38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın

Denizverdi günaydın evet canım kahvaltı, pekmez ikram edemiyoruz yoğunuz galiba canım. :16:

Patikler saol canım. İnşallah seninde alışverie başladığın günleri en kısa zamanda görürüz.

Merye neden troit sorunu olduğunu bilmiyorlar tansiyon gibi gebelikten diyorlar.

Banu tahlil yaptırman için bence erken pazartesiye kadar beklesen canım İnşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın.
Canım yaptırdım 2 çıktı bugün 8.gündü çok üzgünüm.
Toana inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım.
Banu ve senin güzel haberler vermeniz için dua ediyorum.

Nisa saol canım. Bugünlerde senlede karşılaşamıyoruz :44:

DenizBulut bakıcından çok mutlu olduğun anlaşılıyor kafan rahatlamış Maşalah diyelim inşallah dilediğin gibi olur. Batu için doğru biridir.

Canım fos çıktı umarım senden güzel haberler alırız.

Merye hadi sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım. Drun son 1 ay dedi hı. Ayy nasıl heyecanlandım :) Güle güle giydir cicilerini.
Patikler ameliyattan sonra herşeyin bambaşka göründüğüne eminim. Dru tanımıyorum Ama kayınvalidemde Dünya Göz hastanesinde lazerle ameliyat olmuştu yeniden doğmuş gibiyim dedi herşey ne güzel görünüyor dedi. İnşallah sende mutlu bitirirsin.

amin inş.hep beraber inş. sormaya bende nasıl heyecan var ve de korku allah tamamına eredirir inş.

Canım benim ya 8. günde muhakkak çıkardı.

kız sen çok erken konuşuyrsun biz 12. gün de baktırıdık bekle daha karalar bağlama inş.yanılırsın

Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor! :emir_bebek:Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi.:nazar: Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor.:52:2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.

Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan, Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.
zarpdeniz,herşein yolunda olmasına çok sevindim..ikli testinizde güzel çıkar inşallah..bebişinin hep sağlıklı haberlerini alırsın inşallah...
oğlumuz olucak sanırım zarpdenizcim,kendi doktorumuz henüz birşey demedi haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım..eğer tescillenirse bende artık oğlum diye sevmeye başlayacağım...:1:
Limonkabugu, Herada, Merye, Baharnaz, yazdiklarinizdan tansiyonla ilgili birseyler yasandigini okudum ve doktorun bana verdigi kitapciktada bazi bilgiler var. Baharnaz'in doktor kontrolunde oldugunu hepimiz biliyoruz. Benim de gecen gun ense kokumden yukari feci bir agri oldu ve cok zor gecti, gece yarisi oldugu icin de doktora filan gidemedim. Hem yuksek hem dusuk tansiyonda agri ense kokunden mi basliyor bilen var mi? Dusuk olunca tuzlu ayran icildigini biliyorum, yuksek olunca da limon mu iyi geliyor? Baska oneriniz var mi?

Sevgiler herkese...:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
canım,ben bahar gibi çok tansiyon problemi yaşamadım...3-4 defa filan yükseldi...ensemdem ağrı vuruyordu ozaman yükseldiğini anlıyordum...düştüğünde de gözüm kararıyordu..
düştüğünde hemen tuzlu ayran içiyorum ama yükseldiğinde uyumaktan başka hiç birşey yapmadım..eğer tansiyonum sürekli yükselseydi bende bahar gibi limonsuyu içerdim...
inşallah tansiyon problemin olmaz,çok zor birşey rabbim düşmanıma bile yaşatmasın....
sagol denizciyim tatlim benim ALLAH RAZI OLSUN SENINDE GONLUNDEKINI VERSIN RABBIM INSALLAH,ZOR SURECLER BUNLAR CANIM YA BILIYON YA BUGUN SU GIBI AKINTIM OLDU BIRDE ADET AGRISI GIBI AGRIM VAR KASIKLARIMDA IYIMI KOTUMU BILEMIYORUMKI DENIZCIYI INSANIN GOZU KORKUYO AYNI OLMASINDA YINE DIYE DUA EDIYORUM GERCI KURAN OKUYAMIYORUM DAHA DUS ALMADIMKI BAZEN UZANIYORUM BAZEN BIRAZ DOLASIYORUM BOL BOL SU ICIYORUM BOYLE ISTE TATLIM BENIM TABII AKLIMDA ICERDE NOLUYO NOLMUYO DIYE RABBIM BU DEFA INSALLAHHH:49::49::49::49::49::49::49::49:
toanacım,transferin hayırlı olsun..bede hiçbir belirti olmamıştı oyüzden kasık ağrın ve akıntın için yorum yapamıycam...ama biz hayırlara yoralım dimi :34:
selam hanımlar nasılsınz çoktandr grmedim topiğe umarım herkes çok iyidr ben biraz nazlımym yoksa bu yaşta hamşlik mi böyle oluyr bilmiyrm çok aşırı yorgunlk ve adet sancısı gibi sancılar , kuyrk sokumu ve kasık sancıları yaşadım ayağı kalkacak gücüm yoktu birkaç gündr hep yine yattm bugün biraz iyim allaha şükür dr a gittim herşye yolunda gözüküyr o ağrılar tehlikeli ağrılar değl dedi allah aşkr.korkmam gerekn ağrı tip, belden başlayp kasıklaara doğru ve tüm karnı kaplayan ve karnn sertleşmesine yol açan ağrı tehlikli ağrı imş böye bir durumda ilk yapmam gereken dr a gitmem dedi drum aklınızda olsun kızlar tabi kanama da olrsa riskli
bende baharnaz gibi bebişime bişeyler aldım inş.yarın ütüleyecm onları bugün yıkadım onları ama ara ara onlara bakmayı çok seviyrm rabbim emeğimizi boşa çıkarmsın inş.heppimiz bebşlerimze kavuşacaz

LİMONKBUĞU:annene geçmş olsun canm bilgisyr kursu üzüldüm adına hem biliyn hemd e kurs a gidiyn allah yardmcın olsn cnam kızlar karaborsa ya çok güldüm canm çok hoştu canım bende tğp için ilk ve son demştim benm koca hiç istemyrdu nerdeyse hergece tartışıyrduk ona göre çok anlamsız çok düşük bir şans veriyrlardı bize dr lar o da ondan dolayı yapmak istemiyrdu onu öyle ikna etmiştim ilk ve son diye allaha şükr allah bize acıdı da verdi bebşimizi inş.kucaklıyacaz inş.bebşlrimizin bebşlerin
canım,artık sonlara yaklaştın oyüzden bukadar soruların artmıştır...sen bol bol dinlenmeye devam et canım...
annem için geçmiş olsun demişsin sağolasın...
tüp bebek için eşimde beni bu son olsun 1 kez daha deniyelim diye ikna etmişti..Rabbim sonuncu da yüzümüze güldü şükürler olsun...bu sonlarda bir hayır var demek ki :1:
limon;uğramamışsın.umarım herşey yolunda
geldim everdicim,sağolasın merak edip sorduğun için...
yeni bakıcı başladı. çok sevdim :nazar: böyle gitsin. :nazar:günlerdir lohusa depresyonuyla bir de buna ağlıyordum. arada görüştüklerimi görseydiniz :19: allah yüzüme güldü sonunda. :nazar: inşallah karşılıklı memnun kalırız ve çook uzun en az 3 sene çalışır yarabbim. bu akşam rahat uyuyacağım şükür. :nazar:
denizverdi duan kabul oldu şimdilik inşallah ay birşey olur diye hala çok korkuyorum dilimi ısırayım popomu kaşıyayım :18:
denizbulut,bakıcını sevmene çok sevindim...inşallah sonuna kadar hep böyle gider :nazar: :nazar: :nazar:
günaydın güller:71::71::71:

patikler uğramışsın... selam... aklımda iken hemen söyliyeyim.. alman hastanesinin tüpbebekk semineri varmış.bir de çekilişle ücretsis deneme şansı varmış.eşimi aramışlar birkaç kere ..yarınmış seminer.benim başka programım var.gitmiyeceğim.gidesim de yok.tekrar aramışlar hafta ya da seminer olduğunu söylemişler
ben biras şüpheci baktım.bir kere görüşmeye gitmiştim bahçeci vardı o samanlar..hemen eline tutuşturuveriyorlarşunun bunun fiatını.fasla da bir ilgi yoktu.memnun kalmamıştım.bahçecinin ve laboratuarının iyi olduğunu düşündüğüm için gitmiştim.
şimdi ilginç geldi.hani yeni açılan adı pek duyulmayan bir hastane olsa diyeceğim müşteri çekmekk için adını duyurmak için yapılıyor böyle bir şey..bilemiyorum..eşim ısrar ediyor.git diyor.aklındaki soruları sorarsın durumumusla ilgili konuşursun diyor....

ilgini çekerse diye... olur a doğrudur.şans bu.güler mi güler...ben kararsısım.haftaya gidermiyim?artık istemiyorum galiba.kendimi kısıma alıştırmaya başlamışken..belki onun gönlü olsun diye giderim...ya da tüp yapmasam da durumumu belki bir daha teyit ettirmiş olurum.
erverdi, bence sende git bir şansını dene..geçtiğimiz mart ayında bende çiderin toplantısına gitmiştim..umut tüpbebekten süleymanbey konuşmaya gelmişti...toplantının sonunda çekiliş yapıldı ve bana indirim çıktı...1000tl lik bir indirim oldu ve ben gidip tüpbebeğimi orada yaptırdım..gerçi indirim olmasada orada yaptırıcaktım ama 1000 liralık indirimde fena olmadı...bazen aman banamı çıkıcak dediğimiz şeylerde bizede çıkacağı olabiliyor :))bence sende şansını dene ne kaybedersin ki canım?
Sanırım benim de gözümün biri 1,25 diğeri de 1.75 öyle birşey. Gözlük taktığımda anlıyorum aslında dünyanın ne kadar renkli olduğunu. Sonra çıkarınca aman allahım ben nasıl renksiz bakıyormuşum herşeye diyorum.
Deniz'cim bayağı araştırdım, en iyi yerler Dünya Göz ve İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde Sinan Bey. Bu adam için mükemmel diyorlar. Buna tedavi olursan 1100 EURO-1400 EUR (KDV dahil) arası. Aynı hastanede başka bir dr. tedavi etsin dersen 500 EUR-800 EUR artı KDV. Dünya Göz ise bana yakın, Altunizade, hem de çok iyi bir merkez. Fiyat aralıkları 600 EUR-990 EUR (Ama KDV dahil mi değil mi sormadım :17: valla). THY personeline ise Dünya Göz %10 lazerde indirim yapıyormuş. Hiç yoktan iyidir.
Dünya Göz çok nadir de olsa bazen lazer ameliyatlarında %50 kampanya yapıyor. Ama kim yakalayacak onu bekleyemeyeceğim valla... Bu dünyaya kaç kere geleceğim ama di mi bir an önce yhaptırayım da dünyaya renkli bakmaya başlayayım artık :):52::9:
patiklercim,annemin gözünde katarak vardı...bundan yaklaşık 2 ay önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldu...annem gözlüksüz neredeyse bizi bile zor görürken ameliyattan sonra gözlüksüz gazete bile okumaya başladı...doktoru ameliyattan sonra anneme sadece dinlendirici bir gözlük verdi,gazete okurken ve televizyona bakarken kullanabilirsiniz diye...biz dünya gözden çok memnun aldık..ameliyattan bir süre sona bizi aradılar hasanemizden memnun kaldınız mı diye...bu çok hoşumuza gitti..ayrıca kampanyaları mı varmış neymiş...annemin ameliyatını 300 tl ye yaptılar..çok cüz-i bir rakama ameliyat oldu kampanya sayesinde...annemde memnuniyetini anlata anlata bitiremiyor...oyüzden de sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

banu,8.günde belli olmaz ki..olmadığına nasıl kanaat getirdin?kanda mı baktırdın?

günaydın güller:71::71::71::71::71:

günaydın cans hocam:3:

herkese mutlu hafta sonları olsun.benim güsel geçecek inşallah.çünkü tüm kursiyerlerle tiyatroya gidiyorus bugün:66::66::66:

Son düzenleme:
günaydın güller:71::71::71::71::71:

günaydın cans hocam:3:

herkese mutlu hafta sonları olsun.benim güsel geçecek inşallah.çünkü tüm kursiyerlerle tiyatroya gidiyorus bugün:66::66::66:

günaydın canım sanda bugün uyuyamadım hiç 5/6 kere uyandım en son4,30 dan beri uyanığıminş.günumz güzel geçer
herkese iyi hftasonlaraı kızlar

günaydın canım sanda bugün uyuyamadım hiç 5/6 kere uyandım en son4,30 dan beri uyanığıminş.günumz güzel geçer

günaydın meryecim...ben de bu sabah kendim ve buradaki arkadaşlar için tanıdığım kim vrsa neye ihtiyacı olduğunu bildiğim kim varsa dua ettim namasın ardından.bu sabah çok husurluydu.. sabah namasları husur dolu..

canım senin artı yakklaşıyor ya ondan...as kaldı canım benim..çok yakında kollarında olacak yavrucun...hadi kkalan cicilerini ütülemeye devam:34:

günaydın arkadaşlar :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

sağollll:1:

ooooooooo bu sabah bereketliymiş burası.denis,merye nisa.....

deniiisss.ne haber?bakıcı ile arans nasıl.inşallah çok iyi.seni tekkrar söyledim hee.....

ama en çok ve ilk olarak kendime ettimallahım sen utandırma mahcup etme diye beni.girdim bir yola.hayırlısı ile yolun sonunu görürüs inşallah...ve hikayemis de biter..amin allahım amin

denizcim iyi etmişsin. kendine de dua edeceksin tabii. ben de sana ve hepinize dua ediyorum. dün çok zor bir geceydi. 3 saat uyudum. batu zorlukla az daha fazla. burnu çok kurumuş. nefes alamadı. serum fizyolojik damlatıyorum hiç açmadı. otri bebe fayda etmedi. bugün gidip nem cihazı alacağım. yazık çocuğa. şimdi bakıcı kucağında gazı çıkıyor. ben de yavaş yavaş hareketlerini inceliyoum işte. fazla mükemmelliyetçi olmamak lazım. rahat olmak lazım da işte demekle olmuyor.

Son düzenleme:
denizcim iyi etmişsin. kendine de dua edeceksin tabii. ben de sana ve hepinize dua ediyorum. dün çok zor bir geceydi. 3 saat uyudum. batu zorlukla az daha fazla. burnu çok kurumuş. nefes alamadı. serum fizyolojik damlatıyorum hiç açmadı. otri bebe fayda etmedi. bugün gidip nem cihazı alacağım. yazık çocuğa. şimdi bakıcı kucağında gazı çıkıyor. ben de yavaş yavaş hareketlerini inceliyoum işte. fazla mükemmelliyetçi olmamak lazım. rahat olmak lazım da işte demekle olmuyor.

3 saat mı... korkutma beni yaa.. uykum as şaşsa sersem gibi olurum.saten bu hafta hep çocuklarla haşır neşirdim.diyalog olarak çok iyiyim onlarla.iletişimim çok iyi.hatta kimseye göstermedikleri sevgi örneğini bana gösteriyorlar anneleri şaşırıyorlar buna.çocukluların görüşlerini alıyorum.şaka yollu korkutuyorlar beni... diyorlar ...abla bide sonradan seninde olmuyormu bi de ikis olmuyor mu.. sus kıs diyorum ben nasıl bakarım onlara... daha bir tanesinin bile tecrübesi yokken.en çok ta uyku kısmı ile evin dağınık olacağı korkutuyor beni.yeni huylar edineceğim sanırım alışacağım..biliyorum çok sor olacak..herkes nasıl üstesindne geldiyse bir şekilde ben de geleceğim.
sisin yasdıklarınısı okuyorum ama markaları pek aklımda tutmuyorum ya da not almıyorum.bana 1 yaş sonrası gelecek diye...
nem cihası şart galiba.bisim ev doğalgas sobalı..y odası da burası da... boğasımıs kuruyor sabah kalktığımısda..bis şimdilik bir tas su koyuyorus.

baharsanırım kurstasın..hangi konudasınıs?hoca bisdeb deney istedi..bir de kuklalarla uğraşığ duruyorum.en çok ta bu kısmı sorluyor beni..ilkoulda iken bile enişteme yaptırırdım resimleri el işlerini. şimdi kaçış yok.yalan yanlış yapmaya çalışıyorum:17:

limonçiderin toplantısına ben hiç gitmedim.geçen yıl üye oldum.memorialde başlıyacağım diye.tüp te yapamadık.şimdi memorialin anlaşması bitmiş diyorsunus öyle yasıyorsunus.. eee boşuna mı oldum şimdi ben.. hiç yararlanamadan....
şanslıymışsın.. demek indirimden yaralandın..burda indirim değil ücretsis tedavi şansı var...
var. var ama.ben şu an istemiyorum ki.. şu an öyle bir ruh alindeyim ki ultrason evimde olsa memorielin tüpçüsü evde takip etse.burda olsa bitse bile bir sihir gibi, burunlarını oynatıp yapıverseler bile... yok... yine yok..istemediğim birşeyi dinlemeye gitmek te :((

geçen yıl olsaydı.uçar giderdim...neyse ... daha bir hafta var.düşünmessem gerilmem.
allah sisin yavrularınısı sağlıkla sislere bağışlasın..

meryecim,Allah kolaylık versin artık sana..son aylarda böyle uykusuzluklar oluyormuş...sende gündüzleri uyumaya çalış canım....
Selam arkadaşlar,

Limon kabuğu, kurs ha. Azmine hayranım vallahi. Bu arada çok geçmiş olsun tekrar, annen nasıl? Ben de geçen hafta annemin endeskopi ile bir diz ameliyatı olduğunu öğrendim. Üzülmeyeyim diye saklamış eşim dahil herkes. Üzülmeyeyim diye benden birşeyler saklamaya devam edeceklerse paranoyak çıkacağım dört ay sonraya diye ihtar verdim hepsine :-)

Sağolun ilginize kızlar. Benim ağrılar kasık ağrısı türü ağrılar değil maalesef, ne olduğunu doktor da anlamadı. Sadece 8-9 gündür süren, oturduğum anlar haricinde hep devam eden tuhaf, keskin bir ağrı. Öyle anlar oluyor ki nefesim kesiliyor bazen. Kalkmak, yürümek, birşeyler giyip çıkarmak, acayip eziyetli. Neyse son bir iki gündür biraz daha iyi. İdrar yolu enfeksiyonuna dair hiçbir belirti de yoktu ama yine de idrar tahlili yapıldı. TİT'te birkaç kan hücresine rastlandı, benim böbreklerde kum tarzı bir sıkıntı olabilme ihtimali varmış da neyse başka yerde tahlili tekrarlayalım dedi doktor. Bugünkü tahlilde kan hücresi filan çıkmadı çok şükür. İdrar kültürü sonucunu bekliyoruz. İşin tuhafı böbrek ağrısı nedir bilmem, zaten öyle bir ağrım da yok. Neyse, bebekle ilgili bir sıkıntı yok ya çekerim bu ağrıyı diyorum, can sağlığı olsun.
heradacım,dün akşam senin bu msjını alıntıladım sandım ama alıntılamamışım bu sabah gördüm...
öncelikle ağrıların ve annen için çok geçmiş olsun...ağrılarının bebekle ilgili olmamasına sevindim..onlar sağlıklı olsunlar da biz her ağrıyı çekeriz..idrar tahlili sonuçlarında temiz çıkmış ama doktorun çok tatmin olmamış sanırım başka yerde tekrar ettirmek istediğine göre...inşallah o yaptıracağın testin sonucuda temiz çıkar,yaşadıkların geçici ağrılardır...
canım,benimde annemler arada benden birşeyler saklarlar sonra ortaya çıkınca ben bir cinnetin geçririm tabi..bundan 2 ay önce kızkardeşimi acile kaldırmışlar bana haber vermiyorlar,akşam üzeri bunların şaibeli konuşmalarından anladım birşeyler sakladıklarını...düşük tehliken var,birde bizle uğraşma diye söylemedik diyorlar..:)
kurs konusunda azmime hayran olma,inan kursa giderken ayaklarım geri geri gidiyor:)tamamen mecburiyet..eşimle bu konuda çok tartışıyoruz,yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bırakmam diyorum...eşim hamileliğim boyunca beni cam kapaklı bir fanusa kapatıp,arada yemeğimi suyumu verip,doğum zamanı da hadi vakti geldi çıkabilirsin demek istiyor sanırım...
limonçiderin toplantısına ben hiç gitmedim.geçen yıl üye oldum.memorialde başlıyacağım diye.tüp te yapamadık.şimdi memorialin anlaşması bitmiş diyorsunus öyle yasıyorsunus.. eee boşuna mı oldum şimdi ben.. hiç yararlanamadan....
şanslıymışsın.. demek indirimden yaralandın..burda indirim değil ücretsis tedavi şansı var...
var. var ama.ben şu an istemiyorum ki.. şu an öyle bir ruh alindeyim ki ultrason evimde olsa memorielin tüpçüsü evde takip etse.burda olsa bitse bile bir sihir gibi, burunlarını oynatıp yapıverseler bile... yok... yine yok..istemediğim birşeyi dinlemeye gitmek te :((

geçen yıl olsaydı.uçar giderdim...neyse ... daha bir hafta var.düşünmessem gerilmem.
allah sisin yavrularınısı sağlıkla sislere bağışlasın..
erverdicim,bir hafta varmış daha,bence biraz düşün..belki fikrin değişirse gidersin..zaman zaman bende senin gibi oluyordum...hiçbirşey yapmak istemiyordum..tüpbebeğin baş hafini bile duymak istemiyordum...neyseki bu durum,dönem dönem oluyordu ve geçiyordu inşallah seninde öyle olur ve son 1 kez daha denersin...
çiderle,şuan hangi hastaneler anlaşmalı bilmiyorum..ben ozamanki toplantıya sadece umut tüp bebek için bilgi sahibi olurum diye gitmiştim...tabi gitmişken bir taşla 2 kuş vurmuş oldum :1: hem bilgi edindim hemde indirim kazadım...

merhaba kızlar okuyorum okuyorum tam yazmaya geliyo Mert bırakmıyo.umarım şimdi yazabilirim. uyuyo tatlımmm.

biz dün 2 aylık kontrolümüze gittik. 6 kilo 60 cm olmuşuz. doktorumuz anne sütüne göre sonuç çok iyi dedi. sol omzundan verem sağ bacağından karma ağızdan da rota virüs aşılarını olduk. aşı yaparkan bi cırladı sonra uzatmadı koçumm benim. :nazar::nazar: ben ondan daha hassastım yani bakamadım. sonra evimize geldik. huzursuzluk ve ateş olabilir kusma olabilir dedi doktorumuz şurup verdi ama çok şükür huzursuzluk ağlama vs olmadı sadece yatarken o saate kadar emdiklerini kustu ama benim memeyi yanlış tutmamdan tetiklendi sanırım o yüzden öğürünce kustu. belki memenin durusundan öğurmeseydi kusmucaktı yada allah korusun biz uyurken kuscaktı o zaman da iyiki kustu diyorum ama daha sonrası çok şükür başka bi problem olmadı. ben epey stres olmuştum dün aşı olacak diye. ee darısı sana denizcim daha önümüzde epey çetrefelli yollar var gerçekten çocuğun var bin dertmiş allah sağlık versin herşeygerçekten boş yeterki sağlıkları yerinde olsun.

Herada canım annene çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir. öp yanaklarından benim için ellerinden de öp. ağrıların hafiflemiştir umarım. benim bi arkadaşımın ağrıları olmuştu doktorlar bulamamışlardı sonra sanırım bi doktor yada biri fıtıktır filan dedi doktorlar yok fıtık değildir dedi ama fıtıkmış tabi hamile kalınca ağırlıktın pırtlıyomuş kasıkta fıtık aklıma geldi söyliyim dedim. senin ağrın tam nerede bilemiyorum belki yazdın hatırlamıyorum olabilirmi acaba?

kızlar hepinize iyi tatiller iyi haftasonları hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin.

Back
X