Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır yoğunluktan yazamadım, aralarda ancak girip okuyabildim, herkes nasıl, özellike Bahar nasıl diye girip okudum ama yazamadım, kusura bakmayın.
Dün minik bir ev kazası atlattım, ayağıma 1.5 metreden kitaplık rafı düşürmeyi başardım! Hem acıdan hem de sakarlıktan zır zır ağladım bir müddet, Allah'tan göbeğime düşmedi raf ama bu sakarlık beni bayağı gerdi. Penguenler gibi ne zaman yürüyeceğim diyordum, şimdi topal bir penguen gibi yürüyorum, neyse kırık çıkık yok, ağrı da idare eder boyuta geldi. Allah'ın sopası yok, hoppidi hoppidi iyiyim diye oradan oraya koşarsan, üzerine vazife olmayan işlere kalkarsan olacağı bu. Tabii şükrediyorum çok daha kötü olabilirdi.
Toana, çok sevindim, maşallah yumurtaların adedi süper. Bir sürü dondurulmuşun da olacak inşallah. Bu tedaviyle bebeğin gelsin, dondurulmuşlarla da kardeşleri inşallah.
Baharnaz, canım, çok az kaldı hayırlısıyla. Heyecan durumları nasıl? Haftaya bu saatlerde Enes'in kucağında olacak inşallah. Sabrın sonu selamet, yazamadım ama senin için geri sayım ve duamı eksik etmedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Zarpdeniz, akıntıyı sormuşsun. Evet canım, akıntı oluyor rutin olarak. Günlük ped, gün içerisinde bir kereden fazla çamaşır değiştirmeyle filan idare ediyorum, çok şükür herhangi bir iltihabi durum olmadı şimdiye kadar. Bacak kaslarımda kasılma ve kramp benim de başıma geldi. Aynı hastaneye gittik ya ben de Osteocare kullanıyorum ama 4 kere kramp girdi bacağıma. Son ikisinde kasılan kası germeye çalıştım işe yaradı, çabuk geçti, yoksa birkaç gün kramp yeri normale dönmüyordu. Bir de kabak çekirdeğinin magnezyum açısından zengin olduğunu biliyorum, hem kabak çekirdeğini hem de kalsiyum alımını arttırmaya çalışıyorum son zamanlarda, çok şükür kramp da yok şimdilik. Barbekü için afiyet şeker olsun diyorum. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, kızlarımızın güzel haberlerini veririz inşallah.
Cans, güle güle kullan arkadaşım. Ben taktım mı takar aynı şeyleri giymeyi sever bir tipim ama son yıllarda ayakkabı ve çanta düşkünlüğü yaşıyorum ben de. Kırmızı almışsın, oh mis gibi, keyifle kullan.
Alabama'cım, görümce olmak kolay değil şekerim

Düğün mayıs ayında ne zaman belli mi? Mert'imiz nasıl?
Merye'den haber yok değil mi,
Altınyunus ve
Umut da iyidirler umarım.
Deniz Bulut'çum, insan ister istemez işe takılıyor, ancak eminim korktuğun gibi olmaz. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünüp ona göre planımı yapan biriyim, şimdi bana sorsan, doğum iznini uzatırsam geriye döndüğümde çalışacak bir şirket bulamayabilirim ama bir yandan biliyorum ki korktuğumuz gibi olmayacak.
Patikler, kolaylaşıyor umarım tadilatlar. Mis gibi keyifle otur yeni yuvanda inşallah. Taşınma ne zamana gözüküyor?
Herkese selam ve sevgiler. Arayı uzatmamaya çalışırım, unuttuklarım varsa affola.