38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdicim, Annecigine ve kayinpederine gecmis olsun. Bu mevsim gecisleri ile bir ilgisi olabilir mi acaba? Aman sizler de dikkat edin. Her ne kadar ben yakalandim ama... Havayi sormussun, bu sene pek karisik! Iki gun once yazliklari giyiyorduk, bugun muson yagmurlari basladi!

Namnam, tebrikler, darisi keseyi ve kalp atislarini gormeye...:CüvCüv:

Alimm, bilgi icin tesekkurler.kaydirigubbakcemile3

Erverdicim, ciceklerini ilk ben suladim!

Bunlar da sana...a.s.a.s.

Senin icin dans ediyorum.:dance::dance::dance:

dans için teşekkürler zarpanditopuyorumnanaktan
dans ederken o kadar sırıtmak.ne kadar komik değil mi?ikona baksana.gerçeğini düşün.çok komik:roflol:

günaydın herkese
namnam tebrikler......hamişler çoğaldı iyice.
ben cuma günü keseyi göreceğim erverdi.az kaldı ama gel de bana sor sen bunu.bilmiyorumkismile

Herkese iyi haftasonları...Birşey değil kızlar...Ben paylaşmayı severim bilen arkadaşlarım bilir...;Ohhh ne güzelll misss gibi çiçek kokuları geldi burnuma...

Altunyunuscum merak etme artık senden kurtulduk çok şükür. Hamile kalsın dediğim arkadaşlarımdan biri daha hamile kaldı. Artık sen bizleri düşün bu iş parayla değil sırayla:)))Gelicem o kuzunu kuzucuklarını koklayacam hamişkende göreyim seni şöle göbişini bir okşayayım...CıMCıMEN:)))

Herkese güzel,sıkıntısız istedikleri gibi bir haftasonu diliyorum...

Nammam, tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber .
Altınyunus, Cuma'ya büyük gün kese ve kalp atışlarını görmek çok güzel bir duygu sağlıkla tamamına erdirsin.
Vanilya' sen de yavaş yavaş toparladın değil mi ? öyle yapmalıyız zaten önümüze bakalım güzel haberleri sen de verirsin inşallah, moralini yüksek tut.

evet cimcimem benden kurtuldunuz artık:))
waterss teşekkür ederim.evet daha önce de yaşamıştım bu duyguyu.sadece 8 hafta sürmüştü.bütün duam sağlıkla devam etmesi.

DKızlar hamileyim.Bugün test sonucumu aldım.TEK EMBRİYO TRANSFERİ yapılmıştı.İlK DENEMEMEMİZ Dİ.HİÇ UMUDUM YOKTU.DOKTOR ARAYIP POZİTİF DEYİNCE ŞOK OLDUM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.
çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin. darısı geride kalanlarımızın başına olur işallah.

günaydın herkese
namnam tebrikler......hamişler çoğaldı iyice.
ben cuma günü keseyi göreceğim erverdi.az kaldı ama gel de bana sor sen bunu.bilmiyorumkismile
sen de keseyi görde bakalım için rahatlasın. umarım herşey sorunsuz devam eder.

dans için teşekkürler zarpanditopuyorumnanaktan
dans ederken o kadar sırıtmak.ne kadar komik değil mi?ikona baksana.gerçeğini düşün.çok komik:roflol:
erverdicim kim hasta anlamadım yani bununla ilgili yazını göremedim. geçmiş olsun arkadaşım.

ben de yağmur un aynısını yazacağım.

namnam hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sende problem olmadığına göre 38 yaş altısın sanırım?

altınyunus keseydi kalp atışıydı tekrarıydı 2 li testti gidiyor işte. inşallah sırasıyla hepsi olacak.

erverdi valla ben de görmemişim. geçmiş olsun.

evet cimcimem benden kurtuldunuz artık:))
waterss teşekkür ederim.evet daha önce de yaşamıştım bu duyguyu.sadece 8 hafta sürmüştü.bütün duam sağlıkla devam etmesi.

Bu sefer yoluna devam edecek bebeğin inşallah her zaman öyle yarı yolda kalacak diye bir şey yok. 8. hafta kritik yani kromozomal bir bozukluk varsa embiriyoda 8. hafta civarları vücut atıyor ama dediğim gibi o zaman olmuş bir şey şimdi olmaz içini ferah tut..Allah sağlıkla kucağında göstersin.

Herkese, keselerin goruldugu, kalp atislarinin pit pit attigi, testlerin sonuclarinin harika ciktigi, bol hamile haberli guzel bir hafta diliyorum...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Merye, bizim cok vakit kaybedecek zamanimiz yok daha dogrusu boyle bir luksumuz yok! O yuzden bir an once bir merkeze karar verip, yaptirman gereken testlerini basinda yaptirip baslamanda fayda var. Ozel Tup Bebek Merkezi adi altindaki baslikta farkli hastanelerde, farkli doktorlarla olanlarin yazdiklarini bir okumani tavsiye ederim. Eskisehir'den Ankara sanirim sana Istanbul'a gore daha yakin olacak. Burada Memorial revacta ama sonucta en iyisi senin merkezlerle gorusup yada maillesip son karari kendin vermen. Bol sanslar!kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr a.s.a.s.a.s.

altınyunus aman amanda aman maşallah maşallah sana :sm_cool: allah tamamına erdirsin çok sevindim

namnam sanada maşallah :sm_cool: allah tamamına erdirsin çok sevindim :sm_cool:

zarpanditt geldim şekerim burdayım artık son karar ne oldu sende umarım kaçırmadım a.s.

Patiklerim sende erkencesin güzelim nasılsın? a.s.a.s.

merye cim ben bu hastaneyi hiç duymadım ankarada olmasından olabilir tabi ki :smiley-cool:
ama tatlım sen baktın mı kadrosu nasıl hangi doktorlar bi araştır geçmişlerine bak forumlarda araştır
kist varsa benim bildiğim önce doğum kontrol hapı verip kisti yokolmasını bekliyorlar yani ufak bi şeyse :uhm:

Erverdicim geçmiş olsun tatlım umarım artık iyidirler a.s.a.s.

günaydın
alabama kan testi sonucundan sonra mı bir sonraki kontrol belli olacak? amnio için bir karar verebildin mi?

Son düzenleme:

Canımmm iyiyim. Keyifliyim... Hayat çok güzel yaaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…