38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

anacım biz de evde kalıp öyle evlenmişiz vallazemuszemus ben bazen derim kociş beni almasaydı hepten evde kalmıştım son anda yırttım derim:sm_cool: eşinin çocuğu var mı?

var tabü, olma mı? iki tane oğlu var onun, o yüzden de çocuksuz kalma derdi yok onun, kaygısı da yooook, tasası da, e tabi ben bu duruma bozuluyorum ama napem bacım bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum işte. diyorum ki ya hiç çocuğu olmasaydı benim bi de onun için vicdan azabı çekerdim üzülürdüm falan diye düşünüp kendimi tselli ediyorum, biliyosun Polyannanın kızkardeşleriyiz biz

ay ya benim de eşim hep derdi ki olsa da olur olmasa da olur derdi. dün akşam dediki" çocuk istiyorum hemde çok" allahım nasıl üzüldüm bir bilsen.reklamlarda çıkan çocukları bile bıcı bıcı seviyor adam ya.onun da ilk evliliği. çok hakeden biri aslında. ben haketmesem bile o gerçekten hakediyor. çok üzülüyorum çok

sizin çocuğunuz olacak ki boşuna üzülüyosun
Allah hakedene hakkını verir, sen ona güven gerisini salla gitsin
sadece sabrınızı ve sevginizi deniyo, sonuçta bizler bu dünyaya herbirimiz farklı amaçlar için geldik, neye ne tepki verdiğimizin bi sınavı olmalı, ve herkese sınavda farklı gruplardan farklı sorular soruluyo, mesela bi aynı gruptayız, sen öğretmensin bilirsin bu işlerifisfisfis

kız zilli senin de ağzın nasıl laf yapıyor maşallah:))ben öğretmenim de herşeyi
bilemiyorum işte( sınavdayız yani of of bitmedi bu benim sınavım bir üst sınıfa zor geçenlerdenim valla:kedi:

kız zilli senin de ağzın nasıl laf yapıyor maşallah:))ben öğretmenim de herşeyi
bilemiyorum işte( sınavdayız yani of of bitmedi bu benim sınavım bir üst sınıfa zor geçenlerdenim valla:kedi:

deme öyle. sınav biterse ömür biter, kımet bilmeden 3-4 tane ortaya salanların dafarklı sınav soruları var, herkes sınavda sadece biz değiliz emin ol.

yazıp kimseye günaydın dememişimgünaydın herkese
canım bu çapadaki doktorlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bile görmüyorlar dememiş miydin? sen şimdi emin misin yumurtayı doğru saydıklarına? tüp doktorları folikül konusunda yanılmaz. onların eğitimleri işleri bu. eğer ortada kaldıysan çidere üyesin. hemen kalk pazartesi bahçeci ya da umut tüp bebeğe git. hala bu ayki foliküller gözüküyorsa bir de onlar baksın. bu senin son şansınsa öyle rastgele biryerde ziyan etme. bari umuttaki doktorlarla konuş. bir de ne bu acele? yaş 40 olmak üzere ama inan menapoza hop diye girilmiyor ve yumurtalar bir anda bitmiyor. acele etme lütfen. az rahat ol. bu kadar bekledin. o tek şansını boş yere heba etme.

Son düzenleme:

canım devlet hastanesi dışında özel hastanelerde sgk lı hastanede fiyat değişmiyor. eğer özel sağlık sigortan varsa ben çamlıca medicanana da ömer faruk vanlıoğlunu öneririm.ben geçen seneye operasyoneli 1500 liraya orada yaptrımıştım. özel sağlık geçtiği için birşey ödememiştim. özel sağlığın geçtiği diğer 2 hastane gerek yok demişti. 2 hastanede de geçmiyordu sonra alırsınız demişlerdi. internetten gir bak bu doktorun özgeçmişi çok iyi. tıp bilgisi olarak da ona güveniyorum. yalnız o hastanede tüp bebek kısmındaki tek dr bölüm onun o nedenle memorial gibi ince ince bu protokolu değiştirelim şunu yapalım gibi uğraşmıyor pek. neyse ben memorial bana histeroskopi diyip ben faruk beye yaptırıp tekrar memorial da muayene olurken güvenç bey kim yaptı diye sordu ben de doktoru söyleyince ooo faruk çok iyidir biliyor musunuz biz uzun süre birlikte çalışmıştık bana bildiğim pek çok şeyi o öğretti dedi. kısaca özel sağlık sigortan varsa geçiyor ve dr güvenilir.

canım bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. luteal faz herkeste 14 gün olmayabiliyor. ben 40 yaşından sonra uzun süre 24-26 günde bir adet oldum. o ara 2 kere bahçecide yumurta takibi yaptırdım çatlama günü yine 14. gündü. kısaca luteal faz kısalmış. hatta dr a da demiştim ama o birşey olur falan demedi. internette kısalmış luteal faz olduğunu hatta bunun tutunmaya engel olduğunu tüp gerektiğini falan da okumuştum ama herhalde benimkinden daha fazla kısalanlar içindir. özet olarak çatlama günü en net ultrason takibi ile belli oluyor.

evet tuhaf olmuş. ben de nlamadım. hem düzeltildi yazsa ne olur ki? eğer ultrasonda bozuk gözüküyorsa bozuktur. belki sonradan miyomlar nedeniyle tekrar bozulmuştur ama bozutur. ne farkeder ki düzeltildi veya düzeltilmedi?insanın da o an aklına gelmiyor işte sormak.

amin inşallah. yakışıklı olması şart değil ama zeki ve sorumluluk sahibi olursa sevinirim. fazladan yakışıklılığa da hayır demem :)))

ay benim laptop da yine bozuk. yine yükletmek lazım. ben de alırdım ama şimdi bebek ve masraf olayları olacak. ben iyi bir fotoğraf makinasıyla kamera da istiyorum. off yeni paltop çok olacak

deniz bulut nasılsın şekerim?
dün eczaneden selenyum plus ace aldım. ya yanlış değil değil mi sen bundan bahsediyordun?

ay kıyamam yahu allah ona en kısa zamanda bıcırık bi evlat versin. ne kötü kendi kendine üzülüp isyan ederken bi bakarsın kocan üzülüyo kendini bırakır kocana üzülürsün sevdiklerin senin için üzülür onlara üzülürsün. hep yaşadığımız şeyler bunlar. inşallah hepsi geride kalsın yağmurcum. allah büyük istemeye devam. eminim verecek size de bıcırık.

deme öyle. sınav biterse ömür biter, kımet bilmeden 3-4 tane ortaya salanların dafarklı sınav soruları var, herkes sınavda sadece biz değiliz emin ol.

o kıymet bilmeyenlere ben sıfır veriyorum. aman alttan al sakın kavga etme çok çalış love rastgele canım.

Bade canım yogaya başlayamadım hala ama bu cd işi iyi fikir alıyım evde yapıyım bari. diğer kısımlarda iyi beslenme vs elimden geleni yapıyorum canım. sütü de severim ama içmeyi unutuyorum aklıma gelince tıkabasa dolu diilsem içiyorum. aslında ihmal etmemem lazım doktor özellikle içmelisin ayran yoğur başka süt başka dedi.

Herkese günaydınnnn iyi tatiller çıtır hatunlar

evet ona da çok üzülüyorum gerçekten. geçenlerde ormana yürüyüşe gitmişti.küçücük bir köpek bulmuş orda alıp getirmiş.aparmanda oturuyoruz ama eve getiremez. aşağı bahçede onu güzel bir yere yerleştirmiş. sabahın köründe sana bişi gösterecem hadi kalk diye nasıl mutlu bi görsen ebni uyandırıyor. doyurmuş suyunu vermiş. öyle bir seviyorki görende bir bebeği seviyor zanneder.adam gitgide daha beter oluyor ne görse seviyor ve devamına bizimde bir bebeğimiz olsa ne yaparsın ona şunu alırmıydık bunu alırmıydık. öyle üzücü ki anlatamam. allah sizlerinkini tamamına erdirir işallah .umarım bekleyenlere de verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…