38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba Badenur;doğru algılamışsın canım.burada herkes birbirine destek oluyor.evet.tedavi şimdilik ertelendi.son denemem olacağı için daha şanslı bir ayda yapmaya karar verdik Hale Hanımla.
senin adına da sevindim.şiirler yazmaya başlamışsın.okudum.güzeldi.son haftam çok yorucuydu.dün detaylı yazabildim herkese.seni de görmeyince işe başlamış olabileceğini düşünmüştüm.her şekilde yeni birşeyler düşündüğüne ve şiirler yazmaya başladığına göre maşallah diyeyim.sevindim.
benim bildiğim;geç bölünen ya da tek sayılı bölünen embriyolar pek sağlıklı embriyo değiller.5inci güne kadar dayanmıyacak kalmıyacak olan embriyolar.nitekim bende yeni öğrendim.ilk ve tek transferim olan embriyo çok kötü bir embriyo imiş5 hücreliymiş.ve bana 2nci günde verilmiş.
haaa ticari kaygı olabilir mi?nerede yokki?dur sorduğumu kendim cevaplıyayım.Memorialde yok.son derece profosyoneller(bu kelimeyi de doğru yazdığımdan emin değilim.biri düzeltsin lütfen)işlerinde.neyse o.dolanmak durmak yok.
ama benim transferde ticari kaygı olamaz.devletteydi çünkü.ücret yoktu işlemde.
yeni bir iş sana iyi gelecektir.buna inanıyorum.hoşçakal.

Deniz'cim bebegin iyi olduguna cok ama cok sevindim :) surekli icimde erkek bebek hissi vardi benim senin gibi savasci bir cocuk olur dilerim...

Alba,Tiny hoşgelmişsiniz aramıza;a.s.
bende altın yumurtamı bekliyorum alba.teşekkürler güzel dileğin için.
Tiny;sorduğun konuda fazla bir bilgiye sahip değilim.ama bilenler yazacaktır.

Arkadaslar benim yabanci kaynaklardan okudugum 5. gun embriyosunda sansi daha yuksek gordukleri. Neden erken yerlestiriyorlar? bence kaygidan ama heryerde ticari kaygi oldugunu sanmiyorum, daha ziyade olabilecekse belki ana rahmi daha kolay buyutur diye. Bu isi ticari kaygiyla yaptigina emin oldugum tek yer Amerikan Hastanesidir, ismini vermekten cekinmeyecegim Bulent Urman'a giden bir arkadasima 2. gun 2 hucreli embriyo koydular, hic tecrubemiz yoktu umutla bekledik, tabii ki arkadasimin da ilk denemesiydi yikimi feci oldu. Simdi konusuyoruz aramizda nasil boyle birsey yaparlar diye!!! Gercekten hangi vicdanla yaparlar bilemiyorum. En azindan sansiniz cok dusuk deyin degil mi?

Onumuzdeki hafta doktorumla konusmaya gidecegim, nedenler nasillar ne yapmalilar hakkinda...Donmus emriyolarimla da ilgili kararim, onlara sans verme zamani geldiginde 5. gune uzatmalarini istemek olacak, uzamazlarsa hic degilse onca gun hormon alip umut beslemem, uzarlarsa da en azindan kafamdan bu konuyu atmis olurum.

Yarindan cumartesiye tatil icin daglara gidiyoruz esimle, biraz temiz hava iyi gelecek sonra gelsin bugday cimleri gitsin Dong Quai ler savasa devam. Ama ben biraz dogalci takilicam buradan sonra hicbir hastaneden umudum yok kendi vucudumdan umudum oldugu kadar :) .Motivasyonum tam, ovulasyon testlerimi, bugday cimlerimi ismarlamisim ebay den, dolapta az kullanilmis preseed im, az sonra kendime bir de tarcin, corekotu, bal karisimi icin malzeme aldim mi, once detox sonra yumurta guclendirme, esime kabus kecibynuzlari derken bakarsiniz birkac aya yakalamisim ensesinden bizim kacak afacani...Heyt be kim tutar bizi.
Hepinizi opuyor, dondugumde herbirinizden iyi haberler okumayi diliyorum.

çok güzel yazmışsın.öpüldün.her zaman öpmem hee.tam da nasıl olduğunu soracaktım.inşallah bu yüksek moralinle gelir senin afacanlar.eşinle dağlara gitmek.güzel olmalı.atın gitsin kötü enerjileri orda bırakın.iyi eğlenceler.bizim yerimize de şööööyle derinbir nefes çekiverin içinize dağ havasını.iyi tatiller diliyorum

alba cım hoşgeldin.teşekkürler iyi dileklerin için.
vanilya, sevindim toparlanmana sayısız kez olumsuzu yaşayan biri olarak diyecek birşey bulamadım affola.ama senin durumun benden daha iyi.
benim genelde 5-6 yumurta oldu tedavilerimde arkadaşlar.bir tanesi çok kötüydü.4 yumurta 2 embriyo transferi.diğerlerinde hep 3 er transfer yaşadım ve embriyoların kaliteli olduğu söyleniyordu.hatta bir tedavimde uzun protokolde tam 14 yumurta toplandı.8 tane 8 hücreli embriyom vardı.ama doktor hanım kıyamadım sana 2 tane başarısız denemen var, bunlar balastokiste de giderdi ama 3. günü yapmayı uygun bulduk dedi.tabii ki olmadı o deneme.kalan 5 embriyo da donduruldu.çözülürken 3 tanesi yaşamadı dediler.2 transfer ve sonuç yine negatif.....nasıl oldu da beklemedi doktor 5. güne diye geçen akşam eşimle konuştuk.tabbi donmuş embriyo transferi de ayrı para.embriyo dondurma ayrı para ohhh.

ben bu son denemede uzun protokol konusunda ısrarcı oldum doktoruma.o da uzun protokollerde başarı oranı zaten daha fazladır dedi.ve ne olursa olsun embriyoları 5. güne kadar bekleyelim,belki içeride 3. günden sonra yaşamıyorlardır diye konuştuk.ya herro ya merro dedik anlayacağınız.foliküllerden 6 yumurta çıktı 4 tanesi döllendi ve 4 tanesi de 5. güne gitti.2 tanesi transfer edildi bir tanesi donduruldu.diğerini pek beğenmediklerini söylediler.durum bu işte.....
ama ben hep şunu düşündüm,benim ebriyolarıma hep kaliteli dendi ama her zaman için embriyo traşlama yapılmaya gerek görülmediği söylendi her merkezde.hatta bu son denememi yaptığım yerde bile bir önce ki denemede gerek görmedik dendi.blastokist embriyo dış kabuğundan kurtulmuş tutunmaya hazır embriyo.galiba benim embriyolar dış kabuklarını delemiyordu....ya da olması gereken zaman bu zamandı bilemiyorum.ama 3 yumurta ve sadece 2 tane 2 hücreli 2. gün embriyosuyla hamile kalıp ikiz doğuran arkadaşım var benim.şans meselesi işte birazda.ya da zaman....

Son düzenleme:
Waters canim evet bayagi agirlastim. Geceleri uyumamdan zorlasti artik. Dun gece 4 kez WC icin kalktimkaydirigubbakcemile3
Dedigin gibi az kaldi. Bakalim insallah saglikla alirim minik prensesimi kucagima.

Badenur canim 5. gun transferine gidebilmesi icin embriyolarin iyi kalitede olmasi lazim. Eger sayica cok degillerse bekletmek istemiyorlar cunku o asamada bolunmeleri duruyor.Benim ilk denememde 4 tane embriyom vardi 3. gunde 3 tane transfer edildi digeri dondurulacakti ama 4. gun durdu. Hamile kaldim ama 7. haftada kaybettim. 2. denememde 4 embriyo guya 1. kalite 2. gun transfer edildi. Sonuc hamilelik ama 9. haftada kalbi durdu. 3. ve son denememde kistsiz bir siklusta 4 tane 6. gune kadar bekletildi. 2 tane iyi kalite bir tane de orta seker transfer edildi. 4. zaten durmustu. Bneim aklimda simdi hep soru isareti var acaba 5. gun transfer edilse digeri dondurulabilirmiydi diye. Neyse allahima sukurler hamileyim simdi. Demek istedigim embriyolar iyi kalitedeyse 5. gune gitmeyi goze almak lazim aksi takdirde bolunmeleri durabilir. Az sayida embriyo varsa onu riske atmamak icin bir an once dogal ortama yani uterusa koymak lazim.
Bu isler biraz da kismet. benim bu son denememde doktorum kesinlikle ikiz bekliyorum hatta ucuz bile olabilir dedi. 2 embriyom cok iyidi ama sadece biri tuttu. Hep diyorum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisine yukardaki karar veriyor.
hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun

teşekkürler zarpandit darısı başınıza, inşallah sağlıkla devam eder benimki de.

badenur sağol canım. darısı hepinizin başına. babası tam tersine kız istiyordu. bir önemi yok ya bunun.yerimsenibenonun zaten bir oğlu var ya. hatta kız doğurmazsan seni boşarım diyordu şimdi devamlı ben seni boşayamadım sen beni ne zaman boşayacaksın diyorum. haırlısı canım sağlıklı olsun da. amnioyu yaptıracağım tabii ama oraya kadar gelip ters birşey olmasından da çok korkuyorum.

hülya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin oğluna. yaık çocuğa yine hastanede demek. inşallah nedeni biran önce anlaşılır ve düzelir. elimizden birşey gelmiyor duadan başka. iyi habrlerinizi bekliyoruz.

darısı başına canım inşallah senin de sonuçlar çok güzel çıkacak. kan testi yaptıracak mısın bilmem ama yaptırırsan o da iyi çıkar inşallah (benim de) ve içimiz rahat amnioyu bekleriz. herhalde sen de yaptıracaksın amnioyu.

Deniz'cim bebegin iyi olduguna cok ama cok sevindim :) surekli icimde erkek bebek hissi vardi benim senin gibi savasci bir cocuk olur dilerim...
sağol canım. şu kürleri bir türlü konuşamadık ama zamanı var nasılsa. sen değerini tekrar yarın mı kontrol ettireceksin?

Waters canim evet bayagi agirlastim. Geceleri uyumamdan zorlasti artik. Dun gece 4 kez WC icin kalktimkaydirigubbakcemile3
Dedigin gibi az kaldi. Bakalim insallah saglikla alirim minik prensesimi kucagima.

doğum tarihi belli oldu mu? hala isim bulamadınız mı prensese?

deniz;ne yaptın?çıktınmı dışarı?var mı leke?aradınmı dr u?

çıktım. bir arkadaşım vardı perşembe gelecek bugün geldi. oturuyoruz şimdi. başka lekelenme olmadı şükür. akıntı rengi koyu sarı ama bu da normaldir herhalde. doktou aramadım. inşallah arayacak bir durum olmaz

kinders sana da teşekkür etmiştim değil mi? ve diğer arkadaşlara da. valla arada kaçırdıklarım olabilir kusura bakmasınlar.

canım geçmiş olsun oğluşuna.işallah ameliyata gerek kalmaz. çok üzüldüm gerçekten. çok hasssas çocuklar bunlar benim yeğen de öyle sürekli hasta oluyor. şimdi de ishal olmuş kustu falan serum takıldı. sabitte duramıyor zavallı serum için takılan iğne hep kanattı elini. onların yerine biz hasta olsak daha iyi onlar zaten doğuştan talihsiz başlıyor hayata. işallah tez günde bişiciği kalmaz. öpüyorum onu.

ben de üşütmüşüm arkadaşlar. kaç gündür yazmıyordum bunu ama dün gece baya bir kötü oldum. hani geçen günkü sancımın temelinde üşütmek varmış tabi. bugün doktordaydım boğazımda ve idrar yollarımda enfeksiyon idrarımda hafif kan çıktı. aynı bünyem çocuk bünyesine benziyor özellikle 35 ten sonra böyle oldum açık havada 23 e kadar oturduk geçen hafta bir de dondurma yedim. böyle oldu işte. perşembe gününden bu yana gündüz daha iyi akşam olunca dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu bir de ateşim çıkıyordu. dün gece de baya bir ateşlenince bugün gitmek zorunda kaldım. şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. ama yarın boya yapılacaktı eve ama ertelemek zorunda kaldık. benim tam iyileşmem 3 gün daha sürer. bu curcunada tam da iyileşemem diye erteledik. boya yaptıracağız diye de evi b.... götürüyor resmen düzen yerinde olsa da temizlik yapılmadı yani. sevgiler...

denizcim; sevindim.herşey yolundaymış.gelmesin bir daha....
yağmur;geçmiş olsun.Allah şifa versin

merhabalar arkadaşler ben size bişey soracam bilgisi olan arkdş cevap yazarsa sevinirim bende kist vardı ve tüpe başlayacaktım dr dğm kontr hpı ve dhea kullan dedi 1 aya sonra gel dedi ben bunları kulladım bir hafta geçmeden göğsüm büyüme =neredeydse iki katı büyüdü= ve çok ağrımaya başladı sanki taş bağlamışlar göğsüme ve yüzüm şişti ben ikisini de bıraktım ama şimdi 5 gün önce adetim bitmişti tekrar adet oldum bunun neden olduğu konusunda bir fikrim yok ne yapacağımı bilemiyorum ama çok kötü bel ve göğüs ağrılarım var fikri olan cevap yazarsa sevinirim

mervecim çok geçmiş olsun. inan benim bilgim yok bu konuda.ama dehea herkese önerilmiyor demişti bir arkadaş. senin kistin ne kisti fonksiyonel mi çikolata kisti mi?

canım sen en iyisi dr unu ara.haberdar et.o doğrusunu bilir.umarım çok önemli birşey değildir.geçici yan etkidir.geçmiş olsun

merye cim geçmiş olsun doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra regli olursun isterse yeni bitmiş olsun kesersen günlerin aksar öbür söylediklerin doğum kontrol hapının yan etkisi muhtemelen çünkü Dhea nın böyle bir etkisi yok ben 6 ay kullandım tatlım tekrar geçmiş olsun

Denizcim sanırım şimdi daha iyisin aman arkadaşım lütfen dikkat et kendine şu bebiş gelene kadar sakin ol rahat ol sen gereken ne varsa zaten yapıyorsun maşallah, oğluşunu şöyle şarkı söyleye söyleye bekle zemuszemus

mervecim çok geçmiş olsun. inan benim bilgim yok bu konuda.ama dehea herkese önerilmiyor demişti bir arkadaş. senin kistin ne kisti fonksiyonel mi çikolata kisti mi?

sağol hanımlar ymurtalık kisti kaç adır peşimi bırakmıyorm geçen ay 5 cm şimdi 3 tedaviye de başlatmıyorlar bundan dolayı

canım sen en iyisi dr unu ara.haberdar et.o doğrusunu bilir.umarım çok önemli birşey değildir.geçici yan etkidir.geçmiş olsun

aradım çok hassas bir vücut yapımın olduğunu ilk defa böyle bir durmla karşılaşıyorum dedi ilaca devam dedi yani göğüslerim eski formna kavuşacakmı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…