38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım 8. hafta civarı kalbi durmuştu kürtajla alınıp genetik incelemeye gönderilmişti. düşük diyince illa kendi düşmesi gerekmiyor kalbi durup kürtajla alınca da doktorlar düşük diyorlar.

canım sağol. aman bunu bir sağlıkla kucağıma alayım da ne ikinci çocuğu 43 yaşından sonra. sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter a.s (şimdi de suratları koyabiliyorum)
hımm senin ağılar farklıymış. bilmem ki e2 de ölçmüştü doktorun. ama inan işe para girince güvenemiyor insan. memorial falan yapmaz öyle de dışarıdan özel doktor olunca bilemiyorum ne kadar dürüst davranıyor biz mi kuruyoruz. sen başka doktorlarla görüş bakalım en önemlisi şu anki durumunla ilgili ne diyecekler

demek artık gülen yüzleri kullanabiliyorsun bu çok iyi birazdan sana bir süprizim varrrrrrr delikafadulden

kızlarr herkese günaydına.s.
teyzoşu yolcu ettim.erkenden çiçekleri gönderemedim size.şimdi olsun göndereryim.özellikle Deniz şimdi sanırım istirahar ediyorsundur.hastaya çiçek gönderelim
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
umarım daha iyisin deniz..için daha rahattır.
.kızlar hemencik evi toplayıp hazırlanmam gerek.artık biliyorsunuz rahat söylüyorum.kurs var bugün haftaya bitiyor.sizlei seviyorum kendinize iyi bakın.hoşçakalııınnnnnnnnn

DENıZ bu senin için geliyor, akşam yine ilham perileri uğradılar, gelmişken deniz için değerlendireyim dedim... ileri de hepsini yayınlatacağım... ama bir şartım var.. önce bir bebeğim olacak, bu uğraşların en kalıcı hatırası olacak...

Her gün yürüdüğüm bu sokakta kuş cıvıltıları eşlik ediyor adımlarıma,
Güneş nasılda içimi ısıtıyor sıcacık,
Kaldırımın kenarında benim için açmış sanki papatyalar,
Hiç farketmemiştim daha öncesinde,komşumun camında da renk renk sardunyalar...
ılk defa selamlaşıyorum mahallenin bakkalıyla, terzisiyle.
Nasılda güleç bakıyorlar...
Taa köşedeki simitçiden mis gibi kokular geliyor burnuma.
Dilimde o bilindik melodi yine...
Artık yormuyor bu yol beni, aksine kelebek gibi uçuyorum sanki...
Dünya hep böyle güzel miydi?
Yoksa içimdeki varlığın mı dünyamı güzelleştiren...
Hayatı yeniden keşfetme zamanı şimdi...
Seninle...
Ama hep seninle bebeğim...

Son düzenleme:
canım 8. hafta civarı kalbi durmuştu kürtajla alınıp genetik incelemeye gönderilmişti. düşük diyince illa kendi düşmesi gerekmiyor kalbi durup kürtajla alınca da doktorlar düşük diyorlar.

hımmmm bunu bilmiyordum, benim kalbi 7. haftada duran ikinci hamilelik olayımda ben kan pıhtılaşması olayına takılmıştım, ama doktor sanmıyorum muhtemelen kromozom bozukluğu demişti, demek ki belki de öyleydi, ne kadar üzülmüştüm o zaman iğne vurunmadığım için kaybettim onu diye, eğer öyle idiyse yani kromozom bozukluğu olayı idiyse demek ki iğne vurulsam da gene kaybedecektim demekki...

amin deniz amin....bol bol popoyu sopalatacam sana görelim o günleri de.belki yaptırmaya gerek olmaz.benim kontrole 1 hafta kaldı ama 1 yıl gibi geliyor bana.nasıl geçecek bilmem.eyvahedigeldismile:bbo:

yaşşaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

olsun minik kuş deniz gitse de biz aldık yaşama sevinci nağmelerini umutla besleyeceğiz emin ol.....hem şimdi denizin dinlenmesi lazım sürekli burda olmasını bekleyemeyiz zaten...a.s.

geçmiş olsun deniz.atlattın şükür.

canım geri geldim. buralardayım. şiirin çok güzel teşekkürler. umut veriyor insana. inşallah biran önce bebeğine kavuşursun da şiirlerini de yayınlatırsın güzelim. baş şimdi öpen suratı koyamadım ((

ooo denizbulutcummm
maşallah sana güzel anne sağlıkla atlattın inşallah oğluşu tam net gördün yani karnında büyüyen güzellik kimbilir ne güzeldirrr olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum anca kendime yeni geldim. geçmişi okuyup geliyorummm.

deniz inşallah herşey yolundadır

hadi geçmiş olsun sonuca da çok sevidik eh ben demiştim demeden geçemeyeceğim sana çekmişim napimdelikafadulden valla esaslı hatunsun ne diyeyim. eşin istemiyordu AS yi ama onu da götürmüşsün baksana.bravo sana.

badenur yaa varya süper bir şiir. ben bunu bebeğe değilde başka bişiye uyarladım. içimden aynı şeyi hissettiğimi düşündüm. müthiş...

deniz bulut valla ya sülo doktor kist olan taraftan da bir iki yumurta elde etmeyi düşündü nasıl oluyorsa. şuan yumurta gözükmüyorsa nasıl olacak bu ben de merak ettim

merhaba
ben mikroenjeksiyon yaptırdım.38 yaşındayım ve bu 5.denemem, normalde 15 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım. 10 günde bhcg 172, 12 günde 310 çıktı. aynı zamanda da bazen kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var .
formlarda okuduğuma göre bthcg nin iki kat artması gerekiyormuş.acaba benim embriyolarımda bir sorunmu var çok merak ediyorum benim gibi aranızda olan varmı
fikirlerinize ihtiyacım var

yasmincim değerin çok çok iyi, endişelenmeni gerektirecek bi durum yok yani
bu arada tebrikler, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…