38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DENıZZZZZZZZZZZ

en güzel haberler sende.... harika alkisalkisalkis üstelik erkek öylemiiii????
maşallah diyelim ... süper... korkuların artık azalmışmıştır... herşey gayet yolunda... şükredelim, maşallah diyelim... kuruntular bitsin artık.
amniyosentez yaptıracak mısın? tam anlayamadım açıkcası... bence bizim yaşımızdaki herkes bunu yaptırmalı... ama yinede karar senin ....
babası da erkek istiyordu sanıyorum... aman sağlıkla gelsinde kız olsun erkek olsun... ne farkeder... darısı hepimizin başına...

ALABAMA'dan haber çıkmamış... ben mi kaçırdım???? canım nerelerdesin??? meraklandım şimdi...

ERVERDı canım tedavin ertelenmiş, hayırlısı olsun... en doğrusu en fazla rezervle başlamak tabiki, şansın o oranda daha yüksek olacak... şimdi her ay takipte olacaksın öylemi? en yakın, en uğurlu, en doğru aya diyelim o zaman.... yokluğumu farketmenide destek olmanın bir şekli olarak algıladım, teşekkürler...

KARAMEL ne oldu? neden gitti? anlamadım... tedavinin sonucuda belli olmamıştırki henüz... belli olsa diyeceğimki artık bu konuyu kafasında silmek istemiştir... hepimiz bu dönemlerde çok hassas oluyoruz... belki böyle birşeydir ne diyebilirim ki... dönersen bizler buradayız...

PATıKLER; HÜLYA; WATERS; RONıYAM; ZARPANDıT; KıNDERS; YAĞMURSESı; ESTERYA; HEREDA DıĞER UNUTTUĞUM ARKADŞLARIM herkese sevgiler...

NAMNAM selam yeni arkadaş, o günler saat saat, dakika dakika geçmek bilmiyor çok iyi bilirim. istersen 10. gün yaptır derim... eğer beşin üzerinde çıkarsa 12. gün tekrar yaptırırsın...

Son düzenleme:
DENİZ, lekelenme pek çok insanda duyduğum birşey ama yinede doktoruna danışmakta fayda var tabiii... şuna kadar danıştıysan da bizede haber ver mutlaka... :uhm: merak ettim... herşey güzel gelişiyor bence... buda olağan birşey... yani herkeste olabilen ve zararsız...

yine bütün sayfaları ben dolduruyorum...

ARKADAŞLAR, daha öncede söylediğim gibi ben ne yaparsam yapayım, konuyu kafamda silemiyorum... dolayısıyla da hep birşeylere takılıyorum... şu an kafamdaki eğer banada 5. gün embriyosu yapılsaydı, acaba tutarmıydı? doktorumun söylediği senin döllenen ve bölünen en fazla 2-3 yumurtan oluyordu, onları 5. güne kadar bekletip riske atamazdık...

son okuduğum yazıda da aynen şöyle diyordu " merkezler 2-4 hücreli embriyoların transferini bir an önce yapmak istiyorlar, embriyoların bölünmeyi durdurma risknin yanısıra baştan peşin olarak olarak alınan transfer ücretinin iade riskini de ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar"... sizin buna yorumunuz ne olacak rakadaşlar???????

benim konudan uzaklaşmam ancak yoğun iş hayatı tempoma geri dönmemle olacak ... birkaç başvuru yaptım bakalım ne çıkacak....

Badenur hoşgeldin tatlım
iyi yaptın küçük bi tatil yaptınn
canım benim nereye gidersen git acın seninle ama nolur çabuk atlat
merak etme ben inanıyorum ki sen en yakın zamanda hamile kalacaksın bak dediydi dersin :teselli:

Namnam, evet su an sancili bir surec ama biraz daha sabir! Bazilarinda 9.gunde sonuc dusukte olsa cikabiliyor sonra katlaniyor. Sabredebiliyorsan sabret ama istersen yarin bir test yaptirabilrsin. Biraz hassas bir zaman, bol sanslar! Sana ayni zamanda bir onceki sayfada Dong Quai'ye ne zaman basladigini sormustum, cunku doktor onerisi ile aldigini yazmisin, merak ettim yazar misin lutfen?

Badenur, kacamak fikri her zaman guzel! Cok iyi yapmissiniz!
Aklimizin bir kosesinde hep bebek fikri var haklisin, yakin zamanda kucaklarimizda olmasi dilegiyle...

zarpandit geldim ama gittin mi :a015:
tatlım online görünsemde işim var sadece arada bakıyorum o yüzden cevap yazmassam kızmayın emi
:tesellipuyorumnanaktan

canımmm çok sağol, ne güzel yazmışsın ben de inanabilsem keşke... ama çok umutsuz da değilim... bir şekilde olacak ama nasıl şu an bilemiyorum... dilerim en kısa zamanda sende müjdeni bizlerle paylaşırsın umutsuz olmayalım hiçbirimiz....

Hala kuytuda bir yerde sakladığım bir ümidim var...
Günyüzüne çıkarıp kaybetmek istemediğim,
İlk yağmurda eriyeceğinden korktuğum,
Kalsın öylece gizlediğim sandıkta,
Örümcekler ağ yapsın hatta üstüne,
Kilidi pas tutsun,
Ama yine de bir ümidim olsun...

bunu okuyup beğenmiştim, hepinizle paylaşmak istedim...

ALABAMA :CüvCüv: canım şu an merak içinde senden haber bekliyorum, dündü değil mi testlerin??? hadi DENİZ'den sonra sıra senin güzel sonuçlarında...

Kızlar ben geldim.Geçmişe bakayım dedim ama çok uzun zamanınm da pek yok.Biz geçen hafta Edirne Tıp fakültesi hastanesine yattık.Oğlum rahatsızdı kan değerleri fazlasıyla düşmüş yine.Dr takviye yapmamız lazım dedi.Biz de hemen yatalım o zaman dedik.Önceden kan alıyorduk şimdi uygulama değişmiş damardan demir verdiler vucut onu kendisi kullanıp kana çevirecekmiş.Neyse tedavimiz şimdilik bitti.Yanlız kan değerleri ne kadar yükseldi onu bilmiyoruz.Sabah kan verdik daha belli olmadı.Dr bağırsaktaki bir bölgeden şüphelendi.Hastanede yatarken o filmimiz de çekildi ama daha sonucu alamadık.Orada problem çıkarsa basit bir ameliyatımız olacakmış.Sizleri ben de çok özledim.Haberleri merak ediyorum.ışten de bayağı uzak kaldım bu arada işler de birikti.Zaman buldukça bakıcam ben de.Sizleri çok öpüyorum.Görüşürüz kızlar.

Bu bitkisel takviye sadece kadınlara özel olduğu için her gün alabilirsin.Fakat doktorum bana tedavi başladığında söyledi.Ben de çok az kullanabildim o yüzden.Eğer bu tutmazsa ki umarım tutmuştur,hemen kullanmaya başlıcam tekrar.Menopozdaki bayanlar için de çok faydalı bir ürün,menopozun yan etkilerini ortadan kaldırıyor.O yüzden bütün bayanlara tavsiyem kullansınlar.

HÜLYACIM, yavruna çok geçmiş olsun... dilerim çok çabuk atlatır... istanbul'da olsaydın, belki daha fazla destek olabilirdim sana... hastane ortamları yorucu oluyor, bazen birileri birşeyin ucundan tutarsa duygularda yorgunlukta paylaşılıyor... yakında olsaydın, elimden geleni yapmak isterdim... dilerim ameliyata gerek kalmadan geçer... haberlerini merakla bekleyeceğim.

erverdicim canım bu ay yumurta takibi kararı çıkmış hayırlısı olsun iyi düşünmüşsünüz tabii ne kadar çok yumurta o kadar pozitif sonuca yakın olma durumu. inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın ben inanıyorum gönülden. hayırlısı olsun tatlım.

deniz canım sonuçlar mükemmel çok sevindim darısı başıma inşallah. resmin ve çizelgede harika umarım herşey gönlünce olur. oğlun oluyomuş o da süper sağlıklı olsunda gerisi boş.

bade canım bi taraftan iş güç telefon derken anca yazabiliyorum. benim kontrolum perşembe canım dün gitmedik doktorum 20 sinde gel dedi bende 20 sine aldım randevuyu benden haberler perşembe akşamı gelir allahın izniyle. senide iyi gördüm maşallah morallisin. tatil kacamağı süper olmuş. belki buhafta sonu bizde iki gün kaçıcaz inşallah.

hülyacım bende seni merak ediyordum çok geçmiş olsun inşallah değerler süper çıkar merakla sonuçları bekliyorum. işlerinde kolay gelsin tatlım. oğluşunu öp benim için.

karamel biz sana elma armut diyoruz sen hepten çekip gidiyosun. gerçi gitmeden ayrılışının sinyalini vermişsin. kendi kendini suçlu bulup asıp gitmişsin. halbuki herkes düşüncesinde ve yargısında serbest. burası özgür bir ortam ve bu ortamın müsade ettiği kadarıyla herkes doğru yargılarda da bulunabilir yanılabilir de. kimse kimseye hesap vermek durumunda değil. bence ne düşünüyorsan direk ve açık birşekilde çat masaya yatırmalı ve yazmalıydın. bizde fikrimizi söyleseydik. neden gittin bizi kendinden yoksun bıraktın. ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum. ayrıca sen bizi okuyorsun büyük ihtimalle ama biz senin ne düşündüğünü ne heyecan yaşadığını bilemeyeceğiz. ben senin yerinde olsaydım ve bunları biri yazsaydı geri dönerdim. böyle açıkta bırakma bu konuyu.

a.s. Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni üyeyim ama eski savaşçıyım. Umutta tedaviye başladım..

Altınyunusçum, peşine takıldım ben de buradayım...hihoyyyt Tebrikler canım. Sağlıkla bebeğine kavuşacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum...opuyorumnanaktan

Zarpanditçim, iyi ki Kadınlar Kulübünde olduğunuzu yazdın, buaradaki muhabbet de çok güzelmiş...evet, evet benim...

Tedaviye başlacaklara, tedavide olanlara, sonuç bekleyenlere ve benim gibi altın yumurtasını bekleyenlere bol şans di,liyorum...

kızlar selam,
benimde başarısz bir tüp bebek deneyimim oldu. 2. deneme için görüştüğümde. ilk denemede 9 yumurta oldu 6 işleme girmedi 3. döllendi sadece biri gelişti. yani yumurta kalitemin yaşıma göre düşük olduğu söylendi yaşım 33. ya ilçaları değiştiririz yada naturel siklus olur dediler. naturel siklusta ilaçsız (yumurta kalitesini bozmamak için ) 1 yumurta elde edilmesi. sizce ne yapmalıyım? kafam çok karıştı.

allah hepimiz yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…