- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
çocuklarla hiç ilgim olmadı bilmem üzgünüm. bundan sonra olacak ama 16 ya yetişmez tabii :roflol:
bana bundan sonra DENİZ HN diyecek olman hoşuma gitti. aferin! a.s
yalnız bayram harçlığı kısmını tam anlamadım. sen her hanım dediğinden harçlık mı alıyorsun?lmaz:
kan sulandırıcı kısmında jinekoloğum tam birşey demeyince kalp ve damarcımı (varis doktorum) aradım. o her hamilede tromboz riskinin 2-3 katına çıktığını hareket ediyorsam kan sulandırıcıya gerek olmadığını söyledi. 2-3 tane daha kullanıp 36. hafta gibi bırakacğım. yarından itibaren o korkunç varis çorabımı giymeye başlayacağım yine. giyişi çok zor eyvahedigeldismile
doğrusun haklısın.şöyle bir düşündüm de hiç Hanım dediğim birinden harçlık almadım.amaaann zaten ben pek Hanım da diyemem.
denizcim.harçlığı kaybedeceğimi anlayınca sana HANIMlığı kondurmaktan vazgeçtimsempatiksalakcinni sen en iyisi bizim ansiklopedi kadınımız olarak kal.
gerçekten istermisin siz diye hitap etmemi.hoşuna gider mi?vallahi yazması zor geliyor.Allah Allah??
ama istiyorsan onuda öğrenirim..
ne yapalım şimdi.deniz annemizi üzmiyelim.hayırlısı ile bir bibilisini dünyaya getirsin de..değil mi zarpdenizyerimseniben
evet,o çorapların çok zor giyildiğini duymuştum.ama faydalı oluyormuş.yavaşçacık aheste aheste giyiver.bacacıklar dombili mi?o zaman daha da zor olur.iğneden iyidir ama...ben haptan sıkıldım.sen iğneden kurtulacaksın işte..
Son düzenleme: