38 yaşında hamilelik,doğru mu?

Sağlıkla huzurla olur işallah. Bi sıkıntı yoksa denemelere dwvam;-) oğlunuzda kardeş güzelliğini tadsın.

Benim kardeşimle aramda 11 yaş var ..
O benim için kardeşten öte korunması gereken bir varlık ve iyi ki de var ..
Anne babadan sonra bana en yakın akrabam kardeşim bu hayatta ..

Benim kardeşimle aramda 11 yaş var ..
O benim için kardeşten öte korunması gereken bir varlık ve iyi ki de var ..
Anne babadan sonra bana en yakın akrabam kardeşim bu hayatta ..

en büyük düşüncem o zaten,oğlum çok yalnız.tek çocuk olmanın sıkıntıları var.aralarıda yaş farkı büyük olacak ama,ileri de iyiolur:)

44 yaşında bi gebemiz vardı çok sağlıklıydı güzel de doğumu oldu, doktora görünün onay verirse vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın :)

bir solukta okudum.bu yazı da en çok gözüme takılan söz EVHAM YOK TAKINTI YOK.bende takıntı ve evham yapmamalıyım.çok teşekkür ederim:)

Rica ederim :) Bunun gibi yüzlerce örnek var aslında. Fotoğraflı bir röportaj görünce insan hem maşallah diyor hem de daha somut buluyor. O yüzden paylaşmak istedim :)

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim size İnşallah gönlünüzce olur 2.bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Arkadaşımla abisi arasında da 17 yaş var gayet iyiler :) he bir de ben 1965 doğumlu hastanın doğumuna şahit oldum siz baya risksiz geldiniz gözüme.

bana da umut oldu burda yazılanlar.
çok arada kaldım ben de yaştan dolayı.
2.yi istiyorum ama.
öncelikle sıkı bir diyetle kilo vermem gerek.

inşallah sağlıkla olur sizin de ..

Şartların uygunsaydı geçmişte keşke ertelemeseydin bu kadar.
Bu arada ben de 76 lıyım.ikiz bebek bekliyorum.
oğlum da 9 a girecek.
tedavi gördüğüm yerde çoğu bayanın yaşı büyüktü hayret etmiştim.
çünkü yaşla ilgili çok endişelerim vardı.
ancak kadın oalrak yumurtalıkların çalışıyor ise,rahim uygun ise,eşlik
eden sağlık sorunun yok ise gebelik zor değil.
tabi yine de riskleri var.
bu konuda endişelerim full devam ediyor.
ama benim hamileliğim başlayıp devam etme sürecinde olduğu için bir yerde tevekkül ediyorum artık.
Sağlıkla doğurmaktan başka duam yok.
bence sen de istiyorsan eşinle birlikte neden olmasın diyorum:))
bu tamamen eşlerin vereceği ortak karar olmalı.
aklıma tek taakılan yaş farkı meselesi.yani geç yaşta anne olma meselesi.
yetip yetememe gibi endişelerim var tabi ama inşallah Allah yardım eder de başlarında olurum sağlıkla.
testlere gelince güvenilir tabi ama % 100 değil tabiki.hangi dr. a sorsan böyle cevap verecektir.
risk ise aslen her yaşta mevcut.ama tabi ileri yaş gebeliğin getirdiği kendine has bir risk oranı da var.
yumurtaların sağlıksız olması bu tür hasarlara neden olabiliyor.

bana da umut oldu burda yazılanlar.
çok arada kaldım ben de yaştan dolayı.
2.yi istiyorum ama.
öncelikle sıkı bir diyetle kilo vermem gerek.

inşallah sağlıkla olur sizin de ..
seninle sohbet etmiştik değil mi miranda:))
hala düşünme aşamasındamısın sen.
bu arada kilo kaç.?
öyle kafana takılacak kadar çok değilse üzerinde durma.

Çevremde çok 40 dan sonra doğuran var hepsi sağlıklı maşallah kontore git vee bebis yappp:)

seninle sohbet etmiştik değil mi miranda:))
hala düşünme aşamasındamısın sen

evet
diyetisyen araştırıyorum, bu kilolarla hamile kalırsam doğuma vinçle giderim
önce tam kapsamlı bir tahlil ve kilo verme sürecinden geçeyim dedim.
kendimi bakıma çekeyim 2-3 ayda veririm sıkı diyetle.
Allah nasip ederse de Mart gibi çalışmaya başlayayım diyorum ama

hadi bakalım.
bebek konusunda ciddiysen kesinlikle zaman kaybetme.

en büyük düşüncem o zaten,oğlum çok yalnız.tek çocuk olmanın sıkıntıları var.aralarıda yaş farkı büyük olacak ama,ileri de iyiolur:)
Aynen öyle ilk yıllar pek anlamıyorsun zaten kardeş olduğunuzu..
Ama sonrası çok iyi anlıyorsun ben şuan 27 yaşındayım kardeşimde 16 yaşında
Ve özellikle son 2-3 yıldır birbirimizin kıymetini çok daha iyi anladık ..
Çünkü o bebekken ben ergenlik çağındaydım, o çocuktu ben genç kızdım, şimdi ben yetişkin bir kadınım o da benim
gencecik kız kardeşim ..
oğlunuz iler de emin olun size teşekkür edecek .. Genç anne olmuşsunuz da ..
Ben şuan evliyim ve ailemden başka bir şehirde yaşıyorum kardeşim olmasa annemler için çok daha zor olacaktı ..
Sadece şimdiyi değil ileriyi de düşününce bence çok doğru bir karar .

sağlık probleminiz yoksa kesinlikle yapın ben ve kardeşim arasında 13 yaş var beninmm kardeşim değil evladım gibi iyiki de olmuş çok şükür annem hamile kaldığında çok ağlamıştı bu yaşımda nasıl doğurcam diye hamileliği de riskliydi çok sıkıntı çektik ama doğumu gayet sağlıklı oldu o bizim neşemiz şimdi mutlaka yapın derim

Benimde annem ve ablamlarla aramda benzer bir yaş farkı var. Bence harika bir durum Yetişkin bir abi/abla sahibi olmak, bir kere her konuda yardımcı olabilecek bir genç yetişkin figürü oluyor önünde, hem anne-babanın çocuk yetiştirme tarzını bildikleri, hem yeni nesle aşina oldukları için iyi arabuluculuk yapıyorlar. Ikincisi maddi açıdan çok rahat oluyor. Hem anne-baba kariyerlerinde ilerlemiş daha iyi kazanır hale geliyor, hem büyük kardeşler çalışmaya başlamış oluyorlar biraz da cömertlerse bunun ekmeğini küçük kardeş yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…