Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor!

Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi.

Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor.

2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.
Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan,
Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.
zarpdeniz,herşein yolunda olmasına çok sevindim..ikli testinizde güzel çıkar inşallah..bebişinin hep sağlıklı haberlerini alırsın inşallah...
oğlumuz olucak sanırım zarpdenizcim,kendi doktorumuz henüz birşey demedi haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım..eğer tescillenirse bende artık oğlum diye sevmeye başlayacağım...
canım,ben bahar gibi çok tansiyon problemi yaşamadım...3-4 defa filan yükseldi...ensemdem ağrı vuruyordu ozaman yükseldiğini anlıyordum...düştüğünde de gözüm kararıyordu..
düştüğünde hemen tuzlu ayran içiyorum ama yükseldiğinde uyumaktan başka hiç birşey yapmadım..eğer tansiyonum sürekli yükselseydi bende bahar gibi limonsuyu içerdim...
inşallah tansiyon problemin olmaz,çok zor birşey rabbim düşmanıma bile yaşatmasın....
toanacım,transferin hayırlı olsun..bede hiçbir belirti olmamıştı oyüzden kasık ağrın ve akıntın için yorum yapamıycam...ama biz hayırlara yoralım dimi
selam hanımlar nasılsınz çoktandr grmedim topiğe umarım herkes çok iyidr ben biraz nazlımym yoksa bu yaşta hamşlik mi böyle oluyr bilmiyrm çok aşırı yorgunlk ve adet sancısı gibi sancılar , kuyrk sokumu ve kasık sancıları yaşadım ayağı kalkacak gücüm yoktu birkaç gündr hep yine yattm bugün biraz iyim allaha şükür dr a gittim herşye yolunda gözüküyr o ağrılar tehlikeli ağrılar değl dedi allah aşkr.korkmam gerekn ağrı tip, belden başlayp kasıklaara doğru ve tüm karnı kaplayan ve karnn sertleşmesine yol açan ağrı tehlikli ağrı imş böye bir durumda ilk yapmam gereken dr a gitmem dedi drum aklınızda olsun kızlar tabi kanama da olrsa riskli
bende baharnaz gibi bebişime bişeyler aldım inş.yarın ütüleyecm onları bugün yıkadım onları ama ara ara onlara bakmayı çok seviyrm rabbim emeğimizi boşa çıkarmsın inş.heppimiz bebşlerimze kavuşacaz
LİMONKBUĞU:annene geçmş olsun canm bilgisyr kursu üzüldüm adına hem biliyn hemd e kurs a gidiyn allah yardmcın olsn cnam kızlar karaborsa ya çok güldüm canm çok hoştu canım bende tğp için ilk ve son demştim benm koca hiç istemyrdu nerdeyse hergece tartışıyrduk ona göre çok anlamsız çok düşük bir şans veriyrlardı bize dr lar o da ondan dolayı yapmak istemiyrdu onu öyle ikna etmiştim ilk ve son diye allaha şükr allah bize acıdı da verdi bebşimizi inş.kucaklıyacaz inş.bebşlrimizin bebşlerin
canım,artık sonlara yaklaştın oyüzden bukadar soruların artmıştır...sen bol bol dinlenmeye devam et canım...
annem için geçmiş olsun demişsin sağolasın...
tüp bebek için eşimde beni bu son olsun 1 kez daha deniyelim diye ikna etmişti..Rabbim sonuncu da yüzümüze güldü şükürler olsun...bu sonlarda bir hayır var demek ki
limon;uğramamışsın.umarım herşey yolunda
geldim everdicim,sağolasın merak edip sorduğun için...
yeni bakıcı başladı. çok sevdim

böyle gitsin.

günlerdir lohusa depresyonuyla bir de buna ağlıyordum. arada görüştüklerimi görseydiniz

allah yüzüme güldü sonunda.

inşallah karşılıklı memnun kalırız ve çook uzun en az 3 sene çalışır yarabbim. bu akşam rahat uyuyacağım şükür.

denizverdi duan kabul oldu şimdilik inşallah ay birşey olur diye hala çok korkuyorum dilimi ısırayım popomu kaşıyayım :18:
denizbulut,bakıcını sevmene çok sevindim...inşallah sonuna kadar hep böyle gider
günaydın güller

patikler uğramışsın... selam... aklımda iken hemen söyliyeyim.. alman hastanesinin tüpbebekk semineri varmış.bir de çekilişle ücretsis deneme şansı varmış.eşimi aramışlar birkaç kere ..yarınmış seminer.benim başka programım var.gitmiyeceğim.gidesim de yok.tekrar aramışlar hafta ya da seminer olduğunu söylemişler
ben biras şüpheci baktım.bir kere görüşmeye gitmiştim bahçeci vardı o samanlar..hemen eline tutuşturuveriyorlarşunun bunun fiatını.fasla da bir ilgi yoktu.memnun kalmamıştım.bahçecinin ve laboratuarının iyi olduğunu düşündüğüm için gitmiştim.
şimdi ilginç geldi.hani yeni açılan adı pek duyulmayan bir hastane olsa diyeceğim müşteri çekmekk için adını duyurmak için yapılıyor böyle bir şey..bilemiyorum..eşim ısrar ediyor.git diyor.aklındaki soruları sorarsın durumumusla ilgili konuşursun diyor....
ilgini çekerse diye... olur a doğrudur.şans bu.güler mi güler...ben kararsısım.haftaya gidermiyim?artık istemiyorum galiba.kendimi kısıma alıştırmaya başlamışken..belki onun gönlü olsun diye giderim...ya da tüp yapmasam da durumumu belki bir daha teyit ettirmiş olurum.
erverdi, bence sende git bir şansını dene..geçtiğimiz mart ayında bende çiderin toplantısına gitmiştim..umut tüpbebekten süleymanbey konuşmaya gelmişti...toplantının sonunda çekiliş yapıldı ve bana indirim çıktı...1000tl lik bir indirim oldu ve ben gidip tüpbebeğimi orada yaptırdım..gerçi indirim olmasada orada yaptırıcaktım ama 1000 liralık indirimde fena olmadı...bazen aman banamı çıkıcak dediğimiz şeylerde bizede çıkacağı olabiliyor :))bence sende şansını dene ne kaybedersin ki canım?
Sanırım benim de gözümün biri 1,25 diğeri de 1.75 öyle birşey. Gözlük taktığımda anlıyorum aslında dünyanın ne kadar renkli olduğunu. Sonra çıkarınca aman allahım ben nasıl renksiz bakıyormuşum herşeye diyorum.
Deniz'cim bayağı araştırdım, en iyi yerler Dünya Göz ve İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde Sinan Bey. Bu adam için mükemmel diyorlar. Buna tedavi olursan 1100 EURO-1400 EUR (KDV dahil) arası. Aynı hastanede başka bir dr. tedavi etsin dersen 500 EUR-800 EUR artı KDV. Dünya Göz ise bana yakın, Altunizade, hem de çok iyi bir merkez. Fiyat aralıkları 600 EUR-990 EUR (Ama KDV dahil mi değil mi sormadım

valla). THY personeline ise Dünya Göz %10 lazerde indirim yapıyormuş. Hiç yoktan iyidir.
Dünya Göz çok nadir de olsa bazen lazer ameliyatlarında %50 kampanya yapıyor. Ama kim yakalayacak onu bekleyemeyeceğim valla... Bu dünyaya kaç kere geleceğim ama di mi bir an önce yhaptırayım da dünyaya renkli bakmaya başlayayım artık :)

patiklercim,annemin gözünde katarak vardı...bundan yaklaşık 2 ay önce dünya göz hastanesinde ameliyat oldu...annem gözlüksüz neredeyse bizi bile zor görürken ameliyattan sonra gözlüksüz gazete bile okumaya başladı...doktoru ameliyattan sonra anneme sadece dinlendirici bir gözlük verdi,gazete okurken ve televizyona bakarken kullanabilirsiniz diye...biz dünya gözden çok memnun aldık..ameliyattan bir süre sona bizi aradılar hasanemizden memnun kaldınız mı diye...bu çok hoşumuza gitti..ayrıca kampanyaları mı varmış neymiş...annemin ameliyatını 300 tl ye yaptılar..çok cüz-i bir rakama ameliyat oldu kampanya sayesinde...annemde memnuniyetini anlata anlata bitiremiyor...oyüzden de sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
Canım fos çıktı umarım senden güzel haberler alırız.
banu,8.günde belli olmaz ki..olmadığına nasıl kanaat getirdin?kanda mı baktırdın?