38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bade nasıl bu konuya geçti demesin resmen cevap hakkı doğdu vallahi.
sen reglinin kaçıncı günündesin ki üç yumoş yaw. her ay 3 yumurtam çatlıyo deme ben de çatlarım inan:)) benim sadece üç folükül oluyor ve sadece biri yarışmaya katılıyor zilli oda direk eleniyordelikafadulden

gidip kocamı uyandıracağım, bana bir masal anlat diyeceğim, bundan sonra böyle, öyle başı yastıkla temas eder etmez uyumak yok :mymeka:

içime dert oldu kaçırmışım yazını.hatırlayınca geri döndüm.ama yağmurrr.yapma lütfennn.kaçıncıya döndürdün soruları o zaman sen.hep başa sarıp durdun.neyse hocam

yok.hocam estağfirullah.ne tekme tokadı.haddime mi?hem ben elinizin içini öptüm.geçti di mi ama..hiçkimseye bişeyim yok benim.opuyorumnanaktan

gidip kocamı uyandıracağım, bana bir masal anlat diyeceğim, bundan sonra böyle, öyle başı yastıkla temas eder etmez uyumak yok :mymeka:
bi gece eşim yatar yatmaz uyudu benim de uykum yok dedim ben masal istiyorum neyse kıramadı garibim başladı uydurmaya anlattı anlattı ben ee dedikçe küt " devamı yarın" dedi uyudu. nolurr bitir sonunu merak ettim dedimse de uyanmadı. ertesi gece kaldığı yerden başladı ama sonunu üzücü bitirdi bende kızdım bu ne yaa diye o da değştirdi ve mutlu son. ya ben kendimi böyle şeylere ciddi ciddi kaptırıyorum galiba hazin sonlar beni mahvediyorrrdelikafadulden

işte tam olarak burası çok ilginç yağmurcan. bugün reglimin 13. günü, biliyosun ben ovulasyon testi kullanıyorum, normalde 11. ya da 12. gün çift çizgiyi görürdüm fakat busefer çift çizgiyi görmediği m için e2 testi yaptırdım baktım normale göre düşük o yüzden bugün gittim doktora, üç tane yumurtan var dedi bana da gösterdi, biri 10, bir 11, diğeri de 12 mm. imiş. iki gün sonra tekrar kontrole gitcem bakalım birisi büyümüş olacak mı, ama doktora da ilginç geldi, normalde antral folikülün belli olması gerekiyo ama bunlar burun farkı ile birbirini takip ediyolar, bakalım hangisi kazanacak, ama ben soldaki yenilerden umutluyum nedense, ilk defa orda bi hareketlenme var du bakalım, acaba denizin buğday çimi tableti mi işe yaradı bilmiyorum ki?

anacım ben o dönem folükül ne bilmem ovülasyon ne demek bilmem .hatta deniz bulut un bir yazısında memorial diye yazmıştı ay o ne demek diye epey bi düşünmüştüm. sonra bi kaçgün sonra hastahane olduğunu anladım. nebilim hiç duymamışım ki. ee hatta açıklamıştım. hiç bişi bilmediğin bi konu hakkında bir anda onca şey duyarsan hatlar karışır sorarsın elbette. bak şimdi ne kuzuyum gördün müopuyorumnanaktan

bizde bir akşam düğüne gitmişiz, gelir gelmez eşim uyku moduna girmiş ben dürtüp dürtü düğünün kritiğini yapıyorum... anlatıyorum... anlatıyorum, birden bir ses duydum hooorrrrrrrrrr :roflol: bu genelde oluyor... tedavisi yok... çok yorgun oluyor garibimm..

35'ten sonra tazeleniyoruz zaten... tam kıvamında alımlı çalımlı...

aman da ne tazelenme!!saçlar artık boya istiyor.çizgiler çubuklar kapatılmak isteniyor..gerçek bu.ama olsun.insanın ruhu kocamasın.ben yaşlansam da salınca,k gördümmü beni kimsenin görmediği bir yerde bastonumu bir yere koyup sallanmak isterim.körolasıcalar değiştirdiler oturak yerlerini.artık sığmıyorum.sallanamıyorum.

çalıştığım zaman (evimizin önünde çocuk parkı var)işten geliyorum.mesai kalmışım.bakıyorum herkesçikler evinde.kimseler yok.ağaçlar da var.gölgeleri de.koyuyorum çantamı bir kenara.ya da poşeti işte elimde ne varsa.oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh bir güzel sallanıyorum.daha hızlı daha hızlı....AMA ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

ayy napsın adam kadınlar genelde yapar düğünün kritiğini ayak uyduramamış iştesempatiksalakcinni

bütün gün başın şişmiyor mu yağmur?şöööyle yastığa başını koyunca sessizlik istemez mi insan.allah allah.iyiki burası var.yeni insanlar yeni şeyler öğrenmek güzell.sanki bir karikatür çizdin ütopyamda...tatlı bir karikatür

masalcı kuzu seni.me ee ee ee

şişmez erverdim kızım biz 40 yılda ancak kocişle nasıl uyunur yeni tadını çıkarıyoz bakma sen bana az kaldı azcık eskiyelim geçerdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…