- 5 Ağustos 2014
- 1.580
- 970
- 168
- Konu Sahibi moon77ekin
-
Amin canım inşaalh tüm isteyenlere nasip olsun:))
Aaaaay neden olmasın bir çocuğunuz varmış 2.de olsun
İnşallaholsun:))çok sağlıklı huzurlu akıllı uslu bir de kızım olsun...
Sen istedikten sonra neden olmasın sagliklida olur. Doktor kontroller yapiyor gerektiginde tedavide uyguluyormerhaba arkadaşlar,38 yaşındayım.17 yaşında bir oğlum var.bunca sene erteledim durdum,ikinci bebeği.ama bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor.oğlum ve eşim anne yap bir bebek diyorlar bende istiyorum hemde çook.ama endişelirim var.oğlumla yaş farkı olucak ben ne kadar da olsa rahata alıştım.birde sağlıklı olur mu acaba diye kendimi yiyip duruyorum bir haftadır folikasite başladım.şşimdi ki yapılan testler günelinir değil mi?çok kafam karışık ne yapmalıyım?
iyi ki açmışsınız bu konuyu :)
olumlu yorumları okuyunca insanın hoşuna gidiyor.
Benden 17 yaş küçük bir erkek kardeşim var. Annem onu dünyaya getirdiğinde 42 yaşındaydı.merhaba arkadaşlar,38 yaşındayım.17 yaşında bir oğlum var.bunca sene erteledim durdum,ikinci bebeği.ama bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor.oğlum ve eşim anne yap bir bebek diyorlar bende istiyorum hemde çook.ama endişelirim var.oğlumla yaş farkı olucak ben ne kadar da olsa rahata alıştım.birde sağlıklı olur mu acaba diye kendimi yiyip duruyorum bir haftadır folikasite başladım.şşimdi ki yapılan testler günelinir değil mi?çok kafam karışık ne yapmalıyım?
bende 41 yaşımda doğurdum .Nazar boncuğumu
iki oğlumun arasında 12 yaş var.En büyük yardımcım.sürekli iyi ki doğurmuşsun diyor bana.
Zor mu zor , gece temposu ayrı iş ayrı diğer oğlumun istekleri ayrı amaaa şimdi daha çok anne olduğumu hissediyorum.
öpmeye doyamıyorum
38 ne ki :)
Ben de 34 ün son demleri..
Ben de kararsızlardanım.
senin de tek mi?iyi ki açmışsınız bu konuyu :)
olumlu yorumları okuyunca insanın hoşuna gidiyor.
Ben şimdiye kadar hiç düşünmedim. Kızım 4,5 yaşında. Ama o çok istiyor.hiç kararsız olma. ben şimdi 34 olsaydım ,bu kaygılarımın yarısı olmayacaktı belki de.istiyosan yap :))her geçen yıl biraz daha zorlaşıyor hamile kalmamız
merhaba arkadaşlar,38 yaşındayım.17 yaşında bir oğlum var.bunca sene erteledim durdum,ikinci bebeği.ama bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor.oğlum ve eşim anne yap bir bebek diyorlar bende istiyorum hemde çook.ama endişelirim var.oğlumla yaş farkı olucak ben ne kadar da olsa rahata alıştım.birde sağlıklı olur mu acaba diye kendimi yiyip duruyorum bir haftadır folikasite başladım.şşimdi ki yapılan testler günelinir değil mi?çok kafam karışık ne yapmalıyım?
seninle hemen hemen aynı durumdaymışız:))Bende 39 yaşındayım ve ikiz bebeklere hamileyim. İlk bebeğimiz geç evlendim 8 yılda da iki tane bebek kaybettim henüz doğmadan bebişler henüz 3 aylık herhangi bir sorun yaşamadım. Ama ileri yaşlarda olup da doğum yapan çok insan tanıyorum bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Karar vermeniz yeterli. Yaş farkına gelince bence oğlunuz da istediğine göre bir sıkıntı gözükmüyor :)))) Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?