bade nasıl bu konuya geçti demesin resmen cevap hakkı doğdu vallahi.ah sorma yağmurum, bu benim iyi halim, normalde her ay bi denecik yumoşum oluyo benim, o da sessizce gelip sonradan depara geçip kendi halinde çatlamayı başarabiliyo. zaten sol tarafta hiçbi faaliyet yoktu, hep sağdan gelirdi yumoş. ilk defa bu ay sol tarafımda da iki yumoş belirdi, sağdaki bi tane mevcut zaten. o yüzden çok mutlandım kendi kendime, bakalım nolcek?
ha bu arada fsh maalesef en son 25 i buldu. ama moralimizi bozmuyoz, bu aydan hiç olmadığım kadar umutluyum inşallah. yumoşlarıma güveniyorum. az olabilirler ama güçlü olsunlar, çarpışmaya az kaldı malum
yaşımız kırk ama taze geliniz kızım bizz :kedi:ay şeker şeyler sizi... ne bunlar böyle be elma şekeri, pamuk şekeri karıkocalar bunlar opuyorumnanaktan
erverdi bazen terstir merstir ama iyi kızdır. ben waters e bir soru sordum diye pc den fırlayıp tekme tokat girecekti bana topikle yeni tanıştığım günlerde. üç dört gün kavgasını ettik ama tabi ben nerden bilecem erverdi çokkk sever aama bazende döver alış be güzelim iyidir bizim kızımızzemuszemus
bi gece eşim yatar yatmaz uyudu benim de uykum yok dedim ben masal istiyorum neyse kıramadı garibim başladı uydurmaya anlattı anlattı ben ee dedikçe küt " devamı yarın" dedi uyudu. nolurr bitir sonunu merak ettim dedimse de uyanmadı. ertesi gece kaldığı yerden başladı ama sonunu üzücü bitirdi bende kızdım bu ne yaa diye o da değştirdi ve mutlu son. ya ben kendimi böyle şeylere ciddi ciddi kaptırıyorum galiba hazin sonlar beni mahvediyorrrdelikafaduldengidip kocamı uyandıracağım, bana bir masal anlat diyeceğim, bundan sonra böyle, öyle başı yastıkla temas eder etmez uyumak yok :mymeka:
yaşımız kırk ama taze geliniz kızım bizz :kedi:
bade nasıl bu konuya geçti demesin resmen cevap hakkı doğdu vallahi.
sen reglinin kaçıncı günündesin ki üç yumoş yaw. her ay 3 yumurtam çatlıyo deme ben de çatlarım inan:)) benim sadece üç folükül oluyor ve sadece biri yarışmaya katılıyor zilli oda direk eleniyordelikafadulden
anacım ben o dönem folükül ne bilmem ovülasyon ne demek bilmem .hatta deniz bulut un bir yazısında memorial diye yazmıştı ay o ne demek diye epey bi düşünmüştüm. sonra bi kaçgün sonra hastahane olduğunu anladım. nebilim hiç duymamışım ki. ee hatta açıklamıştım. hiç bişi bilmediğin bi konu hakkında bir anda onca şey duyarsan hatlar karışır sorarsın elbette. bak şimdi ne kuzuyum gördün müopuyorumnanaktaniçime dert oldu kaçırmışım yazını.hatırlayınca geri döndüm.ama yağmurrr.yapma lütfennn.kaçıncıya döndürdün soruları o zaman sen.hep başa sarıp durdun.neyse hocam
yok.hocam estağfirullah.ne tekme tokadı.haddime mi?hem ben elinizin içini öptüm.geçti di mi ama..hiçkimseye bişeyim yok benim.opuyorumnanaktan
bi gece eşim yatar yatmaz uyudu benim de uykum yok dedim ben masal istiyorum neyse kıramadı garibim başladı uydurmaya anlattı anlattı ben ee dedikçe küt " devamı yarın" dedi uyudu. nolurr bitir sonunu merak ettim dedimse de uyanmadı. ertesi gece kaldığı yerden başladı ama sonunu üzücü bitirdi bende kızdım bu ne yaa diye o da değştirdi ve mutlu son. ya ben kendimi böyle şeylere ciddi ciddi kaptırıyorum galiba hazin sonlar beni mahvediyorrrdelikafadulden
35'ten sonra tazeleniyoruz zaten... tam kıvamında alımlı çalımlı...
ayy napsın adam kadınlar genelde yapar düğünün kritiğini ayak uyduramamış iştesempatiksalakcinnibizde bir akşam düğüne gitmişiz, gelir gelmez eşim uyku moduna girmiş ben dürtüp dürtü düğünün kritiğini yapıyorum... anlatıyorum... anlatıyorum, birden bir ses duydum hooorrrrrrrrrr :roflol: bu genelde oluyor... tedavisi yok... çok yorgun oluyor garibimm..
bi gece eşim yatar yatmaz uyudu benim de uykum yok dedim ben masal istiyorum neyse kıramadı garibim başladı uydurmaya anlattı anlattı ben ee dedikçe küt " devamı yarın" dedi uyudu. Nolurr bitir sonunu merak ettim dedimse de uyanmadı. Ertesi gece kaldığı yerden başladı ama sonunu üzücü bitirdi bende kızdım bu ne yaa diye o da değştirdi ve mutlu son. Ya ben kendimi böyle şeylere ciddi ciddi kaptırıyorum galiba hazin sonlar beni mahvediyorrrdelikafadulden
beni de korkutur çok. çocuktum daha 11-12 yaşlarımda yanımda birine yılldırım düştü öldü. bu havalarda yalnız duramam,cam kenerında duramamşimşek çakıyor... bu beni korkutur hep...
anacım ben o dönem folükül ne bilmem ovülasyon ne demek bilmem .hatta deniz bulut un bir yazısında memorial diye yazmıştı ay o ne demek diye epey bi düşünmüştüm. Sonra bi kaçgün sonra hastahane olduğunu anladım. Nebilim hiç duymamışım ki. Ee hatta açıklamıştım. Hiç bişi bilmediğin bi konu hakkında bir anda onca şey duyarsan hatlar karışır sorarsın elbette. Bak şimdi ne kuzuyum gördün müopuyorumnanaktan
şişmez erverdim kızım biz 40 yılda ancak kocişle nasıl uyunur yeni tadını çıkarıyoz bakma sen bana az kaldı azcık eskiyelim geçerdelikafaduldenbütün gün başın şişmiyor mu yağmur?şöööyle yastığa başını koyunca sessizlik istemez mi insan.allah allah.iyiki burası var.yeni insanlar yeni şeyler öğrenmek güzell.sanki bir karikatür çizdin ütopyamda...tatlı bir karikatür
beni de korkutur çok. çocuktum daha 11-12 yaşlarımda yanımda birine yılldırım düştü öldü. bu havalarda yalnız duramam,cam kenerında duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?