38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydınnn erkenci Erverdim olumunekankayizsmile senle ben kaldık erkenci zarpanditte yok nerdeki acep opuyorumnanaktan
akşam dua edicem derken ben kanepede yatıp kalmışım bi uyandım gece olmuş kalkıp yatağıma yattım yaaa ama içimden duamı etmiştim

yağmursesi hayırlı evlatsın vesselam ne güzel okutmuşun kardeşini maşallaholumunekankayizsmile

kızlar
hepinize günaydınn
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
bugün iyiyim allahıma bin şükür baş ağrısız kalktım..
erverdicim sana boll huzurlu bi gün dilerim.
yağmur sana da kardeşine de helal olsun. anne mıkmıkını boşver bizde anne olunca aynı mıkmıkları yaparız alimallah.
zarpandit tatilde yahu bizi mi düşüncek keyfine bakıyodur baksında zaten belki çocuksuz son tatilidir belli mi olur. bizi düşünüyordur mutlaka ama biz nasılsa burdayız
hülyacım seni görüyorum günaydınnnn

CANIM BİLİYORUM TATİLDE zarpandit işte nerde tatilde onu sordum du opuyorumnanaktan
çok sevindim iyi olmana keşke bende bu belirtileri yaşaşam:teselli::Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

CANIM BİLİYORUM TATİLDE zarpandit işte nerde tatilde onu sordum du opuyorumnanaktan
çok sevindim iyi olmana keşke bende bu belirtileri yaşaşam:teselli::Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben
galiba güneye gidecekti tam nokta bilmiyorum ama. gel keyfim gelll.

inşallah sende yaşayacaksın hayatım eminim buna çok yakında inşallah. ben emeklerimizin boşa çıkmayacağına inanıyorum hep duacıyım.a.s.:Saruboceq:

Kızlar herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama.
Bu hafta çok yoğun geçti yine benim için yazmaya fırsatım olmadı.Geçmişi okudum geldim.
Deniz'in AS iyi geçmiş inşallah sonucu da iyi olacak rahatladığına sevindim canım.Bir aksilik olmamış adım adım ilerliyorsun ne güzel.
Alabama senin de değerlerin çok iyi için rahatsa yaptırma AS'yi bak dr da önermemiş.Baş ağrın da geçmiş ne güzel rahatlamışsındır şimdi.Benim oğluma hamileyken 9 ay istifra etmiştim her sabah işe gitmeden hiç kesilmemişti yani.Sadece azalmıştı 3 aydan sonra.
Badenur sen de yeni bir tedaviye adım atıyorsun hadi hayırlısı canım.O doz ayarlamasını ben de 3.denememi yaparsam kendim yapıcam.
Erverdi,Yağmursesi,Patikler,Kinderms,Zarpandit ve adı aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar iyiler sanırım.Waterss da uzun zaman olmuş uğramamış.ışleri yoğun herhalde.

Hülya'cım iyiyim şükür, biraz sonra doktorda randevum var. Bu ay klomen kullandım. 13.günüm, ne durumda diye bakacak. Bu ayda böyle deneyeyim dedim. Umarım sen de oğluşunda yisinizdir.

Yağmur'um ne güzel bir olay anlatmışsın. Sana helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum. ınşallah senin değerini bilir, bu yaptığın çok ama çok büyüklük... Bu kadar iyi niyetli bir insana ben inanıyorum ki yüce rabbim kesinlikle bir evlat kısmet edecek... ıNŞALLAAAAHHHH....

Erverdi, Kinders, Zarpandit, Waterss ve hepiniz umarım iyisinizdir...

evet canım şimdilik böyle bakalım iki üç haftaya fikrim değişirse bilemiyorum. sen nasılsın az geliyosun topiğe zaman bulamıyosun yoğunluktan ve koşturmaktan değil mi? allah yardımcın olsun. evet waters da yoğunluktan gelemiyo galiba özledim vallahi. inşallah herşey yolundadır.

Patikler arkadaşım benim de bugün 13.günüm.Hadi hayırlısı rahim filmini de çektirmiştin temizdi hatırladığım kadarıyla.Ben de dün gülen yüzü yakaladım.Dün çalıştık ama bugün gülen yüz kaybolmuştu öğlen yaptım yani bugünde çalışmamız lazım ama biraz tartıştık öğlen hiç konuşasım yok bakalım akşama kısmet.

canım hamile kaldığım ay biz de klasik ovülasyon kavgamızı yapmıştık. hem de ne kavga. benim 1-2 saat ağladıklarımdan. mahsus yapıyorsun zaten bişi olduğu yok hep bu günlere getiriyorsun demiştim. sonra 5 gün sonra geçiyor ama asıl önemli günler de geçiyor demiştim. nasıl olduysa beyefendi lütfetti o 3 gün zoraki çalışma oldu hatta tutki bebek oldu tamamen görev bebeği olacak demiştim. valla bunca zaman olmayan bebek görev bebeği olarak teşrif etti. bize de bu yakışırdı! kısacca sen boşver kavgayı falan. umarım eşinin siniri de geçer.

yağmur canım erverdi haklı senin bir çocuğun olmuş zaten. inşallah rabbim yaptıklarının karşılığında en kısa sürede sana kendi çocuğunu da gönderecektir.inşallah kardeşinin işte çok parlak bir kariyeri olur. anneni de boşver. ne yapsın anneler çocuklarını hep dizi dibinde istiyorlar herhalde. alabama baş ağrının geçmesine sevindim. umarım hiç tekrarlamaz. patikler inşallah süprizin bu ay kendiliğinden gelirkinder-erverdi-myendless love (bir önceki sayfada gördüklerim) iyisinizdir umarım

kızlar merhaba;hülya deniz açık görüm sizi....ışığınız yanıyor..hiç sönmesin emi.

ben bugün ÖZEL ÇAPA ya gittim.kızlar fikrinize ihtiyacım var anlatayım .ne dersiniz?
hani bu adette memoriale gitmiştim.4 5 folkül olsaydı başlıyacaktım.Çapa daki dr 4 5 var demişti.Hale Hanım sa 3 demişti.yine başka bir aya bırakmıştım.özet oldu galibaa.....

neyse;bu ay boş geçmesin dedim.spontan gelişen büyük yumurtayı takip ettireyim biz değerlendirelim dedim.kendi dr um yokmuş bugün.başka bir dr,bu sefer bir kadın.dr baktı ..sağda 2 solda 4 tane var demez mi?yani 5 6 taneden bahsetti.Altay Beyinde 5 folikül olarak not düştüğünü söyledi.şimdi ne yapayım ben haa?biri 5 6 var diyor.tedavi göreceğim yer yok 3 tane diyor.bugünkünü henüz eşimle konuşmadım da.geçen memoştan gelince moral bozuktu.eşim de bozuldu biraz da kızdı.bırak orayı keselim hesabı bizim burada GOP TÜP BEBEK var.ilaçsa aynı tedaviyse aynı yapalım burada hem yakın dedi.ben de dur bir dahaki ayı da görelim dedim öylece kaldı.

şimdi ikilemde kaldım.şu GOPa bir sorayım spermler için MSOME tekniği varmıymış orada.varsa eğer??sıkıldım ama başlıyacağım başlıyamıyorum.o ay bu ay dereken bi bakmıŞın menopoz düdüğü ötmüş.tren geçmiş.geçmişler ola..

bir de muayenede 2 cmlik bir şey gördüğünü bunun kist olabileceğini önemli birşeye benzemediğini kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi.Allahaşkına kızlar birşey ya kisttir ya da değildir öyle değil mi?dedim ki kist mi değil mi?yahu bende mi var bir anormallik ben mi fazla sorguluyorum.nasıl olur da net birşey söyleyemezler.ilk muayenede deHalen dr da aynısını söylemişti.bir karartıdan sözetmişti.bu dr a söyledim.tıpta karaltı diye bir terim olmadığını arada sokuşturuverdi bana.kistse kisttir.miyomsa miyomdur.ursa urdur.yani birşey birşeydir.değilse de değildiriyiyse iyidir,kötüyse kötüdür..bunlar dr.6 sene tıp okumuyorlar mı?.uzmanlık okumuyorlarmı.nasıl olur netleştirmezler gördüklerini..birde bunun ne olduğuna bakarsınız araştırırsınız tarzında bişeyler söyledi.tabiii benim takipçi dr um olmadığı için..
kafam karıştı.
aman dr bi çare diyeceğim.dr.lar bunu yapıyorlar.
ne dersiniz?ne yapmalıyım sizce?siz olsaydınız ne yapmayı düşünürdünüz?kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Erverdi canım, öncelikle biraz panik havası gördüm sende... ben olsam hale hanıma güvenirdim, neden böyle diyorum? az önce yanından geldim... bu güne kadar hiç böyle muayene edilmemiştim, üstelik en hassas noktalarda çok net konuştu, bildiğim şeyleri söylemedim, bakalım değinecek mi diye... gerçekten tane tane anlattı... ben açıkçası memnun kaldım... sende panik yapma ne olur... ne kadar sağlam basarsan sonuç o kadar iyi olur... gerekiyorsa 1-2 ay daha bekle ama tam teşekküllü bir hastaneden vazgeçme.. hem neden yumurta sayını eksik söylesin ki? hemen tüp yapmak onların daha işine gelmez mi?

badenur;hale dr zaten yapalım dedi.ben istemedim.

bütün dr lara;
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:hepsi salça olsunlarklava:
kimi döveyim ben;alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben;

ışığım açık ama çıkacağım.biraz düşünmeye ihtiyacım var.
KıNDER ;huni siparişi vereceğim.isteyen var mı?sen de istiyordun.ne renk olsun?

Kızla anlatayım hale hanımla görüşmemi... dün kayıt olmuştum, gidip gitmeme konusunda iyice gerildim, sonra sabah erkenden aradım çider'i olsun bitsin dedim... beni bugün bir hastanın yerine alıverdiler...
Önce bir bayan doktor dosyamı oluşturdu, Erverdi sen geldin aklıma... bu da yazarken ya eksik yazıyor, ya da yanlış yazıyor, 450 doz diyorum, 250 yazıyor, Kan grubum 0+ diyorum, A+ yazıyor... kazayla kan verseler neler olacak...
Neyse sonra doktorum dosyayı inceledi, sorular sordu, bilgileri teyit etti, eksikleri tamamladı... detaycı ve titiz davrandı.
Ardından muayeneye başladı, detay detay miyomlarımı ölçtü, yerini büyüklüğü şeklini ince ince anlattı, miyomlardan birinin rahime bası yaptığını bu basının rahim çizgisinde bozulma yarattığını ve bu durumun bebeğin tutunma şansını azalttığını bu durumda tutunsa bile düşük ihtimali oluşturduğunu söyledi...
veeeeeee kızlar bu hepimizi ilgilendiriyor, iki tane çatlamış ve döllenmeyi bekleyen yumurtam olduğunu söyledi... çok şaşırdım, çünkü ben 11. gün çift çizgiyi görmüştüm. bugün 18. günüm... doktora sordum, dediği o testlerle bu iş güvenli olmaz, kesinlikle ultrasonda bakılmalı, öyle boşuna uğraşmayın gibi birşeyler söyledi, bugün ve ertesi gün değerlendirin mutlaka dedi....
Sonra önceki denemelerime bakıp yumurta sayımın iyi olduğunu ama buna karşılık kalitesiz oluşunun nedenlerini uzun uzun konştuk, ilaç dozunun yüksek tutulması olabilir edyince onu öpmek geldi içimden , denemeye karar verirsem minumum doz kullanacağını söyledi, ayrıca benim olgunlaşma problemim olacağından şüphelendi...
Ardından rahmi değerlendirdi, bası yapan miyom nedeniyle histeroskopi yapıp rahim çizgisini düzeltmemiz gerekiyor dedi, bunun için öncelikle rahim filmi istedi, bu bize daha fazla fikir verir dedi, ayrıca tüplerime hiç bakılmamış olmasını tuhaf karşıladı...
Şu an aklıma gelenler bunlar çok gerildim gidene kadar şu an müthiş başı ağrıyor....
benden bir test istedi... Sonra beni genetik doktoru ile görüştürdü... o da çok detaycıydı, bir sürü soru sordu, pgt uygulamasına gitmemi tavsiye etti, tutunmama nedeninin genetik bir sebebi olabilirmiş,
Oradan trioidim ile ilgili doktora yönlendirdiler, elle muayene edildi, benim haşimato tiroidim var, iki sene önceki ultrasonda nodül çıkmamıştı, ama oluşmuş olabilirmiş...
birde göğüs kontrolü tabii
böyle...

benden istenen test Periferik kan kültüürü ve kromozom analizi... sordum 450 tl'ye yapıyorlarmış, ben de sgk'lı bir yerde ya da devlet hastanesinde yaptırmayı düşündüm...

Ama histeroskopi isteği beni korkuttu, daha önce olmuştum, anestezi yapılmadığını söyleyince öncekinin tanısal amaçlı olduğunu söyledi, zaten histeroskopi raporumuda hiç beğenmedi, açıklamalar çok yetersiz dedi, rahimdeki miyom nedeniyle rahim çizgisinde oluşan bası olayını o gün anestezi vererek çözebilirlerdi dedi, yarım kalmış bir tedavi dedi... rahim çizgisindeki bu bozulmanın ultrason altında tam görülemediğini ancak histeroskopi ile farkedildiğini söyledi, eğer öncekinde bunu düzelttilerse bizde tanısal anlamda yaparız, yok düzeltilmemişse operasyonel anlamda olur dedi... benim anlamadığım, öncekinde düzeltilmiş olsa şimdi neden orada böyle birşey gözüksünki?

Histeroskopi, tanısal 2100 tl, operasyonel olursa 2600 tl imiş... çok pahalı bana nereyi tavsiye edersiniz, bunu da iyi bir yerde ehil bir el yapmalı, hassas bir konu rahim zarar görebilir... bu beni korkutuyor...

Badenur çok iyi bir muayene olmuş senin için canım.Sen de rahim filmi çektirmek istiyordun zaten değil mi?Bak miyomlarını biliyordun ama tutunmayı etkileyecek durumda olduğunu bilmiyordun sanırım.Genetik açıdan da değerlendirmeleri iyi olmuş tabi.
Çatlamak üzere olan yumurtalarına sevindim tabi.Ama sen kaç aydır ovulasyon testi kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 6 ay falan oldu kullanıyorum ve çift çizgiyi gördüğüm günden sonra 14 veya en geç 15.gün adet oluyorum.Bir ay olmamıştım gecikmişti o ay da kimyasal geblik oluşmuştu.Sen ona dikkat ettinmi bilmiyorum ama çatladıktan sonra luteal faz herkes de 14 gündür.
Senin şimdi araştırmalar birkaç ay devam eder hadi hayırlısı canım.İnşallah sonu hayırlı olur ve bebeğine kavuşursun canım arkadaşım benim.

Rahim içinde 1, dışında 3 olmak üzere 4 miyom varmış, bunları ameliyatla almayı önermiyorum ama rahim içindeki rahim çizgisini bozduğu için histeroskopi altında onu traşlamamız şart dedei, yani tutunmama, düşük vs. için...

Sadece onu traşlayacaklarmış, miyom ameliyatı önermiyorum, hem rezervi düşürür, hem de rahimde iyileşmeyecek doku hasarı yaratıyor dedi, düşük riskimi sordum, her kadında düşük riski olduğunu, benim biraz daha fazla olduğunu ama bunları alsakta, düşük riskiniz hiç olmayacak diyemeyiz, o nedenle bu risklede hamile kalıp sağlıklı doğum yapabilirsiniz dedi, sadece bazı hastalarda miyomlar bebekle birlikte gelişip bebeğin tüm alanını kaplayabiliyor dedi, bu da çok nadir görülen bir durummuş, aman zaten 2006'da ameliyat olmuştum, bir sene içinde yeniden fırladılar... ebatlarıda şu an korkutacak ölçülerde değil dedi...

Sonra konu yaşa geldi, 40'tan itibaren hormonların çok çabuk farklılaştığını, bir ayın diğerine uymayan iyi aya da kötü seyirler yaptığını söyledi... ben henüz tüp için hazır değilim dedim... öncelikle rahmin durumunu iyileştirmek istiyorum dedim...

canım çok sağol... herkes için hayırlısı olsun... canım ben 3 aydır takip ediyorum, ilkinde 11. gün, ikinci 18.gün (tüpten sonraki), üçüncüde (bu ay) yine 11. gün çift çizgi çıktı... çift çizgi üzerinden 7 gün geçti ve bugün henüz çatlamış iki yumurta... kafam karıştı... ben 25 günde bir adet oluyorum zaten canım, sadece tüpten sonrakinde 32 günde olmuştu, o zamanda zaten 18. günde görmüştüm çift çizgiyi...

anlamadım, peki bu ay 11. gün neden çift çizgi çıktı, 18 günde bakıldığında neden yeni çatlamış iki yumurta... bu aydamı adetim 32 günde gelecek acaba... ayyyyyyy ben vazgeçtim hesaptan kitaptan... akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…