- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
:roflol:
haklısı Herada cım ben de aynen senin dediğini yapmaya çalışıyorum ama aklım karışıyo işte biliyosun ilk tüp denemem. ama umursamayacağım. hiçbirşeyin garantisi yok. kısmetde varsa olacak. ne olursa olsun bozmayacağım moralimi.
valla denizcim elbet sorular oluşuyo mümkün olduğunca sorularımızı doktorumuza soracağız. ancak benim doktorum kısa protokol sana daha uygun dedi. ben özellikle sordum. ayrıca kararım kesin aşılamaya dönmeyeceğim. iki tane güzel yumurtam bile olsa tüp deneyeceğim. ben aşılamaya güvenmiyorum.
tabi kalitesi düşük olabilir sonuçta elde var sıfır da olabilir ama napalım kısmette ne varsa o olur diyorum sonuçta.
bu arada benimde içimde doktoruma karşı bir güven var sonuçta. ancak memorial ile ilgili de şöyle bir tecrübem var ilk evlendiğimde üç beş aylık evliyken gitmiştim. figen hanımla görüştüm kuzenimin tavsiyesiyle ancak figen hanımdan hiçbir dönüş alamadım. sekreterlerine not bıraktım kendini kaç defa aradım bana dönüşü tam bir ayı buldu. o gün bugündür ben oraya koca bir ticarethane gözüyle bakıyorum. senin gibi bir dünya dostum tanıdığım orayı tavsiye ediyor fakat benim ayaklarım oraya malesef gitmiyor. ama acıbadem maslak daki hemşireler tüm ekip bana çok samimi geldi o yüzden herşeye rağmen güveniyorum. doktorum aşılamada bile iki gün üst üste transfer yaptı. tüp için start verdiğimiz gün transferi birebir deneyip test etti. o yüzden inandım. yok zaten amaçları kötüyse de yapabilecek birşeyim yok.
neye karar verirsen hakkında hayırlısı o olsun canım. bence doktor ile birlikte karar verin. güzel 2 yumurta ile tüp denemektense aşılama yapalım derse de kısmet işi bu işler sonuçta neden olmasın. 1 bebek sağlıklı 1 yumurta ile sağlıklı 1 sperm den oluşmuyor mu inşallah bu ikisi bu denemede birleşirler kaydirigubbakcemile5