Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bende neler cekiyorum iki yillik evliyimmmmm 40 yasindayim bende saligunu tedaviye basliyorum tuplerim tikali
yi Çocuk
*- Daha küçükken çocuğa istediği her şeyi vermeye başlayın! Bu şekilde o, herkes...in onun geçimini sağlamak zorunda olduğuna inanacaktır.
*- Kötü sözler söylediği zaman gülün! Böylece o kendisinin akilli olduğuna inanacaktır.
*- Ona düşünmeyi ve beynini kullanmayı hiç öğretmeyin! 21 yaşına gelince kendi kararlarını, kendisi versin diye bekleyin!
*- Yerde bıraktığı her şeyi kaldırın; kitaplarını, ayakkabılarını, kıyafetlerini, onun için her şeyi siz yapın ki; o bütün sorumluluklarını başkalarına yüklemeye alışsın!
*- Onun gözünün önünde sık sık kavga edin ki; bu sayede aile bir gün parçalanırsa çok fazla üzülmesin.
*- Ona istediği kadar harçlık verin ki; hiçbir zaman kendi parasını kazanmanın ne olduğunu öğrenmesin.
*- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularını yerine getirin ki; istediklerine ulaşmak için çalışmak gerektiğini öğrenmesin.
*- Komşulara, öğretmenlere, polislere karşı daima onun tarafını tutun ki, onların hepsine karşı peşin hükümleri oluşsun.
*- Bütün bunları ve benzerlerini yaparak yetiştirdiğiniz çocuğunuz bir gün suç islerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazırladığınız için kendinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin!!
Bu belge ABD Houston Polis Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve kentteki tüm evlere ve okullara dağıtılmıştır."
1- Kazanan her zaman çözümün bir parçasıdır,
Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır.
2- Kazananın her zaman bir programı vardır,
Kaybedenin her zaman bir özrü vardır.
3- Kazanan “Bu isi senin için yaparım” der,
Kaybeden “Benim isim değil ki” der.
Kazanan her sorunda bir çözüm görür,
Kaybeden her çözümde bir sorun görür....
Kazanan “Uzak ama yolu biliyorum” der,
Kaybeden “Yakın ama yolu bilmiyorum” der.
Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür,
Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür.
Kazanan “Zor olabilir ama mümkün” der,
Kaybeden “Mümkün ama çok zor” der.
Kazanan konuşmak yerine yapar,
Kaybeden yapmak yerine konuşur.
Kazanan ağlamak yerine çalışır,
Kaybeden çalışmak yerine ağlar.
Kazanan beynini çalıştırır,
Kaybeden çenesini …..:)
denis selam...batuyu öp benim için..bende bu ara çok iş var,kurs var,yorgunluk var.fırsat yok,saman yok.elektrik yok.tesisat yok.:84:
o yok bu yok deyince;sarphocam aklıma geldinis... evinise yerleşebildinismi... aldınısmı yeni eve yeni ciciler.tabak çanak herbirşey...aman haaa kısıma dikkat edin emi..
bahar da uğramamış... umarım artık herşey yolunda evde bahar..
herkese selam olsun.akşam gülleri olsun bunlar.sabah kapınısda bulun..![]()
senin de son zamanların artık. alışverişe hız verip kalanları tamamlarsın bundan sonra. hoş hiç bitmiyor yaalınacaklar ben hala her çıktığımda bebek mağazalarına bakıyorum.Pazar sabahından herkese günaydın
Bugün kursa gitmedim. Dün kurstan sonra anne-bebek fuarına gitmiştik,( CNR de) bugün tekrar oraya gidicem bebek için birşeyler almayı planlıyorum gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa bilginiz olsun bugün son gün.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler arkadaşlar
Altınyunus çok şükür canım, saolasın bu haftalara geldik, inşallah sağlıkla sonunu getiririz
Limon Kabuğu drun adını duymuştum canım. İnşallah ayrıntılın güzel geçer, güzel haberler verirsin bize.
Denizverdi elektrik tesisatı önemli canım aman birşey olmadan önlem almanız çok iyi olmuş.
Emar sonucun ve görüşmelerin inşallah iyi geçer, haberlerini bekleriz.
Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama yakışıklılarınıza Maşallah Allah nazarlardan korusun, sağlıkla büyüsünler.
Maiumut bekliyoruz haberlerini canım
Ekin-05 İnşallah pazartesi günü yumoşların sıkı sıkı sana tutunur bebiş/lerini kucağına alırsın.
canım hiç merak etmeç. devamlı yatmak gerekmiyor zaten. ben hiç yatmadım. ilk gün biraz dinlenmiştim o kadar. ikinci gün dışarı bile çıkıp biraz yürümüştüm. evde işlerimi de kendim yaptım. sadece yorulma 7-8 kilo üstü ağır kaldırma. hoplayıp zıplama o kadar. gerisi allaha kalmış. bol şans.Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben tedavi gördüğümü kimseye söylemedim.
Yarın da kısmet olursa transfer yapılacak ve evde yalnızım. Eşim çalışıyor.
Bugünden yemeğimi felan hazırlayacağım.
Tek başına üstesinden gelebilir miyim acaba?
Benim gibi tek başına bu süreci atlatanınız oldu mu?
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz. Yani en azından bu 3 günü en rahat ve kolay nasıl
atlatabilirim?
umarım detaylı ultrasounuz da iyi geçer. buralara kadar geldiniz sonu da iyi gelir. haberlerini bekliyoruzLimon kabugu, seni merak ediyordum. Iyi randevu almisin, umarim o zaman kadar sorunun kaybolup gider sen de detayli bir sekilde bebegini gormus olursun.
Altinyunus, senden haberler almak guzel, Umut'un buyuk fotosunu istiyoruz.
Denizverdi, umarim evin biraz toparlanmistir. Biz biraz yol katettik diyebilirim, yemek yapmaya basladim hatta elimi bile yakmayi basardim! Istanbul'a gelirsem sanirim Mart'in sonlarina denk geliyor.
Baharnaz, cok gecmis olsun. Umarim herkes simdi cok iyi. Elini mi yaktin? madecassol diye bir yanik kremi var cok iyi geliyor, aklinda olsun.
Alabama, yerim ben o kucuk Fener'liyi...
Deniz Bulut, masallah Batu ne kadar guzel buyumus, cok iyi bakiyorsun.Ben bu aralar
2li, 3lu, 4lu testler ile ilgili ihtisas yaptim sonuc boyle cikinca... Eger yarinki randevumuza gore 4luyu burada yaptirabilersek hemen yaptiracagiz, bir de daha detayli ultrasonda bebegimizi goremyi umut ediyoruz. Ondan sonra da Istanbul'a gelip gelmeyecegim kesinlesecek. Bebeklerimizi cok zor bulduk, o yuzden herseyi detayi ile bilmek istiyorum. Istanbuldaki doktorum endiselenecek bir sey yok dedi ama gelde bize sor. Bakalim, hakkimizda hayirlisi...
Herada, Merye, Patikler, Hulya, maiUmut![]()
Bunlarda unuttugum varsa onlara...![]()
ikinize de maşallahherkese iyi pazarlar.madem bu kadar istediniz ben de fazla ısrarları kıramadım.
deniz sağol destek için.
esnerken çekilen fotosu bugüne ait.diğerleri de en fazla 2 haftalık.
endişelenme o ağrı ilaçlardan. inşallah hamilesindirzarpdenizcim simdilik hersey yolunda goguslerdeki buyume ve agri haricinde hersey yolunda insaallah 24 subat test tarihim
hoşgeldin.kizlar bende neler cekiyorum iki yillik evliyimmmmm 40 yasindayim bende saligunu tedaviye basliyorum tuplerim tikali
birtanem benden pazar sabahı süprizi![]()
teşekkürler nisa
insan kendi şiirini okurken ağlar mıben mi yasmışım dedim.çamaşırını asan komşuyu okuyunca ,ösellikle de pis kara sinekleri
hatırladım...çok teşekkürler canımmsağolasın...dün açsaymışım tam bir pasar süprisi olacakmış.evime henüs geldim.yemeği koymadan bakayım dedim.şiirlerimöi toplayacağım deftere yasacağım.
canım bak bende bişey için eve uğradım bakim denizverdi gelmişmi dedim sen le karşılaştım inşallah diğerlerinide bulurum
hemen çıkmam lazım akşama görüşürüz
selam
Denizverdi emarın çekilmiş haftaya drdan ne çıkıcak canım hayırlısını diliyorum. Evdeki kargaşa durumunu bilirim birşeylerin üzerinden hoplayarak iş yapmak ıyyhhhh Sana kolaylıklar diliyorum canım.
Maiumut denizverdi koşmakla olmuyor demiş ya ona biraz güldüm canımgüzel haberlerini bekliyoruz
Altınyunus oğluşuna Maşallah uykusu gözüne aklı başına :)
Ekin- bende bol bol dinlenmiştim ilk 3 gün fazlaca dikkat etmiştim eğilmek uzanmak zıplamak gibi şeyler yapmadım hep kaplumbağa hızında hareket ettim bol su içtim, protein ağırlıklı beslendim ve günlük bir avuç kabak çekirdeği tüketmiştim. Kabız olmamak için sabahları kurukayısı, erik, incir yada 1-2 kaşık kayısı kompostosu içmiştim.
Edanur az kalmış inşallah güzel haberler alırız
akideciknane hoşgeldin tedavin sanırım tüplerin açılmasına yönelik değil sanırım. İnşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah.
ZarpDeniz uğramışsın saol canım elim yanmadı. Çok şükür herkes iyi. Sadece hamişlikten çoğunun bacağına vuran şikayetler benim elllerime vurdu, top masaj fayda etmiyor. Çok kullanamıyorum, elime aldığım şeyleri tutamıyorum ağır kaldıramıyorum geceleride uyutmuyor kramp olmadığı için magnezyumuda tüketmiyorum canım. Ayrıntılın inşallah güzel geçicek.
Deniz Bulut haklısın hep düşündükçe insanın aklına hep eksik geliyor. İhtiyaç dışı birşey almamak içinde biraz düşünüyorum galiba.
Merye naptı acaba?
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben tedavi gördüğümü kimseye söylemedim.
Yarın da kısmet olursa transfer yapılacak ve evde yalnızım. Eşim çalışıyor.
Bugünden yemeğimi felan hazırlayacağım.
Tek başına üstesinden gelebilir miyim acaba?
Benim gibi tek başına bu süreci atlatanınız oldu mu?
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz. Yani en azından bu 3 günü en rahat ve kolay nasıl
atlatabilirim?
herkese iyi pazarlar.madem bu kadar istediniz ben de fazla ısrarları kıramadım.
deniz sağol destek için.
esnerken çekilen fotosu bugüne ait.diğerleri de en fazla 2 haftalık.
altin yunus allah bagislasin ne guzel bebek maasallah RABBIM nazardan korusun
bizede nasip etsin insaallah