yine bütün sayfaları ben dolduruyorum...
ARKADAŞLAR, daha öncede söylediğim gibi ben ne yaparsam yapayım, konuyu kafamda silemiyorum... dolayısıyla da hep birşeylere takılıyorum... şu an kafamdaki eğer banada 5. gün embriyosu yapılsaydı, acaba tutarmıydı? doktorumun söylediği senin döllenen ve bölünen en fazla 2-3 yumurtan oluyordu, onları 5. güne kadar bekletip riske atamazdık...
son okuduğum yazıda da aynen şöyle diyordu " merkezler 2-4 hücreli embriyoların transferini bir an önce yapmak istiyorlar, embriyoların bölünmeyi durdurma risknin yanısıra baştan peşin olarak olarak alınan transfer ücretinin iade riskini de ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar"... sizin buna yorumunuz ne olacak rakadaşlar???????
benim konudan uzaklaşmam ancak yoğun iş hayatı tempoma geri dönmemle olacak ... birkaç başvuru yaptım bakalım ne çıkacak....
Kızlar ben geldim.Geçmişe bakayım dedim ama çok uzun zamanınm da pek yok.Biz geçen hafta Edirne Tıp fakültesi hastanesine yattık.Oğlum rahatsızdı kan değerleri fazlasıyla düşmüş yine.Dr takviye yapmamız lazım dedi.Biz de hemen yatalım o zaman dedik.Önceden kan alıyorduk şimdi uygulama değişmiş damardan demir verdiler vucut onu kendisi kullanıp kana çevirecekmiş.Neyse tedavimiz şimdilik bitti.Yanlız kan değerleri ne kadar yükseldi onu bilmiyoruz.Sabah kan verdik daha belli olmadı.Dr bağırsaktaki bir bölgeden şüphelendi.Hastanede yatarken o filmimiz de çekildi ama daha sonucu alamadık.Orada problem çıkarsa basit bir ameliyatımız olacakmış.Sizleri ben de çok özledim.Haberleri merak ediyorum.İşten de bayağı uzak kaldım bu arada işler de birikti.Zaman buldukça bakıcam ben de.Sizleri çok öpüyorum.Görüşürüz kızlar.
a.s. Merhaba arkadaşlar,
Ben de yeni üyeyim ama eski savaşçıyım. Umutta tedaviye başladım..
Hoş geldin...a.s.
kızlar selam,
benimde başarısz bir tüp bebek deneyimim oldu. 2. deneme için görüştüğümde. ilk denemede 9 yumurta oldu 6 işleme girmedi 3. döllendi sadece biri gelişti. yani yumurta kalitemin yaşıma göre düşük olduğu söylendi yaşım 33. ya ilçaları değiştiririz yada naturel siklus olur dediler. naturel siklusta ilaçsız (yumurta kalitesini bozmamak için ) 1 yumurta elde edilmesi. sizce ne yapmalıyım? kafam çok karıştı.
allah hepimiz yardımcısı olsun.
Hoş geldinn...a.s.
ben de üşütmüşüm arkadaşlar. kaç gündür yazmıyordum bunu ama dün gece baya bir kötü oldum. hani geçen günkü sancımın temelinde üşütmek varmış tabi. bugün doktordaydım boğazımda ve idrar yollarımda enfeksiyon idrarımda hafif kan çıktı. aynı bünyem çocuk bünyesine benziyor özellikle 35 ten sonra böyle oldum açık havada 23 e kadar oturduk geçen hafta bir de dondurma yedim. böyle oldu işte. perşembe gününden bu yana gündüz daha iyi akşam olunca dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu bir de ateşim çıkıyordu. dün gece de baya bir ateşlenince bugün gitmek zorunda kaldım. şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. ama yarın boya yapılacaktı eve ama ertelemek zorunda kaldık. benim tam iyileşmem 3 gün daha sürer. bu curcunada tam da iyileşemem diye erteledik. boya yaptıracağız diye de evi b.... götürüyor resmen düzen yerinde olsa da temizlik yapılmadı yani. sevgiler...
Geçmiş olsun canım.... Sağlığına tez zamanda kavuş inşallah...a.s.
mervecim yumurtalık kisti ne demek muhtemelen o çikolata kistidir
benim bir tane kistim var o da sol yumurtalığımın tam üstünde ve adı çikolata kisti bilmiyorum ben başkasınıçikolata değil o birden fazla kiste deniyor
benim bir tane kistim var o da sol yumurtalığımın tam üstünde ve adı çikolata kisti bilmiyorum ben başkasını
Herkese gunaydınlar ve mutlu sabahlar...
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
günaydın hanımlar;benimki de sol yumurtalıkta ama hiç çikolata kisti demediler sadece int.araştırırken çikolata kistinin birsürü küçük kisten oluştuğunu ve onlarında içinde çikolata rengine benzeyen bir iltihap tarzı (tam hatırlamıyorum)sıvının olduğunu biliyorum ve sayılarıda hiç az değilmş
seninkine dr mu söyledi çikolata kisti diye
merhabalar arkadaşler ben size bişey soracam bilgisi olan arkdş cevap yazarsa sevinirim bende kist vardı ve tüpe başlayacaktım dr dğm kontr hpı ve dhea kullan dedi 1 aya sonra gel dedi ben bunları kulladım bir hafta geçmeden göğsüm büyüme =neredeydse iki katı büyüdü= ve çok ağrımaya başladı sanki taş bağlamışlar göğsüme ve yüzüm şişti ben ikisini de bıraktım ama şimdi 5 gün önce adetim bitmişti tekrar adet oldum bunun neden olduğu konusunda bir fikrim yok ne yapacağımı bilemiyorum ama çok kötü bel ve göğüs ağrılarım var fikri olan cevap yazarsa sevinirim
Waters canim evet bayagi agirlastim. Geceleri uyumamdan zorlasti artik. Dun gece 4 kez WC icin kalktimkaydirigubbakcemile3
Dedigin gibi az kaldi. Bakalim insallah saglikla alirim minik prensesimi kucagima.
Kızlar ben geldim.Geçmişe bakayım dedim ama çok uzun zamanınm da pek yok.Biz geçen hafta Edirne Tıp fakültesi hastanesine yattık.Oğlum rahatsızdı kan değerleri fazlasıyla düşmüş yine.Dr takviye yapmamız lazım dedi.Biz de hemen yatalım o zaman dedik.Önceden kan alıyorduk şimdi uygulama değişmiş damardan demir verdiler vucut onu kendisi kullanıp kana çevirecekmiş.Neyse tedavimiz şimdilik bitti.Yanlız kan değerleri ne kadar yükseldi onu bilmiyoruz.Sabah kan verdik daha belli olmadı.Dr bağırsaktaki bir bölgeden şüphelendi.Hastanede yatarken o filmimiz de çekildi ama daha sonucu alamadık.Orada problem çıkarsa basit bir ameliyatımız olacakmış.Sizleri ben de çok özledim.Haberleri merak ediyorum.İşten de bayağı uzak kaldım bu arada işler de birikti.Zaman buldukça bakıcam ben de.Sizleri çok öpüyorum.Görüşürüz kızlar.
Arkadaşlar herkese günaydın.Hepimizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.
Merye,[/B] doktorunla mutlaka en kisa surede gorusmeni oneririm.
günaydın genç bayanlar
merye göğüslerindeki hassasiyet doğum kontrol hapından olabilir. ilk ay ara lekelenmeler de yapıyor. yalnız o ilaç da bir hormon. kafaya göre bırakılıp başlanmaz. ben çok uzun yıllar kullandım. ilk eşimle kavgalıydım içmeyi unutmuşum bir baktım adetten 10 gün sonra tekrar adet olmuşum. yani anladım ki başladıktan sonra ne zaman bırakırsan bırak 4-5 gün onra adet oluyorsun. tekrar başlamak için ilacın üstünde yazar 7-8 gün sonraydı galiba bıraktıktan sonra o kadar gün sayıp başlıyorun. ilk 1-2 ay biraz yan etki olsa da sonra geçiyor. dhe aralıklı 2-3 ay içmiştim. bende sadece svilce yaptı. uzun süre ve yüksek doz kullanmazsan onun çok fazla yan etkisi olmaz sanırım
Arkadaşlar herkese günaydın.Hepimizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?