38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay maşallahhh.canım yaa çok sevindim demek pantolonlar dar gelmeye başladı.artık iyice inanırsın mucizene deniz.amin amin amin dualarına katılıyorum.

Roniyamcığım yazdıklarına katılıyorum Merye arkadaşımızın yaptığı alıntıda olduğu gibi çok hasta var en ufak başarısızlıkta hemen doktorlara veryansın eden. İş zaten tüp bebeğe gelmişse birşeyler demekki yolunda değil yaş,genetik bir sürü faktör arka arkaya diziliyor.

Her ne hikmetse hepimiz internet doktoru olup doktorları yargılar olduk. Öyle yanlışlar sık sık olmuyor mu ? "Doktorun niye böyle yaptı anlamadım, doktorun niye öyle önerdi hiç duymadım"

Doktorumuza güveneceğiz onun elinden geleni yapacağına inanacağız gerisi eğer alınında yazılmışsa gelir zaten. Ben sanmıyorum ki hiçbir doktor bilerek yalnış yapsın.

Günaydın tatlım, herkese günaydın...Gerçi artık tünaydın oldu ya.... Nasılsın Erverdicim evet gerçekten çok yoğunum. Ama sizsiz de yapamıyorum yani...a.s.

E tamam işte en önemli günü değerlendirmişsin zaten, daha ne olsun.. Preseed yetişti mi bari?

Merhaba ; bana yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı bildirirseniz , size bebeğinizin cinsiyetini söyleyebilirim.
canım yaşım 38yıl+9ay artık 38 e mi bakarsın 39 a mı bilmiyorum :)) son sat 26 şubat ancak transferim13 mart da yapıldı. hadi çöz bakalım :))

tüpdeki doktor özkan öztürk ama ayrıldı. kadın doğumdaki doktorlar da arzu hanım, nil hanım vardı onlarda ayrılmış. arda beyi tanımıyorum canım.evet hastane gerçekten öyle. inşallah gelenler daha iyidir. benim bulantılarım var canım ancak istifra ettirmiyor çok şükür. gün be gün enerisiz ve enerjili oluyorum. çok şükür aslında sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum. enerjisiz olduğum zaman hiçbirşey yapasım olmuyor.

bu konu için kati konuşmak istemiyorum ama hiçbir sigorta bunu ödemez. çünkü bir yıl içinde üçbeş hatta daha fazla deneme yapılabilir. zaten de kendi sigortama sormuştum yok hiçbir kurumda yok demişlerdi canım.

bu arada topigin güzel hatunları hepinize kocaman bir günaydın.

ha bu arada birkaç gün evel vanilya arkadaşımızın opusu olmuştu o günden beri hiçbir bilgiye rastlamadım. yumurtalar noldu transfer oldu mu kaçırmış olabilirim. meraktayım bilen varsa yazabilir mi acaba?

Sana da günaydın Alabamacığım.İnşallah halsizliğin geçicek 3 aydan sonra daha iyi hissedeceksin kendini.Bulantın olup istifra etmemende çok iyi bence.Kötünün iyisi yani.
Vanilyadan haber yok ben de takip ediyorum ama bir daha yazmadı arkadaş.

merhaba kızlar,merhaba ALABAMA;ne haber diyecektim ki yazmışsın bugün.geçenlerde hatrını sormuştum bu aralarda pek giremedin.unuttum da yazmadım sanma.çizelgen deniz gibi 3üncü resime çıkmış.hadi maşallah.sende de varmı sıkan pantolonlar ?
merhaba hülya,merhaba patikler.açık gördüklerimi selamlıyorum.
kinder,süpriz yumurta;iyimisin?aşağıdasın ama görünmedin dünden beri.herşey yolunda mı?yoğunluk mu?ne çok sordum
vanilyayı bende merak ettim.sonra altınyunus ta vardı.kızxlar gelin arada haber verin.ismlerinizi karıştırıyorum yaa.altınyunuus sanırım 7 nci denemeyi yapıyordu.vanilyanın da5 güzel kaliteli yumurtası vardı yanılıyormuyum?yoksa karıştırdım fisfisfismı sizi?

Erverdimm
evet online oldum ama yazamadım başım çok kalabalıktı :sinifsinif:
vanilyadan haber var mıııııııııııııı 5 tane iyi bi kaç tanede küçük vardı yanılmıyorsam
noldu acaba?eyvahedigeldismile

yağmursesiii sen öğretmendin dimi?
valla güzel meslek ayrıca çalışma saatlerinde daha özgür senin yaakaydirigubbakcemile5
haffta sonu gelse bende yatıcam diyorum ama güzel havayı görüncede kendimi dışarılara atıyorum valla

merhaba arkadaşlar,

Ovülasyon testi topiğinde tanıştığım ve haberleştiğim bir arkadaşa preseed denemesini önermiştim. 3. ayda hamile olduğunun haberini bana dün verdi , sizinle de paylaşmak istedim. Yaşça 30 lu yaşların başında bir arkadaş ancak bir yıldır korunmasız dönem sonunda hamile kalamamıştı.

Ben yoğunum çok giremedin son günlerde Vanilya'nın transferi oldu mu ? nasıl geçti, akşam girip bakmaya çalışacağım.

canımm inşallah öyle olacak. evet evet istifra olmaması süper. ben kızıyorum ama böyle yaptıklarında. önemli bir aşama ama bu en önemli kısım diyebiliriz. inşallah herşey yolundadır. gelince kendisine de bozuk atcam.alsanaalsanasmile
sen nasılsın canım yan odaya geçmeye başladın mı? başlıcan mı? :kedi:
canım benim biliyorum gördüm hatta dua etmişsin onu da gördüm hatta yazdıydım ama çıkmamış allah kabul etsin bende işte yarım gün çalışıp öğleden sonra kaçıyorum pek bişi yaptığım yok. sadece memorialden randevumu aldım haftaya tanışmaya gideceğim sen ay ortasını mı bekliyodun ? bu arada sınavı da vermişsin bravo sana tebrikler azmin elinden hiçbirşey kaçamaz :teytey::teytey:

bende işte yarım gün çalışıp öğleden sonra kaçıyorum pek bişi yaptığım yok. sadece memorialden randevumu aldım haftaya tanışmaya gideceğim

işte böyle çok yorma kendini ama hiçbirşeyden geride kalma. hem tanış hem oğluşunu gör bakalım

arkadaşlar herkese merhaba........nasılsınız?....hamile bayanlar,alabama,deniz,waters,(daha bilmediğim varmı bilemiyorum)..sizlerinde takip edebildiğim kadarıyla hamişlik iyi gidiyor....hereda,hülya 59,esterya.....sizler nasılsınız?(diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar sizlerde iyisiniz umarım.....)

tatlım benim preseed in dibinde vardı .yetmez sanıyordum yetti de arttı bile:) önümüzdeki aya spariş vereceğim

yağmurcum...sen nasılsın?bu ay preseedmı kullandın?...bende bu ay ilk kez sizleri burda takip ederken kullanmaya karar verdim ve kullandım...bakalım beklemedeyim hayırlısı artık.sen kaç aydır kullanıyorsun????opuyorumnanaktan

yağmurcum...bu preseedı aplikatörün neresine kadar dolduruyorsun???? birde bu preseedı gg. danmı,ebaydanmı,yoksa resmi satış yerindenmi alıyorsun.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…