- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizverdicim öncelikle geçmiş olsun bende biliyorum topuk dikenini.Ablamda ve bir arkadaşımda olmuştu arkadaşımın epey ilerlemişti o ameliyat oldu .Fakat ablamın yeniydi geçen yıl istambula gelmişti bakırköyde fizyorum diye bir yer var oraya gitti sanırım üç seantı fizik dedavi gördü şimdi üzerinde çok gezmezsem iyiym diyor bu ara bu yer sigortayla anlaşmalı ablam az bir fark ödemişti eğer istersen sana yardımcı olmak isterim canm
ben geldim
Denizverdi dün yaşadığın olaylara çok geçmiş olsun Topuk Dikeni rahatsızlığını duydum nasıl tedavi ediliyor onu bilmiyorum canım. Ama ilerlemeden bir dra git istersen.
Bir kız bir oğlan derken hayırlısı ne ise o olsun :)
Herada ne kadar çok şey sürüyorsun öyle ciltine :)
Hülya ne kadar daha normal yumurta taikibiyle devam ediceksiniz?Aşılama olmuyormuydu bu aşamada?
Tayf yeni yıl dileğin için saol, inşallah en kısa zamanda herkes gönlünün isteğine Allahın izniyle kavuşur.
Deniz Bulut hayırlı olsun oğluşuna.
Limon kabuğu dikkat et tansiyonuna canım geçmiş olsun.
ZarpDeniz Lİmonkabuğu yazmış bak ben o testleri unutmuştum, rutin gebelik testleri kan ve idrarLimon Kabuğu iyiki yazmışın canım saol. Senin göbek çıktıysa bir yakışıklı daha geliyor diycem .
bugün hastanede kız bana 37 haftalıkmısınız dedi :) nerdeeee
Herada ;
Bebişin gelişimi normal dedi haftasındaymış, duruş pozisyonu aynı makat duruş geçen seferde böyleydi bildiğini okuyor. Sağlıkla gelsin inşallah.
Artık ya sol ya sağ tarafa uyu dedi sırtüstü uyumak iyi değilmiş, oturuken bir iş yaparken bel pozisyonumu koruyarak hareket edicekmişim ilaçlarımı düzenili kullanıp tansiyonumu yine günde 2-3 kez ölçücekmişim durum böyle kızlar
Herkese günaydınlar,
Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.
Denizverdi, tekrar geçmiş olsun canım. Sağolasın, dışarıdan birşey istemiyoruz, iyiliğin sağlığınAfiyet olsun sana.
Patikler'cim, evet arkadaşım, ben Merional kullandım.
Baharnaz, gözün aydın arkadaşım, maşallah oğluşuna.
Diyorum ya ne bulsam sürünüyorum diye, genetik mirasım bu konuda hiç ama hiç parlak değil diye. İlk çatlağı görene kadar gider böyle sanırım, sonra koyveririm gibime geliyor
Toana, az kaldı hayırlısıyla kontrole, herşey gönlünce olsun.
Bugün Hülya'nın doktor günü, keyifli haberlerini bekliyoruz Hülya'cım.
Günaydın herkeşe
DenizVerdi, Nisa açılışını yapıp kaybolmuşsunuz. :)
DenizVerdi doğum 7 mayıs gibi duruyor ama sanırım 38.haftada yapıyorlar galiba Nisanın ortasına filan denk düşüyor gibi. İnşallah sağlıkla o günlere geliriz.
canım sağol..ben dr a gittim ortopediye.. bana bir jel bir de hap verdi.jeli bir kere sürdüm.haptan da 2 tane içtim.bişeycik kalmadı.kan alma olayı olunca tekrarladı.onu çösemedim.yoksa ilerlerse elbette alırım senden oranın adresini.sağol
Günaydın herkeşe
DenizVerdi, Nisa açılışını yapıp kaybolmuşsunuz. :)
DenizVerdi doğum 7 mayıs gibi duruyor ama sanırım 38.haftada yapıyorlar galiba Nisanın ortasına filan denk düşüyor gibi. İnşallah sağlıkla o günlere geliriz.
Herkese günaydınlar,
Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.
Denizverdi, tekrar geçmiş olsun canım. Sağolasın, dışarıdan birşey istemiyoruz, iyiliğin sağlığınAfiyet olsun sana.
Patikler'cim, evet arkadaşım, ben Merional kullandım.
Baharnaz, gözün aydın arkadaşım, maşallah oğluşuna.
Diyorum ya ne bulsam sürünüyorum diye, genetik mirasım bu konuda hiç ama hiç parlak değil diye. İlk çatlağı görene kadar gider böyle sanırım, sonra koyveririm gibime geliyor
Toana, az kaldı hayırlısıyla kontrole, herşey gönlünce olsun.
Bugün Hülya'nın doktor günü, keyifli haberlerini bekliyoruz Hülya'cım.