38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:roflol:

haklısı Herada cım ben de aynen senin dediğini yapmaya çalışıyorum ama aklım karışıyo işte biliyosun ilk tüp denemem. ama umursamayacağım. hiçbirşeyin garantisi yok. kısmetde varsa olacak. ne olursa olsun bozmayacağım moralimi.

valla denizcim elbet sorular oluşuyo mümkün olduğunca sorularımızı doktorumuza soracağız. ancak benim doktorum kısa protokol sana daha uygun dedi. ben özellikle sordum. ayrıca kararım kesin aşılamaya dönmeyeceğim. iki tane güzel yumurtam bile olsa tüp deneyeceğim. ben aşılamaya güvenmiyorum.
tabi kalitesi düşük olabilir sonuçta elde var sıfır da olabilir ama napalım kısmette ne varsa o olur diyorum sonuçta.

bu arada benimde içimde doktoruma karşı bir güven var sonuçta. ancak memorial ile ilgili de şöyle bir tecrübem var ilk evlendiğimde üç beş aylık evliyken gitmiştim. figen hanımla görüştüm kuzenimin tavsiyesiyle ancak figen hanımdan hiçbir dönüş alamadım. sekreterlerine not bıraktım kendini kaç defa aradım bana dönüşü tam bir ayı buldu. o gün bugündür ben oraya koca bir ticarethane gözüyle bakıyorum. senin gibi bir dünya dostum tanıdığım orayı tavsiye ediyor fakat benim ayaklarım oraya malesef gitmiyor. ama acıbadem maslak daki hemşireler tüm ekip bana çok samimi geldi o yüzden herşeye rağmen güveniyorum. doktorum aşılamada bile iki gün üst üste transfer yaptı. tüp için start verdiğimiz gün transferi birebir deneyip test etti. o yüzden inandım. yok zaten amaçları kötüyse de yapabilecek birşeyim yok.

neye karar verirsen hakkında hayırlısı o olsun canım. bence doktor ile birlikte karar verin. güzel 2 yumurta ile tüp denemektense aşılama yapalım derse de kısmet işi bu işler sonuçta neden olmasın. 1 bebek sağlıklı 1 yumurta ile sağlıklı 1 sperm den oluşmuyor mu inşallah bu ikisi bu denemede birleşirler kaydirigubbakcemile5

Alabama'cım,

İnşallah güzel sonuçlarınızı okuyup şenleneceğiz bu ay. Ne kadar rahatsan o kadar iyi. Aşılama konusunda yazmadan edemeyeceğim, ben çok inanıyorum aşılamaya. Denemeden önce de bir umut deyip sarılmıştım bu fikre. Benim için bir mucizenin gerçekleşmesiydi, inşallah bekleme sürem bittiğinde tekrar deneme şansım olur diyorum.

Koşturmaca işlerden kaynaklı. En az iki-üç hafta daha böyle gider. Şikayetçi değilim tabii ki, kafam oyalanıyor. Daha bekleme süremin dolmasına var biliyorsun, böyle oyalanıyorum işte.

Sadece, daha sık girip sizlere daha çok destek olmak isterdim, elimden geldiğinde gelip okuyup yazmaya çalışıyorum işte.

Ne olur güzel şeyler hayal edin. Bu aralar sıkça düşünüyorum ben bu işin ne kadar imkansız ve büyük bir mucize olduğunu düşünürsem o kadar imkansız oluyor bu iş. Evet imreniyoruz hiç düşünmeden ya da planladığı ay hamile kalanlara. Belki de şansları rahatlıklarından kaynaklanıyor. Bahçeci'nin bir makalesinde vardı rahat çiftlerin şansları daha fazla olur diye. Rahat ol, rahat ol denmekle olunmuyor tabii de, işte kafayı başka şeylere kanalize etmek şart. Bol şanslar, herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.

gerçekten ne kadar düşünürsek düşünelim çıktık bir yola hayırlısı ne ise o olsun. hayırlısı ise daha uğraştırmadan bu denemede olsun. allah isteyen herkesin kucağını bebek doldursun. sana da işlerinde kolaylıklar diliyorum tez zamanda halledersin inşşş

Kızlar, öncelikle hepinizi çokk öpüyorum.

Sevgili adaşım Deniz Bulut,opuyorumnanaktan
Yaşadıkların yüzünden çok gerilmişsin. Sana kesinlikle hak veriyorum. Hem eşin hem tüpün verdiği stres, gerçekten seni çok yormuş. Ama canım, biliyorsun ki böyle yapman sana zarar verir. Allah'ım yardımcın olsun. Elbette kolay değil. Ama ben açıkçası Serpil'ciğime ve sevgili Herada'ya çok hak veriyorum bu konuda. Çok gerginsin ve haklı olarak artık doktor gibi herşeyi öğrenmek zorunda kaldığın için kafanda daha çok soru işareti oluşuyor. Ama lütfen bunları bir kenara bırakmaya çalış. Serpil söylemiş zaten. Herkesin tedavisi farklı. Benim en büyük yumurtam boş çıktı. Diğerlerinden doktorlar küçük olduğu için çok umtutlu değildi. Onun dışında sağımda kaç, solumda kaç yumurta var, kaç mm. enditemrium ne filan hiç bilmiyorudum, sormadım ve iyiki de sormamışım. Çünkü önemli olan sonuç. Erverdi "Koyun gibi olmamak lazım" filan demiş. :olmaz: İyi hoş, ama çok fazla bilmekte iyi değil. Çünkü çok şey bildikçe insan çok fazla kurguluyor. (Ben de hamilelikte öyle oldum. Herşeyi araştırmaya başlamıştım. Ama bu stresten başka bir şeye yaramıyor. Boşuna kendimiz üzmüşüm ve bebeğimi.)

Ayrıcada her meslekte olduğu gibi doktorların da elbet kötüsü var. Ama bütün doktorlara önyarlgılı olmak yanlış bence. Ayrıca da her şeyi hastaya anlatmaları zaten mantıklı değil. Sonuçta her vücut farklı ve ilaçlar herkeste farklı sonuç verebiliyor.(Ki bu aynı kişide farklı günlerde bile değişebilir.) "Herşey yolunda iyi gidiyor" desler. Allah korusun kötü olsa "Vay hani iyi gidiyordu" demez mi hasta. Der.

Sonuçta önemli olan doktoruna güvenmesi insanın. Ayrıcada doktorlar herşeyi bilip söylemiyorlar diye düşünmemek lazım. Çünkü tüp tedavisinde her an her şey değişebiliyor. Ne çok ümit vermek, ne de ümitsizlik vermek lazım. Önemli olan sonuç. Bazen ne mucizeler oluyor. Benimle olan arkadaşın yumurtası çok vasat hatta kalitesizdi maşallah şimdi 6,5 aylık hamile. Yani gerisi fasa fiso bence. Hç kendini boşa strese sokma canım benim.

Kocana gelince, Allah ıslah etsin o fikirsizi. Ama üç aşağı beş yukarı bizim fikirsizlerde aynısı. Rüzgar'cığımınki gibi benimki de sanki hamile kendi gibi nazlanıyor. Geçen gün bende nefret ettim. "Bu herife çocuk doğurulmaz "diye ağladım. Kötü kavga ettik. Bunun bebeği etkilediğini bile bile bağırıyor. O yüzden onu hiç takma. Sen yoluna devam et canım. Dularımız seninle.

Sevgili Alabama ve Sevgili Karamel,
Yumurta toplama kişiye göre değişiyor. Ben zerre kadar acı hissetmedim: inşallah sizlerin de öyle olur.(Tabi sonuycu da çok güzel olur) Ama benimle olan arkadaş (Hep onu örnek veriyorum) sancı hissetmiş. O da ilaçla geçti. Spermin tazesini istiyorlar. Hatta 3 günlük cinsel perhiz sonrası elde edilen sperm en kaliteli olduğu için bunu söylüyor zaten doktorlar. Eşin ilişkiye girmeden yumurta toplamadan 3 gün önce boşalsın diye uyarıyorlar. Bizim hastanede yumurta toplandıktan sonra 1-2 saat hastanede istirahat ettirip yolluyorlar. Yanında birinin olmasında tabi ki fayda var. Transfer zaten çok kolay. Ama bizim hastanede transfer sonrası bir gece zorunlu yatış veriliyor. Sizlere de bol şans kızlar. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın canlarım.

Rüzgar'ım Serpil'im Defne,
Kızlar hadi az kaldı. Bu kadar çile çektiniz. Allah kolayca ve sağlıklı bir şekilde yavrularınıza kavuştursun hepinizi. Sizleri ve karnınızda tekme savuran o miniklerin hepsini öpüyorum.:ecrin_bebek:

canım sen daha bebişine süt vercen en az iki yıl hap ilaç milaç unut. ne zaman bebeğin sütten kesilir o zaman havada karada biraz dikkatle verirsin kiloları boşveeeeeeeer sen böylede güzelsin :lepi:

Sevgili Alabama,
ben kendim icin istemedim zaten,kardesim icin soruyorum onun bu isleri btti de:)

sevgili deniz karayurt nerede tedavi olduğunu öğrenebilirmiyim canım.transfer sonrası zorunlu yatış veriliyor demişsin.bunun sebebi nedir öğrenmek istedim. hoşçakal.sevgiyle kal canım

Yaşadıkların yüzünden çok gerilmişsin. Sana kesinlikle hak veriyorum. Hem eşin hem tüpün verdiği stres, gerçekten seni çok yormuş. Ama canım, biliyorsun ki böyle yapman sana zarar verir. Allah'ım yardımcın olsun. Elbette kolay değil. Ama ben açıkçası Serpil'ciğime ve sevgili Herada'ya çok hak veriyorum bu konuda. Çok gerginsin ve haklı olarak artık doktor gibi herşeyi öğrenmek zorunda kaldığın için kafanda daha çok soru işareti oluşuyor. Ama lütfen bunları bir kenara bırakmaya çalış. Serpil söylemiş zaten. Herkesin tedavisi farklı. Benim en büyük yumurtam boş çıktı. Diğerlerinden doktorlar küçük olduğu için çok umtutlu değildi. Onun dışında sağımda kaç, solumda kaç yumurta var, kaç mm. enditemrium ne filan hiç bilmiyorudum, sormadım ve iyiki de sormamışım. Çünkü önemli olan sonuç. Erverdi "Koyun gibi olmamak lazım" filan demiş. :olmaz: İyi hoş, ama çok fazla bilmekte iyi değil. Çünkü çok şey bildikçe insan çok fazla kurguluyor. (Ben de hamilelikte öyle oldum. Herşeyi araştırmaya başlamıştım. Ama bu stresten başka bir şeye yaramıyor. Boşuna kendimiz üzmüşüm ve bebeğimi.)

Ayrıcada her meslekte olduğu gibi doktorların da elbet kötüsü var. Ama bütün doktorlara önyarlgılı olmak yanlış bence. Ayrıca da her şeyi hastaya anlatmaları zaten mantıklı değil. Sonuçta her vücut farklı ve ilaçlar herkeste farklı sonuç verebiliyor.(Ki bu aynı kişide farklı günlerde bile değişebilir.) "Herşey yolunda iyi gidiyor" desler. Allah korusun kötü olsa "Vay hani iyi gidiyordu" demez mi hasta. Der.

Sonuçta önemli olan doktoruna güvenmesi insanın. Ayrıcada doktorlar herşeyi bilip söylemiyorlar diye düşünmemek lazım. Çünkü tüp tedavisinde her an her şey değişebiliyor. Ne çok ümit vermek, ne de ümitsizlik vermek lazım. Önemli olan sonuç. Bazen ne mucizeler oluyor. Benimle olan arkadaşın yumurtası çok vasat hatta kalitesizdi maşallah şimdi 6,5 aylık hamile. Yani gerisi fasa fiso bence. Hç kendini boşa strese sokma canım benim.

Kocana gelince, Allah ıslah etsin o fikirsizi. Ama üç aşağı beş yukarı bizim fikirsizlerde aynısı. Rüzgar'cığımınki gibi benimki de sanki hamile kendi gibi nazlanıyor. Geçen gün bende nefret ettim. "Bu herife çocuk doğurulmaz "diye ağladım. Kötü kavga ettik. Bunun bebeği etkilediğini bile bile bağırıyor. O yüzden onu hiç takma. Sen yoluna devam et canım. Dularımız seninle.

Sevgili Alabama ve Sevgili Karamel,
Yumurta toplama kişiye göre değişiyor. Ben zerre kadar acı hissetmedim: inşallah sizlerin de öyle olur.(Tabi sonuycu da çok güzel olur) Ama benimle olan arkadaş (Hep onu örnek veriyorum) sancı hissetmiş. O da ilaçla geçti. Spermin tazesini istiyorlar. Hatta 3 günlük cinsel perhiz sonrası elde edilen sperm en kaliteli olduğu için bunu söylüyor zaten doktorlar. Eşin ilişkiye girmeden yumurta toplamadan 3 gün önce boşalsın diye uyarıyorlar. Bizim hastanede yumurta toplandıktan sonra 1-2 saat hastanede istirahat ettirip yolluyorlar. Yanında birinin olmasında tabi ki fayda var. Transfer zaten çok kolay. Ama bizim hastanede transfer sonrası bir gece zorunlu yatış veriliyor. Sizlere de bol şans kızlar. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın canlarım.

Kızlar hadi az kaldı. Bu kadar çile çektiniz. Allah kolayca ve sağlıklı bir şekilde yavrularınıza kavuştursun hepinizi. Sizleri ve karnınızda tekme savuran o miniklerin hepsini öpüyorum.:ecrin_bebek:

canım verdiğin destk için sağol. bir ara son kavgamızda dayanacak gücüm kalmamıştı ve tedaviye devam etmekten vazgeçmiştim. gerçekten. eşim zorla kavga döğüş götürdü. bir bu konuda iyi yapmış diyorum. bu saba düşündüm de ne olursa olsun bıraksaydım üzülecektim. bir de bu daha başlangıç asıl bir de inşş hamile kalırsam neler yaşayacağım. çok güçlü olmam lazım benim çok a.s

Canım söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Çok şey bilmek daha çok soruların ortaya çıkmasına sebep oluyor maalesef. Ne kadar çok şey bilirsen o kadar gerginleşiyorsun. Hamile kaldıktan sonra sadece internetten hangi haftadaysam o haftayı okudum, hala da öyle yapıyorum. Fazla araştırmaya girmiyorum çünkü "aaa bu bende böyle değil, niye acaba?" deyip daha çok araştırmaya va kafamı bulandırmaya başladım ve gerildim. Bunu farkedince bıraktım. Şimdi kafam rahat, sadece hangi haftadaysam o haftayı okuyorum. Allah tedavi aşamasındaki bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Hele de eşinden destek beklerken köstekle karşılanması büyük bir hayal kırıklığı doğal olarak... Ahhhh ahhh bu erkekleri ne yapmalı? Dediğin gibi Deniz'ciğim bebeğin etkilendiğini bile bile bağırıp çağırmıyorlar mı sinir oluyorum. Ama ben de intikamımı alıyorum. Nasıl mı? Gerginlik ve yükselen sesler başlayınca ben sahte ama ufak bir çığlık atarak göbüşümü tutuyorum, tabii eşim bir anda çark ediyor ve bu sefer etrafımda pervane oluyor pişmalıktan kıvranarak. Ben de saatlerce konuşmuyorum onunla. "Sen bu bebeğe bu kadar değer veriyorsun işte, onun sağlığı senin için bu kadar önemli... Sinirlenip gerilmemem gereken bir dönemde daha çok geriyorsun, yoksa sen bu bebeği istemiyor musun?" deyiveriyorum işte o zaman mahvoluyor.... Eee, el mi yaman bey mi? kötükedihüso Bazen çok kötü olabiliyorum ama hakediyorlar, defolu bunlar çünkü. Ben niye ağlayıp bebeğimi üzeyim, o üzülsün :umursamaz:

Evet Deniz'ciğim çok az kaldı. Çok zor yollardan geçtik, çok üzüldük ama sonunda başardık. İnşallah sağlıkla tamamına erdiririz hepimiz de :) Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olsun ve bir an önce bebeklerine kavuştursun inşallah :Saruboceq: Ben de seni ve miniğini öpüyorum canım.

sevgili erverdi defne5 hereda denizkarayurt rüzgardeniz serpilinha karamel69 ve diğer arkadaşlar desteginiz için çooook teşekkürler. bügün kontrolden geldim moralim daha iyi. yumurtalar yavaş büyüyor ama önemli olan tedaviye cevap vermeleri dedi doktorum. sağda 13,5-12,5-12 mm solda 11,5-11-10,5 mm olmuşlar. pazartesi kontrol var. perş büyük olasılık toplama. tabii daha belli olmaz ama bu sayı ile 2. gün transferi mi düşünüyorsunuz dedim. büyük olasılık 3. gün olur dedi. ay inşallah hayırlısı :Saruboceq: :dance: inşallah alabama da güzel haberlerle döner bugün onun da kontrolü vardı. a.s

sevgili deniz karayurt nerede tedavi olduğunu öğrenebilirmiyim canım.transfer sonrası zorunlu yatış veriliyor demişsin.bunun sebebi nedir öğrenmek istedim. hoşçakal.sevgiyle kal canım

Erverdi canım, kaydirigubbakcemile3
Ben Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi'nin tüp bebek bölümüne gittim. Yumurta toplamada bir-iki saat sonra eve yolluyorlar.
Ama transfer çok kolay bir işlem olduğu halde transferden sonra sedyeyle üst kattaki yatakhanelere çıkarıp, 1 gün zorunlu yatış veriyorlar. Bence iyi de oluyor. Normalde ben kıpır kıpır yerimde duramam. Zorunlu yatış olduğu için ilk 3 saat zaten tuvalete dahi kaldırmadılar. Afedersin altımıza sürgü verdiler. 3 saatten sonra ise sadece tuvalete çıkabiliyorduk. Sebebini kesin olarak bilmiyorum. Ama öyle sanıyorum ki, bebeğin rahimde tutunmasına yardımcı olmak için öyle yapıyorlar. Bence güzel bir uygulama. Şimdiden bol şans sana canım.

canım verdiğin destk için sağol. bir ara son kavgamızda dayanacak gücüm kalmamıştı ve tedaviye devam etmekten vazgeçmiştim. gerçekten. eşim zorla kavga döğüş götürdü. bir bu konuda iyi yapmış diyorum. bu saba düşündüm de ne olursa olsun bıraksaydım üzülecektim. bir de bu daha başlangıç asıl bir de inşş hamile kalırsam neler yaşayacağım. çok güçlü olmam lazım benim çok a.s
sevgili erverdi defne5 hereda denizkarayurt rüzgardeniz serpilinha karamel69 ve diğer arkadaşlar desteginiz için çooook teşekkürler. bügün kontrolden geldim moralim daha iyi. a.s

Canım adaşım,opuyorumnanaktan
Seni böyle morali daha iyi bir şekilde bulmak inan ki bizleri de çok mutlu ediyor. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürür. (bütütn arkadaşlarımızın) Bak çok güzel söylemişsin "Güçlü olmam lazım" diye. Kesinlikle öyle. Sana en büyük desteği ancak sen verebilirsin. Çünkü hepimiz bir yandan bir şeyler söylesek de bazen insanın kendi kendini telkin etmesi hepsinden daha etkili oluyor. Karamsarlığa kapıldığında derin nefes alıp güzel şeyler düşünmeye çalış ne olur.
Görüyorsun erkeklerden hayır yok. Moniş'imin çok güzel bir sözü vardı: "Pes etmek yok. Erkekler bebek istemiyor gibi davranır. Sonra kadın menapoza girince bebek isteyecekleri tutar" derdi. Hakikaten doğru. Onların ipiyle kuyuya inilmez. Hep onlar bizi kullanacak değil ya, bu kez de biz köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim. Hamile kalınca Rüzgar'cığım gibi sen de intikamın alırsın. Oh ne güzel yapmış valla.

Canım söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Çok şey bilmek daha çok soruların ortaya çıkmasına sebep oluyor maalesef. Ne kadar çok şey bilirsen o kadar gerginleşiyorsun. Hamile kaldıktan sonra sadece internetten hangi haftadaysam o haftayı okudum, hala da öyle yapıyorum. Fazla araştırmaya girmiyorum çünkü "aaa bu bende böyle değil, niye acaba?" deyip daha çok araştırmaya va kafamı bulandırmaya başladım ve gerildim. Bunu farkedince bıraktım. Şimdi kafam rahat, sadece hangi haftadaysam o haftayı okuyorum. Allah tedavi aşamasındaki bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Hele de eşinden destek beklerken köstekle karşılanması büyük bir hayal kırıklığı doğal olarak... Ahhhh ahhh bu erkekleri ne yapmalı? Dediğin gibi Deniz'ciğim bebeğin etkilendiğini bile bile bağırıp çağırmıyorlar mı sinir oluyorum. Ama ben de intikamımı alıyorum. Nasıl mı? Gerginlik ve yükselen sesler başlayınca ben sahte ama ufak bir çığlık atarak göbüşümü tutuyorum, tabii eşim bir anda çark ediyor ve bu sefer etrafımda pervane oluyor pişmalıktan kıvranarak. Ben de saatlerce konuşmuyorum onunla. "Sen bu bebeğe bu kadar değer veriyorsun işte, onun sağlığı senin için bu kadar önemli... Sinirlenip gerilmemem gereken bir dönemde daha çok geriyorsun, yoksa sen bu bebeği istemiyor musun?" deyiveriyorum işte o zaman mahvoluyor.... Eee, el mi yaman bey mi? kötükedihüso Bazen çok kötü olabiliyorum ama hakediyorlar, defolu bunlar çünkü. Ben niye ağlayıp bebeğimi üzeyim, o üzülsün :umursamaz:
Evet Deniz'ciğim çok az kaldı. Çok zor yollardan geçtik, çok üzüldük ama sonunda başardık. İnşallah sağlıkla tamamına erdiririz hepimiz de :) Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olsun ve bir an önce bebeklerine kavuştursun inşallah :Saruboceq: Ben de seni ve miniğini öpüyorum canım.

Valla Rüzgar'cığım burada olsan yanaklarından öpecektim seni. ŞenizNe iyi etmişsin senin fikirsize öyle yapmakla. Bunlar hakikaten iyilekten anlamıyor. Ben çok sakin bir insanımdır. Asla kavga gürürltü sevmem. Ailemden de böyle gördüm. Babam filan şeker gibi adamdır. Gelgelelim eşim tamam iyi bir insan,ama anormal derecede sinirli. Ben karşımdaki sinirli olduğunda o an konuşmam. Sakin anda güzelce konuşmak isterim. Yok bizim fikirsiz "Cevap ver, niye cavep vermiyorsun" diye ortalığı yıkar. O koca bağırtısından apartman sarsılır. Kendide kocaman zaten.
Demek ki aynı duyguları yaşamışız. O kadar üzüldüm ki, bizim öpmeye kıyamadığımız binbir güçlükle elde ettiğimiz bebekleri strese soktuklarını bile bile nasıl böyle canavarlaşabiliyorlar diye. Gerçekten bunların mayası bozuk. Kesinlikle senin yaptığın cadılık filan değil. En güzelini yapıyorsun.
Evet bence de. Diyorum ya, ben de hamilelik sırasında kanama, kistik hidroma, down sendromu amniyosentez bunları internetten okuya okuya resmen çıldırma noktasına gelmiştim. Benim kadar sakin bir insan bile düşün yani. Hatta amniyo sonrası sıvı kaçağı tehlikeliymiş. En küçük bir akıntıda "Vay amniyo kesem patladı" filan demeye başladım. Korkudan hergün ağlıyordum. Ablamlar doktor biliyorsun. Onlar resmen interneti yasakladı bana. "Bir daha girmeyeceksin: Tıpta kesin bir netlik yoktur. Halsizlik sıradan bir yorgunluk belirtisi de olabilir kanser de. Yani böyle didiklersen hayatını zindan edersin" diye. Şimdi aynen senin gibi sadece güzel şeyleri okuyorum. Hangi haftadaysam ona bakıyorum. Ohh be löküs hayat.

Amin canım arkadaşım amin. Hem bizhem de sitedeki bütün arkadaşlarımız bir an önce bu güzel duyguyu yaşasın. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAAAAAARRRRRRRRRdelikafaduldenbaşınızın belası geldisositososito
ben yokken neler yaptınız bakimmmmm
:mymeka:dökülün ülennnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Gelir gelmez vurmasan olmaz di mi.:gitme:
Acık ısınma hareketi yapıp da vursaydın en azından

bunlar zaten ısınma turlarımdı!.......dur daha yeni başladım
delikafaduldendelikafaduldenhepinize pataküte gircem,,,,,yazılarınızı top yekün bi okuyayım,,,,,,,en ufak bi umutsuzluk negatiflik bi göreyim,,,,,kaydirigubbakcemiletutmayın beni,,,,,,,,,,,,,

Back
X