38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım ben de ikinci tüp denememin negatif görüşmesine gittiğimde doktoruma neden blastokist yapmadığını sordum o da eğer embriyolarım fazla olsaydı yapacağını ama dışarıda yaşama şansının daha az olduğunu, anne rahminde en iyi sonuç alınacağını, bu nedenle bekletmediğini söyledi...

Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşsun.

benim bir tane kistim var o da sol yumurtalığımın tam üstünde ve adı çikolata kisti bilmiyorum ben başkasını

benimki de sol yumurtalıkta ama hiç çikolata kisti demediler sadece int.araştırırken çikolata kistinin birsürü küçük kisten oluştuğunu ve onlarında içinde çikolata rengine benzeyen bir iltihap tarzı (tam hatırlamıyorum)sıvının olduğunu biliyorum ve sayılarıda hiç az değilmş
seninkine dr mu söyledi çikolata kisti diye

Hulya, oglusa cok gecmis olsun, uamrim yakinda iyi toparlanmis haberlerini aliriz.

Badenur, bundan sonraki denemende daha icine sinen ve guvendigin bir doktor ve merkezde denersiniz. Tabi naturel yollara da devam...

Vanilya, evet 5.gun blasto asamasinda istatistiklere gore gebelik orani daha fazla, cunku o asmaay kadar gelenlerin kalitesi zaten daha yuksek demek. Donmuslarini 5.gune kadar bekletme karari guzel fakat o donemde doktor ve embriyolog ile surekli haberlesmek gerekiyor. Eger 5.gune gitmeyecegini anlarlarsa ya tedavi iptal ediliyor yada hemen gel transfer yapalim diyorlar. Bazi doktorlar da 3.gun transferini daha cok oneriyorlar. Bu isler biraz sans, biraz dogru zaman, dogru embriyo, dogru psikoloji, dogru doktor ve lab...gibi faktorlerler uzayip gidiyor.

Bu arada iyi tatiller, temiz dag havasini cigerlerine iyice cek, motivasyonuna bayildim!:dance:

Erverdi, dogal herhangi bir takviyeye basladin mi?boshayallersmile

Altinyunus, sancili sureclerden gectigini biliyorum simdi hepsi geride kaldi. Hamileliginin keyfini cikarmaya baslamak lazim, umarim kese ve kalp atislarini da guzelce gorur ve duyarsiniz. Bazi doktorlar uzun ve kisa protokoldeki basari sonuclarinin ayni oldugunu soyluyorlar senin doktorunun aksini soylemesi ilginc geldi. Orada spermler icin bir sey yapildi mi?

Yagmursesi, gecmis olsun. Once saglik, o olamdan hic bir sey yapilamiyor.

Merye, doktorunla mutlaka en kisa surede gorusmeni oneririm.

Vanilya, siz dogal olarak ne yapabilirim diye arkadaslara sormustunuz, oneriler bekliyordunuz. Ben galiba bazilarini kacirdim. Gelen onerileri bizimle de paylasir misiniz lutfen? Hem herkese bir hatirlatma olur diye dusundum.opuyorumnanaktan

Herkese gunaydınlar ve mutlu sabahlar...

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

günaydın kızlar,günaydın zarpandit,herkese günaydın.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

şimdilik doğal birşey yapmıyorum zarpandit.düşünüyorum.biraz çekimserimCADIARZU

namnam;az kaldı.sabret.2 gün daha...test yapmak geçer şimdi hep aklından.ben geçen memoialdeyken birinin6ncı günüymüş yaptırmış aramış sormuş 26 çıkmış iyimi değimi diye.onları dikkatle dinledim.bu asla kesin birşey değil.çatlatma iğnesi vuruluyoruz ya.ilk bir haftasanırım beta hcg yi yükseltiyormuş.yani yanıltıcı olabiyor var gibi görülüp olmayabilir de..haaa var da olabilir.ben sadece serin kanlı olup 2 gün daha sabret derim.inşallah ta vardır.her zaman hepimize dua ediyorum.hoşçakal

günaydın hanımlar;
evet mervecim doktor söyledi 2.5 cm çapında tek kist var. çikolata kisti zaten birsürü kistin birleşmesi anlamına gelmiyor. tek tek ama çok olabiliyorr. mantar gibi çoğalabiliyor.

günaydın genç bayanlar

merye göğüslerindeki hassasiyet doğum kontrol hapından olabilir. ilk ay ara lekelenmeler de yapıyor. yalnız o ilaç da bir hormon. kafaya göre bırakılıp başlanmaz. ben çok uzun yıllar kullandım. ilk eşimle kavgalıydım içmeyi unutmuşum bir baktım adetten 10 gün sonra tekrar adet olmuşum. yani anladım ki başladıktan sonra ne zaman bırakırsan bırak 4-5 gün onra adet oluyorsun. tekrar başlamak için ilacın üstünde yazar 7-8 gün sonraydı galiba bıraktıktan sonra o kadar gün sayıp başlıyorun. ilk 1-2 ay biraz yan etki olsa da sonra geçiyor. dhe aralıklı 2-3 ay içmiştim. bende sadece svilce yaptı. uzun süre ve yüksek doz kullanmazsan onun çok fazla yan etkisi olmaz sanırım

Waters canim evet bayagi agirlastim. Geceleri uyumamdan zorlasti artik. Dun gece 4 kez WC icin kalktimkaydirigubbakcemile3
Dedigin gibi az kaldi. Bakalim insallah saglikla alirim minik prensesimi kucagima.

Ne yapacaksın sabır, gebeliğin son haftaları pek keyifli geçmiyor neyseki sıcaklara kalmayacaksın tabi oturduğun bölgenin koşullarını bilmiyorum. Sezeryan tarihin belli oldu mu ?

Hülya'cım çok geçmiş olsun bir anne olarak yaşadıkların koay değil sorumlulukların ( iş, ev, eş..vb) da hepsini bir arada yürütebiliyorsun maaşallah biz kadınlar neden bu kadar güçlü olmak durumndayız ? ama olamasaydık toparlayıcı olmazdık. Bir an önce oğlunun da sağlığına kavuşmasını dilerim.

Merye,[/B] doktorunla mutlaka en kisa surede gorusmeni oneririm.

ilaca tek bir gün ara verdim ertesi gün zaten adet oldum dr.görüştm çok fzla hassas bir bünyem olduğunu fakat ilcaca devam etmem gerektiğini söyledi ve ilk defa bu kadar kısa bir sürede bu etkide bir rahatsizlıkla karşılaştığını söyledi

canım birgün aksattım sadece ilacı ama dr.hemen başla dedi ilaca yani göğüs rahatsızlığım gececek mi nasıl büyümüşler bir görsen dhea yı bire indirdi dr.

Arkadaşlar herkese günaydın.Hepimizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.

yaşasın gençlik ve her zaman genç kalanların bayramı

işyerindeyken birgün bir kadın geldi dediki ne kadar genç arkadaş var burda dedi allah gençsiz bırakmasın demişti bu dua yı çok sevmiştim düşünüyorumda ne kadar çok anlamı olan bir dua nesil devam edecek savaş olmayacak daha hareketli bir toplum daha düşünen ve üreten bir toplum allah gençsiz bırakmasın bunun için hamile kalmalıyız

merye cim gençlikle ilgili düşüncelerine katılıyorum.ama bizde daha gencizyerimseniben

GENÇLıK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.HER NE KADAR YAŞ GıTSE DE ıÇıMıZ HEP GENÇ KALSIN

kaç yaşımızda olursak olalım içimiz kocamasın.hoşçakalıııınnn.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…