merhaba arkadaşlar,
dün doktora gideceğim diye nasıl gerildiysem, migrenimi tetikledi :)
deniz, evet klomen kullandım. yumurtalık rezervin azalmış demişti doktor. klomene başlattı.
eşimin 51 milyon sayı, fena değil maşallah ama sigara tiryakisiyiz ikimizde. Kendimiz edip, kndimiz buluyoruz işte. Sanırım morfoloji ve hareket ondan iyi değil. Vitaminleri denerim. Zaten çok da yoruluyor, hiç bir işe morfoloji için işe yaramasa bile genel durumu düzelir.
badenur, yarın için kolaylıklar dilerim, şimdiden geçmiş olsun diyeyim bende.
alabama, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilerim...
merye, gözün aydın, inşallah değerlerin beklendiği gibi seyreder, üzmez seni. Allah tamamına erdirsin canım.
baharnaz, tedavi derken hormon tedavisini mi kastettin yoksa ovülasyon tedavisini mi? bana klomen verirken hiç endişe etmediler yani bana bile verdiğine göre nispeten zararsızdır diye düşünüyorum ama tabi kist yapma ihtimali de varmış.
Bu arada hanımlar ara ara söylüyorum ama bebek için konsantre olmuşken kendinizi de unutmayın lütfen. Kendi kendine göğüs muayenesi filan mutlaka her ay yapın. Özellikle hormon tedavisi gören arkadaşlar. Gerçekten çok önemli.
Benim merak ettiğim bir şey var. Acaba doktorlar kontrollerde o ay oluşabilecek folikülleri mi görüyorlar, yoksa hepsi görünür mü? Bir de doktor rahim duvarı incelmiş biraz ama klomenden olabilir önemli değil demişti. Nedir ki bu? Bebeğin tutunmasını engeller değil mi? Neden incelir, nasıl kalınlaşır ki?