anacım biz de evde kalıp öyle evlenmişiz vallazemuszemus ben bazen derim kociş beni almasaydı hepten evde kalmıştım son anda yırttım derim:sm_cool: eşinin çocuğu var mı?
ay ya benim de eşim hep derdi ki olsa da olur olmasa da olur derdi. dün akşam dediki" çocuk istiyorum hemde çok" allahım nasıl üzüldüm bir bilsen.reklamlarda çıkan çocukları bile bıcı bıcı seviyor adam ya.onun da ilk evliliği. çok hakeden biri aslında. ben haketmesem bile o gerçekten hakediyor. çok üzülüyorum çokvar tabü, olma mı? iki tane oğlu var onun, o yüzden de çocuksuz kalma derdi yok onun, kaygısı da yooook, tasası da, e tabi ben bu duruma bozuluyorum ama napem bacım bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum işte. diyorum ki ya hiç çocuğu olmasaydı benim bi de onun için vicdan azabı çekerdim üzülürdüm falan diye düşünüp kendimi tselli ediyorum, biliyosun Polyannanın kızkardeşleriyiz biz
ay ya benim de eşim hep derdi ki olsa da olur olmasa da olur derdi. dün akşam dediki" çocuk istiyorum hemde çok" allahım nasıl üzüldüm bir bilsen.reklamlarda çıkan çocukları bile bıcı bıcı seviyor adam ya.onun da ilk evliliği. çok hakeden biri aslında. ben haketmesem bile o gerçekten hakediyor. çok üzülüyorum çok
kız zilli senin de ağzın nasıl laf yapıyor maşallah:))ben öğretmenim de herşeyisizin çocuğunuz olacak ki boşuna üzülüyosun
Allah hakedene hakkını verir, sen ona güven gerisini salla gitsin
sadece sabrınızı ve sevginizi deniyo, sonuçta bizler bu dünyaya herbirimiz farklı amaçlar için geldik, neye ne tepki verdiğimizin bi sınavı olmalı, ve herkese sınavda farklı gruplardan farklı sorular soruluyo, mesela bi aynı gruptayız, sen öğretmensin bilirsin bu işlerifisfisfis
kız zilli senin de ağzın nasıl laf yapıyor maşallah:))ben öğretmenim de herşeyi
bilemiyorum işte( sınavdayız yani of of bitmedi bu benim sınavım bir üst sınıfa zor geçenlerdenim valla:kedi:
haklısın gerçekten. sohbetin için teşekkür ederim iyi geceler canım.deme öyle. sınav biterse ömür biter, kımet bilmeden 3-4 tane ortaya salanların dafarklı sınav soruları var, herkes sınavda sadece biz değiliz emin ol.
haklısın gerçekten. sohbetin için teşekkür ederim iyi geceler canım.
kızlar merhaba;hülya deniz açık görüm sizi....ışığınız yanıyor..hiç sönmesin emi.
ben bugün ÖZEL ÇAPA ya gittim.kızlar fikrinize ihtiyacım var anlatayım .ne dersiniz?
hani bu adette memoriale gitmiştim.4 5 folkül olsaydı başlıyacaktım.Çapa daki dr 4 5 var demişti.Hale Hanım sa 3 demişti.yine başka bir aya bırakmıştım.özet oldu galibaa.....
neyse;bu ay boş geçmesin dedim.spontan gelişen büyük yumurtayı takip ettireyim biz değerlendirelim dedim.kendi dr um yokmuş bugün.başka bir dr,bu sefer bir kadın.dr baktı ..sağda 2 solda 4 tane var demez mi?yani 5 6 taneden bahsetti.Altay Beyinde 5 folikül olarak not düştüğünü söyledi.şimdi ne yapayım ben haa?biri 5 6 var diyor.tedavi göreceğim yer yok 3 tane diyor.bugünkünü henüz eşimle konuşmadım da.geçen memoştan gelince moral bozuktu.eşim de bozuldu biraz da kızdı.bırak orayı keselim hesabı bizim burada GOP TÜP BEBEK var.ilaçsa aynı tedaviyse aynı yapalım burada hem yakın dedi.ben de dur bir dahaki ayı da görelim dedim öylece kaldı.
şimdi ikilemde kaldım.şu GOPa bir sorayım spermler için MSOME tekniği varmıymış orada.varsa eğer??sıkıldım ama başlıyacağım başlıyamıyorum.o ay bu ay dereken bi bakmıŞın menopoz düdüğü ötmüş.tren geçmiş.geçmişler ola..
bir de muayenede 2 cmlik bir şey gördüğünü bunun kist olabileceğini önemli birşeye benzemediğini kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi.Allahaşkına kızlar birşey ya kisttir ya da değildir öyle değil mi?dedim ki kist mi değil mi?yahu bende mi var bir anormallik ben mi fazla sorguluyorum.nasıl olur da net birşey söyleyemezler.ilk muayenede deHalen dr da aynısını söylemişti.bir karartıdan sözetmişti.bu dr a söyledim.tıpta karaltı diye bir terim olmadığını arada sokuşturuverdi bana.kistse kisttir.miyomsa miyomdur.ursa urdur.yani birşey birşeydir.değilse de değildiriyiyse iyidir,kötüyse kötüdür..bunlar dr.6 sene tıp okumuyorlar mı?.uzmanlık okumuyorlarmı.nasıl olur netleştirmezler gördüklerini..birde bunun ne olduğuna bakarsınız araştırırsınız tarzında bişeyler söyledi.tabiii benim takipçi dr um olmadığı için..
kafam karıştı.
aman dr bi çare diyeceğim.dr.lar bunu yapıyorlar.
ne dersiniz?ne yapmalıyım sizce?siz olsaydınız ne yapmayı düşünürdünüz?kafamçokkarıştı
benden istenen test Periferik kan kültüürü ve kromozom analizi... sordum 450 tl'ye yapıyorlarmış, ben de sgk'lı bir yerde ya da devlet hastanesinde yaptırmayı düşündüm...
Ama histeroskopi isteği beni korkuttu, daha önce olmuştum, anestezi yapılmadığını söyleyince öncekinin tanısal amaçlı olduğunu söyledi, zaten histeroskopi raporumuda hiç beğenmedi, açıklamalar çok yetersiz dedi, rahimdeki miyom nedeniyle rahim çizgisinde oluşan bası olayını o gün anestezi vererek çözebilirlerdi dedi, yarım kalmış bir tedavi dedi... rahim çizgisindeki bu bozulmanın ultrason altında tam görülemediğini ancak histeroskopi ile farkedildiğini söyledi, eğer öncekinde bunu düzelttilerse bizde tanısal anlamda yaparız, yok düzeltilmemişse operasyonel anlamda olur dedi... benim anlamadığım, öncekinde düzeltilmiş olsa şimdi neden orada böyle birşey gözüksünki?
Histeroskopi, tanısal 2100 tl, operasyonel olursa 2600 tl imiş... çok pahalı bana nereyi tavsiye edersiniz, bunu da iyi bir yerde ehil bir el yapmalı, hassas bir konu rahim zarar görebilir... bu beni korkutuyor...
Badenur çok iyi bir muayene olmuş senin için canım.Sen de rahim filmi çektirmek istiyordun zaten değil mi?Bak miyomlarını biliyordun ama tutunmayı etkileyecek durumda olduğunu bilmiyordun sanırım.Genetik açıdan da değerlendirmeleri iyi olmuş tabi.
Çatlamak üzere olan yumurtalarına sevindim tabi.Ama sen kaç aydır ovulasyon testi kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 6 ay falan oldu kullanıyorum ve çift çizgiyi gördüğüm günden sonra 14 veya en geç 15.gün adet oluyorum.Bir ay olmamıştım gecikmişti o ay da kimyasal geblik oluşmuştu.Sen ona dikkat ettinmi bilmiyorum ama çatladıktan sonra luteal faz herkes de 14 gündür.
Senin şimdi araştırmalar birkaç ay devam eder hadi hayırlısı canım.İnşallah sonu hayırlı olur ve bebeğine kavuşursun canım arkadaşım benim.
kendisi ultrasonla farketti, o zaman bir düzeltme yapılmadı mı diye tekar sordu... doktorum bana düzelttik demişti oysaki... ama miyom büyüdükçe tekrar bozulma yapabiliyormuş arada bunuda söyledi.... ben de tam anlamış değilim vallahi... ultrasonda bir bozukluk görünüyorsa bozuktur... neden tekar tekrar düzeltilmedi mi acaba diye sorduki??? ben de anlamadım... raporda düzeltilip düzeltilmediği yazmıyormuş, belki ona takıldı... yani o noktada ya da ben anlamadım,
ama önce tanısal amaçlı bakarız, düzelmişse devam etmeyiz diye de ekledi... vallahi çözemedim.. :uhm:
senin bir örneğin de yoktur bence senin hikayeni insan ağzı açık dinleyesi geliyor vallahi. bebeğin her aşaması olay. işallah süper bir bebek olacak annesi. yakışıklı ama zeki ve sorumluluk sahibi:Saruboceq:
ben pc ve laptop problemini hallettim çok şükür, en yakın teknosaya gidiyosun, bi tane lg 140 mini labtop alıyosun, hayatın hafifliyo, sen hafifliyosun, hız mükemmel, görüntü mükemmel, sonra 10 taksit ayda 60 tl ödüyosun, tavsiye ederim herkese
deniz bulut nasılsın şekerim?
dün eczaneden selenyum plus ace aldım. ya yanlış değil değil mi sen bundan bahsediyordun?
ay kıyamam yahu allah ona en kısa zamanda bıcırık bi evlat versin. ne kötü kendi kendine üzülüp isyan ederken bi bakarsın kocan üzülüyo kendini bırakır kocana üzülürsün sevdiklerin senin için üzülür onlara üzülürsün. hep yaşadığımız şeyler bunlar. inşallah hepsi geride kalsın yağmurcum. allah büyük istemeye devam. eminim verecek size de bıcırık.ay ya benim de eşim hep derdi ki olsa da olur olmasa da olur derdi. dün akşam dediki" çocuk istiyorum hemde çok" allahım nasıl üzüldüm bir bilsen.reklamlarda çıkan çocukları bile bıcı bıcı seviyor adam ya.onun da ilk evliliği. çok hakeden biri aslında. ben haketmesem bile o gerçekten hakediyor. çok üzülüyorum çok
deme öyle. sınav biterse ömür biter, kımet bilmeden 3-4 tane ortaya salanların dafarklı sınav soruları var, herkes sınavda sadece biz değiliz emin ol.
evet oydu ama bak sonra kistim büyüdü dr vitamin içme dedi dersen karışmam. genelde hamile kalmadan önce destek vitaminler bunlar
ay kıyamam yahu allah ona en kısa zamanda bıcırık bi evlat versin. ne kötü kendi kendine üzülüp isyan ederken bi bakarsın kocan üzülüyo kendini bırakır kocana üzülürsün sevdiklerin senin için üzülür onlara üzülürsün. hep yaşadığımız şeyler bunlar. inşallah hepsi geride kalsın yağmurcum. allah büyük istemeye devam. eminim verecek size de bıcırık.
o kıymet bilmeyenlere ben sıfır veriyorum. aman alttan al sakın kavga etme çok çalış love rastgele canım.
Bade canım yogaya başlayamadım hala ama bu cd işi iyi fikir alıyım evde yapıyım bari. diğer kısımlarda iyi beslenme vs elimden geleni yapıyorum canım. sütü de severim ama içmeyi unutuyorum aklıma gelince tıkabasa dolu diilsem içiyorum. aslında ihmal etmemem lazım doktor özellikle içmelisin ayran yoğur başka süt başka dedi.
Herkese günaydınnnn iyi tatiller çıtır hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?