günaydın kızlarrr
bugün iyiyim allahıma bin şükür baş ağrısız kalktım..
erverdicim sana boll huzurlu bi gün dilerim.
yağmur sana da kardeşine de helal olsun. anne mıkmıkını boşver bizde anne olunca aynı mıkmıkları yaparız alimallah.
zarpandit tatilde yahu bizi mi düşüncek keyfine bakıyodur baksında zaten belki çocuksuz son tatilidir belli mi olur. bizi düşünüyordur mutlaka ama biz nasılsa burdayız
hülyacım seni görüyorum günaydınnnn
galiba güneye gidecekti tam nokta bilmiyorum ama. gel keyfim gelll.CANIM BİLİYORUM TATİLDE zarpandit işte nerde tatilde onu sordum du opuyorumnanaktan
çok sevindim iyi olmana keşke bende bu belirtileri yaşaşam:teselli::Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben
Kızlar herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama.
Bu hafta çok yoğun geçti yine benim için yazmaya fırsatım olmadı.Geçmişi okudum geldim.
Deniz'in AS iyi geçmiş inşallah sonucu da iyi olacak rahatladığına sevindim canım.Bir aksilik olmamış adım adım ilerliyorsun ne güzel.
Alabama senin de değerlerin çok iyi için rahatsa yaptırma AS'yi bak dr da önermemiş.Baş ağrın da geçmiş ne güzel rahatlamışsındır şimdi.Benim oğluma hamileyken 9 ay istifra etmiştim her sabah işe gitmeden hiç kesilmemişti yani.Sadece azalmıştı 3 aydan sonra.
Badenur sen de yeni bir tedaviye adım atıyorsun hadi hayırlısı canım.O doz ayarlamasını ben de 3.denememi yaparsam kendim yapıcam.
Erverdi,Yağmursesi,Patikler,Kinderms,Zarpandit ve adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar iyiler sanırım.Waterss da uzun zaman olmuş uğramamış.İşleri yoğun herhalde.
Hülya'cım iyiyim şükür, biraz sonra doktorda randevum var. Bu ay klomen kullandım. 13.günüm, ne durumda diye bakacak. Bu ayda böyle deneyeyim dedim. Umarım sen de oğluşunda yisinizdir.
Yağmur'um ne güzel bir olay anlatmışsın. Sana helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum. İnşallah senin değerini bilir, bu yaptığın çok ama çok büyüklük... Bu kadar iyi niyetli bir insana ben inanıyorum ki yüce rabbim kesinlikle bir evlat kısmet edecek... İNŞALLAAAAHHHH....
Erverdi, Kinders, Zarpandit, Waterss ve hepiniz umarım iyisinizdir...
Patikler arkadaşım benim de bugün 13.günüm.Hadi hayırlısı rahim filmini de çektirmiştin temizdi hatırladığım kadarıyla.Ben de dün gülen yüzü yakaladım.Dün çalıştık ama bugün gülen yüz kaybolmuştu öğlen yaptım yani bugünde çalışmamız lazım ama biraz tartıştık öğlen hiç konuşasım yok bakalım akşama kısmet.
Erverdi canım, öncelikle biraz panik havası gördüm sende... ben olsam hale hanıma güvenirdim, neden böyle diyorum? az önce yanından geldim... bu güne kadar hiç böyle muayene edilmemiştim, üstelik en hassas noktalarda çok net konuştu, bildiğim şeyleri söylemedim, bakalım değinecek mi diye... gerçekten tane tane anlattı... ben açıkçası memnun kaldım... sende panik yapma ne olur... ne kadar sağlam basarsan sonuç o kadar iyi olur... gerekiyorsa 1-2 ay daha bekle ama tam teşekküllü bir hastaneden vazgeçme.. hem neden yumurta sayını eksik söylesin ki? hemen tüp yapmak onların daha işine gelmez mi?
Kızla anlatayım hale hanımla görüşmemi... dün kayıt olmuştum, gidip gitmeme konusunda iyice gerildim, sonra sabah erkenden aradım çider'i olsun bitsin dedim... beni bugün bir hastanın yerine alıverdiler...
Önce bir bayan doktor dosyamı oluşturdu, Erverdi sen geldin aklıma... bu da yazarken ya eksik yazıyor, ya da yanlış yazıyor, 450 doz diyorum, 250 yazıyor, Kan grubum 0+ diyorum, A+ yazıyor... kazayla kan verseler neler olacak...
Neyse sonra doktorum dosyayı inceledi, sorular sordu, bilgileri teyit etti, eksikleri tamamladı... detaycı ve titiz davrandı.
Ardından muayeneye başladı, detay detay miyomlarımı ölçtü, yerini büyüklüğü şeklini ince ince anlattı, miyomlardan birinin rahime bası yaptığını bu basının rahim çizgisinde bozulma yarattığını ve bu durumun bebeğin tutunma şansını azalttığını bu durumda tutunsa bile düşük ihtimali oluşturduğunu söyledi...
veeeeeee kızlar bu hepimizi ilgilendiriyor, iki tane çatlamış ve döllenmeyi bekleyen yumurtam olduğunu söyledi... çok şaşırdım, çünkü ben 11. gün çift çizgiyi görmüştüm. bugün 18. günüm... doktora sordum, dediği o testlerle bu iş güvenli olmaz, kesinlikle ultrasonda bakılmalı, öyle boşuna uğraşmayın gibi birşeyler söyledi, bugün ve ertesi gün değerlendirin mutlaka dedi....
Sonra önceki denemelerime bakıp yumurta sayımın iyi olduğunu ama buna karşılık kalitesiz oluşunun nedenlerini uzun uzun konştuk, ilaç dozunun yüksek tutulması olabilir edyince onu öpmek geldi içimden , denemeye karar verirsem minumum doz kullanacağını söyledi, ayrıca benim olgunlaşma problemim olacağından şüphelendi...
Ardından rahmi değerlendirdi, bası yapan miyom nedeniyle histeroskopi yapıp rahim çizgisini düzeltmemiz gerekiyor dedi, bunun için öncelikle rahim filmi istedi, bu bize daha fazla fikir verir dedi, ayrıca tüplerime hiç bakılmamış olmasını tuhaf karşıladı...
Şu an aklıma gelenler bunlar çok gerildim gidene kadar şu an müthiş başı ağrıyor....
benden bir test istedi... Sonra beni genetik doktoru ile görüştürdü... o da çok detaycıydı, bir sürü soru sordu, pgt uygulamasına gitmemi tavsiye etti, tutunmama nedeninin genetik bir sebebi olabilirmiş,
Oradan trioidim ile ilgili doktora yönlendirdiler, elle muayene edildi, benim haşimato tiroidim var, iki sene önceki ultrasonda nodül çıkmamıştı, ama oluşmuş olabilirmiş...
birde göğüs kontrolü tabii
böyle...
Badenur çok iyi bir muayene olmuş senin için canım.Sen de rahim filmi çektirmek istiyordun zaten değil mi?Bak miyomlarını biliyordun ama tutunmayı etkileyecek durumda olduğunu bilmiyordun sanırım.Genetik açıdan da değerlendirmeleri iyi olmuş tabi.
Çatlamak üzere olan yumurtalarına sevindim tabi.Ama sen kaç aydır ovulasyon testi kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 6 ay falan oldu kullanıyorum ve çift çizgiyi gördüğüm günden sonra 14 veya en geç 15.gün adet oluyorum.Bir ay olmamıştım gecikmişti o ay da kimyasal geblik oluşmuştu.Sen ona dikkat ettinmi bilmiyorum ama çatladıktan sonra luteal faz herkes de 14 gündür.
Senin şimdi araştırmalar birkaç ay devam eder hadi hayırlısı canım.İnşallah sonu hayırlı olur ve bebeğine kavuşursun canım arkadaşım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?