Erverdicim, ciceklerini ilk ben suladim!
Bunlar da sana...a.s.a.s.
Senin icin dans ediyorum.:dance::dance::dance:
çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin. darısı geride kalanlarımızın başına olur işallah.DKızlar hamileyim.Bugün test sonucumu aldım.TEK EMBRİYO TRANSFERİ yapılmıştı.İlK DENEMEMEMİZ Dİ.HİÇ UMUDUM YOKTU.DOKTOR ARAYIP POZİTİF DEYİNCE ŞOK OLDUM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.
sen de keseyi görde bakalım için rahatlasın. umarım herşey sorunsuz devam eder.günaydın herkese
namnam tebrikler......hamişler çoğaldı iyice.
ben cuma günü keseyi göreceğim erverdi.az kaldı ama gel de bana sor sen bunu.bilmiyorumkismile
erverdicim kim hasta anlamadım yani bununla ilgili yazını göremedim. geçmiş olsun arkadaşım.dans için teşekkürler zarpanditopuyorumnanaktan
dans ederken o kadar sırıtmak.ne kadar komik değil mi?ikona baksana.gerçeğini düşün.çok komik:roflol:
evet cimcimem benden kurtuldunuz artık:))
waterss teşekkür ederim.evet daha önce de yaşamıştım bu duyguyu.sadece 8 hafta sürmüştü.bütün duam sağlıkla devam etmesi.
SELAM KIZLAR çok mesaj yazmasamda sizin sıkı takipçilerinizdenim.
canım merhaba çok geçmiş olsun yeni hayatlara yeni umutlara inşallah
ah birde benim kocam biraz ümit verse hep içimi karatıyor.olmaz diyor bşka bişey demiyor
DKızlar hamileyim.Bugün test sonucumu aldım.TEK EMBRİYO TRANSFERİ yapılmıştı.İlK DENEMEMEMİZ Dİ.HİÇ UMUDUM YOKTU.DOKTOR ARAYIP POZİTİF DEYİNCE ŞOK OLDUM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.
e canım çok güzel allah tamamına erdirsin hamileler gerçekten bana umut veriyor.
hanımlar bana yine bir dr.kendi başına asla hamile kalamazsın dedi -eskişehir deki dr.-ve başka bir tüp maerkezini tavsiye etti bir fikri olan varmı bilmiyorum ama ankara anatolyayı tavsiye etti -hepsi bişey söylüyor -neden umuttaki dr.lrn ertelediğini anlamamış kist varlığı tüpü yapmaya engel değilmş kesinlikle ankara antolya dedi başka bieşy demedi kafamı karıştırdı
patik ler sağol canım cevabın için
öpldünüz hanımlar
evet cimcimem benden kurtuldunuz artık:))
waterss teşekkür ederim.evet daha önce de yaşamıştım bu duyguyu.sadece 8 hafta sürmüştü.bütün duam sağlıkla devam etmesi.
günaydın kızlarr a.s.a.s.a.s.
altınyunus aman amanda aman maşallah maşallah sana:sm_cool: allah tamamına erdirsin çok sevindim
namnam sanada maşallah:sm_cool: allah tamamına erdirsin çok sevindim :sm_cool:
zarpanditt geldim şekerim burdayım artık son karar ne oldu sende umarım kaçırmadım a.s.
Patiklerim sende erkencesin güzelim nasılsın? a.s.a.s.
merye cim ben bu hastaneyi hiç duymadım ankarada olmasından olabilir tabi ki :smiley-cool:
ama tatlım sen baktın mı kadrosu nasıl hangi doktorlar bi araştır geçmişlerine bak forumlarda araştır
kist varsa benim bildiğim önce doğum kontrol hapı verip kisti yokolmasını bekliyorlar yani ufak bi şeyse :uhm:
Erverdicim geçmiş olsun tatlım umarım artık iyidirler a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?