38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

toana tedavin hayırlı olsun,inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine. :emir_bebek:

hep olumlu ve güzel düşün ,kendini şimdiden anne gibi hisset,hamileliğini ve anne oluşunu hergün gözünde canlandır. pozitif düşünce ile ilgili kitaplar oku. bende çok faydalı olmuştu bunlar,eminim sanada faydalı gelecektir. :nazar:

selam

İnşallah herkes iyidir

Zarpdeniz süslünden güzel haberler verirsin inşallah canım. Nişan sümüksü beyaz şeffafbir akıntı yoğun değil normal gelen akıntılar gibi fakat yoğun su ile beraber gelirse işte o zaman son durum oluyor galiba, bazı yerlerde kızlar daha farklı anlatmış olayı ama benim bildiğim bu.

sabah herkese yazmıştım bişeyler odu.hepsi uçtu gitti.:47:

denis...oh... batu havalanmış...endini de gezdirebildin mi doyunca.bahar bu sabah girmemiş.hizmet hastanesinde yapacaktı doğumunu... en son öyleydi..

toanacıyım:34:... canım... bis de seni seviyorus...sevincine ortak olmak için yanındayıs:70:

cans hocam...o kadar ayakkabıdan sonra çanta ha:1:hoş olmuş.
alabama kara lahana demiş siz kırmızı... hangisi:26:kara olanı bizim eve girmez de kırmızı her daim bulunur.özellikle sirke içinde...ama benim değerler levotiron ie kontrolde...
sahi hocam,sizin şu anki durumunuz nedir...ameilyat durumu:26:

bahar...iyimisin canım.. bugün uğramamısın.:49::38:
sırayla yasdığım için şimdi gördüm.yasmıssın nerede doğum yapacağını..

yağmur da iyice hızlandı..dindiğini yakalarsam kaçacağım bir alışveriş merkezine.. 0 3 yaş arası kitaparı değerendireceğim.ilkim özü biliyorum bir de sabiha paktuna yı . bir bakayım neler var kimler ne yazmışlar.
kendimi eğliyeyim bugün.çünkü üzgünüm.. :43:lösemii çocuklar için düsenenecek olan23 nisan etkinliğinde kukla oynatımında rol alıcaktım.binaları depreme karşıdayanıksıs çıkmıştahliye edilmışbenim üzüntüm onlarınkinin yanında hafif kalır yine..çocukların hasırlıkları bile havada kalmış..sergiliyemiyeceklermiş.

herkese selamlar...hazırlanayım da yağmur dindiği gibi hop kaçayım.

Son düzenleme:
bahar... aynı zamalarda yasmışız..öptüm kaçtım hamiş...:49::38:

haa bak.. hamile olarak son haftan..ilerisi için hatıra olacak bol bol fotoğraf çekildin mi... bu haftayı iyi değerlendir.
giy neyin varsa...oğluna dersin bu sen gelmeden 1 hafta önceki, şu şu zaman önceki diye .....

Son düzenleme:
Alabama, ayy yazmayi unuttum. Iyi agaclarin cicekleri biraz actiysa arkasi da yakindir demektir. Oglen gunesi gorur gormez hemen disari cikarsiniz artik.:34:

Deniz Bulut, masallah:nazar: iyi gezmisiniz, oyle oyle alisacak sanirim. Demek Waters'in bebek kesintisiz 5 saat uyuyordu, ohh ne guzel fakat ben bu aralar sut meselesine taktigim icin ben de eger oyle uyursa uyandirmaya calisirim yada zaten benim hic uyandirmama gerek kalmadan o ben uyanik tutar. Olsun, saglikla gelsin de o surecleri de bir sekilde yasayacagiz sanirim.:13:

Toana, rezervin iyiymis peki sorun neydi simdi hatirlayamadim? Baska hangi ileri teknikleri yapacaklar sordun mu? Tup mu mikroenjeksiyon mu? Lazerle traslamayi artik her merkez yapiyor, kolay tutunsunlar diye, insallah iyice tutunurlar seni birakmazlar.:34:

Baharnaz, kasintim gecti cok sukur canim sanirim aldigim tabletler ise cabuk yaradi sagolasin canim. Bu hafta biraz gezin dolanin, malum bebek dogunca bir sure evde kalacaksiniz. Yazin burada kum firtinasi surekli oluyormus daha once hep filmlerde gormustum!!! Simdi gercegini yasiyorum.:52:

uyandırma kısmına hiç takılma tatlım. ne yazık ki 2 saat uyusa da ben de uyusam diye bekliyorsun nerdeeeee öyle 5 saat uyumalar. 6. aydan sonra gece daha çok uyuyorlarmış. 4 ten sonra bile fark ediyor. ama öncesi zor.

ıyı akşamlarrrr

alabama cok teşekkur ederım arkadaşım.. tiroıd hastalıklarında beslenmenın onemlı bır rolü varmış ..ben de sonradan öğrendım maalesef.... kırmızı lahananın degerlerı alt ust etmek gıbı bır marifetı bıle varmış:53:

toana .. gelışmeler cok guzel .ınşallah her sey cok guzel gelısecek ve bebegını kucagına alacaksın ..

denızbulut bosver canım .. senın en degerlı hazınen kucagında ..allah cocuklarımıza uzun ve saglıklı omur versın ....geleceklerını aydınlık yapsın ..

baharnaz .. hayırlısıyla yavrunu kucagına almana cok az zaman kalmıs ... saglıcakla gelsın.....

zarpdenız ... kum fırtınası gercekten zor ... ev temızlıgı de zor oluyordur herhalde ...

patıkler .kangurum . kartopu.denızverdı .hulya .mai umut .hereda. herkese cok selammmmm

bugun ben de yorucu bır o kadar da komık bır gun gecırdım .. ayakkabı almak dusuncesıyle alısverıse cıkıp butun dukkanları gezıp belkı 60 tane ayakkabı denedıkten sonra kırmızı bır canta alıp eve dondum :27:.... ne alakaysa.....
kırmızı çantanı güle güle kullan. :34: ben alışveriş konusunda hiç sıkıntı çekmem. ayakkabı derim genelde hemen istediğim gibi bir tane bulur alırım. ama ne yazık ki yanına bir çanta bir kazak falan ekler dönerim. şu ara batu için aynı şeyi yapıyorum. yağmurluk bakayım diyorum yanına tişört önlük çorap ne bulursam alıp geliyorum :37: senin burcun ne? yay burcu bir arkadaşım var o bir türlü karar veremez. bir de balık için kararsızdır derler.

iyi pazarlar

Cans iyi dileğin tşkler. Kırmızı çantanı güle güle kullan, maalisef tuz almaya gdip neler alıp dönüyoruz eve bazen :) ayar tutmuyor . Troidde beslenmeden ve kırmızı lahanadan bahsetmişsin ben k lahana hastasıyımdır tüketmediğim gün olmazdı şimdi o msjından beri uzak duryorum.

Deniz Bulut ciddi ciddi geziyrsunuz oğluşunla Maşallah. Baba kendisi kaybediyor...
Allah kısmet ederse Hizmet hastanesinde olcak doğum.

Zarpdeniz kum fırtınası zordur öyle havalarda dışarı çıkmasan dışardayken korunmak zor olsa gerek.
haftaya mı doğum? hizmet bana oldukça uzak. keşke ayarlayabilsem de gelsem. tam günüü bekliyoruz artık. :emir_bebek:

iyi pazarlar arkadaşlar

baharnaz deniz bulut canlı canlı selam :9:
canım sen girmişsin ben çıkmışım.

ah hocammm... inşallah biz de uykucu kızlara sahip oluruz...benim de en çok endişelendiğim gece kısmı..ama bazen de diyorum ki bir gelse herhalde yanından ayrılamam.aklım onda kalır nefes alıyormu uyuyormu diye..:31:
kum fırtınası he.ooo işiniz çok o zaman.bana filmerden bir kare hatıratıyorsunus bu konudan bahsederken..
ben de nefes aldığına bakarım falan demiştim ama gece yatırırken allaha emanet edip inşallah bu sefer uzun uyur diyip hemen uyumaktn başka birşey düşünmedim. şimdi ise uyku tulumu giydirmediysem üstünü açmış mıdır kısmına takılıyorum. herhalde tüm çocuk bu üstünü kontrolle geçecek. sen de bence bu kısma takılacaksın :1:

Sagol Kartopu, iyiyim. Yarin doktor kontrolumuz var, umarim kizimizin da iyi haberlerini aliriz.:34:

iyi geçecek eminim maşallah iyi ilerliyorsunuz :nazar:

merhaba arkadaşlar herkesin dileklerinin kabul olacağı mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum bende:3::3::3:
baharnaz ne güzel yüzdün yüzdün allahın izniyle sonuna geldin işte hayırlısıyla sağlıkla yakında alacaksın bebişini kucağına:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
toana hadi bekliyoruz seni merakla:21::21::21:

Selam Arkadaşlar,

Bayağıdır yoğunluktan yazamadım, aralarda ancak girip okuyabildim, herkes nasıl, özellike Bahar nasıl diye girip okudum ama yazamadım, kusura bakmayın.

Dün minik bir ev kazası atlattım, ayağıma 1.5 metreden kitaplık rafı düşürmeyi başardım! Hem acıdan hem de sakarlıktan zır zır ağladım bir müddet, Allah'tan göbeğime düşmedi raf ama bu sakarlık beni bayağı gerdi. Penguenler gibi ne zaman yürüyeceğim diyordum, şimdi topal bir penguen gibi yürüyorum, neyse kırık çıkık yok, ağrı da idare eder boyuta geldi. Allah'ın sopası yok, hoppidi hoppidi iyiyim diye oradan oraya koşarsan, üzerine vazife olmayan işlere kalkarsan olacağı bu. Tabii şükrediyorum çok daha kötü olabilirdi.

Toana, çok sevindim, maşallah yumurtaların adedi süper. Bir sürü dondurulmuşun da olacak inşallah. Bu tedaviyle bebeğin gelsin, dondurulmuşlarla da kardeşleri inşallah.

Baharnaz, canım, çok az kaldı hayırlısıyla. Heyecan durumları nasıl? Haftaya bu saatlerde Enes'in kucağında olacak inşallah. Sabrın sonu selamet, yazamadım ama senin için geri sayım ve duamı eksik etmedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Zarpdeniz, akıntıyı sormuşsun. Evet canım, akıntı oluyor rutin olarak. Günlük ped, gün içerisinde bir kereden fazla çamaşır değiştirmeyle filan idare ediyorum, çok şükür herhangi bir iltihabi durum olmadı şimdiye kadar. Bacak kaslarımda kasılma ve kramp benim de başıma geldi. Aynı hastaneye gittik ya ben de Osteocare kullanıyorum ama 4 kere kramp girdi bacağıma. Son ikisinde kasılan kası germeye çalıştım işe yaradı, çabuk geçti, yoksa birkaç gün kramp yeri normale dönmüyordu. Bir de kabak çekirdeğinin magnezyum açısından zengin olduğunu biliyorum, hem kabak çekirdeğini hem de kalsiyum alımını arttırmaya çalışıyorum son zamanlarda, çok şükür kramp da yok şimdilik. Barbekü için afiyet şeker olsun diyorum. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, kızlarımızın güzel haberlerini veririz inşallah.

Cans, güle güle kullan arkadaşım. Ben taktım mı takar aynı şeyleri giymeyi sever bir tipim ama son yıllarda ayakkabı ve çanta düşkünlüğü yaşıyorum ben de. Kırmızı almışsın, oh mis gibi, keyifle kullan.

Alabama'cım, görümce olmak kolay değil şekerim :-) Düğün mayıs ayında ne zaman belli mi? Mert'imiz nasıl?

Merye'den haber yok değil mi, Altınyunus ve Umut da iyidirler umarım.

Deniz Bulut'çum, insan ister istemez işe takılıyor, ancak eminim korktuğun gibi olmaz. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünüp ona göre planımı yapan biriyim, şimdi bana sorsan, doğum iznini uzatırsam geriye döndüğümde çalışacak bir şirket bulamayabilirim ama bir yandan biliyorum ki korktuğumuz gibi olmayacak.

Patikler, kolaylaşıyor umarım tadilatlar. Mis gibi keyifle otur yeni yuvanda inşallah. Taşınma ne zamana gözüküyor?

Herkese selam ve sevgiler. Arayı uzatmamaya çalışırım, unuttuklarım varsa affola.

Son düzenleme:
hereda , geçmiş olsun. Allah hem seni hemde kızını korumuş. çok dikkatli ol lütfen. allah sanada hayırlısı ve sağlıkla biran önce bebişini kucağına almak nasip etsin. :nazar:

sabah herkese yazmıştım bişeyler odu.hepsi uçtu gitti.:47:

denis...oh... batu havalanmış...endini de gezdirebildin mi doyunca.bahar bu sabah girmemiş.hizmet hastanesinde yapacaktı doğumunu... en son öyleydi..

toanacıyım:34:... canım... bis de seni seviyorus...sevincine ortak olmak için yanındayıs:70:

cans hocam...o kadar ayakkabıdan sonra çanta ha:1:hoş olmuş.
alabama kara lahana demiş siz kırmızı... hangisi:26:kara olanı bizim eve girmez de kırmızı her daim bulunur.özellikle sirke içinde...ama benim değerler levotiron ie kontrolde...
sahi hocam,sizin şu anki durumunuz nedir...ameilyat durumu:26:

bahar...iyimisin canım.. bugün uğramamısın.:49::38:
sırayla yasdığım için şimdi gördüm.yasmıssın nerede doğum yapacağını..

yağmur da iyice hızlandı..dindiğini yakalarsam kaçacağım bir alışveriş merkezine.. 0 3 yaş arası kitaparı değerendireceğim.ilkim özü biliyorum bir de sabiha paktuna yı . bir bakayım neler var kimler ne yazmışlar.
kendimi eğliyeyim bugün.çünkü üzgünüm.. :43:lösemii çocuklar için düsenenecek olan23 nisan etkinliğinde kukla oynatımında rol alıcaktım.binaları depreme karşıdayanıksıs çıkmıştahliye edilmışbenim üzüntüm onlarınkinin yanında hafif kalır yine..çocukların hasırlıkları bile havada kalmış..sergiliyemiyeceklermiş.

herkese selamlar...hazırlanayım da yağmur dindiği gibi hop kaçayım.

evet canım en çok çocuklar üzülmüştür. sen de ne güzel kızını beklerken boş durmuyor böyle aktivitelerle zaman geçiriyorsun.

Selam Arkadaşlar,

Bayağıdır yoğunluktan yazamadım, aralarda ancak girip okuyabildim, herkes nasıl, özellike Bahar nasıl diye girip okudum ama yazamadım, kusura bakmayın.

Dün minik bir ev kazası atlattım, ayağıma 1.5 metreden kitaplık rafı düşürmeyi başardım! Hem acıdan hem de sakarlıktan zır zır ağladım bir müddet, Allah'tan göbeğime düşmedi raf ama bu sakarlık beni bayağı gerdi. Penguenler gibi ne zaman yürüyeceğim diyordum, şimdi topal bir penguen gibi yürüyorum, neyse kırık çıkık yok, ağrı da idare eder boyuta geldi. Allah'ın sopası yok, hoppidi hoppidi iyiyim diye oradan oraya koşarsan, üzerine vazife olmayan işlere kalkarsan olacağı bu. Tabii şükrediyorum çok daha kötü olabilirdi.

Toana, çok sevindim, maşallah yumurtaların adedi süper. Bir sürü dondurulmuşun da olacak inşallah. Bu tedaviyle bebeğin gelsin, dondurulmuşlarla da kardeşleri inşallah.

Baharnaz, canım, çok az kaldı hayırlısıyla. Heyecan durumları nasıl? Haftaya bu saatlerde Enes'in kucağında olacak inşallah. Sabrın sonu selamet, yazamadım ama senin için geri sayım ve duamı eksik etmedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Zarpdeniz, akıntıyı sormuşsun. Evet canım, akıntı oluyor rutin olarak. Günlük ped, gün içerisinde bir kereden fazla çamaşır değiştirmeyle filan idare ediyorum, çok şükür herhangi bir iltihabi durum olmadı şimdiye kadar. Bacak kaslarımda kasılma ve kramp benim de başıma geldi. Aynı hastaneye gittik ya ben de Osteocare kullanıyorum ama 4 kere kramp girdi bacağıma. Son ikisinde kasılan kası germeye çalıştım işe yaradı, çabuk geçti, yoksa birkaç gün kramp yeri normale dönmüyordu. Bir de kabak çekirdeğinin magnezyum açısından zengin olduğunu biliyorum, hem kabak çekirdeğini hem de kalsiyum alımını arttırmaya çalışıyorum son zamanlarda, çok şükür kramp da yok şimdilik. Barbekü için afiyet şeker olsun diyorum. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, kızlarımızın güzel haberlerini veririz inşallah.

Cans, güle güle kullan arkadaşım. Ben taktım mı takar aynı şeyleri giymeyi sever bir tipim ama son yıllarda ayakkabı ve çanta düşkünlüğü yaşıyorum ben de. Kırmızı almışsın, oh mis gibi, keyifle kullan.

Alabama'cım, görümce olmak kolay değil şekerim :-) Düğün mayıs ayında ne zaman belli mi? Mert'imiz nasıl?

Merye'den haber yok değil mi, Altınyunus ve Umut da iyidirler umarım.

Deniz Bulut'çum, insan ister istemez işe takılıyor, ancak eminim korktuğun gibi olmaz. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünüp ona göre planımı yapan biriyim, şimdi bana sorsan, doğum iznini uzatırsam geriye döndüğümde çalışacak bir şirket bulamayabilirim ama bir yandan biliyorum ki korktuğumuz gibi olmayacak.

Patikler, kolaylaşıyor umarım tadilatlar. Mis gibi keyifle otur yeni yuvanda inşallah. Taşınma ne zamana gözüküyor?

Herkese selam ve sevgiler. Arayı uzatmamaya çalışırım, unuttuklarım varsa affola.

allah korumuş. :nazar: ayağını bir kırdın mıydı doğuma alçıyla girebilirdin. çok zor olurdu gerçekten. doğum izni için de 3 ayını bitirip çalışmayı dene derim nacizane. akşam uykuları 4. ayla birlikte artmaya başlıyor. eğer akşamları mama verip başkalarına baktırmayacaksan çok zor olur 2-3 saatlik uykuyla çalışmak. gün içinde de yeterince süt sağıp bırakamayabilirsin. bebeğe de yazık. sen de doğunca görüp kararını vereceksin tabii

kızlar biberon temizlemek için piyasadaki biberon temizleyici sıvıların yanında bir de eskiden beri beyaz sabun kullanılır. benim gürcü kadından öğrendiğim toz bildiğimiz karbonatı kullanıyorlar. aktarlarda kiloyla satılıyormuş galiba. internetten baktım. su ile yağ çıkarıcı bir özelliğe bürünüyormuş koltuk giysi üzerindeki lekeleri temizleyebilirsiniz diye yazıyordu. geç öğrendim ama hem ucuz hem pratik.

Denizverdi, ayy bende uzuldum cocuklara...Umarim hemen baska bir etkinlik dusunurler.

Herada, ozlemistik seni...:38: Allah korumus gercekten aman dikkat, ozellikle bundan sonra cok daha dikkat canim. Kramp gecen hafta iki kez ust uste girdi ve son girenin acisi 3 gun filan surdu, germe hareketi onerildigini ben de okudum ama o zaman o kadar kasilmistim ki germe hareketi yapmak ne kelime! Akintilar da devam ediyor ve edecekmis de... Sizin de kontrolunuz umarim guzel gecer, kizin iyice buyumustur artik, yarin haberlerini bekleriz.:13:

Deniz Bulut, karbonati hemen not aldim! Sagolasin. Benim gece uykusu takintim yok da sut takintim var sanirim.:63::1:

Meraba kızlarr ben geldım :3:haberler ıyı ,bugun gece catlatma ıgnesını vurucaz:40: Yarın durucaz, allahım yardım ederse carsamba yumoslar toplanıcak.. Veee haftaya p tesı..:61:
Bebıslerım rabbım ızın verırse yerıne yerlesecek ınsallahhh :66::66:
Kızlarr bırsey sorucam? Benım catlatma ıgnesını burası 5 bın mg yazmıstı, sımdı burasıda 10 bın dedı bıraz korkuyorum:53: Bır zararı olurmu bana dıye dusuncedeyım ıkı doktorada sorduk bır zararı olmaz dedıler ama ben bıraz korkuyorum.. Sızın bır bılgınız varsa yazın canlarımm:70:
Bırde ıcsı yapıyolarmıs acaba bu yontemınde bır faydası oluyormu kızlar bılgılerınızı beklıyorumm:44:
Bırde emrıyolar bırlestıkten sonra 5 gun bekletıp koyulacakmıss.. Bız oyle ıstedık ama tabbı yasarlarsa o ıhtımalde varmıss bılemıyorum :44:rabbım yardım etsınde ısımız rast gıtsın ınsallahhhhh:16:

Toana, hakkinizda hayirlisi olsun, haberler guzel! :81:Catlatma ignesinin dozaji konusunda doktoruna guvenmek zorundasin, zaten teyid de almisiniz. Durumunuz nedeni ile ICSI'ye karar verilmistir, sperm problemlerinde kesinlikle bu yontem cok daha basarili... ICSI kisaca spermlerin yumurtalara enjekte edilerek lab. ortaminda dollenmesinin saglanmasi demek canim. 5.gunde embriyolar blasto denilen asamada oluyorlar, bazi durumlarda 5.gun transferinin daha etkili oldugu dusunulmekte fakat buna ancak doktorun ve embriyologunuz karar verebilir. Dollenmeden sonra sizi arayip embriyolarinizin durumu ile bilgi mutlaka vereceklerdir. Embriyolar ucuncu gunde 8 hucreli olmuslarsa ( 2, 4, 8 diye gidiyor) bu doktorlarin cok tercih ettigi, embriyolarin ve dolllenmenin iyi oldugunu gosterir bir durum. Embriyolarinizin durumuna gore 3. gun yada 5.gune son anda karar verilir diye dusunuyorum. Tek tutunsunlar da kacinci gun oldugu o kadar da dert degil.:34: Catlatma igneni saat kacta dedilerse mutlaka o saatte yaptirin, bu cok onemli. Bol sanslar, bu tedavi yavrunuza kavustursun sizi.:emir_bebek:

herkese ıyı akşamlar .....

herada gecmış olsun ..cok cıddı bır kaza atlatmışsın . allahtan sana ve bebegıne zarar vermeden atlatmıssınız .çok şukur ... tekrar gecmıs olsun

toana gozun aydın .her sey beklenıldıgı gıbı cok guzel gelısıyor .. bu sefer bebegını kucagına alacaksın inşallah ...

denızbulut ..aslında kararsız degılım ama topuk konusunda kararsız kaldım ..gonlum hep yuksek ve janjanlı modellere kaydı ..ama rahatlıgı da ısteyınce olmuyo tabiii.. ne demıs atalarımız hem guzel olsun hem köle kul :1:....olmuyo maalesef .. genelleme yaparsak hayat da böyle değil mi?..guzel şeylere kolay erişilmiyor ..bazen güzel olan da zorlukları beraberinde getırıyor .. bır ayakkabıdan nerelere geldık di mi ... boşver ...benim lokumum ne yapıyo ? ..tam yemelık tam .. ballı lokma tatlısı .. gerçi tobiğiğmizin butun bebeklerı öyle :nazar:.. bu arada burcum koç ...

denızverdı ... canım kıtap konusu gercekten onemlı .. ama cok kucuk olacagı ıcın resımlı hatta ses cıkaran basıt hıkayelerden başlamak daha dogru olacaktır ..bıraz dha buyuyunce masallardan yardım alabılırsın .. bu arada ınternette şu aralar kırmızı başlıklı kız masalını anlatan tombiş bır bebek var ... cok tatlı .. mutlaka ızle derım ....unutmadan bır sey daha soyleyeyım çç.. ben sabıa paktunayı hıc sevmıyorum .. gercı onun anlastıgı dunyaca unlu bır yayın evının cıkarddıgı bır set var ...ama yıne de sevmıyorum o kadını ..
bana gelınce kendı yolumda sessız ve bır o kadar da duşe kalka ılerlıyorum .. degerlerım pek ıyı degıl .. dr mun onayını beklıyorum ..
herkese ıyı akşamlar ....

Zarpdenızcım sagol tatlım:70: Bılgılerın ıcın bugun saat 12 de vurucaz catlatma ıgnesını,bırde budefa yumurtalık alırken narkoz verıceklermıs yanı bıraz
urktum hanı burda hıc uyutmadan almıslardı ya bakalım hayırlısı.. Tatlımm sen nasılsın bebeemmm:34:

Herada geçmiş olsun canım allah korumuş kırık çıkık yok tabi en önemliside karnını bebeğini korumuş...
Toana bana tedaviye ne zaman başlayacağımı sormuşsun ben mayıs gibi gidip kontrolden sonra uygunsam başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...

Heradacıgım.. Onemlı bırsey yoktur umarım ben takıp edemedım ama gecmıs olsun canım :71:kendıne dıkkat et:34:
Kanguru,hayırlısı olsun sanada cumlemızede hayırlı evlatlar versın ınsallah..:49: Hepımıze rabbım ınsallahhh:16:

Back
X