüm vardı yav:uhm:

ERVERDı.....iyi dileklerin için teşekkürler.bakalım ovülasyon ve preseed ikilisini bu ay denedim....inşallah işe yarar...

Amin tatlım inşallah:Saruboceq:

Amin Karamelitoş a.s....

Kızım yaa, yağmursesim, ne güzel anlatmışsın

Amin :Saruboceq: amin :Saruboceq: amin :Saruboceq:

Son düzenleme:
a.s.Herkese Merhaba,a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kindersms, sigorta bilgisi icin tesekkur ederim, bu kadar tup merkezinden sonra belki bazi seyler degismistir diye dusunmustum, sagolasin.

Deniz bulut, sigorta bilgisi icin tesekkurler. BHCg'nin 5'in altinda bir deger cikmasi doktor hatasi olarak yazan arkadasimiz henuz bir bilgi yazmadi ama cok bilinen, cok kesin bir sey yazmis gibi geldi oysa ben boyle bir rakamin= doktor hatasi oldugunu istatiksel olarak hic duymadim. Elbetteki genel anlamda, lab. kosullari, doktor tecrubesi vs.nin onemli oldugunu hepimiz biliyoruz sadece bu kesin yazilan bilgi beni sasirtti, o yuzden sordum. Ben simdiye kadar ayni yerde, ayni doktorla 10 kez mikro denedim. Esimde sperm sayi ve hareketliliginde sorun var. Bir kez kisa ikiz gebelik, bir bos gebelik bir de kimyasal gebelik yasadim hala canli bir bebegimiz yok. Artik durumu kabullenip devam etmemeyi dusunuyorum diger taraftan esim bir de TR'de deneyelim kendi dilini konusan doktorlar ve TR'deki tup bebekteki basari ile belki bizde basarili olabiliriz diyor ama henuz bir seye karar vermedik. Bir taraftan artik yeter kac kere deneyecegiz, denemelerin sonu yok diyorum diger taraftan acaba bir de TR'de denemek bizi basariya goturur mu diyorum.bilmiyorumkismile Bu yaz hic hissetmesemde 40'ima basiyorum! Yumurta sayisinda neyseki yasima gore problem yok hatta ilaclara fazla cevap veriyorum. Boyle benim icin gel-gitlerin oldugu donemde hamileleri duymak gercekten son sevindirici...
Bebeginin 3 aylik donemini de saglikla bitirmesini diliyorum, her sey guzel olacak...

Patikler, umarim kacirmamisinizdir tam ucundan yakalamisinizdir. Umarim yeniden preesed ismarlamana gerek kalmadan hamile oldugunu ogrenirsin.:CüvCüv:

Karamel, tedavin hayirli ve bebekli olsun.

Erverdi, guzelim siirler sarkilar yaziyorsun yaaa ondan muzikten de iyi not verirdim dedim.kaydirigubbakcemile3

Deniz karayurt, oncelikle gecmis olsun. Bebek sahibi olduktan sonra kendini bu siteden soyutlamayip hala yaziyor olman gercekten cok guzel. Yumurta yasliligi bilgisi icin bos ver, sorun degil. Bu arada eskiler " kundak cirkini mahalle guzeli olur" derler biz bunu Alp icin " mahalle yakisiklisi " olarak uygulayabiliriz. Alp'i yanaklarindan operim.kaydirigubbakcemile3

Hazerozlem, tesekkur ederim.

Herkese gunaydin,
heyecandan dogru durust uyuyamadim, cunku bugun insallah yillardir burnumda tuten bebegime veya bebeklerime nihayet kavusacagim. Dun 2. gunuydu emriyolarin embriyolog bugun sabahtan transfer yapilabilecegini iyi gelisme beklediklerini soyledi.

Kalanlarin vaziyeti de hucre sayisi olarak fena degil ama kaliteleri 2. ve 3. kaliteydi dun. Bugun iyi gorurlerse donduracaklar.

Cok garip, sanki cooook uzun zamandir gormedigim cok sevgili biriyle bulusacagim oyle bir heyecan bende yani inanamazsiniz. Aksam 3 saat belki uyumusumdur.

Transfer sonrasi icin tavsiyeleriniz var mi?

Hic sorunum yokken 2 gundur tuvalet derdim oldu, cok siskinim ve cok az hareket var. Herhalde birseyler onerirler.
Ananas yaziyordunuz, baska onerisi olan var mi?

bir de Uskudar cevresine yakin eve gelen igne yapacak hemsire taniyan var mi?

vanilya zarpandit ;günaydın canlar açıksınız bu saatte.bu benim için çok güzel bir duygu.yalnız omadığını bilmek.okuyayım şimdi sizleri

çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.aman aman hem de balkon!haklısın o anki psikolojiyle insan ne yapacağını bilemez.tekrar geçmiş olsun.korkular bu kadarla kalsın
ben iyiym çok şükür.hem de çok iyi.elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum.önümüzdeki ay içinde Allah kısmet ederse yeni bir tüp denemem olacak.tüp olarak son denemem olacak.öyle karar aldım.artık hakkımızda hayırlısı ne ise göreceğiz.bakalım zarlar kimden yana gelecek.bebeğinede sıcak dokunuşlar....hoşçakal

Erverdi'cim açık gördüm seni... Nasılsın? Bu arada iyi gecelerrrr........

sana günaydınlar olsun patklera.s.a.s.a.s.eşim mesai kalmıştı.açık gözüküyordum ama forumda değildim canım.iyim canım.şükür bu güne de çıktık bugün de derin bir nefes alabilmek için vaktimiz şansımız var.sen de iyisin umarım.

HAZEROZLEM; hoşgelmişsin,uğramışsın.kurdele için teşekkürler.ama halaa güzell bir çiçeğimiz yok.güller açsın gönlünde de resminde de.kayınvalidenin yanında olman senin için bir yandan iyi olmuştur.10 gün olsun kendinle başbaşa kalmamışındır.aklın başka şeylere kaymıştır.
leylekler mi?getirir.getirir.öncesinde talihsizlik oldu.bir daha ya olmıyacak inşallah.

ZARPANDıT; güne uzaklardan gelen çiçeklerle uyanmak çok güzel teşekkürler.al bu da benden sana olsuna.s.a.s.a.s.
10 kez mikro denemek.gücünüze ve sabrınıza hayran kaldım.benim için şu an çok ütopik.sonrasında değişirmi düşüncem bilmem.yaşını da hissetmemeye devam et.ben hiç büyümiyeceğim çünki.sen de hangi yaşta hissediyorsan o yaşta kal.başkalarının seni büyütmesine izin verme.iyi notlar için tekrar teşekkürler
kundak çirkini sözün de çok doğru.bebekken çirkin olanlar büyüdüklerinde çok daha güzel oluyorlar.çok güzel olanlar ise daha çabuk değişiyorlar.tanık olmuşumdur.

kızlar herkese merhaba merhaba yeni güne doğan güneşe gelecekteki umutlarımıza merhaba günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese ne güzel bir gün ama akşamüstüne kadar dışarı çıkamayacağım sanırım 1 mayıs korkusu yüzünden. bu sene inşallah birşey olmaz ama geçen sene kovalamacalar ve sis bombaları hemen hemn benim eve kadar gelmişti

zarpandit bu kadar çok deneme ve hep kucağının boş kalması çok yorucu ve üzücü olmuştur eminim. eşin istiyorsa sonradan pişman olmamak için 1 kez de türkiye de deneyin derim ben. benim beğendiğim merkez bir de herkesin dediği erkek kısırlığında ve ileri bayan yaşında başarılı merkez memorial. tabii siz gelin memorial amerikan acıbadem hepsiyle bir görüşün karar verin. senin yaşın da sınırda. benim de 40 hatta 41 yaşında hormonlar yumutalar herşey çok iyiydi derken sonrası çok hızlı bir şekilde kötüye gidiyor.
iyi dileklerin için de teşekkürler. darısı başına

vanilya maşallah inşallah o yumurtalar bebek olarak kucağına gelir ben her 2 denememde de fazla yatmadım. doktorlar da zaten ilk 3-4 gün kendinize dikkat edin diyor. devamlı yatmak rahime giden kanı azaltır daha da zararlı olurmuş. kısaca 2. günden itibaren yakındaki bir sağlık merkezine iğne yaptırmaya gidebilirsin. benim doktorlar da böyle demişti. ben 2. günü evdeki işleri yapmaya başladım dışarı çıktım arkadaşımla kahve içtim 4. günü işe başladım. bebek tuttu ama kromozom bozukluğundan yaşamadı. ben zorlanmadan uzanmadan ağır kaldırmadan yavaş yavaş her işin yapılmasından yanayım. zaten evde devamlı yatmak benim ruh sağlığımı bozucağından bana daha zararlı olurdu. bir de banyo yaparken su sıcak değil ılık olsun 2-3 gün sonra ayakta duş alabilirsin. inşallah herşey güzel gelişir.

Son düzenleme:

deniz karayurt canım ne cinsiyeti daha 9 haftalık benim bebek. a.sben henüz 2 li testi ve amniosentezi bekliyorum. inşallah sıra cinsiyeti düşünüp merak etmeye de gelecek delikafadulden evet hepiniz zor elde edildiği için hamileliklerinizde zaman zaman endişelenmişiniz. özellikle defne kanamalı bir hamilelik yaşadığı için sonuna kadar çok endişeliydi. ama hepiiz bebeklerinizi kucağınıza aldınız. darısı başımıza. defne ve serpilinha hiç girmiyorlar.inşallah onlar da bebekleri de iyidir. kızlardan haber yok yani.senin çirkin ördekken kuğuya dönüşen (bir erkek için ne kadar uygun oldu bilemiycem) alpinin resimlerini nasıl görebiliriz. buraya hiç koymadın sanırım. sevgilera.s.

Son düzenleme:
canımmm çok sevindim senin adına. hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir.hakkında tabiiki hayırlısı olsun.

yok canım kimsenin canı sıkılmadı aksine kimse böyle düşünmediği için seni olmaz anlamında rahatlatmaya çalıştı hayatım.

hazercim aman ha ben arda bey hakkında hiç bilgi sahibi olmadığımı ve tanımadığımı söyledim. yanlış anladın. dolayısıyla ayrılıp ayrılmadığını da bilmiyorum. bildiğim isimleri de saydım zaten. sen araştır sor arda beyi tamam mı?

hayırlısı olsun vanilya sanırım dün transferin olmuş inşallah bu iş tamamdır. bende arkadaşlarımın yaptığı ve söylediklerini öneriyorum. kendini fazla yorma. pozitif ol bol dua et.

Vanilya arkadaşım, keyifli bir bekleme süreci olsun. Güzel haberlerinin mutluluğunu paylaşacağız inşallah mayıs'ın ikinci haftasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…