38 yaşında hamilelik,doğru mu?

bende 41 yaşımda doğurdum .Nazar boncuğumu
iki oğlumun arasında 12 yaş var.En büyük yardımcım.sürekli iyi ki doğurmuşsun diyor bana.
Zor mu zor , gece temposu ayrı iş ayrı diğer oğlumun istekleri ayrı amaaa şimdi daha çok anne olduğumu hissediyorum.
öpmeye doyamıyorum
38 ne ki :)

bende 37 yasinda anne oldum istenmeyen bir gebelikti ama cok sukur olmus diyorum
suan 1 yasini gecti bebegim
ilk cocugum 19 yasinda
zorluklari oluyor tabiki ,yaramaz, heryeri karistiran ,ama cok ta tatli oluyorlar
cok istiyorsaniz geciktirmeyin derim
ben druma sormustum bu yasta hamilelik dogrumu diyede adam cok gulmustu 37 yas neki diye

Sen istedikten sonra neden olmasın sagliklida olur. Doktor kontroller yapiyor gerektiginde tedavide uyguluyor

iyi ki açmışsınız bu konuyu :)
olumlu yorumları okuyunca insanın hoşuna gidiyor.

aynen, bu sabah nasıl uyandım bir bilseniz.kafam da milyon soru, acabalar, doğru mu yapıyorumlar.iyi ki de yazmışım.şimdi daha iyiyim.kararsızlık ve endişe en kötüsü ama şimdi daha iyiyim.iyi ki yazmışım,bende inşallah ikinciyi iyi ki yapmışım derim:))

Benden 17 yaş küçük bir erkek kardeşim var. Annem onu dünyaya getirdiğinde 42 yaşındaydı.
Gayet sağlıklı bir bebişdi ve evimizin maskotu oldu. Yeniden neşe, heyecan kattı bizlere. Şimdi kocaman bir delikanlı. :) Benden 30 cm uzun neredeyse, hala bir bebek gibidir gözümde.

çok güzeell:))

hiç kararsız olma. ben şimdi 34 olsaydım ,bu kaygılarımın yarısı olmayacaktı belki de.istiyosan yap :))her geçen yıl biraz daha zorlaşıyor hamile kalmamız
Ben şimdiye kadar hiç düşünmedim. Kızım 4,5 yaşında. Ama o çok istiyor.
2 aylık bir deneme sürecim oldu ama olmadı o esnada. Ben de uzaklaşmaya başladım.

Bende 39 yaşındayım ve ikiz bebeklere hamileyim. İlk bebeğimiz geç evlendim 8 yılda da iki tane bebek kaybettim henüz doğmadan bebişler henüz 3 aylık herhangi bir sorun yaşamadım. Ama ileri yaşlarda olup da doğum yapan çok insan tanıyorum bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Karar vermeniz yeterli. Yaş farkına gelince bence oğlunuz da istediğine göre bir sıkıntı gözükmüyor :)))) Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşallah.

seninle hemen hemen aynı durumdaymışız:))
Allah tamamına erdirsin.

bende oğlumun 2-3 gündür anne benim bir kardeşim olsa ne güzel eğlenirdik onunla evimizde demesi ile irkiliyorum
kendimden istiyorum ama eşim isteksiz bilemiyorum bende 37 yaşındayım

35 yas ve ustu hamilelik ileri yas hamileligi sayildigi icin bebek ve anne icin riskler daha fazladir. Evet, 45 yasinda tas gibi bebek doguran da var, ama bu ornekler bu riski ortadan kaldirmiyor. "Ben yaptim oldu. Yap, bir sey olmaz" denilecek bir konu degil bu. Zor bir karar. Siz en iyisi doktorunuza danisin. Sonra da en hayirlisi ve sagliklisi icin dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…