38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Galiba benimki kısa protokolmuş. Bu arada hastanede insan neler görüyor. Bir kadın vardı 48 yaşında tüp bebek için gelmiş.Daha önce bir oğlu varmış yazık trafik kazsında ölmüş. O yüzden çocuk istiyormuş.
Yine tesadüfen bir başka kadınla tanıştım. O da çok ilginçti. Kadın 47'yaşındaymış. Menapoza girmiş 42 yaşında. Ondan sonra (menapozdan) 2 kere hamile kalmış. Şimdide büyük ihtimal hamileyim diye korka korka gelmiş. Bakar mısın Allah'ın işine. Ne ilgin değil mi.

SEN BEN VARMIŞIM GİBİ ANLAT,DÖNER DÖNMEZ OKUYAYIM,sırnaşık şey

Tamam canım ben anlatmaya devam ediyorum. İşte neyse, bugün sadece ultrason ve kan alımı olacaktı güya. Ama konseye girdim. Dahiliye ve anesteziye girdim. Hani yumurta toplama için galiba. (Daha zamanı var ama. Hani yine de şimdiden ayarlıyorlar, anesteziye uygun olup olunmadığını.) Yalnız, hastanedeki görevliler insanı deli ediyor. Tüp kısmında zaten çok hasta yok. 10 kişiyi adam gibi takip edemiyorlar. Tamam iyiler ama, ecük beceriksizler maalesef.

Bu arada eşim gelmek üzere. O gelene kadar ben yazarım sana. naniknanik

Tamam canım ben anlatmaya devam ediyorum. İşte neyse, bugün sadece ultrason ve kan alımı olacaktı güya. Ama konseye girdim. Dahiliye ve anesteziye girdim. Hani yumurta toplama için galiba. (Daha zamanı var ama. Hani yine de şimdiden ayarlıyorlar, anesteziye uygun olup olunmadığını.) Yalnız, hastanedeki görevliler insanı deli ediyor. Tüp kısmında zaten çok hasta yok. 10 kişiyi adam gibi takip edemiyorlar. Tamam iyiler ama, ecük beceriksizler maalesef.

Bu arada eşim gelmek üzere. O gelene kadar ben yazarım sana. naniknanik

Bi kerem hava olsa bile ilaç da vardır heralde içinde,yoksa bile bi günden bişeycik olmazzz.E ne güzel bize sormadan bastılar narkozu:roflol: Sen devlet hastanesinde raporla mı yaptırıyordun,ama galiba yas olarak rapora uygun değiliz de mi:uhm: Sen simdi kafanı bu aksiliklere takma,her bi şey çoook güüüüzeel olacak,aaarı vız vız vızkaydirigubbakcemile3 Sonuç abla,anesteziye uygun musun sengözlerimebaksanab E güzel seni kaçırrrrmadan önce vericiz narkozu desene:jeyyar:

Tamam canım. Tabi ki Beroş ne derse o olmalı. Haklı valla. gamyoncuiremsu

Bu arada hava derken, enjektöre ilaç yerine hava girdi. Vurdum ama ilaç yoktu galiba. :1no2:

çabucak eti cici meme verdim:roflol: ama kacmışın sen gurban:çok üzgünüm:

E2 degerlerine bakmışlardır kandan,uzun mu kısa mı protokol?Ben de sen varmıssın gibi sorayım, döndüğünde ben varmışım gibi cevaplarsın-tatlicadiarzu-

Devam sorulara,bu arada çok özledik seni,reklam da alarak araya,bu yaptığın iğne lucrin tarzı baskılama iğnesi miydi

Defne,cumartesiyi iple cekiyorsun degil mi?ama bizim gibi hamileler keseyi gormekle rahatlamiyorlar,her an hissetmek istiyoruz:) bende senin gibi azicik sakin gecen gun icime kusku dusuyor.ama dunden bu yana benim belirtilerim basladi.sabahalri cok halsiz kalkiyorum,butun gun sersem gibi oluyorum.midemde kotu bir her an mide bulantisina donecek gibi:utangac:
serpilcim evet hemkorkuyorum hemde iple cekiyorum:)yani keseyi gorursem bir basmaak daha cikmis olacagim sanki kesinlesecek suan hayal gibi geliyor:)ama bu seferde kalp atisi var;;;yani bu hic bitmeyecek sanirim...serpilcim simdi sen kac oldun?yani kac hafta ve gunluksun?:)

ayyyy kızlar pes yani ne ara yazdınız bu kaden!....Çok üzgünüm çoook ülem oku oku bitmeeezzzzz,,,

deniz hanım hoşgeldiniz efenim,,,,,,,biz sana bir günlük izin verdik:mymeka:sen suyunu çıkardın,,,,,bak bu dilareme dikkat et senin adın geçtiği zaman çatalı bıçağı kapıpcokacimcoookgeliyor,,,,,hayırlısıyla şu kiloları bir verseydi,,,,can güvenliğimiz yok bacım:çok üzgünüm:

defneeeeeee:sm_cool:kızzz nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,allahım nazarlardan saklasın,,,,,inş kucağına al yaaaa,,,,,,kalben diliyorum ,,,,burdaki bütün hamişler için,,,,hiç ayrımınız yok valla gözümde,,,,,allah tez zaman da bizlerede nasip etsin:Saruboceq:

defneeeeeee:sm_cool:kızzz nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,allahım nazarlardan saklasın,,,,,inş kucağına al yaaaa,,,,,,kalben diliyorum ,,,,burdaki bütün hamişler için,,,,hiç ayrımınız yok valla gözümde,,,,,allah tez zaman da bizlerede nasip etsin:Saruboceq:
canissiiiiii herhalde iyi gidiyor agrim olsa takiyorum olmasa takiyorum:))bu hamilelik bitene kadar akil sagligim kalirsa ne ala:)))sen nasilsin canisi?:)

deniz hanım hoşgeldiniz efenim,,,,,,,biz sana bir günlük izin verdik:mymeka:sen suyunu çıkardın,,,,,bak bu dilareme dikkat et senin adın geçtiği zaman çatalı bıçağı kapıpcokacimcoookgeliyor,,,,,hayırlısıyla şu kiloları bir verseydi,,,,can güvenliğimiz yok bacım:çok üzgünüm:

Seni yirim,üstüne de datlu niyetine denizi,bi de söylemesi ayıp bi deve koyun önüme,neden koydunuz demem vallaaacokacimcoook

Deniz karakurt neeee kurt mucokacimcoook krt gibi açım kuuuurt,sana ödev,sordugum soruları oku,cevapla,bi de yaz tatilin nasıl geçti,kompozisyon halinde masamda göreyim bi zahmet:1rolleyes:

Galiba benimki kısa protokolmuş. Bu arada hastanede insan neler görüyor. Bir kadın vardı 48 yaşında tüp bebek için gelmiş.Daha önce bir oğlu varmış yazık trafik kazsında ölmüş. O yüzden çocuk istiyormuş.
Yine tesadüfen bir başka kadınla tanıştım. O da çok ilginçti. Kadın 47'yaşındaymış. Menapoza girmiş 42 yaşında. Ondan sonra (menapozdan) 2 kere hamile kalmış. Şimdide büyük ihtimal hamileyim diye korka korka gelmiş. Bakar mısın Allah'ın işine. Ne ilgin değil mi.

Allaaah allaaaah.töbe menopozda kadın hamile ama,pessss,işte kısmet işi bunlar yaaaa,o kadar ugrasır tırmalarız olmaz,kadın menopozda,istemez,istemediği ot burnunda biter:1shok:

Back
X