38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülyacım hayırlısı inşallah... sende mucizeni yakalarsın bu sefer kimbilir... ya şu LH yükseldiğinde çiftler arası neden bozuluyorki... acaba biz dahamı sinirli oluyoruz... vallahi ne kerametse bizde de hep aynısı oluyor... yerimseniben

hatırlıyorummm sen preseedi klozete sıkmıştın bir sefer:gitme:

yok şekerim burdayım:) bugün arabayı servise bırakınca laptop u arabanın arka koltuğunda unutmuşum. eşimin laptopuyla olunca kesintili oluyor o da çok takılır pc ye paylaşamıyoruz yane:)

bugün ne var ne yok, gündüz hiç giremedim işler çok yoğundu,
benim de gıdaklamama az kaldı bizimkiyle aramız limonileşti yine. adetten biliyosun yumurtlama dönemine bozuk girmek, biz de modaya ayak uyduruyoz artık napalım

ben pc ve laptop problemini hallettim çok şükür, en yakın teknosaya gidiyosun, bi tane lg 140 mini labtop alıyosun, hayatın hafifliyo, sen hafifliyosun, hız mükemmel, görüntü mükemmel, sonra 10 taksit ayda 60 tl ödüyosun, tavsiye ederim herkese

benim de 6. günüm kavga etmemize az mı kaldı dersin?

benim de 9. günüm ısınma turlarına başladık çok şükür, çarpışmaya 2-3 gün var, du bakalım...

senin işin biraz zor gibi çünkü seninki ütü bulaşık çamaşır derken kavgaya takati kalmayacak garibimin, ne desen haklısın demek zorunda kalacakkaydirigubbakcemile3

benim leptop kişisel değil. sınıfımın bana aldığı beş yıl boyunca bana zimmetli laotop eşiminki de öyle.aslında ben seçtim. minik bişi olsun istedim ama onun da sanırım kapasitesi azdı vazgeçtim bilindik bişi aldık işte bugün okulda lazımdı şarjı evde unutmuşum. şarja kavuştum derken laptop arabada gitti. diyorum ya kafa yokki bende laptop napsınklava:

o çok güçlü biri ona bişi olmaz sen de benim kocişi amma ezdin ha.adam dünya tatlısı sadece.o çalışıyor da ben oturuyor muyum yoo sadece biz ev işini de beraber yapıyoruz faturayı da beraber ödüyoruz alışverişi de beraber yapıyoruz yani herşeyimiz müşterek

kısma kısma
benimki öyle olmadığı için kıskançlığımdan öyle söylüyorum ben, herhalde öyle olacak bu zamanda nerdeeeeee, valla çok şanslısın, kıymetinizi bilin birbirinizinzemuszemus

kısma kısma
benimki öyle olmadığı için kıskançlığımdan öyle söylüyorum ben, herhalde öyle olacak bu zamanda nerdeeeeee, valla çok şanslısın, kıymetinizi bilin birbirinizinzemuszemus
yok kızmadım cidden. ben de ne isterdim aslında biliyormusun? uzun yıllar bekar kaldığım için erkek gibi de oldum zamanla. isterdim ki ben evimin işini yapayım ama maaş almak dahi istemiyorum dışarıya dair hiç bişi yaapmak istemiyorum derdim.ama benim kociş bensiz hiç bişiyi yapmıyor yani bu düzen benim eserim değil onun eseri. bana kalsa markete bile gitmem o dışarı ben içeri:)

olsun olsun öylesi daha iyi, ben de tek başıma yaşaya yaşaya erkek fatma oldum çıktım, sonra 40 ımızda evlendik, bizimki hep der ki sen zot ben zot, ata kim verecek ot?:roflol:

ne sandın ya, 39 içindeyken evlendim. onun için diyorum ya 1, 5 yıldır hep hamileyim ama bi türlü doğuramıyorum diye, şu 1,5 yıl içinde 9 doğurdum desem yeridir....
anacım biz de evde kalıp öyle evlenmişiz vallazemuszemus ben bazen derim kociş beni almasaydı hepten evde kalmıştım son anda yırttım derim:sm_cool: eşinin çocuğu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…