38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

vanilyacım, heyecanlanmakta sonuna kadar haklısın, hep yaşadık, ama inşallah bu defa mutlu bitecek bu tedavi dönemin:lepi:, ben çok inanıyorum

Erverdim, güzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah:1hug:. Gerçekten de bu 10 gündür çok koşturdum, ama dediğin gibi kendi kendime kalamadım hiç, bebişimin 40 ı da hastanede geçti, o yüzden iyi oldu, demek ki hiçbirşey boşa değil şu hayatta...

Sana da önümüzdeki ay için bol şans diliyorum tatlım, umarım güzel, sağlıklı bir bebişin vakti gelmiştir artık, umarım herşey çoooook güzel olur.

Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin...
Sakin sakin donduk eve, 2 embriyo yerlestirildi onlarin icinde oldugu baloncuklari gordum yumusak bir inisle kaydilar insallah rahmime. Cok huzurlu bir duygu halindeyim, insallah embriyolar da bizi begenir de bizimle kalmaya karar verirler diye dua ediyorum :) geride 3 tane de dondurulmus embriyomuz kaldi, bunlar tutsa da esimle butun embriyolara yasam hakki vermeye karar verdik. simdi biraz dinlenecegim, niyetim 4 gun evde sakin sakin gecirip 5. gun ise donmek, bakalim.

alabamacım aranmışın bakınmışın ama kimse denk gelmemiş.herkes 1 mayısa mı gitti ne?şutarafagitti
benim de koci evde..hoşçakalın kızlar.herkese iyi hafta sonları

canım inşallah birgün bizde bu kadar uğraşılarımızın karşılığını alırız.kaydirigubbakcemile5

deniz karayurt...geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın.

Vanilya , herşeyin güzel gelişeceğini düşünüyorum, beklem sürecinde de rahat ol bebeklerin sana güzel tutunacaklardır, heyecanla kutlarız burda inşallah.

Bluesuu merhaba, umarım preseed ve ovülasyon bir arada 6 aya kalmadan fayda göreceksin. Benim dediğin gibi 5 yaşında bir kızım var ona 35 yaşında doğal yolla hamile kaldım ovülasyon testi falan kullanmamıştım kızım çabuk geldi, bu sefer de preseed ve ovülasyon testi kullandığım ilk ay hamile kaldım. Geçenlerde başka bir topikte yazıştığım arkadaşıma da önermiştim o da 3. ayda bu ikili ile hamile kaldı sizlerde de olacağına çok umutluyum.

Kindersms, Hülya, Patikler , Yağmursesi , Herada sizde ovülasyon +preseed ile devam ediyorsunuz takip etiğim kadarı ile güzel haberlere gebe topiğimiz.

Karamel'cim, tekrar tedavine başladın güzel gelişmeler olsun bu sefer gelsin sıpacık..

Erverdi'cim sen de tedaviye başlayacaktın nasıl gidiyor ?..

Denzi Karayurt geçmiş olsun evde tekbaşına bebekle yakalanmışsın ama bir daha ki sefere balkona çıkma..insan o anda ne yapacağını şaşırır. Çok geçmiş olsun.

Zarpandit ve diğer arkadaşlarda iyisinizdir umarım..Diğer arkadaşlar dedim son zamanlarda yeni arkadaşlar katıldı bir an isimleri hatırlayamadığımdan..affola..

Herkese merhaba
Vanilya, bol şanslar.Peşinden ben geliyorum nasipse.
Ben iyiyim arkadaşlar.Dün okumaya çalıştım ama narkozun etkisiyle gözlerim kapanmaya başladı devamı da gelemedi o yüzden.
Dün 6 tane yumurtam toplandı.Aslında follikül sayım daha fazlaydı ama 6 tanesinden yumurta çıkmış.Bugün merkezden aradılar.4 tanesi döllenmiş.Pazartesi bilgi verilcek.Her halükarda 5. güne kadar beklenecek.
Beklemekten,bol bol dua etmekten ve gönlümü ferah tutup transferin olduğunu ve benim olan bebeklerimi alıp evime geldiğimi hayal etmekten başka bişi yaptığım yok.Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sevgiler....

Altınyunus, senin de hayırlı olsun..çok güzel bir sayı döllenen yumurtalar. Sana bebek olarak geri dönsünler inşallah.

hadi hayırlısı vanilyacım, dualarım:Saruboceq: seninle, bebişin, küçük mucizen sımsıkı tutunsun sanaalkisalkisalkis...inşallah...

Altınyunusum, inşallah senin de transferin vanilyacığımınki kadar iyi geçer inşallah, her ikiniz de bebişlerinizi:CüvCüv: kucağınıza alırsınız, sağlıkla, huzurla... Dualarımız:Saruboceq: heeep sizinle...Darısı da bizlerin başınaboshayallersmile...

Vanilya, transferin hayirli-ugurlu ve ikiz bebekli olsun. Guzel bir dinlenme sureci diliyorum, embriyolarin umarim sana siki-siki tutunurlar.:CüvCüv:

Altinyunus, embriyolarinin basarili bir sekilde blastoya ulasmalarini dilerim. Pozitif dusunmeye devam, ben de sana ve Vanliyaya dua ediyorum. Umarim yakinda guzel haberlerinizi aliriz.:CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Herkese harika bir Pazar gunu dilerim.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ZARPANDıT; bu ne güzellik bu ne tesadüf.çiçekçide buluşmuşuz.bu kadar olur.herkese iyi pazarlar.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çok ta zinde gördüm seni.neşene maşallah.hihoytlar seul den enerji gönderiyorsun bu güzel saatlerde

günaydın altınyunus;haberler çok güzell..5nci güne kadar bekleneceğine göre maşallah yumurtalar kaliteli.hadi hayırlı transferler.sana tutunurlar inşallah.dulaarım hepimiz için.şimdi böyle hiçbirşey yapamamak ne tuhaf değil mi?yavruları bıraktın geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…