38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

annesi ona kendi işini kendin yap eğitimi vermiş... olsun olsun... ablam hep derki erkeklere acıma, sonra çıkar kafana... allah bozmasın...

amaaann kızlar oku oku bitmedi.yok diziydi yok yağmurunçift çizgi macerasıydı miyen arkadaşımın çilesiydi,hele hele ki yağmurun kocasıydı derken.BADENURkaynadı senin cinli şiirin.zaten uyku gelmiş tek gözle bakar olmuşum.artık yarın daha bi alıcı gözle okurda yorumumu yaparım.bende gittim .....pişti burda yaaa..adetlide yazın bu sıcakta da .uzunda kaldım burda.herkese tatlıuykular mutlu rüyalar.söylemeden edemiyeceğm
ZARPANDııııTTTTTTTTTTT.aldın türk toprağının kokusun di miii....gel uğra arad hocam

AMANIN Denizi görür gibiyim
Tatlım sakın gitme bi ses ver dün gece yarılarına kadar bekledik seni, aldık iyi haberlerini mutlandık ama gene de senin anlatman ayrı tabi ki
tuttuk nefesimizi bekliyoruz hadi anlat lütfen ayrıntıları

Günaydın kızlar.........

Yani bi bir-iki gün giremedim yazdıklarınızı okuyacağım diye canım çıktı. Ne de güzel döktürmüşsünüz :)

myendlesslove sanada günaydın tatlımm nasılın a.s.
patiklerim sen nasılsın güzelim a.s.

Biraz geç oldu cevabım ama iyiyim be canım. Umarım sen de iyisindir.

Kararın ne olursa olsun hayırlısı olsun. ıkilemde olmadan belli birşeyde kararlı olmak bir işi başarmaktır zaten.

Allah bozmasınnnn Harika...

ZARPANDıT geldimi ? iletişimde olan var mı?

Artık HÜLYA, PATıKLER daha az uğruyor... özletiyor...

Canım inan öyle yoğunumki iş yerinde. Giremiyorsam sırf bundan.

günaydın
kızlarrrra.s.
herkese hayırlı kandiller bugün dualar edelim bebekler gelsinn :Saruboceq: hamileler sağlıkla doğurup kucağına alsınn :Saruboceq:

günaydın hanımlar ay evdeki bilgisayar bozuk aşağıdaki yüzleri seçemiyorum yinebeni soran merak eden herkese teşekkürler :))dün akşam erverdi arayıp ben haber veririm diyince girmedim bir daha stresten yorulmuşum. eşimin de işi vardı o kaptı bilgisayarı. dün 5 teydi tandevum. amnio için bir hemşire gelecekmiş geç kalmış onu bekledik. sonra da giren gıcık bir çift vardı çıkmadı bir türlü (gıcıklıkları çıkmamalarından değil tavırlarından, komplekslerinden ötürü kibirli insanlar vardır suratsız çevrelerini aşağılayan öyleydiler) ultrason üstüne yarım saatten fazla konuştular. ne buldularsa bu kadar. neyse 6 falandı girdim. dr ultrasonda biraz baktı ölçtü herşey düzgündü yine. cinsiyet öğrenme gibi merakınız varmı dedi 12. hafta bir tahmin yapmıştınız biz de aldık kabul ettik dedik. oğlum halen erkek değişmemiş. bir süpriz yapsa sevinirdik ama olmuyor bu doktorlarda bu kadar erken bile yanılmıyorlar. zaten arada erverdinin doktoru da % 90 erkek demişti. kısaca ben ağladı ağlayacak, amnio eşimin karşı olması vs konuşurken yapalım da bitsin dedim iğneyi yedim. azıcık acıdı ama 30-40 saniye süren bir acı. dr bir ultrasonu hemşire diğer ultrasonu kapattığı için bebek ne yapıyordu büzüştü mü vs göremedim. eşim de ya iğne bebeğe geldiyse dedi dr ee görmediniz mi bebek uzaktaydı, zaten gelse de birşey olmuyor dedi eşim de yok ben iğneye baktım dedi. ben göstermeden batırdıklarından tam iğneyi de göremedim nasıldı. işte oldu bitti. dr tam iğneyi batırmadan merak etme düşük falan da olmayacak iyi geçecek dedi. bitince fish denilen 3 günde verilen acil sonucu sordum (test 1250 eğer fish i de istersen 250 lira da o). isterseniz alın ama bence hiç gerek yok zaten herşey iyi, iyi çıkacak sonucun dedi. sanırım dr biraz para almak için yaptı testi ben de paranoyaklığımdan yaptırdım. fish için de düşündüm en çok rastlanan 3 tane kromozom bozukluğunun (trizomy 21-down sendromu, trizomy 18 ve trizomy 13) olup olmadığının sonucunu veriyor. bunları almak içimi fazladan rahatlatacak mı dedim mesela bir önceki düşüğüm trizomy 14 gibi gayet ender rastlanan bir bozukluktandı. birşey farketmeyecek nasılsa 3 hafta sonraki genel sonucu bekleyeceğim ve dr sende birşey çıkmayacak iyi gelecek de dedi nasılsa diye istemedim. 3 hafta sonra tam rahatlamış olacağım ama herşey iyi gittiği için içim rahat bekleyeceğim. benim durum da alabama ile aynı. yaşıma gör değerler, ultrason çok iyi genç kız gibi sadece 43 yaşındayım ne olur ne olmaz kromozom bozukluğunun garantisi sadece bu test paranoyaklığım var. alabama canım kimdi bir arkadaş yazmış ben amnionun yanıldığını hiç duymadım % 100 diye biliyorum. 2 li veya 3lü 4lü testlerle karıştırmış olma. en azından % 99,99 doğrudur. şu anda şükür ağrım sızım akıntım kanamam yok. inşallah birkaç gün daha böyle giderse yırttım demektir :)))

badenur canım tedavideki yumurtalık ağrısı yüksek dozdan değil yumurtalar büyüdüğü için. ama mesela pcok olup 20 den fazla yumurta toplananlarda çok daha fazla oluyormuş ağrı. bende 3 sene önce klomenle 2 şer yumurta büyürken de ağrı oluyordu.

yağmur ben süleyman beyin 2-3 yumurtayı nasıl 5-6 tane yapacağını merak ettim. tahminim kist olan tarafta da 2-3 tane yumurta vardır ilaçla bunları da büyütür alırız diye düşünüyor ama garantisi yokki. sadece tahmin ediyor. ben son tedavimde sormuştum başta 6 folikül varsa 7-8 tane olma olasılığı var mı diye o da yoktur ilk kaç tane görülüyorsa en fazla o kadar olur demişti. bir de kadın doktor erkek doktor meselesin de bn de önceden erkek dr daha iyidir diye düşünüyordum ama vazgeçtim. kadınlar kadın oldukları için daha detaycı daha sorgulayıcı ve en iyi tarafları da daha çok konuşuyorlar. daha iyi açıklama yapıyorlar. altınyunus demiş bir kadın dr için hoyrattı diye. böyleleri de vardır ama bence geneli (tabi başarılı kadın doktorlarla başarılı erkek doktorları karşılaştırıyorum) en az erkekler kadar iyi ve daha çok konuşuyorlar.

Son düzenleme:

Çok şükür inan senin adına rahatladık hepimiz, zaten biliyoduk iyi geçeceğini artık bebiş te daha mutludur eminim...

denizcim önceki düşüğün trizomi 14 olduğu nasıl anlaşılmıştı ve ne kadarlık iken düşük olmuştu, kürtaj mı olmuştu, yani düşükse nasıl teşhis ettirdiniz o kısmını anlayamadım da

ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIN a.s.

DENİZ öncelikle maşallah diyorum, hepimizin gözüaydın... işte oldu bitti, üstelik herşey yolunda... artık hafiflemişsindir, sonuçlarda güzel gelecek hayırlısıyla... bitti gitti... geriye sadece 9 ayı beklemek kalıyor artık... en tatlı günler... zemuszemus
Erkek oluşu da artık kesinleşmiş, kızı hiç bekleme... ikinci çocukta inşallah... yerimseniben

canımcım ama benimki yumurtalık ağrısı değilki, kasıklarımdaki ağrı ve hareketlilik ayrı .... benim bahsettiğim aynen adet sancıları, karnımın ince ince bir sızı, burkulmalar, rahmin içinde sökülmek istercesine ağrı, sancı... yani aynen adet öncesi gibi........... 2. gün ilaçlara başlanıyor, 4. gün adet bitiyor, hooppp altıncı gün yine adet sancıları başlıyor... hatta son tüpte son gün bir iki damla kanama bile oldu... doktor cetrotide veriyorum merak etme deyip geçti... bu doktora bu durumu anlatacağım... bence bu ağrılarla birlikte yumurtalar çatlıyor ve kalitesizleşiyor, sadece cetrotide verildiği için adet başlamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…