Herkese gunaydin,
heyecandan dogru durust uyuyamadim, cunku bugun insallah yillardir burnumda tuten bebegime veya bebeklerime nihayet kavusacagim. Dun 2. gunuydu emriyolarin embriyolog bugun sabahtan transfer yapilabilecegini iyi gelisme beklediklerini soyledi.Kalanlarin vaziyeti de hucre sayisi olarak fena degil ama kaliteleri 2. ve 3. kaliteydi dun. Bugun iyi gorurlerse donduracaklar. Cok garip, sanki cooook uzun zamandir gormedigim cok sevgili biriyle bulusacagim oyle bir heyecan bende yani inanamazsiniz. Aksam 3 saat belki uyumusumdur.Transfer sonrasi icin tavsiyeleriniz var mi?Hic sorunum yokken 2 gundur tuvalet derdim oldu, cok siskinim ve cok az hareket var. Herhalde birseyler onerirler.Ananas yaziyordunuz, baska onerisi olan var mi?bir de Uskudar cevresine yakin eve gelen igne yapacak hemsire taniyan var mi?
HAZEROZLEM; hoşgelmişsin,uğramışsın.kurdele için teşekkürler.ama halaa güzell bir çiçeğimiz yok.güller açsın gönlünde de resminde de.kayınvalidenin yanında olman senin için bir yandan iyi olmuştur.10 gün olsun kendinle başbaşa kalmamışındır.aklın başka şeylere kaymıştır.
leylekler mi?getirir.getirir.öncesinde talihsizlik oldu.bir daha ya olmıyacak inşallah.
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin...günaydın herkese ne güzel bir gün ama akşamüstüne kadar dışarı çıkamayacağım sanırım 1 mayıs korkusu yüzünden. bu sene inşallah birşey olmaz ama geçen sene kovalamacalar ve sis bombaları hemen hemn benim eve kadar gelmişti
zarpandit bu kadar çok deneme ve hep kucağının boş kalması çok yorucu ve üzücü olmuştur eminim. eşin istiyorsa sonradan pişman olmamak için 1 kez de türkiye de deneyin derim ben. benim beğendiğim merkez bir de herkesin dediği erkek kısırlığında ve ileri bayan yaşında başarılı merkez memorial. tabii siz gelin memorial amerikan acıbadem hepsiyle bir görüşün karar verin. senin yaşın da sınırda. benim de 40 hatta 41 yaşında hormonlar yumutalar herşey çok iyiydi derken sonrası çok hızlı bir şekilde kötüye gidiyor.
iyi dileklerin için de teşekkürler. darısı başına
vanilya maşallah inşallah o yumurtalar bebek olarak kucağına gelirben her 2 denememde de fazla yatmadım. doktorlar da zaten ilk 3-4 gün kendinize dikkat edin diyor. devamlı yatmak rahime giden kanı azaltır daha da zararlı olurmuş. kısaca 2. günden itibaren yakındaki bir sağlık merkezine iğne yaptırmaya gidebilirsin. benim doktorlar da böyle demişti. ben 2. günü evdeki işleri yapmaya başladım dışarı çıktım arkadaşımla kahve içtim 4. günü işe başladım. bebek tuttu ama kromozom bozukluğundan yaşamadı. ben zorlanmadan uzanmadan ağır kaldırmadan yavaş yavaş her işin yapılmasından yanayım. zaten evde devamlı yatmak benim ruh sağlığımı bozucağından bana daha zararlı olurdu. bir de banyo yaparken su sıcak değil ılık olsun 2-3 gün sonra ayakta duş alabilirsin. inşallah herşey güzel gelişir.
canım inşallah birgün bizde bu kadar uğraşılarımızın karşılığını alırız.kaydirigubbakcemile5Canım merhaba, iyiyim.. Sen de preseed kervanına katılmışsın, hayırlı uğurlu olsun canım. Ben de şimdiye kadar iki ay kullandım, birinde zamanı iyi ayarlayamadım. Sonra tüp tedavisi ama olmadı. Bu ay yine kullandım. Ben de 3 e kadar dolduruyorum. Umarım faydasını görürüz... Sevgiler,
[
Anaam Erverdi'ciğim,
Kusura bakma geçmiş sayfaları okuyordum şimdi gördüm. Evet deprem çok korkuttu beni. Oğlanı ayağımda sallıyordum. Dolap yerinden oynadı. Çok korktum. Eşim daha eve gelmemişti. Hemen oğluma kucaklayıp balkona kaçtım. Ne mantıksız ama işte refleks. Elim ayağım zangır zangır titredi. Çok şükür atlattık. Sen nasılsın fıstığım.
Herkese gunaydin,
heyecandan dogru durust uyuyamadim, cunku bugun insallah yillardir burnumda tuten bebegime veya bebeklerime nihayet kavusacagim. Dun 2. gunuydu emriyolarin embriyolog bugun sabahtan transfer yapilabilecegini iyi gelisme beklediklerini soyledi.
Kalanlarin vaziyeti de hucre sayisi olarak fena degil ama kaliteleri 2. ve 3. kaliteydi dun. Bugun iyi gorurlerse donduracaklar.
Cok garip, sanki cooook uzun zamandir gormedigim cok sevgili biriyle bulusacagim oyle bir heyecan bende yani inanamazsiniz. Aksam 3 saat belki uyumusumdur.
Transfer sonrasi icin tavsiyeleriniz var mi?
Hic sorunum yokken 2 gundur tuvalet derdim oldu, cok siskinim ve cok az hareket var. Herhalde birseyler onerirler.
Ananas yaziyordunuz, baska onerisi olan var mi?
bir de Uskudar cevresine yakin eve gelen igne yapacak hemsire taniyan var mi?
Herkese merhaba
Vanilya, bol şanslar.Peşinden ben geliyorum nasipse.
Ben iyiyim arkadaşlar.Dün okumaya çalıştım ama narkozun etkisiyle gözlerim kapanmaya başladı devamı da gelemedi o yüzden.
Dün 6 tane yumurtam toplandı.Aslında follikül sayım daha fazlaydı ama 6 tanesinden yumurta çıkmış.Bugün merkezden aradılar.4 tanesi döllenmiş.Pazartesi bilgi verilcek.Her halükarda 5. güne kadar beklenecek.
Beklemekten,bol bol dua etmekten ve gönlümü ferah tutup transferin olduğunu ve benim olan bebeklerimi alıp evime geldiğimi hayal etmekten başka bişi yaptığım yok.Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sevgiler....
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin...
Sakin sakin donduk eve, 2 embriyo yerlestirildi onlarin icinde oldugu baloncuklari gordum yumusak bir inisle kaydilar insallah rahmime. Cok huzurlu bir duygu halindeyim, insallah embriyolar da bizi begenir de bizimle kalmaya karar verirler diye dua ediyorum :) geride 3 tane de dondurulmus embriyomuz kaldi, bunlar tutsa da esimle butun embriyolara yasam hakki vermeye karar verdik. simdi biraz dinlenecegim, niyetim 4 gun evde sakin sakin gecirip 5. gun ise donmek, bakalim.
Herkese merhaba
Ben iyiyim arkadaşlar.Dün okumaya çalıştım ama narkozun etkisiyle gözlerim kapanmaya başladı devamı da gelemedi o yüzden.
Dün 6 tane yumurtam toplandı.Aslında follikül sayım daha fazlaydı ama 6 tanesinden yumurta çıkmış.Bugün merkezden aradılar.4 tanesi döllenmiş.Pazartesi bilgi verilcek.Her halükarda 5. güne kadar beklenecek.
Beklemekten,bol bol dua etmekten ve gönlümü ferah tutup transferin olduğunu ve benim olan bebeklerimi alıp evime geldiğimi hayal etmekten başka bişi yaptığım yok.Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sevgiler....
Herkese merhaba
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?