38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saol canım teşekkür ederim bende yüzde 99 kaygısız ve eminim artık allaha emanet. bakalım 20. haftada aynı konuşurlarsa biraz daha rahat yolumuza devam edeceğiz.tüm yazıları okuyup alıntı yaparak cevap yazıyorum ilerde as yi de okudum. gayet güzel kazasız belasız atlatmışsın. inşallah sonuçlarıda pozitif alıp bundan sonra keyfine varacaksın. valla nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama benim kuzenimin ikilisi süper çıkmıştı bu nuhnebiden kalma üçlüyüde yaptırdı orda 250 de 1 sonuç çıktı. sırf o değer yüzündün başka doktora gitti bu üçlüye takılma durum gayet iyi yaşın 37 ama herşey gayet güzel yaptırmana gerek yok dedi o da yinede yaptırdı sonuç iyi çıktı sonra doğurdu. bi sıkıntı yok ama bana as %100 sonuç vermiyor. %99 dedi. ayrıca okuduğum bir yazı bulursam sizede yollucam sonucta var denilen bir gebe sağlıklı doğurdu nolursa olsun o cana kıyamam dedi ve sağlıklı doğurdu. dün banu hanım da bana as de yanıltıcı sonuçlar veriyor dedi. birdaha araştırın isterseniz kimseyi bulandırmıyım ama sorduğunuz için yazdım. birazda vucuduma ve doğal selleksiyona da güveniyorum ben kromozomu bozuk olan bebeğin gebeliğini vucut otomatikman sonlandırmıyor mu? yüzde yüz olmasa da böyle de bir çözüm kendiliğinden yaşanabiliyor. tüm bunlar sadece duyduklarım ve düşündüklerim değil herşeye rağmen bende iki hafta sonra as yaptırabilirim yada 20 haftada yazıyorum sadece...
allah hakkımızda hayırlısını versin. ben de senin sonucunun iyi olacağından eminim canım.

saol canım teşekkür ederim inşallah stress sona ermiştir ve kararımı sürekli sorgulayıp vazcaymam cayarsam bende gidip as yaptırabilirim :) yukarda denize yazdım bu yüzde yüzlük sonuc hakkındaki bildiklerimi yada duyduklarımı diyim ama herşeye rağmen evet budur eminim demiyorum hayatım. birdaha araştırıp hatta banu hanıma sorucam olur mu?

saol canıkom inşallah öyle devam eder. as li yada assiz darısı başına inşallah. sağlıkla gitsin hamileliğin.

alabamam maşallah sanada süper bu değerler çok sevindirici tatlım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
vanilya cım hangi çinli doktor bu banada söyel bende gideyimm :1hug:
saol tatlım çok şükür şimdlik iyi gidiyor dimi :) inşallah darısı hepinize olsun.

doktorumu aradım ameliyattaymış not bıraktım bana akşam da olsa mutlaka döner. ayrıca mail de attım kızlar cevabı alır almaz size de yazacağım.

siz niye kötüsün bugün diye sormamışsınız ama ben söyliyim sabah bulantıyla kalktım 12 haftada kesilmişti 16 hafta da bulantı başladı inşallah günübirliktir. halsizlik hat safhada kolumu kaldırcak halim yok. ama ateşim falan da yok. heralde normaldir. ben bidaha bu enerjisizlik ve bulantı yaşamam sanıyodum sabah şaşırdım bide aşırı bi baş ağrısı vardı bitane minoset içtim çok darda kalırsan içebilirsin demişti doktor hanım.
bu arada benim doktor bildiğiniz gibi bayan kendisi çok şeker. ama tüp bebeğimizi yapan doktorumuz da erkekti o da çok iyiydi herikisindende allah razı olsun.

allah hepinizi iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

alabama tıpta kesinlik yok diyorlar ya amniyonun doğruluk payı da %99,4-%100 arasıymış. yani%0,6 yanılma payı var diyelim. zaten bu test kötü çıkarsa (allah korusun) bebeği aldırmadan doğrulatmak için sonucu 3 günde çıkan kordosentez-cvs vs yapıyor bazıları. allah göstermesin ama günümüzde en güvenilir test bu.doğal seleksiyona gelince evet doğa büyük kısmını ayıklıyor ama hepsini değil. sadece down sendromunda doğumda rastlama riski 30 yaşında 1000 de 1 iken 35 yaşında 250 de 1 e 43 yaşında 50 de 1 e yükseliyor. bunlar da ne yazık ki düşen, ölen down lar değil canlı doğanlar. yani doğanın ayıklayamadıkları. bir de diğer kromozom bozuklukları var.aman artık takılmayalım. oldu bitti. iyi düşünüp ileriye bakalım. inşallah 20. hafta ultrasonu da iyi geçer. seni 20. hafta mı çağırdılar? beni sekreter 22. hafta diye bilgilendirdi ama önce haftaya bir kontrole gideceğim. orada sorarım tekrar doktora.

bu belirtiler bazen tekrarlıyormuş endişe etme. bulantı sürmez inşallah. kasım anneleri topiğinde de 16. hafta 17. haftada başı ağrayan çok anne adayı okumuştum. olabiliyormuş yani. dayanamazsan bir parol veya minoset al. inşallah çabuk geçer.

yok gelecekti zaten geldi ama bütün yol emin misin yaptırmayalım dedi durdu. içeride de kağıdı imzalamadı doktoru bekleyelim dedi ben de gözlerim dolu dolu sinir krizinin eşiğinde beni delirtmeye mi çalışıyorsun dedim imzaladı. içeride de konuşmaya devam etti ama ona noluyorsa. nasıl olsa onun bir oğlu var. düşse ayrılsak genç bir kadın bulur 5 tane daha yapar. allah korusun bebek hasta doğsa bakacak ilgilenecek burnundan gelecek de ben. kısaca en az etkilenen o şımarıklık yapan o !!

Son düzenleme:

ALABAMA canım, bu yazdıklarının aynısını ablam hamileliğinde yaşamıştı, çok yakınım olduğu için net hatırlıyorum, korkulacak birşey yok, normal bir durum, zaman zaman yaşanır şeklinde değerlendirmişti doktoru... içini ferah tut... bizede bilgi verirsin zaten... sıcak havalar hamileleri çok etkiliyor bunuda göz ardı etme a.s

yağmur'a yazdığına çok güdüm, sen de hep gül emi... :roflol:

şirimi beğendiğine sevindim... buyrunnnnnnnnn

ben kendime inanıyorum hala... bu inancı kaybetmediğim sürece umudum hep canlı kalacak ve başaracağım... bu kadarda iddealıyım... aman zaman zaman ruh halim değişmiyor değil...

Çider'i aradım üyeliğimi gerçekleştirdim... ama ne gün gideyim karar veremedim, böyle bekleyişte yoruyor insanı... bir cesaretle gün belirleyip giderim artık... :1closedeyes:

saol denizcim şu başağrısını başkalarının da yaşadığını söyleyince rahatladım. çünkü üç gündür sabah başağrısıyla kalkıyorum sinir oldum.
ben bana as istemiyecekmisiniz ben 38 im vs diye çok ısrar ettim ya adam o yüzden 20 haftada bakalım dedi heralde hani ben illa belki yaptırırım diye. sen nasılsa yaptırdın sonucu öğrencen hayırlısıyla. o yüzden 22 de çağırmıştır. bu arada 15 gün içinde hakkım var diye ben zaten gitcem ay sonu :) nasılsa bedava dimi ama. as sonucu konusunda ben hem fikirim sadece bunları duyduğumu hatırladığım için yazdım yoksa ısrar etmiyorum. sonuçta insan hatası diye birşey var bi dangalağa denk gelince hayatta neler yaşıyo insanlar. hakkımızda hayırlısı.

amin canım hepimiz hep gülelim inşallah. sıcaklardan dır inşallah ben de öyle düşündümm.

bend de ben de sana inanıyorum sonuna kadar. çidere üye olmuşsun hayırlısı olsun ben de olmuştum. sen iddialı olduktan sonra önünde hiçbişicik duramaz.
dağılınnn uleyynnn bade geliyoakannehir akannehir akannehir

Cok sevindim, gozun aydin iyi haberlerin cikacak nasilsa biliyoruz simdi artik rahatlama vaktidir. saglikli bir oglun olacak Allahin izniyle, darisi hepimizin basina :)

Deniz'cim hadi geçmiş olsun.... Bşarılı geçmiş çok sevindim. inşallah hep böyle olacak. Bu arada geçtiğimiz cuma yapılan piknikte gördüm seni, seslenemedim çünkü çok ses vardı. Göbişine baktım, biraz çıkıktı... :)

Badenur'cum Çider'e üye olmuşsun. valla harikasın, hadi bakalım koyul yola....

Alabama'cım çok geçmiş olsun canım. umarım hala ağrın yoktur.

kızlar yoktum bugün.okudum şimdi.
ALABAMA;canım geçmiş olsun şikayetler geri gelmiş...olsun olsun hamileliğini sağlamlaştırır.bir dr ne kadar bulantı olursa bebeğin o derece sağlıklı olduğunu söylemişti..sen de 20nci haftanın sonunda rahatlarsın umarım.
BADENUR;un da Denize süprizi güzelmiş.
YASMıN;hoşgelmişsin.inşalah değerin güzelce katlar.hayırlı br hamilelik dilerim
PATıKLER;işler yoğunmuş.kolay gelsin.
HÜLYA;bu hafta da uğramadın.herşey yolunda mı?sende mi kayıplara karıştın yoksa?
ZARPANDıT;gittiğin yerde internet servisi yok mu hocam?yoksa tatile kaptırdın mı kendini?iyi eğlenceler ,sağlıklı tatiller
KıNDER;KıNDER;TAVUKLARA YEM VERdin mi güzelim

bugün Regaip Kandili.herkesin kandili mübarek olsun.hayırlara vesile, edilen dular kabul olsun.inşallah:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

arkadaşlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun ve de hayoırlara vesile olsun.
hepinizi öpüyorum yanacıklarınızdan, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah....

saol tatlım çok şükür iyiyim geçti gibi birşey. umarım yarın sabah kalktığımda başım ağrımıyo olur.

saol erverdicim inşallah devam etmez.

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH DUALARIMIZI DUALARINIZI KABUL ETSİN. HEPİNİZE SAĞLIKLA MUCİZELER VERSİN.

kızlarrr ancak geldim vallahi.okuldan çıkıp çarşıya çıkmam gerekiyordu çıktım. kocişi aradım ne yapıyorsun diye oda dünden kalan ütüleri bitiriyorum dedi( valla kızdırayım sizi diye yazdım ama doğru inanki doğruydu) bırak ütüyü be adam del çarşıya yemek yiyelim dedim. zaten arkadaşlar çağırdı oda geldi :)))kaydirigubbakcemile3
bu ERVERDı ye çok kızıyorum bu arada be hatun allah rızası için topiğin bütün kadınlarını sıralayıp hal hatır sorarken beni niye unutuyorsun kadın ya:alsanaalsanasmile(( şakaaaaaaaaaaa )
valla alabama kardeş benim kociş bu günlerde göbek vermeye başladı ikide bir diyo hamile olan benmiyim acep ( buz gibi espri yapıyo tabialsanaalsanasmile)
badenur sorunun yanıtını özelden yazacağım şekerim.( soruydu dimi neyse mesajına diyeyim)
GÜZEL KIZLAR KANDıLıNıZı EN ıÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERıR ıŞALLAH( dilenci duasına benzedi ama napim bu saatte bu kadar idare edin)
kızlar yaa şimdi bişi anlatayım size. benim için o kadar önemli bişi ki..
benim bir tane bacım var küçük daha abaları. ben bu kızı yanıma o beş yaşındayken aldım. maddi manevi yüzde 70 ben ilgilendim büyüttüm. öğretmen olsun istemedim. ya mühendis ya doktor olsun istedim.ona özel dersler verdim anadolu lisesini kazandı falan ne istediyse yaptım. param yoksa onun cep harçlığını gene de verdim. bu kızımız tekstil müh kazandı bir tercih hatamla diyeyim. daha iyi bölümleri kazanabilecekken o puanla ne yaptımsa ilk sıraya bunu yazmışım zaten çıkmaz diye.herneyse geçen hafta finalleri bitti. bu ayın sonunda kep töreniyle önümüzdeki hafta balosuyla mezun oluyor hayırlısıyla. bu arada okulda dereceye girdi okul onu ispanyaya göndermek istedi okumak için babam malum emekli bütün kazandıklarımı ona vererek ayda 1000 euro göndererek okuttum. hazır yurt dışına çıkmışken başka ülke de gezmek istedi gez dedim( ben daha yurt dışına nasıl çıkıyor bilmem)
ne istese yaptım ne giymek istese giydirdim kendi yaşayamadığım gençliğimi yaşamasına izin verdim. gene okulu dereceyle bitirdi. iki buçuk yabancı dil öğrenmesi için ne gerekiyorsa yaptım . özel ders aldırdım.okulda firmaların tanıtımlarına katıldı nebilim seminerlere katıldı. derken 19 üniverstede tanıtım yapan ve " biz mühendislerimizi seçtik" diyerek giden çok çok çok iyi bir firmanın çağrısı üzerine izmir e iş görüşmesine gittiği bugün işe güzel bir maaşla 5 temmuzda başlıyor hayırlısıyla. allahıma milyonlarca kez şükürler olsun.bunu duyunca nasıl ağladım. tam 20 yıldır emek harcıyorum. onunla paylaşmadan harcadığım bir maaşım yok. 21 yıllık öğretmenim bulaşık makinamı evlenince aldım.annemin bile yıllar yıllar oldu makinası olalı. böyle işte güzeller. evet onun annesi benim annem ama o beş yaşından beri bana emanetti ve ona okuma yazmayı da ben öğrettim. ve bunu duyunca ağlayacaktım gerçekten. ekonomik olarak zor bir yıl geçirdim ama onu hiç ihmal etmedim. bana dedi ki abla hemen kredi çekeceğim ve tüp bebeği hemen yaptır. ay nasıl mutlu oldum. ben de dedim" abacım ben hazırladım parayı merak etme" ay böyle işte bu mübarek günde çok çok çok mutlu oldum. annemin dırdırından kurtuldum mu hayır. sabah 8 30 da beni aradı. "benim minik kızım ( minik kızı da 24 yaşında bu arada) senin yüzünden bu sıcakta izmirlere gidiyor anne nasıl benim yüzümden ben ne yaptım gene dedim. diyor ki bir öğretmen olsaydı senin gibi yanı başımda otursaydı. yazsaydınız dedim kızın kendisi yazmadı. demez mi o zaman değil taa lisede niye sayısala göndermişmişim eğer eşit ağırlık seçseymiş ilkokul öğretmeni olabilirmiş sayılsal olunca mühendisliğe girmişmiş. anne dedim ya sen ilkokul mezunu bir kadın olarak nerden biliyorsun bu işleri hadi biliyorsun sabahın köründe nerden buluyorsun bu lafları da bana laf ediyorsun ah annem ahh dedim. kızı işe girdi gene ağlıyor bu seferde uzak biyermiş oralarda ne yaparmış.bari istanbul olsaymışta bizim yanımızda olsaymış.klava:
böyle işte kızlar ne alaka da bunu anlattı diyebilirsiniz belki ama benim için çok önemliydi iş bulamasaydı artık gene cepten gidecekti. yok yüksek lisans vs diyecekti.bir de dırdır yiyecektim...vs vs
hepinize tatlı uykular. duamı etmedim daha hepiniz için edeceğim...allahım kabul eder işallah...

Son düzenleme:
YAĞMUR;bence sen hç üzülmemelisin.çocuğum olmazsa diye..senin zaten varmış çocuğun.sadece bize söylememişsin...

unutmak konusuna gelince;olabilir.unutmak insna özgü birşey.seninle yatıp seninle kalkmıyorum ki ben.hem unuttuğum yalnız sen değilsindir.emin ol yeri geliyordur .başkalarını da unutabiliyorumdur.galiba sen biraz fazla tepki gösteriyorsun bu konuda..bu bana değer vermenden kaynaklı olabilir mi?hani beni de gör anlamında...............görüyorum ...görüyorum...bak bu saatte gördüm..hadi öptüm..oldu mu?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar;herkese hayırlı sabahlar.bu gün huzur istiyorum.huzur dolu bir gün olsun bir gün.
seher vakti henüz çiği bile üzerlerinde olan çiçeklerimi gönderiyorum sizlere.çalışanların ofisine,bürosuna,öğretmen odasna,evde olan varsa..tık tık tık.........alın sizlere de
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…