38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çayı koydum.demlensin öyle kaldırayım sisi..ne pişireyim bu sabah sise..ne istersinis?:56:

Denizverdicim öncelikle geçmiş olsun bende biliyorum topuk dikenini.Ablamda ve bir arkadaşımda olmuştu arkadaşımın epey ilerlemişti o ameliyat oldu .Fakat ablamın yeniydi geçen yıl istambula gelmişti bakırköyde fizyorum diye bir yer var oraya gitti sanırım üç seantı fizik dedavi gördü şimdi üzerinde çok gezmezsem iyiym diyor bu ara bu yer sigortayla anlaşmalı ablam az bir fark ödemişti eğer istersen sana yardımcı olmak isterim canm

canım sağol..ben dr a gittim ortopediye.. bana bir jel bir de hap verdi.jeli bir kere sürdüm.haptan da 2 tane içtim.bişeycik kalmadı.kan alma olayı olunca tekrarladı.onu çösemedim.yoksa ilerlerse elbette alırım senden oranın adresini.sağol

ben geldim

Denizverdi dün yaşadığın olaylara çok geçmiş olsun Topuk Dikeni rahatsızlığını duydum nasıl tedavi ediliyor onu bilmiyorum canım. Ama ilerlemeden bir dra git istersen.
Bir kız bir oğlan derken hayırlısı ne ise o olsun :)

Herada ne kadar çok şey sürüyorsun öyle ciltine :)

Hülya ne kadar daha normal yumurta taikibiyle devam ediceksiniz?Aşılama olmuyormuydu bu aşamada?

Tayf yeni yıl dileğin için saol, inşallah en kısa zamanda herkes gönlünün isteğine Allahın izniyle kavuşur.

Deniz Bulut hayırlı olsun oğluşuna.

Limon kabuğu dikkat et tansiyonuna canım geçmiş olsun.

ZarpDeniz Lİmonkabuğu yazmış bak ben o testleri unutmuştum, rutin gebelik testleri kan ve idrar :17: Limon Kabuğu iyiki yazmışın canım saol. Senin göbek çıktıysa bir yakışıklı daha geliyor diycem .

bugün hastanede kız bana 37 haftalıkmısınız dedi :) nerdeeee

Herada ;
Bebişin gelişimi normal dedi haftasındaymış, duruş pozisyonu aynı makat duruş geçen seferde böyleydi bildiğini okuyor. Sağlıkla gelsin inşallah.
Artık ya sol ya sağ tarafa uyu dedi sırtüstü uyumak iyi değilmiş, oturuken bir iş yaparken bel pozisyonumu koruyarak hareket edicekmişim ilaçlarımı düzenili kullanıp tansiyonumu yine günde 2-3 kez ölçücekmişim durum böyle kızlar

sağol canım;bebeğinin gelişimi normal demişler oh.ne güel maşallah oğluna:nazar:hep böyle devam etsin.şimdi,doğum tarihi belli mi?mart gibi mi?

Günaydın herkeşe

DenizVerdi, Nisa açılışını yapıp kaybolmuşsunuz. :)

DenizVerdi doğum 7 mayıs gibi duruyor ama sanırım 38.haftada yapıyorlar galiba Nisanın ortasına filan denk düşüyor gibi. İnşallah sağlıkla o günlere geliriz.

Günaydın kızlar....Gününüz hep aydın geçsin....:71::71::71::71::71:

Baharnaz canım bebişin durumu iyiymiş. Çok sevindim..
DenizVerdi sen nasılsın şimdi. Umarım bişeyciğin kalmamıştır.
Toana senin de iğnelerin başlamış. Hadi hayırlısı olsun arkadaşım. Toana sen nerede tedavi görüyordun. Valla unuttum :17:
Herada'cım aşağıda görüyorum seni, sen nasılsın?

Baharnaz canım kontrolün iyi geçmiş.Ne güzel hamileliğin tadını çıkart canım doğumdan sonra bu günleri arıycaksın çünkü.Doğuma da az kalmış.3 ay gibi.
Bana aşılama demişsin arkadaşım ama en son sperm analizi yaptırdı yine dr'um sorun yok sayı ve morfoloji gayet iyi.Aşılamaya gerek duymadı.Zaten aşılamayla hiç hamile kalamadım ben.4 kez normal yolla gebeliğim var ama kaç sene oldu tık yok bu arada.

Herkese günaydınlar,

Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.

Denizverdi, tekrar geçmiş olsun canım. Sağolasın, dışarıdan birşey istemiyoruz, iyiliğin sağlığın:-) Afiyet olsun sana.

Patikler'cim, evet arkadaşım, ben Merional kullandım.

Baharnaz, gözün aydın arkadaşım, maşallah oğluşuna.

Diyorum ya ne bulsam sürünüyorum diye, genetik mirasım bu konuda hiç ama hiç parlak değil diye. İlk çatlağı görene kadar gider böyle sanırım, sonra koyveririm gibime geliyor :-)

Toana, az kaldı hayırlısıyla kontrole, herşey gönlünce olsun.

Bugün Hülya'nın doktor günü, keyifli haberlerini bekliyoruz Hülya'cım.

Herkese günaydınlar,

Denizverdi, tekrar geçmiş olsun canım. Sağolasın, dışarıdan birşey istemiyoruz, iyiliğin sağlığın:-) Afiyet olsun sana.

Diyorum ya ne bulsam sürünüyorum diye, genetik mirasım bu konuda hiç ama hiç parlak değil diye. İlk çatlağı görene kadar gider böyle sanırım, sonra koyveririm gibime geliyor :-)

Hadi gözün aydın diyelim o zaman Herada'cığım.İçin rahattı zaten canım.Şimdi hamileliğinin tadını çıkar artık Allah kucağına alıp koklaayı nasip etsin arkadaşım.Darısı bekleyenlerin başına.
Çatlak işi gerçekten genetik arkadaşım.Ben Arda'ya hamileyken hiç krem falan kullanmadım.Bir tane bile çatlağım yok ama annemim de yoktu onun için yani.Ama sen tedbiri elinden bırakma en azından azaltmış olursun.

herada tekrar gozun aydın arkadaşım... saglıkla kucagına alacagın gunlerı de gorecegız ınşallah ..
baharnaz .. hersey yolunda gıdıyormus .. maaşallah .. aynı dıleklerı senın ıcın de tekrarlıyorum ..
herkese guzel bır gun dılıyorummm

Merhaba Cans merhaba Hülya,

Herada'cım AS sonucun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Kim bilir nasıl bir yük kalkmıştır üzerinden. Maaşallah...:nazar:

Hülya saol canım. Niye aşılama dedim çünkü birşey yapmadan geçen zamana üzüldük ( eşim ve ben), sende zaman kaybetme diye dedim.

Herada gözünaydın canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. çatlaklar doğumdan sonra görülmezmi gerçi diğeer topicte çatlak görenler olmuştu hadi bakalım.

Cans teşekkürler sendende güzel haberler alırız inşallah şu an ne durumdasın tedavide?

Patikler saol canım. Tedavilerinizden inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Son düzenleme:
sagol patikcim evet canim devam ediyorum ignelerime allahtan hayirlisini diliyorum hayatim ben hollanda da unuversite de tedavi goruyorum ,olabilir canim bende unutuyorum cok seyleri defalarca sordugum oluyor valla bu tedaviler insanin aklinida aliyo galiba sor tatlim sor herzaman sora sora ogrenicez insallahhh:34::34:

heradacigim evet tatlim az kaldi ayin 10 da ilk acom bakalim hayirlisi mevlam yuzumu guldurur insallah arkadaslar birde birsey sorucam? ya kizlar simdi benim esimin ilk amaliyatta spermi bulunmustu acaba ikincide bulunurmu bir bilginiz varsa soylermisiniz canlarim ya cok dusunuyorum:59::59::59: bende esimde rabbim korktugumuza ugratmaz insallah zor seylermis bunlar arkadaslarim iyiki varsiniz:70::70::70:

herada baharnaz ikinizin de gözü aydın

toana ilk tedavide dondurulacak kadar sperm bulunmadı mı? burada bildiğim fazla spermleri donduruyorlar.

Günaydın herkeşe

DenizVerdi doğum 7 mayıs gibi duruyor ama sanırım 38.haftada yapıyorlar galiba Nisanın ortasına filan denk düşüyor gibi. İnşallah sağlıkla o günlere geliriz.

canım yaa kayboldum evet..bisim hoca bir performan s ödevi verd. sınav yerine geçecek.hem araştırıp yasıyorum. hem de gelişim dönemindeki bir kıs çocuğunu göslemlemem gerekiyor.bu gelişim safhalarıyla ilgili.gerekirse bir de video çekimi.. şimdi harıl harıl onu yadsıyorum.yasmakk çok sıkıcı yaaaaaaaaa

mayıs bebeği hımmm.kıs olsaymış adı adın gibi bahar olabilirmiş. bu da bahar oğlanı olacak desene

heradacım çabucakk gös gesdirdim. çok sevindim sonucuna.hayırlısı ile alın kucağınısa emi
sisi ösl,yeceğim.bayyyyyyy

canım sağol..ben dr a gittim ortopediye.. bana bir jel bir de hap verdi.jeli bir kere sürdüm.haptan da 2 tane içtim.bişeycik kalmadı.kan alma olayı olunca tekrarladı.onu çösemedim.yoksa ilerlerse elbette alırım senden oranın adresini.sağol

ay canım çok geçmiş olsun hiçbir bilgim yok bir arkdşın kaynanası olmuştu işyerinden onu da ne yaptılar hiç hatılrlmıyrm aman canım sen bunla ilgili branş dr na git ihmal etme damarını bulamamları sürekli kan vermenden galiba allh yardmcın olsun ben tüp tedaviisi için kan verdiğim zamanlarda o aman bile damarı bulamyorlardı ki seninki aylardır devam etmiş allh çabalarının karşılığını versin canm

Günaydın herkeşe

niye 38 hafta sen sezeryan mı düşünyon biz normal doğum yapamayız mı ben bu konuyu dr um hiç konuşmadım birdaha gittiğimde soracam

bebişin durumunn iyi olması çok güzel allah tamamına erdirsin canım

Herkese günaydınlar,

gözün aydın canım as sonucun güzel çıkması çok güzel inş.bütn emekleriimizin karşılığını alacaz inş. çatlakların çok erken başlamış allah yardımcn olsn

Back
X